3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Aj ja som s akedysi hanbievala, ale u rpvý sex. partner, ktorý ma mal rád, ma z toho vyleičil - naučil ma, e pre mua niet nič krajieho ako ena, ktorú ON vzruil a ktorej ON robí dobre. Skús hanblivos odbúrava a viac si erotiku a telesno uíva... a aj svojho partnera.
Není tady
Luisa napsal(a):
Souhlasím s tebou, já se pod ten tlak taky dostávám sama, protoe chci dohnat "ztracené roky". I kdy vím, e je to hloupost a evidentně toho takhle nedosáhnu.
Na mě je partnerův vztah k sexu dost věcný. Prostě kdy je chu, políbit tady, sáhnout sem, zmáčknout tady a je to. Ale ono to není - ty jsi nějaká sloitá. Teda ne vdy je to tak, abych mu nekřivdila, zaili jsme dost vzruujících chvilek.
Je to hrozný, nám na sobě moc záleí, máme se rádi, ale to nám paradoxně brání udělat něco jinak, protoe máme strach, co kdy se to druhýmu nebude líbit. Přes ná věk jsme jetě v něčem nezralí, vím to.
Nikdy ádné roky a hlavně né v sexu nedoene a u vůbec ne stydlivostí či ve stydlivosti. A navíc jak tě tak čtu ty nemá tak problém se stydlivostí, ale s tím zda bude a také tvůj partner perfektní zda to co udělá/te je správné a očekávané a nebo příjemné.
Selimka má pravdu, kupte si knihy o sexu, milování a moná ne jen ty romantické, ale i ty kde to i tak torchu "bolí"a studujte i kdy také s tím a tak nesouhlasím, nebo sex ne nekonečně iroká a nekonečně dlouhá řeka a do ní se stejně jako do kadé jiné dvakrát stejnou nohou nevstoupí. I kdy se budete milovat 2x úplně stejně pokadé to bude úplně jiné a to co Vás při prvním milování těilo, při druhém naopak je tím co Vás můe odradit.
Tak jak popisuje jednání přítele řekl bych, e víc problému je v něm nebo on si jen tak áhne, on se jen políbí a .... jemu chybí fantazie a ono "romantické" posouvání se k radosti spojení. Řekl bych e on musí na sobě víc zapracovat aby ten tvůj stud sňal. Tvůj stud je jeho neumění onen dotek rozvinout do dalích doteků a "lakování" a drádění, které z tebe "sejme at" a ty pak jen nahá uchvátí jeho muství (faktické) tak i to fyzické (penis) a provede ho do spojení s bostvím. Doporučil bych Vám knihu Učení Bílé tygřice, Tao muského sexu, Tantra (ve je o dotecích a masáích) a pak pro Tebe Posvátnou prostitutku (i on si jtuto knihu můe přečíst, aby poznakl e sex je veliká alchiie a to nej co na světě je).
Upravil(a) Pisatel (18. 2. 2009 7:26)
Není tady
Pisateli
Není tady
Pisatel napsal(a):
Luisa napsal(a):
Souhlasím s tebou, já se pod ten tlak taky dostávám sama, protoe chci dohnat "ztracené roky". I kdy vím, e je to hloupost a evidentně toho takhle nedosáhnu.
Na mě je partnerův vztah k sexu dost věcný. Prostě kdy je chu, políbit tady, sáhnout sem, zmáčknout tady a je to. Ale ono to není - ty jsi nějaká sloitá. Teda ne vdy je to tak, abych mu nekřivdila, zaili jsme dost vzruujících chvilek.
Je to hrozný, nám na sobě moc záleí, máme se rádi, ale to nám paradoxně brání udělat něco jinak, protoe máme strach, co kdy se to druhýmu nebude líbit. Přes ná věk jsme jetě v něčem nezralí, vím to.Nikdy ádné roky a hlavně né v sexu nedoene a u vůbec ne stydlivostí či ve stydlivosti. A navíc jak tě tak čtu ty nemá tak problém se stydlivostí, ale s tím zda bude a také tvůj partner perfektní zda to co udělá/te je správné a očekávané a nebo příjemné.
