|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, chtela sem se zeptat, jestli vas nenapada neco jak se zbavit silene stydlivosti pri sexu, stydim se tolik, ze me sex az desi, posledni rok dva mam s partnerem sex tak jednou za dva mesice a to se musim opit nebo hodne premlouvat. Jinak stydliva nejsem, flirtovat a provokovat me bavi, ale jak dojde na postel je ze me kus ledu... 
Není tady
Je to kvůli nějakému tělesnému komplexu? Třeba že si myslíš, že nemáš dokonalé tělo, nebo tak? 
Není tady
Já taky. Styděla jsem se za prsa, za břicho, za jizvu po žlučníku..., pak jsem si začla nechávat nějaký "kousek"
oděvu, třeba i něco laškovního, jako sexikošilku a tak..., anželům to nevadilo, naopak, a já jsem se cítila jaksi zahalena, a lépe... 
Není tady
Taky se stydim za sve speky.
Není tady
Ja kdyz vidim, slysim a citim prave nefalsovane vzruseni
meho partnera tak me jakekoliv tendence mit komplexy ze sveho tela prejdou.
Není tady
Stydlinko,myslíš,že ten dotyčný,nemá komplexy před Tebou.Z jakýho důvodu se stydíš před ním..Řekla jsi mu to .Pamatuju si ,že když mě začaly růst prsa,styděla jsem se za ně a snažila je skrýt
Svému příteli musíš důvěřovat...úplně.Až mu budeš plně důvěřovat,nebudeš se stydět
Pokud Tě chce nebo má rád ,bude Tě chtít takovou jaká jsi 
Není tady
nechapu proc se tolik stydis.. predpokladam, ze mas komplex ze svyho tela.. ale prece kdyby ses mu nelibila, tak by s tebou nespal.. ja nevim, ale tohle stydlici obdobi mam za sebou.. jedine co mi vadi je, kdyz by me mel chlap videt ze zadu.. ale ne pri sexu, spis kdyz se zvedam z postele nebo tak, tak to si davam pozor... ale treba polohy ze zadu mi zase problem nedelaj, protoze to zadek vyspulim, a nikdo nepozna, ze jinak tak hezkej neni.. holka vazne, jestli mas komplex z postavy, tak toho hodne rychle nech
ja mam velkej zadek, zadny prsa... ale kdyz se mnou nekdo je, tak mu tohle nejspis nevadi... vzdyt sex je tak uzasnej, a takhle si ho nemuzes vubec uzit 
Není tady
clavel, to myslis vazne? kolik ti je roku, prosim te?
Není tady
pockej, co jsem rekla spatne?
je mi 25......
Není tady
no také si říkám, co bylo špatně?
mně se příspěvek clavel moc líbil, také bych se do této fáze chtěla dostat... zatím jsem spíš stydlivější, ale to také hodně kvůli mojí váze (i když na to žádný partner nenarážel)
clavel napsal(a):
pockej, co jsem rekla spatne?
je mi 25......
Není tady
vzdyt je to skoda mit komplexy z postavy, zvlast kdyz na to nikdo nenarazi... naopak, tomu druhemu se to urcite libi.... ja treba vzdycky mela komplex z toho, ze mam plny rty... protoze blbecci na zakladce mi rikali pyskoune, a kazdej mi kvuli tomu nadaval... ale jen do ty doby, dokud me starsi chlapi nezacli presvedcovat, ze to je strasne krasny... a ze naopak je to moje prednost...
Není tady
clavel to je prave strasne smutny, tyhle "traumata" z dospivani... vzdyt dnes jsou prece plny rty velmi chtěné...hvězdy podstupují plastické operace.... mě naopak štve, že mám malou pusu...vím, že to není tak sexy....
clavel napsal(a):
vzdyt je to skoda mit komplexy z postavy, zvlast kdyz na to nikdo nenarazi... naopak, tomu druhemu se to urcite libi.... ja treba vzdycky mela komplex z toho, ze mam plny rty... protoze blbecci na zakladce mi rikali pyskoune, a kazdej mi kvuli tomu nadaval... ale jen do ty doby, dokud me starsi chlapi nezacli presvedcovat, ze to je strasne krasny... a ze naopak je to moje prednost...
Není tady

Ženy, nebláznite.... keď som mala 20 rokov a 63 kíl, mala som podobné, ba ešte horšie komplexy.. Raz som sa rozplakala, keď ma jeden kamoš z partie videl na fotke v plavkách a pochváli mi postavu - vynadala som mu, prečo si robí srandu...
