3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Luisa napsal(a):
Eleni napsal(a):
Luisa napsal(a):
Eleni, nestačím koukat, koho to má vedle sebe. Najednou mi moje problémy se sexem a přítelem přijdou skoro malicherný. To byl takovej od začátku vztahu?Luiso,takovej od začátku nebyl,alespon určitě ne v době,kdy jsme spolu chodili,i kdy u v té době byli vidět některé jeho sobecké sklony,ale já byla zamilovaná a přehlíela to.Ze začátku byl árlivej tak trochu,teď u to je děs....
Tak to mě děsí, e se někdo můe takhle změnit. Nebo přetvařovat? S přítelem máme v sexu taky problémy, párkrát mě dost ranil, ale kdy se o tom bavíme, je to z jeho strany spí z neznalosti (a nezralosti), snaí se na sobě pracovat a stejné chyby neopakovat. My zatím takříkajíc hledáme správnou cestu a děláme na ní chyby, ale rozhodně mi úmyslně neříká nic hnusnýho. Představa, e třeba a se vezmeme nebo bychom měli dítě, se změní jako ten tvůj - HRŮZA.
Já jsem asi divná enská, ale takový to přehlíení chyb ze zamilovanosti, to já neznám. U nás to bylo naopak, kdy jsme spolu začali chodit, říkala jsem si jestli to vůbec můe mezi náma vydret, on je o dost jinej ne já, a tohle mi vadí a tohle asi nevydejchám atd. On tomu taky moc nevěřil, no a stalo se něco zvlátního - objevilo se dost věcí co nás spojuje, máme se čím dál tím víc radi, on není zdaleka tak hroznej jak se zpočátku popsal. I kdy máme problémy v sexu, jsem astná e ho mám a věřím, e se nám to podaří vyřeit. Věřím tomu i díky babinetu:)
Hele a má tvůj mu nějakej skutečnej důvod árlit? Jestli jsi ho třeba v minulosti něčím neznejistěla, nebo ho nějaká bejvalka podvedla? Já vím, ádnej takovej důvod mít nemusí, evidentně má nízké sebevědomí, ale jen se ptám na monou příčinu.
byla jsi vůbec zamilovaná, kdy jsi vechno dokázala rozerbrat hend rozumově ???
a i kdyby ho podvedla bejvalka, tak sice je to blbá zkuenost, ale pokud jde do dalího vztahu s tím, e árlí a automatika počítá s tím, e ten druhej to udělá taky, kdy to udělal ten první, tak je asi něco blbě.
Není tady
Eleni napsal(a):
On na mě má ty kecy,ale kdy se s ním dá chvilku mluvit,tak řekne,e ani neví,proč ty řeči má.
Pořád si říkám,e jsem mohla dopadnout i hůř,ale je fakt,e mě hrozně tve...
Jestli mu dávám příčinu kárlivosti?Já bych řekla,e se snaím nedávat,ani kamarády ale nesmím mít,tak kdy potkám kámoe,tak mu to raději ani neříkám.Co měl první vánou známost,tak ho prej podvedla,tak nevím,jestli se to sním táhne.
Cose týče toho sexu,tak mě,krom jiného dost nervuje,e denně chce vědět,jestli večer něco bude,a kdy mu prostě řeknu,e dneska ne,tak na mě dokáe být do dalího večera natvanej,a hrozně mě uráí
Eleni, to není omluva, e ho bejvalá podvedla. Pokud si to sebou tahá i do vztahu s tebou a není schopnej jít "čistej" tak do něj nemá vůbec lízt. Jen tou svou árlivostí ikanuje. Ty nesmí mít moc kamarádů, ty mu neříká, kdy nějákýho potká. A kdy bude mít kamarády tak co ? Proč si nechává vechno líbit, proč mu nikdy ty jeho hloupé řeči na sex a tvoji psotavu nevrátí ? Proč mu pořád ustupuje a raději se vzdá kamarádů pro klid doma ?
Co by se stalo, kdyby jsi to udělala jak chce ty ?
Upravil(a) PPavlaa (21. 2. 2009 8:09)
Není tady
Proč je PPavla zablokovaná???
Není tady
Bára
napsal(a):
Tak to by mě taky zajímalo! Je tu někde nějaký moderátor co mi to prosím sdělí?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Bára
napsal(a):
Třeba je přehnaně stydlivá při sexu
Není tady
Já myslím, e je to kvůli psychologickému vláknu, holky tam troku řádily
Není tady
Pisatel napsal(a):
Bára
napsal(a):
Moderátor ne, jenom admin. A Admin říká: moderátorky mají hodně práce a tedy není moné, aby na vech vláknech vysvětlovali, co, kdy, kde a kdo udělal patně, e ho museli zabanovat. Bany se dávají za poruování pravidel a protoe je PPavla poruila, dostala ban.
