1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Tak mi zrovna přila očekávaná zprávička od Claire, její ofinka je na světě: Narodila se v 7:05, váí 4140g a měří 54cm. Obě jsou v pořádku.
Claire, moc moc gratuluju k nádherné holčičce a těím se, a vás obě uvidím.
Upravil(a) Gabrielle (11. 2. 2009 8:34)
Není tady
Tak koukám, e máme dalí Zimňátko, to je bezva Velka gratulace, ofinka je opravdu macík, a se vám ve daří a hlavně hodně zdraví!
Není tady
Claire - taky straně moc gratuluju a přeju vám oběma hodně zdravíčka, mlíčka, spánku a samou radost!
Není tady
Moc gratulujeme a jsou obě zdraví a těíme se na slohovku
Není tady
Gratuluju k zimní baculince, ta by se hodila k naemu Matýskovi, mají oba takové baculaté míry:P Hlavně zdravíčko a mlíčko do začátku
Upravil(a) Romana (11. 2. 2009 12:26)
Není tady
téééda já zírám. Koukla jsem do zimňátek,jestli u nebude na cestě dalí miminko a tam gratulace od Romči, tak jsem "běela" sem....
CLAIRE straně moc gratuluju k narození ofinky
Upravil(a) Petrua (11. 2. 2009 12:47)
Není tady
Gratuluju, to je ale kus enský, aspoň bude připravená na do ivota a nic jí nemůe překvapit. Hodně zdraví a těstí.
Není tady
Přidávám se ke gratulantkám a ofince přeju do ivota jen to nejlepí!
Není tady
Taky se přidávám a moc moc gratuluji!!! A ofinka v peřince, dělá radost tátovi, mamince a Matynce!!!! Hodně zdravíčka!!!
Není tady
Klárko, obrovitánská gratulace k ofince, uričtě jste to zvládly na jedničku , a malá roste a a jste vichni s Matynkou happy )
Není tady
Clarie moc gratuluji k narození ofinky
Není tady
Claire, gratuluji k ofince .
Není tady
Claire, moc gratuluji k nádherné holčičce plné síly a přeju oběma hlavně zdraví a celé rodince pak hodně lásky a pohody.
Není tady