Selimka má pravdu, kupte si knihy o sexu, milování a moná ne jen ty romantické, ale i ty kde to i tak torchu "bolí"a studujte i kdy také s tím a tak nesouhlasím, nebo sex ne nekonečně iroká a nekonečně dlouhá řeka a do ní se stejně jako do kadé jiné dvakrát stejnou nohou nevstoupí. I kdy se budete milovat 2x úplně stejně pokadé to bude úplně jiné a to co Vás při prvním milování těilo, při druhém naopak je tím co Vás můe odradit.
Tak jak popisuje jednání přítele řekl bych, e víc problému je v něm nebo on si jen tak áhne, on se jen políbí a .... jemu chybí fantazie a ono "romantické" posouvání se k radosti spojení. Řekl bych e on musí na sobě víc zapracovat aby ten tvůj stud sňal. Tvůj stud je jeho neumění onen dotek rozvinout do dalích doteků a "lakování" a drádění, které z tebe "sejme at" a ty pak jen nahá uchvátí jeho muství (faktické) tak i to fyzické (penis) a provede ho do spojení s bostvím. Doporučil bych Vám knihu Učení Bílé tygřice, Tao muského sexu, Tantra (ve je o dotecích a masáích) a pak pro Tebe Posvátnou prostitutku (i on si jtuto knihu můe přečíst, aby poznakl e sex je veliká alchiie a to nej co na světě je).
To co píe je zajímavé a mnoho věcí jsi dobře odhadl. Ano, mám strach, e při "tom" nebudu dost dobrá, e něco udělám patně. Holt perfekcionista. Blbá vlastnost. Ví, já měla před přítelem jen pár úletů, zjistila jsem, e to není pro mě, potřebuju lásku. Spí mě to negativně poznamenalo. Přítel měl partnerek davy, ale krátkodobě, váný delí vztah má a se mnou. Proto jsem ho od začátku brala v sexu jako "autoritu", on má přece svoje techniky v sexu mnohokrát prakticky ověřené, a já jen podloené svým cítěním a co jsem kde přečetla. No a to málo, co jsem zaila. I kdy uznává, e kadá ena je jiná, já jsem asi jiná jetě nějak víc:-) I kdy říká, e mě bere takovou jaká jsem, já to z něj tak úplně necítím. Zas podle toho co čtu, zas nějak divná nejsem, on má ale jiné záitky.
V sexu se snaí na mně uplatnit své četné zkuenosti, ale na mě to nějak nezabírá. U jsem taky slyela - na některý holky stačí jen sáhnout a ty ..... Ujasnili jsme si, e tohle mi nesmí říkat, snaí se to u nedělat. On se snaí myslím celkově, záleí mu na mně, není mu to jedno, ale přijde mi na tyhle věci "natvrdlej". Chtěl by ode mě víc aktivity, ale já se musím cítit chtěná a ádoucí, abych se mohla nahavit a pak jsem aktivní myslím dost. A pak ani nevnímám, jestli něco dělám blbě. On mě ale do tohoto rozpoloení nemůe často dostat, tím pádem ho chu přejde taky a výsledek je nic moc. Dokáeme se o tom bavit, ale nedokáeme na to přijít a hnout se z místa. Zkusím ty doporučené kníky.
Není tady
Luisa napsal(a):
Chtěl by ode mě víc aktivity, ale já se musím cítit chtěná a ádoucí, abych se mohla nahavit a pak jsem aktivní myslím dost. A pak ani nevnímám, jestli něco dělám blbě. On mě ale do tohoto rozpoloení nemůe často dostat, tím pádem ho chu přejde taky a výsledek je nic moc. Dokáeme se o tom bavit, ale nedokáeme na to přijít a hnout se z místa. Zkusím ty doporučené kníky.
Luiso, ted mluví o sobě a nebo o mě ? ...jo a ty kníky víc neli jen zkus
jsou dost dobrý
Není tady
No taky jsem nebyla nikdy typ, e bych se nahá producírovala před partnerem a ani nejsem, jít do plavek, je pro me spis neprijemne. Nikdy jsem si neprisla takova ta hezkapostavicka, ale silna jse nebyla, ted od porodu jsem to nejak v hlave asi prehodnotila, jsem na sve vaze a tak nejak si mam pocit, jako ze jsem rada ze vypadam jak vypadam po diteti, co by za to jine daly a ze proste jsem spokojena, jediny nedostatek mam ted prsa:(,ale to se da zakryt dobrou podprsenkou, holt vystavovovat se nebudu:)
ze bych se stydela v sexu za telo, to ne... spis takova ta stydlivost se odvazat.
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Luisa napsal(a):
Chtěl by ode mě víc aktivity, ale já se musím cítit chtěná a ádoucí, abych se mohla nahavit a pak jsem aktivní myslím dost. A pak ani nevnímám, jestli něco dělám blbě. On mě ale do tohoto rozpoloení nemůe často dostat, tím pádem ho chu přejde taky a výsledek je nic moc. Dokáeme se o tom bavit, ale nedokáeme na to přijít a hnout se z místa. Zkusím ty doporučené kníky.
Luiso, ted mluví o sobě a nebo o mě ?
...jo a ty kníky víc neli jen zkus
jsou dost dobrý
Má nás snad ten problém víc? Mrkla jsem lehce na netu na ty kníky, no nevím, ten můj jak zaslechne slova boství, spiritualita - tak vezme nohy na ramena. Jak zacítí něco, coby mohlo mít jen zlehka něco společného s náboenstvím, otřepe se odporem. Nevysvětlím mu, e tohle je troku jinak. Nevím, jestli jsou ti chlapi tak zblblí z po*na či co. Jednou mi řekl, jak to, e jim v tom po*n to tak jde a nám ne? No, já mám k tomuhle ánru dost rozporuplný vztah, ale jsem snad moc vedle, kdy si myslím, e skutečnej sex je troku o něčem jiným?
A má mnoho podob.
Sice ho uklidňuju (a tím i sebe), e na to určitě přijdeme, ale co kdy ne?
Není tady
Já si ty kníky některé objednala ve vědárně a u se těím, jak si k tomu večer zalezu a budu hltat, + mám Mars a Venue v lonici
Není tady
Luisa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Luisa napsal(a):
Je to hrozný, nám na sobě moc záleí, máme se rádi, ale to nám paradoxně brání udělat něco jinak, protoe máme strach, co kdy se to druhýmu nebude líbit. Přes ná věk jsme jetě v něčem nezralí, vím to.Nikdy ádné roky a hlavně né v sexu nedoene a u vůbec ne stydlivostí či ve stydlivosti. A navíc jak tě tak čtu ty nemá tak problém se stydlivostí, ale s tím zda bude a také tvůj partner perfektní zda to co udělá/te je správné a očekávané a nebo příjemné.
Tak jak popisuje jednání přítele řekl bych, e víc problému je v něm nebo on si jen tak áhne, on se jen políbí a .... jemu chybí fantazie a ono "romantické" posouvání se k radosti spojení. Řekl bych e on musí na sobě víc zapracovat aby ten tvůj stud sňal. Tvůj stud je jeho neumění onen dotek rozvinout do dalích doteků a "lakování" a drádění, které z tebe "sejme at" a ty pak jen nahá uchvátí jeho muství (faktické) tak i to fyzické (penis) a provede ho do spojení s bostvím. Doporučil bych Vám knihu Učení Bílé tygřice, Tao muského sexu, Tantra (ve je o dotecích a masáích) a pak pro Tebe Posvátnou prostitutku (i on si jtuto knihu můe přečíst, aby poznakl e sex je veliká alchiie a to nej co na světě je).To co píe je zajímavé a mnoho věcí jsi dobře odhadl. Ano, mám strach, e při "tom" nebudu dost dobrá, e něco udělám patně. Holt perfekcionista. Blbá vlastnost. Ví, já měla před přítelem jen pár úletů, zjistila jsem, e to není pro mě, potřebuju lásku. Spí mě to negativně poznamenalo. Přítel měl partnerek davy, ale krátkodobě, váný delí vztah má a se mnou. Proto jsem ho od začátku brala v sexu jako "autoritu", on má přece svoje techniky v sexu mnohokrát prakticky ověřené, a já jen podloené svým cítěním a co jsem kde přečetla. No a to málo, co jsem zaila. I kdy uznává, e kadá ena je jiná, já jsem asi jiná jetě nějak víc:-) I kdy říká, e mě bere takovou jaká jsem, já to z něj tak úplně necítím. Zas podle toho co čtu, zas nějak divná nejsem, on má ale jiné záitky.
