Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 14. 2. 2009 17:26

anitas
♥------

Nebavi me sexa

Asi to prijde kazdymu divny v mym veku (je mi 24) ,ale je to tak,nebavi me sex.Mela jsem uz nekolik partneru a ani s jednim sem nezazila nejakou prijemnou zmenu.Ted mam staleho partnera a vubec spolu nespime,me to proste nebavi:butter:butterbutter
Zaziva nekdo neco podobnyho?

Není tady

#2 14. 2. 2009 19:12

verunielka
♥♥♥♥---

Re: Nebavi me sexa

Ahojky Anita,
mě je 24 a jak kdy.Někdy mě to baví, někdy na to nemám náladu, někdy bych bez toho nemohla být.Ale jak píšeš že tě to vůbec nebaví, tak to já nemám.Zkuste si to nějak zpestřit.Třeba souloží ve vaně, nebo na chatě, nebo si objednejte víkend a buďte tam pro sebe, jen vy dva.
Třeba jen potřebujete změnu!

Není tady

#3 15. 2. 2009 10:37

PINDULI
♥♥♥----

Mě sex vždycky baví, ale je to asi i tím, že musí člověk trochu fantazírovat.... prostě ne ať je to samá stejná poloha, ale i takové napětí. A i jak píše Verunielka, prostě to pořádně zpestřit...... Jinak mě je 22.

Není tady

#4 15. 2. 2009 18:53

maricka
♥♥♥♥♥--

Já Anitas docela chápu, prostě ji to možná nic nedělá a nepotřebuje to... Taky nemohu říci, že by mě to nějak extra bavilo, dělám to jen proto, že ráda cítím nahotu toho druhého nebo proto, že je to zkrátka chvilka jen mne a mého partnera, intimní...

Není tady

#5 15. 2. 2009 18:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

maricko, kdy sis tohle vsugerovala ? dyť jsi tady jednu dobu imrvere naříkala, že chceš sex, on ne, lezlo ti to na mozek (promiň) a najednou toto, hmmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#6 16. 2. 2009 11:19

Judinka
♥♥♥♥---

Jo, jo...liška a kyselé hrozny....ale je to lepší, než aby se člověk trápil, i když zvyknout se dá na všechno smile

Není tady

#7 16. 2. 2009 20:51

ajka123
♥♥♥----
Místo: Slovensko, Záhorie

Ani mňa nebaví sex robím to len vždy z povinosti lebo viem, že to k životu patrí a aby bol ten druhý spokojný. Pre mňa je to len možnosť takto otehotnieť nič iné v tom nevidím a dokázala by som bez toho aj žiť. Mám už 26 rokov.

Není tady

#8 16. 2. 2009 21:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ajko, tomu mám UŽ 26 rokov jsem se musela zasmát smile babičko smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 16. 2. 2009 22:07

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

děvčata (ty s nechutí), neberete náhodou HA?

Není tady

#10 17. 2. 2009 9:39

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

ajka123 napsal(a):

Ani mňa nebaví sex robím to len vždy z povinosti lebo viem, že to k životu patrí a aby bol ten druhý spokojný. Pre mňa je to len možnosť takto otehotnieť nič iné v tom nevidím a dokázala by som bez toho aj žiť. Mám už 26 rokov.

Najdi si chlapa, s ktorym ta sex bude bavit wink

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#11 17. 2. 2009 9:54

Blossom
Host

Jak to tady čtu, myslím, že hlavní důvod pravděpodobně nebude v tom, že by holky braly HA (já ji tedy beru taky, a nezájmem o sex netrpím smile ), ani v tom, že nemají "toho správnýho chlapa".
Málo se o tom ví, ale tak jako existují lidé velmi náruživí, až závislí na sexu, tak na druhém konci spektra existují i tací, co jim sex moc neříká, nebaví je, dokonce je přímo otravuje. Prostě to tak je, a nejde to předělat, podobně jako nejde předělat třeba homosexuála na heterosexuála, a nebo naopak. Některé věci mám přírodou daný.

#12 17. 2. 2009 10:01

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Jak to tady čtu, myslím, že hlavní důvod pravděpodobně nebude v tom, že by holky braly HA (já ji tedy beru taky, a nezájmem o sex netrpím smile ), ani v tom, že nemají "toho správnýho chlapa".
Málo se o tom ví, ale tak jako existují lidé velmi náruživí, až závislí na sexu, tak na druhém konci spektra existují i tací, co jim sex moc neříká, nebaví je, dokonce je přímo otravuje. Prostě to tak je, a nejde to předělat, podobně jako nejde předělat třeba homosexuála na heterosexuála, a nebo naopak. Některé věci mám přírodou daný.

