29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
dolynko, myslim ze jde o presne stejny kocarek,ted si ho kupovala moje segra, ale kupovala autosedacku a hlubokej....a musi si k tomu dokoupit prave podvozek se sportakem,ale jelikoz mimco teprve cekaji tak nemuzu dat reference....
Není tady
misha88 napsal(a):
dolynko, myslim ze jde o presne stejny kocarek,ted si ho kupovala moje segra, ale kupovala autosedacku a hlubokej....a musi si k tomu dokoupit prave podvozek se sportakem,ale jelikoz mimco teprve cekaji tak nemuzu dat reference....
tak dekujiii a at to sestre dobre dopadne....
Není tady
Ahojky mám jané slalom kolekce 2008 a musím říci, že je to Top kočárek mám druhé dítě u prvního 3 kočárky osobně jsem vyzkoušela 2 polské no name hrozné ale levné, pak Graco ten byl dobrý ale nic moc pěkný, pak Roan děs běs, pak Quinny nic moc, také casualplay S4 ten je krásný ale není to co jané slalom slelom je úžasný dokonalý kočárek jedinou věc kterou bych mu vytkla je nákupní košík ten není nijak extra velký ale nám stačí přednosti slalomu je 1,super ovladatelný! lehce skladný, prostorný pro dítě také vysoce polstrovaný takže měkoučký je úžasný super doporučuji neznám lepší!!!
Není tady