V sexu se snaí na mně uplatnit své četné zkuenosti, ale na mě to nějak nezabírá. U jsem taky slyela - na některý holky stačí jen sáhnout a ty ..... Ujasnili jsme si, e tohle mi nesmí říkat, snaí se to u nedělat. On se snaí myslím celkově, záleí mu na mně, není mu to jedno, ale přijde mi na tyhle věci "natvrdlej". Chtěl by ode mě víc aktivity, ale já se musím cítit chtěná a ádoucí, abych se mohla nahavit a pak jsem aktivní myslím dost. A pak ani nevnímám, jestli něco dělám blbě. On mě ale do tohoto rozpoloení nemůe často dostat, tím pádem ho chu přejde taky a výsledek je nic moc. Dokáeme se o tom bavit, ale nedokáeme na to přijít a hnout se z místa. Zkusím ty doporučené kníky.
Větina en potřebuje lásku k tomu aby mohla rozkvést a ponořit se do přijetí sexu. No pokud něco, pak určitě můe zapracovat na té blbé vlastnosti tím, e si řekne a dost a zkus být tou úplně nedokonalou a takou jaká jsi při třeba mytí nádobí
..
Právě tys jej vzala za sexuální autoritu pro zkuenosti a přitom vlastně ádné nemá, náhodné partnerky mu nedaly prostor k fantazii a tak se omezuje jen na podivné doteky a nedává do toho sebe. Fakt mu chybí nebo zahodil fantazii. Asi mu pomůe kdy si spolu vyzkouíte něco z těch knih a hlavně začnete nebo ty se bude tak nějak víc snait aby projevoval fantazii. Tahle věta - na některý holky stačí jen sáhnout a ty ..... je přesně o tom nastavit mu to jinak. Já nejsem jak jiné holky já chci sex erotiku a milování a hlavně tebe celého dokud nebude u mě a ve mně (nikoli fyzicky tedy penisem) pak to nebude ono krásné co asi myslí. Takto je třeba mu to nastavit.
Není tady
Barusja napsal(a):
Já si ty kníky některé objednala ve vědárně a u se těím, jak si k tomu večer zalezu a budu hltat, + mám Mars a Venue v lonici
No jo holka ale ty jsou na velkých oběných drahách pro toto teď nepouitelné. leda, e bys s Hemánkem pozvalyLuisu na kolu odstranění stydlivosti či koly sexu
Není tady
Kamchinka napsal(a):
ze bych se stydela v sexu za telo, to ne... spis takova ta stydlivost se odvazat.
- přesně tak i já. To je hrozný, po letech komplexů jsem přila na to, e mám nádherný tělo, i tvář, co by za to jiný baby daly, nevypadám na svůj věk, přítel říká, e jsem straně krásná. Ale nestačí to k tomu, abych se odvázala, teda někdy to umím, ale míň a míň. Místo aby se délkou vztahu tyto věci lepily, je to v poslední době u nás horí a horí
Není tady
Luisa napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
- přesně tak i já. To je hrozný, po letech komplexů jsem přila na to, e mám nádherný tělo, i tvář, co by za to jiný baby daly, nevypadám na svůj věk, přítel říká, e jsem straně krásná. Ale nestačí to k tomu, abych se odvázala, teda někdy to umím, ale míň a míň. Místo aby se délkou vztahu tyto věci lepily, je to v poslední době u nás horí a horí
Vidí, u jsi něco překonala tak i to dalí. Vidí sama, e to jde.
Není tady
Luso a jak jste dlouho spolu?
Není tady
Díky vem, dáváte mi tu naději. A taky se z toho potřebuju vykecat.