Po niekoľkých rokoch a aj kilách som to prestala riešiť. Môj vášnivý milenec mi raz povedal, že nevie veľmi, akú mám postavu, a už vôbec netuší, akej farby mám oči, ale do smrti si bude pamätať čertíkov, ktorých mám v očiach pri TOM.
Tak som prestala riešiť tie sprostosti okolo - nakoniec, ani chlapi nie sú dokonalí, tak čo... Hanbiť sa kľudne hanbite, ale nenechajte si tým pokaziť pôžitok zo sexu - ani chlapom ho nepokazte. 
Není tady
Opravdový muž ženu nikdy neraní,pokud jde o její vzhled,city a lásku.Naopak-vždy má pro ni hezké slovo,takové,aby její sebevědomí vůbec netrpělo a neutrpělo.Žena je krásná tím,že je žena.

Ja si myslím, že to platí aj naopak, pre ženy, vlastne pre obe pohlavia - že k úcta k tomu druhému a k jeho telu je základ dobrého sexuálneho(a aj "vážnejšieho") vzťahu. Bez nej podľa mňa ani ten sex nie je taký dobrý.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja si myslím, že to platí aj naopak, pre ženy, vlastne pre obe pohlavia - že k úcta k tomu druhému a k jeho telu je základ dobrého sexuálneho(a aj "vážnejšieho") vzťahu. Bez nej podľa mňa ani ten sex nie je taký dobrý.
Určitě ano.
kristian napsal(a):
Opravdový muž ženu nikdy neraní,pokud jde o její vzhled,city a lásku.Naopak-vždy má pro ni hezké slovo,takové,aby její sebevědomí vůbec netrpělo a neutrpělo.Žena je krásná tím,že je žena.
jůůů, to je hezký 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
kristian napsal(a):
jůůů, to je hezký
Moc hezký, krásně se čtou taková slova. Jenomže škoda, že tu úctu k druhému pohlaví nevyučují ve škole. Když to vidím okolo sebe ..... 
Není tady
Já se taky při sexu stydím za svou postavu, ale dělám to podobně, jak to někdo psal, snažím si nechat na sobě kousek oblečení
Sun, malá je nádherná okatá holčička, ať Vám dělá radost a má i krásné jméno:)
Není tady
Barusja napsal(a):
Já se taky při sexu stydím za svou postavu, ale dělám to podobně, jak to někdo psal, snažím si nechat na sobě kousek oblečení
Sun, malá je nádherná okatá holčička, ať Vám dělá radost a má i krásné jméno:)
Ach jo dámy. Co k tomu dodat. Je zde napsáno moc krásné "motto" Žena je krásná tím,že je žena.
Mám dojem, že jste dost ve veleku současných názorů na "formování" postavy nebo náhledu na krásu ženykého těla. vemte si jak vypadal pohled na postavu v době kamenné tedy např. Věstonickou venuši, nebo v době gotiky tedy silnou postavu či baroka s tenkým pasem a velkým dekoltem staženým korzetem, nebo na Monu Lízu a Goiovu Mayu, Twigi a dnešní modelky....
I ty sochy žen jsou tak nějak o "silnější ženě". Osobně nestyďte se za své těla každé je krásné a erotizující.
Není tady
já mám taky problém s tím, aby mě můj partner viděl nahatou zezadu...mám od mládí komplex ze svých zadních partií, ačkoliv jsou celkem pevné, tak zadek je vyšpulený....ach jo. Mamka mi jednou řekla, že je jedno jestli mám zadek velkej nebo malej, hlavně musí být pevnej! 
Není tady
Pisateli to máš pravdu, ale myslím, že nás takových, co si nevěříme je víc.
Není tady
clavel napsal(a):
... ja treba vzdycky mela komplex ... ale jen do ty doby, dokud me chlapi nezacli presvedcovat, ze to je strasne krasny... a ze naopak je to moje prednost...
O-ou, nejni náhodou tohle perfektní páka na zbavení se komplexu? Najít si chlapa, který ho bude považovat za přednost... 
Není tady
Barusja napsal(a):
Pisateli to máš pravdu, ale myslím, že nás takových, co si nevěříme je víc.
No jo holka, ale to je o tom, že nejste v sobě a pořád lítáte a hodnotíte ty druhé. hezky vše co je na Vás je krásné!
Není tady