19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
sandra napsal(a):
já mám taky problém s tím, aby mě můj partner viděl nahatou zezadu...mám od mládí komplex ze svých zadních partií, ačkoliv jsou celkem pevné, tak zadek je vypulený....ach jo. Mamka mi jednou řekla, e je jedno jestli mám zadek velkej nebo malej, hlavně musí být pevnej!
Ja mám prúpovídku: Aj vežká ri vie očari... a je to holý fakt, prisahám na holý pupok... A vôbec, sú chlapi, čo prahnú po väčom tele - treba si nájs takých, to je potom balzám na duu(a nakoniec aj na to telíčko). Ja nemám problém ani s nuda pláami a to u dávno nie som dekoratívna(ak som vôbec neiekdy bola), ale holt - komu sa nepáčim, nech sa nedíva. Dtto pri sexe - nech zavrie oči a predstavuje si Kate Mossovú, pre mňa za mňa. Ale väčina má oči otovrené a vychutnáva si vizuálne vnemy, tak čo...
Upravil(a) Selima (16. 2. 2009 10:58)
Není tady
No ale vlastně jsme se jetě nedozvěděli, jestli je to vůbec tím, e by měla Stydlinka nějaký komplex ze své postavy... (I kdy to se zdá být nejpravděpodobnějí...) Třeba je jen povahově extrémně stydlivá a vykrystalizovalo to a do takových rozměrů... Zdravá stydlivost jistě není překákou a někdy je to i milý.
Ale hlavně - my enský se vidíme kolikrát úplně jinak, ne nás vnímají chlapi!!! My máme komplex např. z větího zadku (jak tu bylo několikrát zmíněno) a jim to připadá naopak krásný! Nebo z nějakýho nedostatku, na který je upozorníme a oni by si toho vůbec nevimli... nebo by to vůbec jako nedostatek nepovaovali...
Take... zkus se naučit mít se ráda i se svými nedostatky, vdy NIKDO není dokonalý! Nebo to příteli řekni a promluv si s ním o tom. Co myslíte, pánové...?
Drím palečky
Upravil(a) Tereza82 (16. 2. 2009 11:26)
Není tady
Tereza82 napsal(a):
No ale vlastně jsme se jetě nedozvěděli, jestli je to vůbec tím, e by měla Stydlinka nějaký komplex ze své postavy... (I kdy to se zdá být nejpravděpodobnějí...) Třeba je jen povahově extrémně stydlivá a vykrystalizovalo to a do takových rozměrů... Zdravá stydlivost jistě není překákou a někdy je to i milý.
Ale hlavně - my enský se vidíme kolikrát úplně jinak, ne nás vnímají chlapi!!! My máme komplex např. z větího zadku (jak tu bylo několikrát zmíněno) a jim to připadá naopak krásný! Nebo z nějakýho nedostatku, na který je upozorníme a oni by si toho vůbec nevimli...nebo by to vůbec jako nedostatek nepovaovali...
Take... zkus se naučit mít se ráda i se svými nedostatky, vdy NIKDO není dokonalý! Nebo to příteli řekni a promluv si s ním o tom. Co myslíte, pánové...?
Drím palečky
Teri ono není nedokonalého těla. Právě pro různorodost je to krásné. Jen myslím, e je třeba se nedívat zda ta odvedle je tíhlejí nebo má větí prsa či pozadí, či delí noky, ale hlavně co má pod kloboukem a jaký má jazyk.
Jo má Teri pravdu, milujete své těla a je jakékoli, pro to jste víc a hlouběji milovány. Právě, e se stydíte za sebe odrazujete.
Není tady
Není dokonalého těla stejně jako není nedokonalého, co...?
A přesně jak píe, i podle mě to o vzhledu opravdu není a důleitý je, jaký je ten člověk celkově - milý, vtipný,... a kdy si dokáe udělat ze svých nedostatků přednost, to potom teprve klobouk dolů
Není tady
Tereza82 napsal(a):
Není dokonalého těla stejně jako není nedokonalého, co...?
A přesně jak píe, i podle mě to o vzhledu opravdu není a důleitý je, jaký je ten člověk celkově - milý, vtipný,... a kdy si dokáe udělat ze svých nedostatků přednost, to potom teprve klobouk dolů
Tak to má pravdu. Udělat z nedostatků předbnost to je sice kumt, ale pak závidí i ti "moc krásní".
No aby se to hlo, ty Miss co se tu volili, tak abych se přiznal ani jedna zvolená nebyl tím pravým do mého oka. A přitom jiné byly daleko krásnějí. No spí příjemnějí uměli a věděli jak ty nedokonalosti nastavit tak aby byli jetě krásnějí. Je skutečně třeba začít od sebe a říci si a dost jsem ta nejkrásnějí bohyně.
Není tady
Pisateli, tu tvojí větu si vytisknu a dám doma na zrcadlo. Upřímně jsem ráda, e v bytě mám jenom malé a od pasu dolů se nedivím.
