|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ale a od kdy?![]()
![]()
Tak se ukaž
se stydím 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
![]()
Tak se ukaž
se stydím
Tak dostydět a ukázat

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já bych spíš asi zabila jehoto je fakt děs někteří týpci.
Ty Pavlí, zabiješ blbce a místo odměny tě zavřou za vraždu.
bys mě obhajoval, no néééé
řekl bys, že mi hráblo, že za to fakt nemůžu
A máš ty správný hrábě na hrábnutí? 
Není tady
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak se ukažse stydím
Tak dostydět a ukázat
![]()
nene 
Není tady
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ty Pavlí, zabiješ blbce a místo odměny tě zavřou za vraždu.bys mě obhajoval, no néééé
řekl bys, že mi hráblo, že za to fakt nemůžu
no ale tos neříkal, že musím mít 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
bys mě obhajoval, no nééééřekl bys, že mi hráblo, že za to fakt nemůžu
no ale tos neříkal, že musím mít
A prvotně jsi se ptala? Jsi to na mě hodila jak kámen do vody a poper se 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
se stydímTak dostydět a ukázat
![]()
nene
Jaký ne! Cvičení v odstydění ne? Tak hybaj do toho. překonej sama sebe a všechny zdejší jdi příkladem. 
Není tady
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A máš ty správný hrábě na hrábnutí?no ale tos neříkal, že musím mít
A prvotně jsi se ptala? Jsi to na mě hodila jak kámen do vody a poper se
no tos mi měl číst přeci myšlenky a odpovídat a plnit každé přání ... 
Není tady
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak dostydět a ukázat![]()
nene
Jaký ne! Cvičení v odstydění ne? Tak hybaj do toho. překonej sama sebe a všechny zdejší jdi příkladem.
ále, jdi si příkladem sám a uakzuj se kde chceš 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
neneJaký ne! Cvičení v odstydění ne? Tak hybaj do toho. překonej sama sebe a všechny zdejší jdi příkladem.
ále, jdi si příkladem sám a uakzuj se kde chceš
tak Azore hledej, já už příkladem šel, ukázal a k tomu ještě v minulém století 
Není tady
povídej, povídej, to mě zajímá 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
povídej, povídej, to mě zajímá
Hledej kdo hledá ten najde
Já má stydlivost za sebou

Není tady
kde mám hledat 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kde mám hledat
Na netu, v časopisech...... hledej 
Není tady
ješiš, že by kolem toho byl až takovej hukot 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
ješiš, že by kolem toho byl až takovej hukot
jj
Není tady

ty, takovej slušňák 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ty, takovej slušňák
Co to je "slučňák" to je metrosexuál?, nebo to je nějaký ten od červené lampičky? 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ty, takovej slušňák
Pisatel ?? 

Není tady
Heřmanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ty, takovej slušňák
Pisatel ??
a nééé 
Není tady
Eleni napsal(a):
No jo,někdy to docela jde,když pak žebrá,že by chtěl,tak řeknu,že naposled říkal,že to nestálo za nic,a on hned,že to tak nemyslel..
Štve mě ale,že vždycky přijdu z práce,a on na mě hned vybafne,jestli večer něco bude,a když řeknu,že ne,tak se naštvě,když řeknu,že nevim,tak se taky naštve,takže je nejlepší říct,že jo,ale to já mám pak zase po náladě...
a nejvíc mě štve,že prakticky každej den má kecy,že prej je jasný,že si to rozdávám s někým jiným
Eleni, nestačím koukat, koho to máš vedle sebe. Najednou mi moje problémy se sexem a přítelem přijdou skoro malicherný. To byl takovej od začátku vztahu?
Není tady