Takze patris medzi tych, co jim sex moc neříká, nebaví je, dokonce je přímo otravuje??

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#13 17. 2. 2009 11:19

Blossom
Host

Oxi napsal(a):

Blossom napsal(a):

Takze patris medzi tych, co jim sex moc neříká, nebaví je, dokonce je přímo otravuje??

Oxi, zdá se, že neumíme číst oba, ty ani já: Já si po sobě příspěvek nepřečetla a tak jsem přehlédla, že ve slově máme mi vypadlo e, a trochu to tím mění smysl. No, a ty sis nepřečetl ten první řádek, tak ti ho tučně zvýrazňuju. lol

Ale přiznávám, že mě pobavil i tvůj předchozí příspěvek s radou "Najdi si chlapa, se kterým tě sex bude bavit." Já úplně cítím, jak je za tou větou nevyřčený dodatek -  tedy MĚ!!   Ach, ta věčná chlapská ješitnost... lol  lol  lol

#14 17. 2. 2009 11:23

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Jj, neprecital som si to pozorne smile

Ten dodatek je len v tvojej hlave wink Niesom volny, nedostatkom sexu rozhodne netrpim a nikdy (NIKDY) by som nechcel zensku, ktoru nebavi sex ...  wink
Ach, ta hlupa zenska domyslavost ...

Upravil(a) Oxi (17. 2. 2009 11:24)

Není tady

#15 17. 2. 2009 11:42

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Niesom volny,

tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#16 17. 2. 2009 12:21

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

ajka123 napsal(a):

lollollollollollollollol ... kapitulation  proč tu není nějakej válecí se smajl ...co brečí smíchy ??? Tohle je věta dne lollollol

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#17 17. 2. 2009 13:03

Lilith380
♥♥-----

Co shledáváte tak třeskutě humorného na faktu (pro někoho nepředstavitelném a smutném), že některé jedince nebaví sex?? va , že potřebujete válejícího se smajlíka smíchy po zemi?

Není tady

#18 17. 2. 2009 13:05

Lilith380
♥♥-----

Anebo, že někdo napíše, že mu je už 26 let. jsem to , snad správně pochopila, že dívčina uvedla věk proto, že jiní tuto činnost provozují od útlého věku téměř a ve 26 jsou na vrcholu. Nebo prostě, když někoho baví sex, baví ho v tomto věku asi víc než v 89  vissla

Není tady

#19 17. 2. 2009 13:06

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Já myslím, že to je ohledně toho věku.. ten smajlík kapitulation

Není tady

#20 17. 2. 2009 13:07

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.kolobok.us/smiles/icq/rofl.gif http://www.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_hurrah.gif http://www.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_goody.gif

Není tady

#21 17. 2. 2009 13:10

Blossom
Host

Lilith380 napsal(a):

Co shledáváte tak třeskutě humorného na faktu (pro někoho nepředstavitelném a smutném), že některé jedince nebaví sex?? va , že potřebujete válejícího se smajlíka smíchy po zemi?

Lilith, ten smajlík měl být pod tím Mám UŽ 26 roků....
Mě (pár let po čtyřicítce) to taky přijde legrační a odcházím se zahrabat zpátky do hrobu... smile sad smile

Pardon, že jsem  offtopic  , a souhlasím s tím, že příliš velkou, a nebo příliš malou potřebou sexu se často lidi hodně trápí, a jejich okolí též. Tomu se tu nikdo nesměje.

#22 17. 2. 2009 13:33

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Mně je Aiky docela líto, právě proto, že ji už v 26letech nebaví sex, BI.

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#23 17. 2. 2009 13:36

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

pro mě byl sex v tomhle věku utrpení, prostě jsem to brala jako trest. Věřím Aiko, že se to bude jenom zlepšovat smile

Není tady

#24 17. 2. 2009 13:41

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Barusja napsal(a):

pro mě byl sex v tomhle věku utrpení, prostě jsem to brala jako trest. Věřím Aiko, že se to bude jenom zlepšovat smile

Pro mě ani ne, ale rozhodně jsem si ho neužívala tak, jako až po třicítce, ale to se řeší na vedlejším vlákně wink

Upravil(a) dixina (17. 2. 2009 13:42)

Není tady

#25 17. 2. 2009 13:47

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Lilith380 napsal(a):

Ale lilith ... přece se to týkalo toho zvýrazněnýho ..toho že UŽ 26 let ... mi přijde třeskutě humorný že někdo v 26 v podstatě už má vše za sebou páč je mu UŽ ... ale proč ti to vlastně vysvětluju ?

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí