21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mám takový problém-mám přítele a ten odmítl teď se mnou spát z důvodu, e nemůe, e má problém a po styku bych ho mohla mít taky. Co konkrétně má za problém mi neřekl, ale u to bude snad dobrý. Spali jsme spolu zhruba před týdnem, já problémy nemám. Netuíte někdo co by to mohlo být? On je dost uzavřený a hlavně enatý,take konkrétně mi nic neřekl, jen e to není nic váného.
to je různé, syfilis, kapavka...popř. aids:-)))
No, tak to je dost váný problém - ten jeho "jiný" stav....
Není tady
Mohla to být relativně prkotina - nějaké kvasinky nebo mykóza... i chlap k tomu občas přijde. Akorát je pak nepříjemné, e větinou to má i partnerka. Ale je to velmi snadno zaléčitelné, ádná hrůza.... Jestli s Tebou po týdnu u spal, tak to jistě nebylo nic váného.
Není tady
Boe a proč to z něho prostě nevytahne??? Takové dohady, co by to mohlo být.... Taky třeba AIDS
Není tady
No, já bych se hlavně zamyslela nad tím, e kdyby lo o nějakou tu nemoc (kvasinky,atd), tak kde to mohl "chytnout"? Od manelky? Nebo to chytla manelka od milence a pak manel od manelky a nakonce ty od enáče? Proč se ho nezeptá na rovinu? Spíte spolu, tak by mi přilo normální se zeptat.
Není tady
Markéto, strait Tě určitě nechci. Ale nebylo by lepí zajít k doktorovi, ne čekat..Nejsem zdravotník, ale tolik vím, e se některé nemoci navenek projeví po delí době, ne do týdne.
Není tady
Já jsem se samozřejmně ptala, co to jako je, říkal e to není nic váného, ale nic konkrétního neřekl, těko se o tom mluví.
Těko se o tom mluví? Nebo jemu se o tom těko mluví?Myslím, e partner má právo znát zdravotní stav toho druhého, hlavně pokud jde o takovou věc. Pokud by mi partner nechtěl přesně říct, o co jde, e se mnou teď nemůe spát, tak já bych s ním pro změnu zase nespala do doby, dokud by mi to neřekl. Chránila bych tak předevím sama sebe.
Není tady
Zcela souhlasím se Sandrou !!!! Rozhodně bych s ním nespala, dokud by mi neřekl, co mu je... Jak se o tomhle můe "těko" mluvit. Asi mu na tobě moc nezáleí, kdy ti řekne jen tohle....
Není tady
Má právo to vědět, take dokud ti to neřekne prostě s ním neměj sex. Myslím e v tomhle by neměl existovat ádný stud, protoe jde i o tvoje zdraví. I kdyby to byly jen nějaké kvasinky tak by ti to stejně měl říct. Radím ti prostě to z něj dostat.
Není tady
Já nerozumím tomu, co je to za vztah, kdy Ti tvůj sexuální partner odmítne říct věci, které se Tě týkají. Rozhodně bych to přehodnotila. U kvůli tomu, e někde to musel dostat a můe tudí NĚKDE dostat přítě jetě něco horího.
Láska je sice hezká, ale zdraví bych kvůli ní neriskovala
Není tady
Mohli to byt opravdu jen nejake kvasinky, nebo trebas nejake bakterijky, ktere si mohl uhnat kdekoliv. Nejspis teda od manzelky, ale ta je muze mit z nejakeho vlastniho docasneho imunodeficitu a na gynde ji proste rekli, ze dokud nepreleci i vsechny sve sexualni partnery tak se jich nezbavi. No pak je logicke, ze se lecil i tvuj postelovy pritel, i kdyz je vubec mit nemusel. A i kdyby ty si je se svym normalnim imunitnim systemem nikdy nemusela chytit. A vyleci se to opravdu rychle, zvlast pokud by byl on bez priznaku( par dnu antibiotik). AIDS bych netipovala ani nahodou.. :-)
Není tady
Té je celkem podstatný vědět, jak si dotyčný interpretuje výraz "nic váného". Toti on ani syfilis člověka nezabije, nato pak nějaké viry (opary, genitální bradavice)...a pokud nejde o ivot, jde o...no ne?
