|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Lilith380 napsal(a):
Anebo, že někdo napíše, že mu je už 26 let. jsem to , snad správně pochopila, že dívčina uvedla věk proto, že jiní tuto činnost provozují od útlého věku téměř a ve 26 jsou na vrcholu. Nebo prostě, když někoho baví sex, baví ho v tomto věku asi víc než v 89
Tohle je taky dobrý
... já jen doufám že nemáš pravdu
A mimochodem sexuální vrchol se odvíjí podle toho v kolika se se sexem začne ? Ale ? Hmmm ...
Není tady
Takže ja som to myslela tak že mi neni nejakých 14 a sex som nikdy nemala. Ale vadí mi môj vek (26) a nechuť k sexu bola by som rada keby to tak nebolo.
Není tady
ajka123 napsal(a):
Takže ja som to myslela tak že mi neni nejakých 14 a sex som nikdy nemala. Ale vadí mi môj vek (26) a nechuť k sexu bola by som rada keby to tak nebolo.
Dobře a co se třeba kouknout na nějaký po*no anebo na začátek na nějaký lehce erotický film atp., třeba to v tobě bude něco evokovat !
Není tady
Amriana napsal(a):
Lilith380 napsal(a):
Co shledáváte tak třeskutě humorného na faktu (pro někoho nepředstavitelném a smutném), že některé jedince nebaví sex??
, že potřebujete válejícího se smajlíka smíchy po zemi?
Ale lilith ... přece se to týkalo toho zvýrazněnýho ..toho že UŽ 26 let ... mi přijde třeskutě humorný že někdo v 26 v podstatě už má vše za sebou páč je mu UŽ ... ale proč ti to vlastně vysvětluju ?
No, jsou případy, kdy holt i v 26 má...už za sebou,....ale to jsme zabrousili na morbidní strunu
sorry
Není tady
Amriana napsal(a):
Lilith380 napsal(a):
Anebo, že někdo napíše, že mu je už 26 let. jsem to , snad správně pochopila, že dívčina uvedla věk proto, že jiní tuto činnost provozují od útlého věku téměř a ve 26 jsou na vrcholu. Nebo prostě, když někoho baví sex, baví ho v tomto věku asi víc než v 89
Tohle je taky dobrý
... já jen doufám že nemáš pravdu
A mimochodem sexuální vrchol se odvíjí podle toho v kolika se se sexem začne ? Ale ? Hmmm ...
Asi ne,...... přesto si stále myslím, že ve 26 je poněkud větší šance si užít sex než v těch zmíněných 89 
Není tady

Tak si to mysli...
Nikto ti to nebrie. Akurát že je to individuálne a keď si spomeniem na mojich starých rodičov...
Tým by mohli mnohí 25-tnici závidieť.
A v čase, keď mali oni 25, tak zúrila 2. svetová vojna, boli starosti, hlad, nálety... takže samý stres. Kdežto na dôchodku už boli zabezpečení, deti a vnúčence z krku
, splnili si sen o záhradke a chate... udržiavali sa vo fyzičke na bicykloch a prechádzkami a som presvedčená, že mali väčšiu radosť zo života ako za vojny a tesne po nej...
Upravil(a) Selima (17. 2. 2009 15:34)
Není tady
Lilith380 napsal(a):
tobě to dnes pálí, poskoč si 
Není tady