|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Regi, napsala jsi to hezky. Mám z máti úplně ten stejný problém a to mě měla až v 21:( Nejen, že jsem byla nechtěná, ale ještě si kvůli mě musela brát mého "neschopného" otce.
Pomni, hlavně ať je neteřinka v pohodě a na mimčo se těší
Není tady

Holky, díky 
Copak já... o mě nejde, ale právě o tu neteř a to mimi. Nejvíc mi právě dělá strosti, to, že vím v jakém prostředí vyrůstá. Ne, že by strádala finančně atp. , ale citově to je o něčem jiném.... no táhnou se tam vzorce její matky a její babičky.... Cítím, že neteř je trochu jiná, silnější, ale rozhodující slovo tam má švagrová :-(
Regi... asi jo, asi to tak má být, vždyť i to mimčo si vybírá komu se má narodit 
Není tady

Jé, mě měla maminka ve dvaceti, vdávat se musela, otci bylo 22, po roce se rozvedli. Ale syndromem nechtěného dítěte netrpím, nikdy jsem neměla pocit, že jsem neplánovaná, nechtěná. Já měla strašího kluka v 19cti, nevadilo nám to, my jsme se tomu nebránili, počítali jsme s tím, že když otěhotním, tak se vezmeme a těšili jsme se na něho, byl moje zlatíčko, i mladší, ten sice byl neplanovenej a nějak nečekanej, ale taky jsme se na něho těšili, oba byli chtění. To asi nebude věkem.
Není tady
aHOJ, KDE JSTE VŠICHNI? PISATELI, POMNĚNKO, MIKEŠI, HEŘMANKO, TO UŽ NEBUDOU ŽÁDNÉ LEKCE?
Není tady

Ahoj Brendo, všichni asi přešli od teorie k praxi 
Není tady
ASI JO, PODLE TOHO JAK JE TU PUSTO A PRÁZDNO:). JÁ UŽ DNESKA NEBUDU, ALE ZÍTRA SE TĚŠÍM, TEDA POKUD NÁM PŮJDE NET, MAJÍ HO OPRAVOVAT:)
Není tady
jsem tu:)
Není tady