Proč se o tom těko mluví, kdy se nejedná o "nic váného"?
Markéto, nechci tě strait, ale to, e nemá příznaky, není zárukou stoprocentního zdraví. Příznaky toti zatím(!) nemá. Větina nemocí má nějakou inkubační dobu...a ta bývá delí ne 1 týden. Samozřejmě, nemusí je mít, nemoc se u tebe nemusí ani projevit anebo se nemusí jednat vůbec o nic.
Pokud přece jen něco chytne, přeju ti, a to není váné, ale pouze poučné.
Není tady
sandra napsal(a):
No, já bych se hlavně zamyslela nad tím, e kdyby lo o nějakou tu nemoc (kvasinky,atd), tak kde to mohl "chytnout"? Od manelky? Nebo to chytla manelka od milence a pak manel od manelky a nakonce ty od enáče? Proč se ho nezeptá na rovinu? Spíte spolu, tak by mi přilo normální se zeptat.
Já mám vdy jen jednoho partnera a občas se to objeví. Stačí se i třeba zapařit Pokud je k tomu někdo náchylnějí, můe se to vracet. neznamená to, e má dalího sexuálního partnera. Ale kadopádně je třeba to zaléčit vdy u obou partnerů současně.
jinak nevím, proč by měl pán mít problém o tom mluvit. Vdy´t se to dá vyřeit i s trokou nadsázky, co to vlastně ten jeho pindík tropí... A to nedramatizuje a přesně vybalí, co mu je. A si zbytečně neuene nějakou nepříjemnost. Jen jsem chtěla naznačit, e nemusí jít hned o ty nejhorí varianty.
Není tady
Tak je monost, e jsou to skutečně jen obyčejné kvasinky, anebo - pokud je i manelka tak "asná" jako on a má i ona své milence, tak kdo ví, co si pak doma s manelem navzájem předávají. Jsi jeho jediná bokovka, nebo jich má vic?
Není tady
No jasně e jich má víc a hlásí mi to :-)) No spí mě zajímalo, jaké můe mít chlap taky problémy, já s tím nemám moc zkuenosti. Dle jeho slov spí pouze se mnou, ale to člověk musí brát trochu s rezervou. Na otázku, jestli to taky nemůu mít tvrdí, e si je jistej, e ne. Kadopádně po tomhle trochu přehodnotím situaci.
Já Ti můu říct, e třeba jednou měl partner na penisu takovou jakoby suí kůičku a byly to právě kvasinky. Léky se předepisují jako enám, akorát e u en jsou patrně "lepí podmínky" pro tyhle mrky. Mluvil o tom naprosto normálně, vlastně to nebylo nic váného, jen ten styk nebyl pro něj příjemný. Tak jsme se oba zaléčili jedním prákem, mastičkou a já dostala jetě vaginální čípky. Říkali jsme , e aspoň si "malá" a "malej" odpočine Prostě se dá o tom normálně mluvit. A myslím, e kdyby měl nějaký vánějí problém, jistě by to řekl, pokud mu mozek alespoň v rámci mezí pracuje. Není přeci hlupák, ne?
Není tady
No já nechápu, e jestli ho trápí jen nějaká prkotina, tak to neřekl rovnou, takhe akorát děsí co to asi tak má za záhadu, e o ní ani mluvit nemůe. Měl by mít tolik rozumu, aby mu dolo e kdy tu svou záhadnou "nemoc" bude tajit, budou tě napadat i daleko vánějí zdr.problémy, ne třeba má.
Čoveče já být tebou tak ale hledám někoho nového NEZADANÉHO
Není tady
Není to jen výmluva? Chce s tebou spát, nebo jsi ho omrzela?
Není tady