Pokusím se vykalat na strach, e něco dělám blbě a půjdu do toho. Ale toto předsevzetí u jsem si párkrát dala a nelo to:( ...... Musím to teda zkouet znovu a znovu. Ona by mi to dost ulehčila podpora od přítele, ale on mi ji neumí dát. Ne, e nechce, neumí to. On řekne, tak se prostě nestyď, já ti nebudu nadávat, tak prostě ty zábrany neměj. Se lehce řekne...
Není tady
Pisatel napsal(a):
Luisa napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
Vidí, u jsi něco překonala tak i to dalí. Vidí sama, e to jde.
Ty brďo, tímto tempem překonám poslední svůj komplex ve věku 130 let:/
Není tady
dixina napsal(a):
Luso a jak jste dlouho spolu?
1,5 roku
Není tady
Luisa napsal(a):
Pokusím se vykalat na strach, e něco dělám blbě a půjdu do toho. Ale toto předsevzetí u jsem si párkrát dala a nelo to:( ...... Musím to teda zkouet znovu a znovu. Ona by mi to dost ulehčila podpora od přítele, ale on mi ji neumí dát. Ne, e nechce, neumí to. On řekne, tak se prostě nestyď, já ti nebudu nadávat, tak prostě ty zábrany neměj. Se lehce řekne...
Tady je ta jeho největí chyba to podtrené. Pokud ti tu podporu nedá pořád ten program o "odstydění se" nebude fungovat!
Není tady
Luisa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Luisa napsal(a):
- přesně tak i já. To je hrozný, po letech komplexů jsem přila na to, e mám nádherný tělo, i tvář, co by za to jiný baby daly, nevypadám na svůj věk, přítel říká, e jsem straně krásná. Ale nestačí to k tomu, abych se odvázala, teda někdy to umím, ale míň a míň. Místo aby se délkou vztahu tyto věci lepily, je to v poslední době u nás horí a horíVidí, u jsi něco překonala tak i to dalí. Vidí sama, e to jde.
Ty brďo, tímto tempem překonám poslední svůj komplex ve věku 130 let:/
Houby pokud bude on pracovat na sobě tak do roka bude hodně astná.
Není tady
Ahoj holky a můj milý Pisateli (zvlátní v sexu Ti i ba věru věřím, e neblábolí tak nějak mimo jako třeba u péče o dítka Neber to jako výtku, ale jako velkou pochvalu.
),
je mi asi o kapku víc ne vám, ale věkem to snad nebude. Ad poznávání a poitkářství ze sexu. Sexovat jsem začala na dnení dobu pozdě a rozjezd k pocitům nestydlivosti budu mít v podstatě celý ivot. Velmi pomohlo se přestat na sex dívat jako na "přirozenou" součást vztahu a prostě by měl být. Opravdové "uívání si" začalo a s rozchodem s dnes ji skoro bývalým manelem. Rozcházeli jsme se přátelsky a pět měsíců jsme jetě spolu ili a spali. No a v mé hlavě se tehdy objevilo pověstné cvak. Najednou to lo. Vechno. Kreativitou jsme hýřili oba, byli jsme na sebe sexuálně zvyklí a v podstatě jsme se mohli u leda příjemně překvapit. Bylo to prima. Pro nai vrozenou stydlivost jsme promarnili spoustu let, kdy jsme se milovali psychicky, ale vydolovot kousek "děvky" a pořádný kus lovce nám prostě nelo. Mrhali jsme časem a energií na průměrný sex. V době rozchodové jsme ozkoueli vechno to, co jsme se tomu druhému styděli navrhnout, spoustu let. Jsem za tuhle zkuenost ráda, protoe jsem si jí zkusila s člověkem, kterého jsem měla jetě ráda, u nechtěla, ale jako milenec na zkuenou do budoucna dobrý.
Co pomohlo mě? Začít kalat na poitek toho druhého, ale hledat ten svůj. Vnímat kadý dotek, přenesenou váeň. Začít si hrát a objevovat svoje erotogenní zóny a nezkoumat ty jeho. Ty jsou najednou animálně přítomné a netřeba je hledat. Moná to zní pitomě, nemyslím, e na tuhle zkuenost se musí s tím druhým člověk rozejít, aby do sexu přestal plést lásku a úctu k partnerovi, naopak bezva je, kdy tohle dojde člověku v partnerském svazku, který funguje vestranně. Hrát se dá různě a hranice jsme posouvali postupně. Jediné, co mě mrzí, e vlastně byla hrozná hovadina, e jsme nebyli schopní shodit tuhle oponu tolik let, protoe zábrany, stydlivost aj. atributy nám v tom bránily. Neříkám, e milování nebylo před tím leckdy velmi dobré. Technicky určitě, orgasmus jsme mívali oba, ale hra se z toho stala a pak.
No a douka je, e není nad tohle objevování s někým koho miluju a svoje zábrany nechám padat. Take vám děsně fandím.
Pisatel napsal(a):
Luisa napsal(a):
Pokusím se vykalat na strach, e něco dělám blbě a půjdu do toho. Ale toto předsevzetí u jsem si párkrát dala a nelo to:( ...... Musím to teda zkouet znovu a znovu. Ona by mi to dost ulehčila podpora od přítele, ale on mi ji neumí dát. Ne, e nechce, neumí to. On řekne, tak se prostě nestyď, já ti nebudu nadávat, tak prostě ty zábrany neměj. Se lehce řekne...Tady je ta jeho největí chyba to podtrené. Pokud ti tu podporu nedá pořád ten program o "odstydění se" nebude fungovat!
Výjimečně souhlasím s Pisatelem
Není tady
hrosanek napsal(a):
Ahoj holky a můj milý Pisateli (zvlátní v sexu Ti i ba věru věřím, e neblábolí tak nějak mimo jako třeba u péče o dítka
Neber to jako výtku, ale jako velkou pochvalu.
),
je mi asi o kapku víc ne vám, ale věkem to snad nebude. Ad poznávání a poitkářství ze sexu. Sexovat jsem začala na dnení dobu pozdě a rozjezd k pocitům nestydlivosti budu mít v podstatě celý ivot. Velmi pomohlo se přestat na sex dívat jako na "přirozenou" součást vztahu a prostě by měl být. Opravdové "uívání si" začalo a s rozchodem s dnes ji skoro bývalým manelem. Rozcházeli jsme se přátelsky a pět měsíců jsme jetě spolu ili a spali. No a v mé hlavě se tehdy objevilo pověstné cvak. Najednou to lo. Vechno. Kreativitou jsme hýřili oba, byli jsme na sebe sexuálně zvyklí a v podstatě jsme se mohli u leda příjemně překvapit. Bylo to prima. Pro nai vrozenou stydlivost jsme promarnili spoustu let, kdy jsme se milovali psychicky, ale vydolovot kousek "děvky" a pořádný kus lovce nám prostě nelo. Mrhali jsme časem a energií na průměrný sex. V době rozchodové jsme ozkoueli vechno to, co jsme se tomu druhému styděli navrhnout, spoustu let. Jsem za tuhle zkuenost ráda, protoe jsem si jí zkusila s člověkem, kterého jsem měla jetě ráda, u nechtěla, ale jako milenec na zkuenou do budoucna dobrý.
Co pomohlo mě? Začít kalat na poitek toho druhého, ale hledat ten svůj. Vnímat kadý dotek, přenesenou váeň. Začít si hrát a objevovat svoje erotogenní zóny a nezkoumat ty jeho. Ty jsou najednou animálně přítomné a netřeba je hledat. Moná to zní pitomě, nemyslím, e na tuhle zkuenost se musí s tím druhým člověk rozejít, aby do sexu přestal plést lásku a úctu k partnerovi, naopak bezva je, kdy tohle dojde člověku v partnerském svazku, který funguje vestranně. Hrát se dá různě a hranice jsme posouvali postupně. Jediné, co mě mrzí, e vlastně byla hrozná hovadina, e jsme nebyli schopní shodit tuhle oponu tolik let, protoe zábrany, stydlivost aj. atributy nám v tom bránily. Neříkám, e milování nebylo před tím leckdy velmi dobré. Technicky určitě, orgasmus jsme mívali oba, ale hra se z toho stala a pak.