Není tady
Jirka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Bára
napsal(a):
Moderátor ne, jenom admin. A Admin říká: moderátorky mají hodně práce a tedy není moné, aby na vech vláknech vysvětlovali, co, kdy, kde a kdo udělal patně, e ho museli zabanovat. Bany se dávají za poruování pravidel a protoe je PPavla poruila, dostala ban.
No je to sice v Pravidlech, nic méně nechci dělat soudce, ale jen aby to nebylo rozhodnutí někoho jen třeba kvůli tomu, e má někdo na někoho pifku nebo jiný názor, jako se to tu u stalo.
Děkuji za info.
Není tady
Pisatel napsal(a):
No je to sice v Pravidlech, nic méně nechci dělat soudce, ale jen aby to nebylo rozhodnutí někoho jen třeba kvůli tomu, e má někdo na někoho pifku nebo jiný názor, jako se to tu u stalo.
Děkuji za info.
PPavla se na mě se stíností neobrátila (viz Pravidla), tedy předpokládám, e ví a plně chápe, proč ban dostala.
Není tady
Pavla neví a nechápe. Neobrátila se proto, e se z nějákého banu nezhroutí a nestojí ji za to se někam obracet.
Jen se mi tím ovem potvrdilo, e moderátoři jsoun tady úplně k ničemu a kromě toho, e zneuívají toho, e dělají moderátory a vyřizují si zde své osobní účty, tak mají taky na kadého jinej metr. Někteří tady můou nadávat, uráet, sniovat lidskou důstojnost a nestane se jim vůbec nic. Ale tohle tady je co sem chodím, take nic nového pod sluncem. A taky se mi potvrdilo, e ti, kteří sami dokáou na lidi za jiný názor nehezky plivnout a poníit je (i kdy bez ostřejích slůvek) se pak nerozpakují si běet stěovat moderátorům a křičet ona, ona, no dělějte s tím něco, dy to je do nebe volající
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pavla neví a nechápe. Neobrátila se proto, e se z nějákého banu nezhroutí a nestojí ji za to se někam obracet.
Jen se mi tím ovem potvrdilo, e moderátoři jsoun tady úplně k ničemu a kromě toho, e zneuívají toho, e dělají moderátory a vyřizují si zde své osobní účty, tak mají taky na kadého jinej metr. Někteří tady můou nadávat, uráet, sniovat lidskou důstojnost a nestane se jim vůbec nic. Ale tohle tady je co sem chodím, take nic nového pod sluncem. A taky se mi potvrdilo, e ti, kteří sami dokáou na lidi za jiný názor nehezky plivnout a poníit je (i kdy bez ostřejích slůvek) se pak nerozpakují si běet stěovat moderátorům a křičet ona, ona, no dělějte s tím něco, dy to je do nebe volající
Ahoj Pavlí - koukám, e jsi vstala virtuálně z mrtvých
shinden napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jen se mi tím ovem potvrdilo, e moderátoři jsoun tady úplně k ničemu a kromě toho, e zneuívají toho, e dělají moderátory a vyřizují si zde své osobní účty, tak mají taky na kadého jinej metr. Někteří tady můou nadávat, uráet, sniovat lidskou důstojnost a nestane se jim vůbec nic. Ale tohle tady je co sem chodím, take nic nového pod sluncem. A taky se mi potvrdilo, e ti, kteří sami dokáou na lidi za jiný názor nehezky plivnout a poníit je (i kdy bez ostřejích slůvek) se pak nerozpakují si běet stěovat moderátorům a křičet ona, ona, no dělějte s tím něco, dy to je do nebe volajícíAhoj Pavlí - koukám, e jsi vstala virtuálně z mrtvých
ke smůle některých tady
jinak zdravím
Není tady
sandra napsal(a):
já mám taky problém s tím, aby mě můj partner viděl nahatou zezadu...mám od mládí komplex ze svých zadních partií, ačkoliv jsou celkem pevné, tak zadek je vypulený....ach jo. Mamka mi jednou řekla, e je jedno jestli mám zadek velkej nebo malej, hlavně musí být pevnej!
Mamka taky nemusí mít ve vem pravdu... dospělý člověk se neřídí úvahami svých rodičů ale vlastními...
Není tady
Jency napsal(a):
sandra napsal(a):
já mám taky problém s tím, aby mě můj partner viděl nahatou zezadu...mám od mládí komplex ze svých zadních partií, ačkoliv jsou celkem pevné, tak zadek je vypulený....ach jo. Mamka mi jednou řekla, e je jedno jestli mám zadek velkej nebo malej, hlavně musí být pevnej!
Mamka taky nemusí mít ve vem pravdu... dospělý člověk se neřídí úvahami svých rodičů ale vlastními...
Jency, to byla nadsázka....
Není tady
sandra napsal(a):
Jency napsal(a):
sandra napsal(a):
Jency, to byla nadsázka....
V to doufám.. ... ačkoliv, ani neví, kolik lidí jsem potkala, co se řídí názory svých rodičů... a někdy o tom ani neví...
Není tady