29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
akoát když s tím pak hejbu ještě tak mi tam furt běhá a zůstává ta přerušovaná čára...
Není tady
a když jsem to teď zkusila znovu tak pod tím mám místo toho podkladu bílo....
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
akoát když s tím pak hejbu ještě tak mi tam furt běhá a zůstává ta přerušovaná čára...
zkus dát - vybrat nic.
Jakou máš verzi gimpu?
Není tady
to bylo ono dík jsem fakt tupoň....
no včera jsem ho znovu instaovala takže tu nejnovější co šla...
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
GIMP 2.6.4
Hm, tak to ti poradí Clare - já jsem tu novou verzi měla taky a šla rychle do koše, právě kvůli tomu bílýmu pozadí po ořezu. Mám 2.4.7 a nemůžu si vynachválit.
Není tady
uuuuužžžžžžžžž jsem tuuuuuuuuu, teda jen na chvilku
takže dušičce kačka poradila, dušička kačce, no supeeeeer
s tím bílým pozadím je to tak, že u téhle verze gimpu si u každé fotky musíš vložit novou průhlednou fotku, napíšu postup
Není tady
jsem to napsala blbě, musíš si tam vložit průhlednou vrstvu, ještě před tím než s ní začneš něco dělat a to takhle
najedeš na vrstvy-vložit novou vrstvu, tam zatrhnout průhlednost
ve vrstvách se objeví úplně prázdná průhledná vrstva, musí být hned nad fotkou, kliknu na ní
a dám znovu vrstvy a sloučit dolů
tak a teď s ní můžu cokoliv dělat
snad je to srozumitelný
Není tady
No Kačí, myslím, že pro začátek by sis měla stáhnout gimp 2.4.7 aby tě ta průhledná vrstva moc nepletla.
Není tady
clare ještě než půjdem obědvat a ven...v čemje lepší gimp co má duší a ten co máme my....jestli jsou tam nějaký kooor výhody...
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
clare ještě než půjdem obědvat a ven...v čemje lepší gimp co má duší a ten co máme my....jestli jsou tam nějaký kooor výhody...
Clare - vy byste měli mít lepší - když je to novější verze, ale někde jsem četla, že je to nevychytaný, ale nevím, jako funkci má nový vylepšený navíc?
Není tady
jo Kačí tym áš novou verzi???Tak to neporadím
já hážu ráček pro Andrejku a jdem papat
Není tady
holky já nevím jaký je lepší, ale mě se s tímhle dělá dobře, tamten starej jsem měla při začátcích,
musela bych si ten starej stáhnout a podívat se, co tam chybí nebo tak, fakt nevím
Není tady
Já jsem našla tohle v čem je lepší novej -
0. 2008
Vývojový tým oblíbeného grafického editoru GIMP ohlásili vypuštění nové verze. GIMP 2.6 opět přináší řadu zajímavých vylepšení a novinek. Nová verze vyniká především změnou uživatelského rozhraní, opravením několika chyb, nebo třeba integrace GEGL.
Co nás tedy čeká nového?
Pozměněné pracovní prostředí (pracovní okno na pozadí)
GEGL - nový 32 bitový framework
Vylepšené scriptování
Opravy některých předešlých chyb… kompletní informace je to str http://www.gimp.cz/
Není tady
Noa takže tomu vůbec nerozumím, co je na něm lepšího
Není tady
fool opět nádhera, Andrejka bude mít oooobrrr radost
dušičko tak tomu taky nerozumím, podle mě jde o zvyk, já si na tenhle zvykla a vyhovuje mi
musím jít něco dělat, je tu pěknej binčus a ještě mám dělat Matesovi od nás ráčka, tak ať to stihnu, dokud ty raubíři raubířovaný spí
Není tady
no tak já to asi přestahuju...
ale teď valíme ven dokud svítí slunce a musíme do krámu...
Není tady
Taky se loučím, u nás je nádherně a každou chvilku čekám, že se Markétka probudí.
Kde je Štěpánka??????
Fool - nádhera -
Není tady
Ahojki...
...nez dopisu, co chci - vlozim slibeneho narozeninoveho racka pro Fool...
Takze -
nejdriv preji hodne krasnych dilek v novem domecku... Ale o to se nebojim...
Slibeny RAK pro Fool je tusim predposledni, chybi mi jeste racek pro Andrejku, ale tu musim poprosit o nejake fotky, neb co byli na webu byli uz vetsinou pouzite a ja hrozne nerada delam stejnou fotku dvakrat... Tak, abys to Andrej mela pestre...
Ledo, novy kit bude urcite super... Nahled vypada dobre... akorat je zase holcici, takze pro me nepouzitelny
Cekam az se maly vzbudi a naji, chystame se do Rossmanna na nakupy... Uz pomalu musim chystat vybavicku prckovi a ted tam jsou zase nejake slevy...
Takze zatim...
Upravil(a) sillwan (13. 2. 2009 13:58)
Není tady
Fool, nádherný ráček, Andrejka bude mít určitě radost
sillwan, ráček krása nesmírná.
Holky jste šikulky.
Není tady
NOT AK TO JE BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMBA....SILWAN TO JE OPRAVDU PŘÍSAHÁM NÁÁÁÁDHERA..JÁ JSEM TO NEČEKALA A JDEU SI PROČÍTÁM A KOUKÁM TO JE SUPER A AŽ PAK JSEM OBJEVILA ŽE JE TO NAŠE ELLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ JSI FAKT ZLATÍČKO DĚKUJIIII MOC...PROSÍM POŠLI MI TO NA MEILÍK
sillwan napsal(a):
Ahojki...
...nez dopisu, co chci - vlozim slibeneho narozeninoveho racka pro Fool...
http://resize.like.cz/images/1234529475HBfool.jpg
Takze -
nejdriv preji hodne krasnych dilek v novem domecku...Ale o to se nebojim...
Slibeny RAK pro Fool je tusim predposledni, chybi mi jeste racek pro Andrejku, ale tu musim poprosit o nejake fotky, neb co byli na webu byli uz vetsinou pouzite a ja hrozne nerada delam stejnou fotku dvakrat... Tak, abys to Andrej mela pestre...
Ledo, novy kit bude urcite super... Nahled vypada dobre... akorat je zase holcici, takze pro me nepouzitelny
Cekam az se maly vzbudi a naji, chystame se do Rossmanna na nakupy... Uz pomalu musim chystat vybavicku prckovi a ted tam jsou zase nejake slevy...
Takze zatim...
Není tady
ahoj Sillwy
je to nádherný
a příjemný nákupy
Není tady
CLAR JSI TU?????
KOUPÍM TI CERTIFIKÁT A TY SI PAK MŮŽEŠ ZA NĚJ KOUPIT CO CHEŠ....TAK SE MUSÍME AKORÁT DOHODNOUT NA CENĚ ZA KOLIK TEN CERTIFIKÁT CHCEŠ
dUŠIČKO DÍKY
Není tady
Přeji krásný den..... házím Lo.... a pádíme ven.... Je tu krásně..
SILLWAN...... nááádhernéééé...!!!!!!!!!!
FOOL...... to samé.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
ježiš holky to snad ani není možný, takový nádhera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fakt jste dobrý silwi a štěpánko, to se až člověku tají dech z tý krásy
fool jsem tě prošvihla, tak jo souhlasím, moc toho zas kupovat nebudu, ten certifikát je jakoby kreditní karta, jestli tomu dobře rozumím, teda snad bez úroků, že?
Není tady