|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
tak to je elen pěkně smutný ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
To jo Pavlí, ......... mě by teda ani nestál 

No jo,někdy to docela jde,když pak žebrá,že by chtěl,tak řeknu,že naposled říkal,že to nestálo za nic,a on hned,že to tak nemyslel..
Štve mě ale,že vždycky přijdu z práce,a on na mě hned vybafne,jestli večer něco bude,a když řeknu,že ne,tak se naštvě,když řeknu,že nevim,tak se taky naštve,takže je nejlepší říct,že jo,ale to já mám pak zase po náladě...
a nejvíc mě štve,že prakticky každej den má kecy,že prej je jasný,že si to rozdávám s někým jiným
Není tady
Eleni napsal(a):
No jo,někdy to docela jde,když pak žebrá,že by chtěl,tak řeknu,že naposled říkal,že to nestálo za nic,a on hned,že to tak nemyslel..
Štve mě ale,že vždycky přijdu z práce,a on na mě hned vybafne,jestli večer něco bude,a když řeknu,že ne,tak se naštvě,když řeknu,že nevim,tak se taky naštve,takže je nejlepší říct,že jo,ale to já mám pak zase po náladě...
a nejvíc mě štve,že prakticky každej den má kecy,že prej je jasný,že si to rozdávám s někým jiným
Aha, tak to vypadá, že má problém - možná nízké sebevědomí? Přihlas ho na Babinet 
Eleni napsal(a):
Aha,už mi to došlo...
no,on zrovna ideální postavu taky nemá,ale já mu nic říct nesmím,to mi řekne,že jestli se mi něco nelíbí,tak ať jdu za někým jiným
a že ty mu neřekneš to samé 
Není tady
Eleni napsal(a):
hm a to si jako myslí, že hned budeš lépe naladěna a víc se snažit, jo ? 
Není tady
shinden napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
shidy, mě by taky nestál 
Není tady
Eleni napsal(a):
Elen a stojí ti takovej chlápek za to 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Eleni napsal(a):
Aha,už mi to došlo...
no,on zrovna ideální postavu taky nemá,ale já mu nic říct nesmím,to mi řekne,že jestli se mi něco nelíbí,tak ať jdu za někým jinýma že ty mu neřekneš to samé
ten by se zhroutil, to by jeho ego neusneslo 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Eleni napsal(a):
a nejvíc mě štve,že prakticky každej den má kecy,že prej je jasný,že si to rozdávám s někým jinýmElen a stojí ti takovej chlápek za to
No,jo já už teď moc nemůžu přemýšlet,jestli mi za to stojí,máme spolu dítě...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
shinden napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
shidy, mě by taky nestál

Eleni napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Eleni napsal(a):
a nejvíc mě štve,že prakticky každej den má kecy,že prej je jasný,že si to rozdávám s někým jinýmElen a stojí ti takovej chlápek za to
já vím, už je to jiný, je tady mrňous ... jen tohle není v pořádku, takhle se k tobě chovat nemůže. urážet tě, vydírat sexem, chovat se jako čuně. kde je úcta, láska ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já vím, už je to jiný, je tady mrňous ... jen tohle není v pořádku, takhle se k tobě chovat nemůže. urážet tě, vydírat sexem, chovat se jako čuně. kde je úcta, láska ...
to je jak u kámošky přes kopírák
...před časem jsem jí dávala 10 let v okovech, je dobrá vydržela 12 a konečně po té, co ji i doktoři říkali, at to skončí a je na AD tak si řekla...dítě nedítě, kvůli němu se nezabiju... 
Není tady
Eleni napsal(a):
Tak tohle je asi taky můj problém.Při sexu se dost stydím,mám komplexy ze své postavy..Taky mi manžel kolikrát řekně:podívej,jaký máš břicho,zadek....a nejvíc mě naštve,když řekne,že to za moc nestálo,že jsem se mohla snažit víc,to se mi pak příště do sexu už moc nechce:grater:

Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Jo tak tebe přinesla vrána
, tos měla říci hned
ty se budeš stydět ještě za 100 let. Ale neboj pokud budeš na sobě pracovat, tak možná za 15 let se nahá a bez stydění proběhneš po václaváku, to ti garantuji
jo, to garantuji i sobě
a ostatní budou zdrhat
To ne to bude šou a budu vybírat vstupné

Není tady
Eleni napsal(a):
Tak tohle je asi taky můj problém.Při sexu se dost stydím,mám komplexy ze své postavy..Taky mi manžel kolikrát řekně:podívej,jaký máš břicho,zadek....a nejvíc mě naštve,když řekne,že to za moc nestálo,že jsem se mohla snažit víc,to se mi pak příště do sexu už moc nechce:grater:
Eleni a to ho nemůžeš poučit v tom slova smyslu, že dokud nebude k tobě pozorněj a mít tyhle průpovídky, budeš ráda obracet podobná prohlášení k jeho chloubě mezi nohama?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Jo tak tebe přinesla vrána
, tos měla říci hned
ty se budeš stydět ještě za 100 let. Ale neboj pokud budeš na sobě pracovat, tak možná za 15 let se nahá a bez stydění proběhneš po václaváku, to ti garantuji
jo, to garantuji i sobě
a ostatní budou zdrhat
![]()

Není tady
PPavlaa napsal(a):
shinden napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
shidy, mě by taky nestál
Ale a od kdy?

Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jo, to garantuji i sobě
a ostatní budou zdrhat
![]()
Co mě biješ?, sem snad tvůj fackovací panák? Já tu bojuji s krizí a prázdnou (tvou) peněženkou a ty do mě kladivem

Není tady
Heřmanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já vím, už je to jiný, je tady mrňous ... jen tohle není v pořádku, takhle se k tobě chovat nemůže. urážet tě, vydírat sexem, chovat se jako čuně. kde je úcta, láska ...to je jak u kámošky přes kopírák
...před časem jsem jí dávala 10 let v okovech, je dobrá vydržela 12 a konečně po té, co ji i doktoři říkali, at to skončí a je na AD tak si řekla...dítě nedítě, kvůli němu se nezabiju...
já bych spíš asi zabila jeho
to je fakt děs někteří týpci.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Eleni napsal(a):
Eleni a to ho nemůžeš poučit v tom slova smyslu, že dokud nebude k tobě pozorněj a mít tyhle průpovídky, budeš ráda obracet podobná prohlášení k jeho chloubě mezi nohama?

Není tady
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
shinden napsal(a):
To jo Pavlí, ......... mě by teda ani nestálshidy, mě by taky nestál
Ale a od kdy?
![]()

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já vím, už je to jiný, je tady mrňous ... jen tohle není v pořádku, takhle se k tobě chovat nemůže. urážet tě, vydírat sexem, chovat se jako čuně. kde je úcta, láska ...to je jak u kámošky přes kopírák
Ty Pavlí, zabiješ blbce a místo odměny tě zavřou za vraždu. 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
shidy, mě by taky nestálAle a od kdy?
![]()
![]()
Tak se ukaž 
Není tady
Pisatel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
to je jak u kámošky přes kopírák...před časem jsem jí dávala 10 let v okovech, je dobrá vydržela 12 a konečně po té, co ji i doktoři říkali, at to skončí a je na AD tak si řekla...dítě nedítě, kvůli němu se nezabiju...
Ty Pavlí, zabiješ blbce a místo odměny tě zavřou za vraždu.
bys mě obhajoval, no néééé
řekl bys, že mi hráblo, že za to fakt nemůžu 
Není tady