|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
v tom případě rifle a tričko s krátkým rukávemA co je v tom erotuzujícího na školičku?
co já vím ? šlo o odhalování se, abych se nestyděla
o ničem jiném tu řeč nebyla
No nahota je přirozená. Naopak zahalování dává podněty k tomu jak jsme nedokonalý, máme nedostatky a pod. Tys přišla na svět v šatičkách či riflích? 
Není tady
heřmanko, mám to podobně, jakmile tam je trošku něco jiné nemůžu se o tom bavit...
Pisateli, tak model fajn, ale to bych musela mít takovou postavu.
Já bych to viděla na sarong a nějaké tílko k tomu:)
Není tady
Barusja napsal(a):
heřmanko, mám to podobně, jakmile tam je trošku něco jiné nemůžu se o tom bavit...
Pisateli, tak model fajn, ale to bych musela mít takovou postavu.
Já bych to viděla na sarong a nějaké tílko k tomu:)
Ale mě se líbí jak první co je hledáte výmluvu. Jděte do háje jen na okraj takové anurektičky se mi vůbec nelíbí 
Fajn beru tě za slovo, ale burku tedy neberu ju 
Není tady
víš pisateli, to je hezký, že to řekneš, že se ti anorektičky nelíbí, ale nám pořád tyhle ženský všude předhazujou, jakmile máš velikost 42-4 jsi boubelka
se nediv...
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tys přišla na svět v šatičkách či riflích?
vim já? si to nepamatuju
a maminka říkala, že mě prvně viděla až v zavinovačce 
Není tady
Barusja napsal(a):
víš pisateli, to je hezký, že to řekneš, že se ti anorektičky nelíbí, ale nám pořád tyhle ženský všude předhazujou, jakmile máš velikost 42-4 jsi boubelka
se nediv...
Ale tak nějak už ne začal boj o baroktní tvary 
Není tady
tak to by bylo supeeeeeeeeeer 
Není tady

Barusja napsal(a):
se nediv...
...a já si furt říkal, proč má ta Barusja v avataru tučňáka...

Není tady
Mikeš napsal(a):
Barusja napsal(a):
se nediv...
![]()
![]()
Tak tomu opravdu říkám taktnost Mikši
za tohle ti nepomůže ani deset smajlíků....

Není tady
mikeši, tys nám tu chyběl..
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Barusja napsal(a):
se nediv...
![]()
![]()
Tak tomu opravdu říkám taktnost Mikši
![]()
za tohle ti nepomůže ani deset smajlíků....
![]()
Ale Dráčku vždyť on ve své upřímnosti......, no nezabila bys ho

Není tady

Barusja napsal(a):
Žejo? 
Přece vás tu nenechám napospas Pisatelovi a jeho zvrhlým choutkám...
Račice: 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Barusja napsal(a):
Žejo?
Přece vás tu nenechám napospas Pisatelovi a jeho zvrhlým choutkám...![]()
Račice:
Mikešku-zvrhlíčku a kde pak jsi byl schoulenej, tedy přesněji u který? 
Upravil(a) Pisatel (19. 2. 2009 11:54)
Není tady
Mikši: děkuji a taky posílám jednu

Není tady
mikeši já teda upřímně nevím, kdo je víc zvrhlý, jestli ty nebo Pisatel 
Není tady
Barusja napsal(a):

Není tady
Barusja napsal(a):
Baru já se veřejně přiznám, že jsem sprosťák, ale zvrhlík v žádném případě, to si vyprošuji. 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tys přišla na svět v šatičkách či riflích?
vim já? si to nepamatuju
a maminka říkala, že mě prvně viděla až v zavinovačce
Jo tak tebe přinesla vrána
, tos měla říci hned
ty se budeš stydět ještě za 100 let. Ale neboj pokud budeš na sobě pracovat, tak možná za 15 let se nahá a bez stydění proběhneš po václaváku, to ti garantuji 
Upravil(a) Pisatel (19. 2. 2009 15:15)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jo tak tebe přinesla vrána
, tos měla říci hned
ty se budeš stydět ještě za 100 let. Ale neboj pokud budeš na sobě pracovat, tak možná za 15 let se nahá a bez stydění proběhneš po václaváku, to ti garantuji

jo, to garantuji i sobě
a ostatní budou zdrhat 
Není tady

Tak tohle je asi taky můj problém.Při sexu se dost stydím,mám komplexy ze své postavy..Taky mi manžel kolikrát řekně:podívej,jaký máš břicho,zadek....a nejvíc mě naštve,když řekne,že to za moc nestálo,že jsem se mohla snažit víc,to se mi pak příště do sexu už moc nechce:grater:
Není tady
Eleni napsal(a):
Tak tohle je asi taky můj problém.Při sexu se dost stydím,mám komplexy ze své postavy..Taky mi manžel kolikrát řekně:podívej,jaký máš břicho,zadek....a nejvíc mě naštve,když řekne,že to za moc nestálo,že jsem se mohla snažit víc,to se mi pak příště do sexu už moc nechce:grater:
A proč jsi si vazala absolventa blbschule?
Upravil(a) shinden (19. 2. 2009 20:56)
shinden napsal(a):
Eleni napsal(a):
A proč jsi si vazala absolventa blbschule?
souhlasím, to je fakt vůl ....
jen by mě zajímalo, jestli má pan manžel dokonalou figuru, nebo už mu povoluje svalstvo, roste pupek, že se tak hrne do kritiky partnerky ... a jakej on sám předvádí výkon, že má blbý kecy ... mně by ta chut na sex přešla po tomhle všem stopro, to je děs, někteří chlapi ...
Upravil(a) PPavlaa (19. 2. 2009 21:01)
Není tady

Asi si sedím na vedení,ale nechápu....
Není tady
co nechápeš ?
Není tady

Aha,už mi to došlo...
no,on zrovna ideální postavu taky nemá,ale já mu nic říct nesmím,to mi řekne,že jestli se mi něco nelíbí,tak ať jdu za někým jiným
Není tady