No a douka je, e není nad tohle objevování s někým koho miluju a svoje zábrany nechám padat. Take vám děsně fandím.
Hezké
Není tady
hrosanek napsal(a):
Ahoj holky a můj milý Pisateli (zvlátní v sexu Ti i ba věru věřím, e neblábolí tak nějak mimo jako třeba u péče o dítka
),
Není tady
hrosanek napsal(a):
),
Jeí, děkuju:) Nic z toho, co píe nezní pitomě. Nechci, aby se tento vztah stal poučením pro přítí kvůli blbým zábranám. Máme krásný vztah a taky stálo nějaké úsilí a čas, ne jsme se k tomu dopracovali.
Problémek - kdy začnu kalat na poitek toho druhého a budu hledat ten svůj, to u jsem zkouela, já se u toho tak nějak musím "ponořit" do sebe, jsem skoro úplně potichu a chvilku to trvá a on si myslí, e jednak dělá něco blbě, protoe íleně nahlas nevzdychám a jednak potřebuje taky stimul. Jinak jeho vzruení opadne, říká.
Víte co je jetě ílený, kdy se jen tak mazlíme a víme, e sex (soulo) z nějakého důvodu nebude (zdravotní problémy) je on o dost nápaditějí, je to vánivějí, vzruím se docela snadno a dost, a hrozně bych ho chtěla, paradoxně proto, e nemůu. Jindy můeme, snaíme se 20 minut a já mám potíe vůbec zvlhnout a něco cítit.
Není tady
Luisa napsal(a):
Jeí, děkuju:) Nic z toho, co píe nezní pitomě. Nechci, aby se tento vztah stal poučením pro přítí kvůli blbým zábranám. Máme krásný vztah a taky stálo nějaké úsilí a čas, ne jsme se k tomu dopracovali.
Problémek - kdy začnu kalat na poitek toho druhého a budu hledat ten svůj, to u jsem zkouela, já se u toho tak nějak musím "ponořit" do sebe, jsem skoro úplně potichu a chvilku to trvá a on si myslí, e jednak dělá něco blbě, protoe íleně nahlas nevzdychám a jednak potřebuje taky stimul. Jinak jeho vzruení opadne, říká.
Víte co je jetě ílený, kdy se jen tak mazlíme a víme, e sex (soulo) z nějakého důvodu nebude (zdravotní problémy) je on o dost nápaditějí, je to vánivějí, vzruím se docela snadno a dost, a hrozně bych ho chtěla, paradoxně proto, e nemůu. Jindy můeme, snaíme se 20 minut a já mám potíe vůbec zvlhnout a něco cítit.
Není v sobě jako ty. Kdy chlap je v sobě, při milování, pak je napojen na enu, dává jí podporu a sám pak můe dávat dalí stimuly pro své vzruení srzevá tu enu., Ona ho toti krásně vede a sex je tou sladkou třeničkou na ivotním spojení.
Bohuel jak to popisuje je to o tom, e není v sobě, e díky četným partnerkám má ten program "odevzdání se, podpory a být v sobě" přestavěn na "nízký pud".
Není tady
Pisatel napsal(a):
Luisa napsal(a):
Víte co je jetě ílený, kdy se jen tak mazlíme a víme, e sex (soulo) z nějakého důvodu nebude (zdravotní problémy) je on o dost nápaditějí, je to vánivějí, vzruím se docela snadno a dost, a hrozně bych ho chtěla, paradoxně proto, e nemůu. Jindy můeme, snaíme se 20 minut a já mám potíe vůbec zvlhnout a něco cítit.Není v sobě jako ty. Kdy chlap je v sobě, při milování, pak je napojen na enu, dává jí podporu a sám pak můe dávat dalí stimuly pro své vzruení srzevá tu enu., Ona ho toti krásně vede a sex je tou sladkou třeničkou na ivotním spojení.
Bohuel jak to popisuje je to o tom, e není v sobě, e díky četným partnerkám má ten program "odevzdání se, podpory a být v sobě" přestavěn na "nízký pud".
Hmm co s tím? To mě úplně deprimuje. Půjde "přestavět" zpátky? Asi blbá otázka.
Není tady