Má pravdu, nejsme v sobě. Od puberty jsem slyela jenom neer, bude tlustá. Pak jsem byla v 19 v Anglii a byla "hubená" jen díky tomu, e jsem hulila a pila kafe.. a to v tobě zůstane. Bohuel to zůstalo dodnes, to osočování hele jaký má vlasy, účes, tahle si chlapa neudrí..
Není tady
Barusja napsal(a):
Pisateli, tu tvojí větu si vytisknu a dám doma na zrcadlo. Upřímně jsem ráda, e v bytě mám jenom malé a od pasu dolů se nedivím.
Má pravdu, nejsme v sobě. Od puberty jsem slyela jenom neer, bude tlustá. Pak jsem byla v 19 v Anglii a byla "hubená" jen díky tomu, e jsem hulila a pila kafe.. a to v tobě zůstane. Bohuel to zůstalo dodnes, to osočování hele jaký má vlasy, účes, tahle si chlapa neudrí..
Tak ta věta není moje jen jsem si jí dovolil zvýraznit. Je moudrá. Ale je pravda e pohled na enskou krásu se věky vyvýjel a dle mě zas jde od jistých "kredenciózních tvarů
Neboj jsou programy na formování těla mnohése dá upravit a změnit hlavně v hlavě.
A kdy chce tedy můj výrok tak tady je jeden: "Není karedé eny jen výroky těch co je pronáí".
Není tady
hm, já myslím e ten program pro mojí hlavu by byl super, na ostatním se snaím pracovat:)
Není tady
Jeden můj kamarád ..kdy jsme se bavili na podobné téma říkal .. Já nevím co vy baby furt řeíte ..postavu, zadek a jak schovat peky do atů a zamaskovat ... Věř mi, e my chlapi máme rentgenový oči a v okamiku, kdy jdem s dotyčnou do postele, tak u na beton, vím, do čeho jdu a jsem s tím srozumněnej .. to u jsou vekerý komplexy zbytečný .. to u neřeím .. No podle mě má asi pravdu ..e ten chlap, kdy u se milovat chce, tak ví do čeho jde a neřeí take jakápak stydlivost ?
Není tady
Amriano, to řekl hezky, to je fajn to slyet, či číst:)
Není tady
Barusja napsal(a):
Amriano, to řekl hezky, to je fajn to slyet, či číst:)
Jo je to pravdivé. K pomilování jste vechny. Tak dostydět, odloit mindráky v atně a hurá obnait a vzhůru do sexu
Není tady
Nečetla jsem vechny příspěvky pečlivě, ale tady se bavíte o komplexech z postavy, ale co mám dělat, kdy se při sexu stydím, protoe si připadám nezkuená (a to u dávno nejsem teenager - o to je to horí). Začala jsem se sexem extrémně pozdě, protoe jsem byla zakomplexovaná (to by bylo na dlouho), ty komplexy zmizely, ale teď mám zase jiné. Je to na palici.
Není tady
Já si myslím, e kdy najde toho chlapa, který Ti za to stojí a jsi o něm přesvědčená, tak to, e má málo zkueností nehraje moc roli... Zkus mu to v ertu naznačit a pak se jen nech hezky pomalu zaučit:-) Pro drahou polovičku to bude jistě výzva;)
Není tady
luisa, já si přijdu v sexu taky jako nováček a to je mi 30, jestli má dobrého chlapa, poradí Ti co a jak. Mě to ten můj něco naučí, něco snaím sehnat a vymyslet já
Není tady
180cm/65kg, 30let, svoje telo mam rada, i kdyz uz me taky dokaze potrapit.. nedokazu se proste uvolnit
Není tady
stydlinka napsal(a):
180cm/65kg, 30let, svoje telo mam rada, i kdyz uz me taky dokaze potrapit.. nedokazu se proste uvolnit
A děláte s přítelem předehru? Snaíte se uvolnit před samotným aktem? Nebo prostě čeká a to na něj příjde a pak vzhůru do horizontu? Polete si nějakou erotickou SMS? Jak to má s náboenstvím?
Není tady
Mě spí zajímá, jak dlouho jsou spolu. Pochopím, kdy je na začátku vztahu ostych, ale s postupem času to přeci opadne, aspoň já to tak tedy mám.
Není tady
Barusja napsal(a):
luisa, já si přijdu v sexu taky jako nováček a to je mi 30, jestli má dobrého chlapa, poradí Ti co a jak. Mě to ten můj něco naučí, něco snaím sehnat a vymyslet já
jsem tu nová, nějak mi to odesílání zpráv nejde. Tak snad teď. barusja: s věkem jsme na tom stejně. Chlapa mám fajn, miluju ho. Ale radit mi moc neumí, alespoň jeho způsob mi nevyhovuje. Jasně snaím se k tématu vzdělávat i jinde, ale pocit nedostačivosti to neodstraňuje. Je mi hrozně trapně, učit se v mém věku něco, co mám u dávno umět.
Není tady
Pisatel napsal(a):
stydlinka napsal(a):
A děláte s přítelem předehru? Snaíte se uvolnit před samotným aktem? Nebo prostě čeká a to na něj příjde a pak vzhůru do horizontu? Polete si nějakou erotickou SMS? Jak to má s náboenstvím?
