Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 17. 2. 2009 13:48

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nebavi me sexa

Lilith380 napsal(a):

Anebo, že někdo napíše, že mu je už 26 let. jsem to , snad správně pochopila, že dívčina uvedla věk proto, že jiní tuto činnost provozují od útlého věku téměř a ve 26 jsou na vrcholu. Nebo prostě, když někoho baví sex, baví ho v tomto věku asi víc než v 89  vissla

Tohle je taky dobrý smile ... já jen doufám že nemáš pravdu smile A mimochodem sexuální vrchol se odvíjí podle toho v kolika se se sexem začne ? Ale ? Hmmm ...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#27 17. 2. 2009 14:43

ajka123
♥♥♥----
Místo: Slovensko, Záhorie

Takže ja som to myslela tak že mi neni nejakých 14 a sex som nikdy nemala. Ale vadí mi môj vek (26) a nechuť k sexu bola by som rada keby to tak nebolo.

Není tady

#28 17. 2. 2009 14:46

dixina
♥♥♥♥♥♥-

ajka123 napsal(a):

Takže ja som to myslela tak že mi neni nejakých 14 a sex som nikdy nemala. Ale vadí mi môj vek (26) a nechuť k sexu bola by som rada keby to tak nebolo.

Dobře a co se třeba kouknout na nějaký po*no anebo na začátek na nějaký lehce erotický film atp., třeba to v tobě bude něco evokovat !

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#29 17. 2. 2009 14:52

Lilith380
♥♥-----

Amriana napsal(a):

Lilith380 napsal(a):

Co shledáváte tak třeskutě humorného na faktu (pro někoho nepředstavitelném a smutném), že některé jedince nebaví sex?? va , že potřebujete válejícího se smajlíka smíchy po zemi?

Ale lilith ... přece se to týkalo toho zvýrazněnýho ..toho že UŽ 26 let ... mi přijde třeskutě humorný že někdo v 26 v podstatě už má vše za sebou páč je mu UŽ ... ale proč ti to vlastně vysvětluju ?

No, jsou případy, kdy holt i v 26 má...už za sebou,....ale to jsme zabrousili na morbidní strunu offtopic sorry

Není tady

#30 17. 2. 2009 14:54

Lilith380
♥♥-----

Amriana napsal(a):

Lilith380 napsal(a):

Anebo, že někdo napíše, že mu je už 26 let. jsem to , snad správně pochopila, že dívčina uvedla věk proto, že jiní tuto činnost provozují od útlého věku téměř a ve 26 jsou na vrcholu. Nebo prostě, když někoho baví sex, baví ho v tomto věku asi víc než v 89  vissla

Tohle je taky dobrý smile ... já jen doufám že nemáš pravdu smile A mimochodem sexuální vrchol se odvíjí podle toho v kolika se se sexem začne ? Ale ? Hmmm ...

Asi ne,...... přesto si stále myslím, že ve 26 je poněkud větší šance si užít sex než v těch zmíněných 89 gloria

Není tady

#31 17. 2. 2009 15:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak si to mysli...big_smile Nikto ti to nebrie. Akurát že je to individuálne a keď si spomeniem na mojich starých rodičov... vissla Tým by mohli mnohí 25-tnici závidieť. stolt A v čase, keď mali oni 25, tak zúrila 2. svetová vojna, boli starosti, hlad, nálety... takže samý stres. Kdežto na dôchodku už boli zabezpečení, deti a vnúčence z krku big_smile , splnili si sen o záhradke a chate... udržiavali sa vo fyzičke na bicykloch a prechádzkami a som presvedčená, že mali väčšiu radosť zo života ako za vojny a tesne po nej...

Upravil(a) Selima (17. 2. 2009 15:34)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 17. 2. 2009 21:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Lilith380 napsal(a):

tobě to dnes pálí, poskoč si roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí