Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 12. 2. 2009 16:12

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Bolest po běhání

Ahoj,

byla jsem v pondělí v posilce a mimo jiné jsem si zaběhala i na běžícím páse. Asi tak 20-25 min, což je u mě normální. Hrozně mě ale bolí holení kosti. Nevíte, čím to může být? Jsou "slabé"? Nebo je to tím pásem? Když běhám venku v přírodě, tak mě kosti bolí stejně dumbom Co s tím? Dneska nemůžu skoro ani chodit, jak to bolí kapitulation

Děkuji.

S.

Není tady

#2 12. 2. 2009 22:12

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Bolest po běhání

No já teda neběhám,ale stačí mě delší procházka třeba do kopce a holeně mě bolej,šíleně.Po 2 dnech to přestane,.myslím ,že je to namožený..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#3 13. 2. 2009 9:19

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Sisi, děkuji za odpověď.
Já myslím, že jsem docela dost trénovaná - chodím min 2x týdně cvičit, tancuji, chodím většinou pěšky, procházky...
Je divné, že někdy mě nebolí vůbec nic a někdy naopak až moc ... hmm

Není tady

#4 13. 2. 2009 9:38

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Sandro,
přemýšlej v jakých botách běháš. Jak jsi měla běžecký pás nastavený? Do kopce, rovně? Nosíš často podpadky,nebo plochou obuv?
Protahuješ se před cvičením a hlavně po cvičení? Strčink je základ všeho. A měl by být dobře provedený. A minimálně po běhání cca 5- 7 minut protahovat.
Cítila jsi jako svaly nebo vyloženě kosti? Opakuje se to?

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#5 13. 2. 2009 12:06

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Sandro,
přemýšlej v jakých botách běháš. Jak jsi měla běžecký pás nastavený? Do kopce, rovně? Nosíš často podpadky,nebo plochou obuv?
Protahuješ se před cvičením a hlavně po cvičení? Strčink je základ všeho. A měl by být dobře provedený. A minimálně po běhání cca 5- 7 minut protahovat.
Cítila jsi jako svaly nebo vyloženě kosti? Opakuje se to?

Ahoj Klubko,

běhám ve sportovní obuvi určené na běh + fitness. Pás mám nastavený rovně. Vysoké podpatky moc nenosím, jen občas. Před cvičením i po se protahuji. Když doběhnu, tak si dám program "slow down" a protahuji se taky. Já bohužel cítím vyloženě kosti. Dokonce mě to bolí už i při normální chůzi. Hlavně po ránu, než se rozchodím. Jsem jak stará babička albert

Není tady

#6 13. 2. 2009 15:15

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Sandři. Bolí tě i paty? Píchá tě až do holeních kostí? Může to být vše možné.
Odvápěné paty. Nebo špatná plochá klenba. Jde jen o ty holeně,nebo i koleno? Nenatýkají ti nohy? Bolí tě i jiné kosti na těle? Vždy jen po námaze? Ne někdy klidně i po dleším stání, nebo sezení?
Kolik ti je let? Máš děti? Bereš hormonální antikoncepci?
S tím protahováním to děláš dobře. Zkus ještě po tom v šatně masáž,abych prokrvila a zahřála to svalstvo. STAčí pořádně prodrbat ručníkem.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#7 13. 2. 2009 16:06

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Sandři. Bolí tě i paty? Píchá tě až do holeních kostí? Může to být vše možné.
Odvápěné paty. Nebo špatná plochá klenba. Jde jen o ty holeně,nebo i koleno? Nenatýkají ti nohy? Bolí tě i jiné kosti na těle? Vždy jen po námaze? Ne někdy klidně i po dleším stání, nebo sezení?
Kolik ti je let? Máš děti? Bereš hormonální antikoncepci?
S tím protahováním to děláš dobře. Zkus ještě po tom v šatně masáž,abych prokrvila a zahřála to svalstvo. STAčí pořádně prodrbat ručníkem.

Klubko, moc díky godlike . Tu masáž s ručníkem zkusím hned dneska. Mně nikdy nic jiného nebolí,jen ty holení kosti. Kolena mě bolí občas, kdy sedím dlouho u PC  a nemám natažené nohy. Paty mě nebolely snad ještě nikdy. Je mi 26, HA neberu už více jak půl roku. Jednou za čas mi otečou lýtka. Naposledy se mi to stalo, když jsem hodně často nosila boty na vysokém podpatku.

Není tady

#8 13. 2. 2009 20:56

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

sandra napsal(a):

Ahoj Sisi, děkuji za odpověď.
Já myslím, že jsem docela dost trénovaná - chodím min 2x týdně cvičit, tancuji, chodím většinou pěšky, procházky...
Je divné, že někdy mě nebolí vůbec nic a někdy naopak až moc ... hmm

já teda necvičím tolik .jen občas..na procházky chodím ,ale ty holeně prostě taky někdy cítím ...u mě to asi dělají ty ploché nohy.někdy i bolej paty a nárty ..jak píše Klubko...

..zkus jíst calcium ,tím nic nezkazíš..třeba ti chybí vápník.

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#9 15. 2. 2009 21:11

sandra
♥♥♥♥♥♥-

ahoj holky, tak jsem byla v pátek cvičit. běhala jsem na páse a pak ještě šla na stepper a nic mě nebolelo va včera ještě tanec do 4 ráno a taky nic....jen mám trochu "těžší" nohy. uvidím, jak to bude tenhle týden po cvičení....
Hezkou neděli smile
S.

Není tady

#10 9. 6. 2009 23:03

Alunka
♥------

Ahoj Sandro, tak ja si taky prispeju se svym moudrem...:-) jedna moznost je, ze te boli svaly na predni strane nohy - byvaji ochlable, protoze vetsinou mame namakana lytka (hlavne z podpatku), takze ty svaly na druhe strane nohy jsou "zanedbane". Pokud by to byl tenhle problem, tak s tim nic nenadelas...proste to musis parkrat vydrzet a nohy si na to postupne zvyknou a bolet prestanou.
Pokud ale pises ze te boli vylozene kost, tak to muze byt treba nejaky nedostatek vitaminu nebo mineralu...nevim, jeslti pijes iontaky atd...to by mozna mohlo pomoct.

Není tady

#11 18. 11. 2009 22:11

Apo
♥♥-----
Web

No Sandra píše že chodí pravidelně cvičit, takže netrénovaností to asi nebude ;-)

Není tady

#12 27. 6. 2010 13:56

Zuzankaa76
♥------

Ahojky, beh jak znamo moc kloubum neprospiva... Jednu dobu jsem uvazovala o bezicim pasu domu ale bylo mi to rozmluveno, prave kvuli kloubum - a ted mam doma eliptical a je perfektni:o) Jinak manzel je bezec, uziva Chonromax, ktery na bolave klouby pomaha, tak byt tebou bych taky zkusila nejake vitaminky, kdyz s tim mas vleklejsi problemy...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí