|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Tak prosím vážení 

Není tady
*
Upravil(a) Heřmanka (11. 2. 2009 11:36)
Není tady
Heřmanko, já se přiznám upřímně,a že jsem to celé o té holce nečetla. Na uzlíkování mám podobný názor:)
Není tady
*
Upravil(a) Heřmanka (11. 2. 2009 11:36)
Není tady
já myslela podobnáý názor jako ty:)
Není tady
Heřmanka napsal(a):
jsem nepochopila proč řešíte tu holku... o tu přeci nejde...ale o ten obsah odpovědi...o ty aktivity...tak nic no...
a Baru, co je podle tebe uzlíkování ???? není to o dominanci a submisivitě ? ale to nechám Pisateliten to vysvětlí správně... já ne...
Tak zrovna uzlíkování o dominanci moc není.
Není tady
tak nám napiš nějaký slovník pojmů
Není tady
Barusja napsal(a):
tak nám napiš nějaký slovník pojmů
Čeho výrazů, to tu už udělal Mikeš proč opisivat napsané 
Není tady
já myslela vysvětlivky - co je uzlíkování, atd..
Není tady
Barusja napsal(a):
Oficiálně je to bondage česky též svazování (neodborně uzlíkování, špagátkování či zmijování
)
Upravil(a) Pisatel (11. 2. 2009 13:50)
Není tady

Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jsem nepochopila proč řešíte tu holku... o tu přeci nejde...ale o ten obsah odpovědi...o ty aktivity...tak nic no...
a Baru, co je podle tebe uzlíkování ???? není to o dominanci a submisivitě ? ale to nechám Pisateliten to vysvětlí správně... já ne...
Heřmanko, to jako myslíš, že se jí hned chlapi nabízí? Že jich je tolik co ze sebe chtějí dělat toho otroka? Tak možná, že je to taky dané trochu tím, že ty ženy jsou dnes hodně soběstačné a muži nemají dost příležitosti tu svojí "oběť" dát k nohám své vyvolené, tak si to chtějí vynahradit takhle..... ale to jen spekuluju 
Pisateli, a kdo tu mluvil o šatech?
.... i vlasy můžou být uráchané a vše ostatní

Není tady

Pisatel napsal(a):
Barusja napsal(a):
Oficiálně je to bondage česky též svazování (neodborně uzlíkování, špagátkování či zmijování
)
To je sice hezké, ale psal jsi, že to není o dominanci..... tak o čem to je? BI
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Heřmanko, to jako myslíš, že se jí hned chlapi nabízí? Že jich je tolik co ze sebe chtějí dělat toho otroka? Tak možná, že je to taky dané trochu tím, že ty ženy jsou dnes hodně soběstačné a muži nemají dost příležitosti tu svojí "oběť" dát k nohám své vyvolené, tak si to chtějí vynahradit takhle..... ale to jen spekuluju
Pisateli, a kdo tu mluvil o šatech?.... i vlasy můžou být uráchané a vše ostatní
![]()
No jak uráchané vlasy? A co latexová kukla?
Není tady

Neee kuklu neee 
Není tady
pomněnka napsal(a):
Neee kuklu neee
Tak pak dohola

Není tady
pomněnka napsal(a):
:
uff, jsem vůbec nemluvila o té holce a o tom, že chce nějakýho otroka...hlavní článek byla ta odpověd... ale to je jedno, to vůbec nemá smysl řešit 

já nemyslím, jsem jen tupá blondýna...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
pomněnka napsal(a):
:uff, jsem vůbec nemluvila o té holce a o tom, že chce nějakýho otroka...hlavní článek byla ta odpověd... ale to je jedno, to vůbec nemá smysl řešit
Heřmánku, ta holka je svou otázkou geniální ona chce otroka a neví k čemu. A když je blbá otázka je blbá i odpověď.
To s tvojí bloňďatostí nemá nic společného. Jako ukázka "debility" mladé nezkušené holčiny a k debatě kouzelná myšlenka. Tak já chápu to položení sem tohoto problému. Možná je to dívčina ještě "školou povinná" někde něco na Netu uviděla polehtalo jí to v podbříšku a teď se snaží získat informace a něco či někoho kde by si to vyzkoušela.
Není tady

Ha, novej chlív... vy teda jedete pracanti...

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Hel Želvajs ono s 20 cm při 2,5 cm zdvihu udělat 7 km krásna to je práce nemyslíš?
Není tady

Heřmanka napsal(a):
pomněnka napsal(a):
:uff, jsem vůbec nemluvila o té holce a o tom, že chce nějakýho otroka...hlavní článek byla ta odpověd... ale to je jedno, to vůbec nemá smysl řešit
No to jedno, že jsme se nepochopily, ale i tak se dá o tom debatit...... a kdo tady psal něco o tupé blondýně?
To já jsem taky a někdy se tupě zeptám

Není tady

Pisatel napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Neee kuklu neee
Tak pak dohola
![]()
Ne a ne a ne !!! Vymysli už něco pořádnýho 
Není tady
pomněnka napsal(a):
a kdo tady psal něco o tupé blondýně?
![]()
vítej v klubu 

Není tady

Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Hel Želvajs ono s 20 cm při 2,5 cm zdvihu udělat 7 km krásna to je práce nemyslíš?
Se mi líbí, jak když chlapi makaj, tak je kolem toho takovejch keců... 

Není tady
se také hlásím do klubu občas nechápajících 
želvi ono by to totiž chtělo nějaký chat, kde by se lidi scházeli jen tak pro pokec a ne lézt po vláknách a lovit. To je můj případ, kolikrát se mi nehodí někam napsat, ale na druhou stranu si ráda pokecám s lidma:)
Upravil(a) Barusja (12. 2. 2009 9:24)
Není tady

Heřmanka napsal(a):
pomněnka napsal(a):
a kdo tady psal něco o tupé blondýně?
![]()
vítej v klubu
Ahoooj
že bychom založily vlákno : otázky nechápajících blondýn

Není tady