Luisa napsal(a):
Eleni napsal(a):
No jo,někdy to docela jde,když pak žebrá,že by chtěl,tak řeknu,že naposled říkal,že to nestálo za nic,a on hned,že to tak nemyslel..
Štve mě ale,že vždycky přijdu z práce,a on na mě hned vybafne,jestli večer něco bude,a když řeknu,že ne,tak se naštvě,když řeknu,že nevim,tak se taky naštve,takže je nejlepší říct,že jo,ale to já mám pak zase po náladě...
a nejvíc mě štve,že prakticky každej den má kecy,že prej je jasný,že si to rozdávám s někým jinýmEleni, nestačím koukat, koho to máš vedle sebe. Najednou mi moje problémy se sexem a přítelem přijdou skoro malicherný. To byl takovej od začátku vztahu?
Luiso,takovej od začátku nebyl,alespon určitě ne v době,kdy jsme spolu chodili,i když už v té době byli vidět některé jeho sobecké sklony,ale já byla zamilovaná a přehlížela to.Ze začátku byl žárlivej tak trochu,teď už to je děs....
Není tady
Eleni napsal(a):
Luisa napsal(a):
Eleni napsal(a):
a nejvíc mě štve,že prakticky každej den má kecy,že prej je jasný,že si to rozdávám s někým jinýmEleni, nestačím koukat, koho to máš vedle sebe. Najednou mi moje problémy se sexem a přítelem přijdou skoro malicherný. To byl takovej od začátku vztahu?
Luiso,takovej od začátku nebyl,alespon určitě ne v době,kdy jsme spolu chodili,i když už v té době byli vidět některé jeho sobecké sklony,ale já byla zamilovaná a přehlížela to.Ze začátku byl žárlivej tak trochu,teď už to je děs....
Tak to mě děsí, že se někdo může takhle změnit. Nebo přetvařovat? S přítelem máme v sexu taky problémy, párkrát mě dost ranil, ale když se o tom bavíme, je to z jeho strany spíš z neznalosti (a nezralosti), snaží se na sobě pracovat a stejné chyby neopakovat. My zatím takříkajíc hledáme správnou cestu a děláme na ní chyby, ale rozhodně mi úmyslně neříká nic hnusnýho. Představa, že třeba až se vezmeme nebo bychom měli dítě, se změní jako ten tvůj - HRŮZA.
Já jsem asi divná ženská, ale takový to přehlížení chyb ze zamilovanosti, to já neznám. U nás to bylo naopak, když jsme spolu začali chodit, říkala jsem si jestli to vůbec může mezi náma vydržet, on je o dost jinej než já, a tohle mi vadí a tohle asi nevydejchám atd. On tomu taky moc nevěřil, no a stalo se něco zvláštního - objevilo se dost věcí co nás spojuje, máme se čím dál tím víc radši, on není zdaleka tak hroznej jak se zpočátku popsal. I když máme problémy v sexu, jsem šťastná že ho mám a věřím, že se nám to podaří vyřešit. Věřím tomu i díky babinetu:)
Hele a má tvůj muž nějakej skutečnej důvod žárlit? Jestli jsi ho třeba v minulosti něčím neznejistěla, nebo ho nějaká bejvalka podvedla? Já vím, žádnej takovej důvod mít nemusí, evidentně má nízké sebevědomí, ale jen se ptám na možnou příčinu.
Není tady

On na mě má ty kecy,ale když se s ním dá chvilku mluvit,tak řekne,že ani neví,proč ty řeči má.
Pořád si říkám,že jsem mohla dopadnout i hůř,ale je fakt,že mě hrozně štve...
Jestli mu dávám příčinu kžárlivosti?Já bych řekla,že se snažím nedávat,ani kamarády ale nesmím mít,tak když potkám kámoše,tak mu to raději ani neříkám.Co měl první vážnou známost,tak ho prej podvedla,tak nevím,jestli se to sním táhne.
Cose týče toho sexu,tak mě,krom jiného dost nervuje,že denně chce vědět,jestli večer něco bude,a když mu prostě řeknu,že dneska ne,tak na mě dokáže být do dalšího večera naštvanej,a hrozně mě uráží
Není tady
Eleni napsal(a):
Luisa napsal(a):
Eleni napsal(a):
u nás v práci je paní, která bude už za pár měsíců babičkou a ten její žárlí jako blázen. nikdo ji nesmí domů volat na mobil, ani kamarádka, dokonce ani šéf když ji něco potřebuje a když ji má někdo dovézt domů, sedí za křovím na zahradě a kouká, kdo ji dovezl a kdy 
Není tady