29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já to nechtěla na MMb dávat,jsem jak hroch,ale je to vtipný a vypadá to výborně,takovej nálet zelenejch loček
Není tady
clare napsal(a):
mě to zas nějak šlo, málokdy se mi stává, že bych udělala 2 Lo v jednom dnu
Taky to máš krásný
Cat vpravo je sloupec,kterej se týká tvýho profilu,je tam možnost Nová rodinná fotografie, nebo Nový scrapbook(ten se aut, ukládá do rodinnejch fotografií) na to klikneš,fotku nahraješ a je to
Není tady
Holky to je paráda a jak nám to krásně vyšlo - všechny LO do nového domečku.
A myslím, že to byl fak t bezva nápad a měli bysme si ho brzy zopakovat. Pro inspiraci a další postup při vlastní práci je to jedinečné.
A že by se mi dělalo dobře, to se říct nedá, ale když jsme se dohodli na tomto, tak jsem to musela zkusit.
Není tady
Tak jsem doted komentářovala a dělalo mi to fakt radost Malí,já myslím, že za tu chvíli jsi udělala strašněj skok..an to jak nemáš čas tvořit, ti to jde fakt hezky
Není tady
Holky, máte to super , moc se mi to líbí, měli jste skvělí nápad
Dala jsem vám palčáky
i na MMB
Není tady
taky tam přispívám komentářem ale jsem se ztratila koho už mám a koho nee
Evajsku moc děkuju hlavně jsem byla bez inspirace,ale ted už budu chodit na inspiračku na mmb!
Není tady
já se fakt omlouvám...ale nebudu sem házet něco co vám to pokazí teda spíš mě
neměla jsem ani vhodnou fotku
no holt umím dělat jen ty jednoduší věci,tak se nezlobte..ale jste fááááááááákt moc dobré
evajs napsal(a):
Holky,to je krása...
![]()
![]()
fakt jsem netušila,že to bude takhle rozmanitý...Fool,sice jsi to tu trošku porušila,ale to byl právě ten záměr asi já myslím...udělat lo z kitu,kterej není úplně typickej jako kit,ze kterýho se dělá samo...mně to popravdě taky nešlo a moc mi to nesedlo,ale nechtěla jsem to vzdát...a vlastně jsem to nezvládla a použila automaticky masku
takže jsem mimo hru
Ale vypadá to,že už asi vložili všichni![]()
Upravil(a) Fool-pick (22. 2. 2009 21:49)
Není tady
Holky, jsem nadšená, to je paráda. Te´d jsem se zpotila na MMB s komentářema, jsem normoš nestíhala Jste úúúúúúúžasné. A pojďme do nového, zavíráme
Není tady