29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak popíšu jak to dělám:
1. otveřu si pozatí nějakej paper
2na to jako vrstvu fotku
3. v tý fotce sui vyberu baruši lasem...?
4. pravým čudlem "alfa do výběru" jakmile dám tohle ta výběrová čára lasa mi zmizí a překlikne se to jakoby kolem tý pozaďový vrstvy...
5. prolnout 10...? nic se neděje
6. invertovat ... nic se neděje
7. vyjmout ... nc se neděje
jsem začínám na vrstvě fotky tzn jakoby druhý vrstvě
Není tady
klikneš pr.tlačítkem myši na tu vrstvu co chceš rozmazat a vybereš ALFA DO VÝBĚRU..pak dáš VYBRAT-PROLNOUT(čím vyšší číslo tím se ti to víc mázne,když chceš hodně rozmazat musíš dát opravdu hodně,ale vyzkoušej to) pak dáš zase VYBRAT-INVERTOVAT... apak UPRAVIT-VYJMOUT
Není tady
MYSLÍM,ŽE TO DĚLÁŠ DOBŘE...ZAČNE SE NĚCO DÍT AŽ PO TOM VYJMOUT A MUSÍŠ DÁT FAKT VYSOKÉ ČÍSLO KDYŽ TO CHCEŠ HODNĚ ROZMAZAT...JÁ DÁVÁM 10 KDYŽ CHCI ABY MI PO OŘÍZNUTÍ POSTAVY ZMIZEL OSTRÝ OKRAJ
kačíkgirl napsal(a):
tak popíšu jak to dělám:
2na to jako vrstvu fotku
4. pravým čudlem "alfa do výběru" jakmile dám tohle ta výběrová čára lasa mi zmizí a překlikne se to jakoby kolem tý pozaďový vrstvy...
Není tady
RADÍŠ DOBŘE cLARINKO...
NO TEN KIT ZA KČ NEJDE,ALE UŽ JSEM TO TU NABÍZELA,ŽE POKUD BUDE NĚKDO CHTÍT KOUPÍM TO NA SEBE A PENÍZKY MI POŠLETE NA ÚČET,ALE UPOZORŇUJU ŽE TO NENÍ LEVNÉ JAKO TŘEBA OD SITY...TENHLE STÁLA VČERA CCA 110KČ A TO BYL VE SLEVĚ JINAK JSOU I ZA 150
clare napsal(a):
kačí a jsi na správně vrstvě? a dáváš alfa do výběru pravým tlačítkem na myši? nevím jestli ti poradím dobře, ještě jsem to nezkoušela
Není tady
a proč dáváš laso?????Ohraničí se ti to tím alfa do výběru..
kačíkgirl napsal(a):
tak popíšu jak to dělám:
2na to jako vrstvu fotku
Není tady
víš co mi chybí, čudlík ve VYBRAT-prolnout čudlík, dělám to na levo v tom sloupečku...
a když to udělám tak jak píšeš stejně se nic nestane, něco dělám blbě....chjo chjo
Není tady
no myslela jsem že si jakoby vyberu tu postavu, nebo prostě část fotky co chci aby zůstala ostrá, ale i tak když to neudělám tak se mi to prostě nerozmaže...
Není tady
fool jé tak to jsem si vůbec nevšimla, tak já tvoji nabídku beru, přiznám se, ještě jsem nikdy žádný kit nekupovala, ale tohle se mi vážně hrozně moc líbí, myslím, že jsem tam včera četla, že včera a dnes je trošku levnější
Není tady
ještě se zeptám, když chci to alfu do výbru, kliknu pravým vyjede mi sloupeček kde jsou různý záložky a taky VRSTVA a pod ní je PRUHLEDNOST a pod ní ALFA DO VÝBĚRU
Není tady
holky nezlobte se že jsem tak blbá...
Není tady
Tak jo já ti ho koupím ...nevím jak ti to ale pošlu jako aby sisi to stáhla sama...zkusím to vyřešit vydrž
clare napsal(a):
fool jé tak to jsem si vůbec nevšimla, tak já tvoji nabídku beru, přiznám se, ještě jsem nikdy žádný kit nekupovala, ale tohle se mi vážně hrozně moc líbí, myslím, že jsem tam včera četla, že včera a dnes je trošku levnější
Není tady
fool tak to já když vyříznu postavu tak to zaobluju, neprolínám
kačí někde bude chybička, jen přijít na to kde, já po o budu dělat toho ráčka matesovi, tak to zkusím a písnu ti, teď nevím jak poradit
Není tady
jasně v pohodě díky clare...já teď musím běžet, ale když dočtu
Není tady
broučku Kačí nejsi blbá ale já když dám alfa do výběru tak se mi to hned označí ta postava např,,,, žádná tabulka se mi tam nezobrazí
kačíkgirl napsal(a):
ještě se zeptám, když chci to alfu do výbru, kliknu pravým vyjede mi sloupeček kde jsou různý záložky a taky VRSTVA a pod ní je PRUHLEDNOST a pod ní ALFA DO VÝBĚRU
Není tady
Ahoj holky tady se dneska tvoří v přímém přenosu... to je paráda
Zdravím při pátku a chválím všechny novinky opravdu krása
Sólo chválím ráčka Evajse pro Spunta... to s tou malovanou fotkou se často nevidí a povedlo se ti to výborně... je to úžasné
Tady odkaz na pěkné freebie http://www.boutique-digiscrap.com/boutique.php ten kit "LET THE SUN SHINE"
Není tady
Ev - super kit
Posílám nějaké věcičky a pozadí na kukandu co bude v novém kitu nějak to neustále nemohu ukončit
Není tady
Clare ráček pro Cizinku je nádherný.
Mamčo Lo je kouzelné.
Štěpánko, jarní Lo je krásné, teplé...
Není tady
clare napsal(a):
kačí zkus vlevo na sloupečku jakoby dole zatrhnout druhý řádek, myslím, že tam je napsáno použít aktuální vrstvu nebo tak nějak
Clare - můžeš mi to prosím tě popsat znovu - jak pro bl. Nějak to nemůžu najít??????
Není tady
A přeji všem krásný den - u nás svítí sluníčko
Haničko - noční dílko - nádherné
Štěpánko - tvoje jarní lo - krásné, aspon tady můžu koukat na veselé barvičky a ne jako venku
Clare - ráček pro Cizinku se ti moc povedl
Není tady
duší ahoj, ty mi taky neporadíš kde můžu dělat chybu v tom rozpíjení okrajů? já už tu vzteky skoro brečím...
Není tady
jinak myslím že clare myslela toto
Není tady
Kačí - děkuju, no sem si toho nikdy nevšimla.
Tak to zkusím jak to dělám já.
Dobře - dej to laso.
- vybrat - invertovat
- vybrat - zaoblení - zkus 50
- upravit - vyjmout
Není tady
holky já i když to dělám podle tohodle třeba http://digiscrap.baby-cafe.cz/gimp_prolnuti/index.html tak se mi prostě ten okraj nerozpije a nerozpije...
Není tady