To bude asi část problému u nás, se svým tělem problém nemám, ale abych se tak nestyděla, potřebuju se prostě na to naladit, mít předehru. Ale na přítele je to moc dlouho a navíc jsme jetě nepřili jak nejlíp na to. Někdy je to super, ne e pořád hrůza, ale často mi nejde se dostatečně vzruit. Připadám si pod tlakem, e on u jo a já "nestíhám".
Není tady
Luisa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
stydlinka napsal(a):
To bude asi část problému u nás, se svým tělem problém nemám, ale abych se tak nestyděla, potřebuju se prostě na to naladit, mít předehru. Ale na přítele je to moc dlouho a navíc jsme jetě nepřili jak nejlíp na to. Někdy je to super, ne e pořád hrůza, ale často mi nejde se dostatečně vzruit. Připadám si pod tlakem, e on u jo a já "nestíhám".
Ano tlak stres to je základ vech problémů v oblasti sexu. Místo přistupu s volností a bez "problémů" prostě jen si to odbýt.
Luiso ona ta předehra můe být i několikadenní a nastavit to tak aby skutečně k samotnému aktu to přilo na danou hodinu a třeba i tu SMS pouít i doma vedle sebe kdy sedíte. A taky je to o fantazii obou. Bez ní je akt prostě jen "patné mnoení a chu zocovatělého vína".
Není tady
Pisatel napsal(a):
Luisa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ano tlak stres to je základ vech problémů v oblasti sexu. Místo přistupu s volností a bez "problémů" prostě jen si to odbýt.
Luiso ona ta předehra můe být i několikadenní a nastavit to tak aby skutečně k samotnému aktu to přilo na danou hodinu a třeba i tu SMS pouít i doma vedle sebe kdy sedíte. A taky je to o fantazii obou. Bez ní je akt prostě jen "patné mnoení a chu zocovatělého vína".
Souhlasím s tebou, já se pod ten tlak taky dostávám sama, protoe chci dohnat "ztracené roky". I kdy vím, e je to hloupost a evidentně toho takhle nedosáhnu.
Na mě je partnerův vztah k sexu dost věcný. Prostě kdy je chu, políbit tady, sáhnout sem, zmáčknout tady a je to. Ale ono to není - ty jsi nějaká sloitá. Teda ne vdy je to tak, abych mu nekřivdila, zaili jsme dost vzruujících chvilek.
Je to hrozný, nám na sobě moc záleí, máme se rádi, ale to nám paradoxně brání udělat něco jinak, protoe máme strach, co kdy se to druhýmu nebude líbit. Přes ná věk jsme jetě v něčem nezralí, vím to.
Není tady
Čo keby ste si kúpili nejakú knihu o sexe či milovaní a spolu ju tudovali...? A keď sa vám neičo zapáči, na mieste to vyskúali? Kámásútra, Tao sexu, Umenie milova od Margaux Aanand... atď, etc. Mmch, väčina tých kníh začína spoznávaním vlasntého tela a toho, čo mu robí dobre - mono máte medzery aj v tejto oblasti.
Není tady
Selima napsal(a):
Čo keby ste si kúpili nejakú knihu o sexe či milovaní a spolu ju tudovali...? A keď sa vám neičo zapáči, na mieste to vyskúali?
Kámásútra, Tao sexu, Umenie milova od Margaux Aanand... atď, etc. Mmch, väčina tých kníh začína spoznávaním vlasntého tela a toho, čo mu robí dobre - mono máte medzery aj v tejto oblasti.
Kníky dokonce mám, ale nevím jak to nadhodit. Chlapi jsou na to citliví, bude deprimovanej z toho, e to se mnou neumí... Svoje tělo znám, sama mám orgasmus do pár minut, ale moje technika nejde moc aplikovat při společným sexu. On ví jak si to dělám, popisovala jsem mu to, ale spolu se nám to podařilo jen asi 4x, navíc to nebylo pro mě úplně ono. A jemu se to nezdá "plnohodnotné", protoe si to udělám v podstatě sama. Prý - ty k tomu chlapa ani nepotřebuje.
Není tady
Prečítaj ju najprv smaa a potom mu skús navrhnú - nechcelo by sa ti os mnou namiesto p.o.r.n..a pozrie na tieto pekné obráteky? Mne by sa viac páčilo pozera si ich s tebou...
No, mohla by si ho zapoji do toho "udělat si to sama" a nejako pritom vyhovie aj jemu... Ono je to asi najviac o kompromise.
Není tady
Selima napsal(a):
Prečítaj ju najprv smaa a potom mu skús navrhnú - nechcelo by sa ti os mnou namiesto p.o.r.n..a pozrie na tieto pekné obráteky?
Mne by sa viac páčilo pozera si ich s tebou...
No, mohla by si ho zapoji do toho "udělat si to sama" a nejako pritom vyhovie aj jemu...Ono je to asi najviac o kompromise.
Díky za rady, ale jsme u mého prvotního problému - stydlivost :-(
Není tady