6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak to máte doma vy? máte oddělené místnosti, nebo jen jednu? Dost o to teď s přítelem bojujeme- on chce spojit a tím pádem zvětit prostor... Já jsem proti, příjde mi lepí mít to oddělené i kdy mení...
jaké s tím máte zkuenosti? Jen doplním, e se jedná o byt v bytovce, take to, e by např. byly dva záchody, jako to bývá v baráku není moný...
Není tady
V garsonce jsem to tak měla, v malé místnosti záchod+umyvadlo+sprch. kout... teď to máme rozdělené a podle mě to není problém, ani jedno...
Spí bych někdy uvítala dva záchody :-)
Není tady
Já mám malý byteček a mám Wc i koupelnu dohromady, ale pokud máte monost, tak rozhodně odděleně, by to bude na úkor prostoru. Velmi často se mi stává, e se navalím do vany, e budu relaxovat a jen tam vlezu, tak na mě buí chlapeček, e potřebuje na záchod a je po relaxaci
Není tady
Me vzdy vic vyhovovalo oddelene WC od koupelny. Mam pocit ze je to i hygienictejsi. A navic kdyz se nekdo koupe, clovek si nemuze dojit ani na zachod a naopak. Myslim, ze pokud jsou pouze dva lidi v domacnosti, tak to asi neni takovy problem. Pri vice lidech je to obtiz.
Není tady
Já jsem pro oddělené, pokud to jen trochu jde. Ale přesně jak píe, v malých bytech to je prostě uetření místa. Kdy u to musí být, alespon bych brala nízkou zídku mezi WC a připadně vanou či sprchovým koutem.
Není tady
No, to je ono- já si prostě nedovedu představit, jak se budu koupat a vedle bude někdo sedět na záchodě....
a hlavně mi to příjde koda dělat jen proto, e to vzhledově bude hezčí, ale prakticky nic nezískám... Je to koupelna, kam se mi teď v pohodě vejde 170cm vana (na bytovku si myslím, e dost luxus), umyvadlo, pračka, skříňka... a tím, e by se to spojilo, tak tam bude vechno to samý, jen na trochu větím prostoru...
zatím jsme s přítelem sami, take by to lo...ale co do budoucna s prckama...?
Není tady
V garsonce byl sprch. kout a nebyla jiná monost... teď ve větím bytě máme normálně koupelnu s vanou a pračkou a umyvadlem... a zvlá záchod s umyvadlem... A je fakt, e kdy si budu chtít zalýzt relaxovat do vany, tak by mi smrad ze záchoda vadil :-)
Take pokud je tam místo a má monost volit, tak to udělejte zvlá... a taky kdy budete mít návtěvu, bude návtěva čekat, a se vykoupe, aby mohla jít na záchod...
Není tady
janísek napsal(a):
Jak to máte doma vy? máte oddělené místnosti, nebo jen jednu? Dost o to teď s přítelem bojujeme- on chce spojit a tím pádem zvětit prostor... Já jsem proti, příjde mi lepí mít to oddělené i kdy mení...
jaké s tím máte zkuenosti? Jen doplním, e se jedná o byt v bytovce, take to, e by např. byly dva záchody, jako to bývá v baráku není moný...
Není tady
Lepí je, kdy je koupelna a WC zvlá.
Není tady
A k WC bidet, pokud se vejde, a kdy nevejde, tak tu sprku. To je fakt vynález
Není tady
no, kdy to bude zvlá, tak se mi tam ani bidet ani umyvadýlko nevejde...ale koupelna je hned vedle záchoda, take by to vadit nemělo..
Klubko, s tou sprchou to myslí váně, e to je super? já to teda neznám, tak nevím...
Není tady
Máme koupelnu s wc dohromady, ale dole jetě samostatné wc, mě osobně i zbytku rodiny to tak vyhovuje.
Není tady
Tak mi ted budeme rekonstruovat jednu koupelnu, ktera je spojena s toaletou a rozhodne z toho nadseni nejsme, prostorovou kapacitu nemame takovou, abysme je mohly oddelit, tudiz se bude delat jen jakasi pricka mezi vanou a misou. Za prve mi vadi to, ze kdyz nekdo potrebuje nutne na OO a ty se zrovna koupes nebo naopak, tak to asi nebude zrovna skvela situace (zvlast, kdyz mate treba navstevu) a za druhe jsem nekde slysela, ze je to priserne nehygienicky, jelikoz pri kazdym splachnuti se do vzduchu uvolnuji mikrokapicky, ktere se vsude usazuji (vcetne treba i rucniku, nebo kartacku na zuby)
Není tady
Budeme stavět RD, kde budou 2 koupelny a 2 WC a oboje oddělené. Je to praktičtějí. Dole bude WC i s umyvadlem, aby návtěvy nemuseli do koupelny a nahoře bude WC bez umyvadla.
Není tady
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=35427 tady si počti, bylo to tu zcela nedávno...
ouha sisi, druhá
Upravil(a) PavlaH (10. 2. 2009 19:43)
Není tady
My mame koupelnu spolecne se zachodem a vyhovuje nam to. Jde jen o to se domluvit, kdyz se napriklad nekdo chysta pobyt dlouho ve vane, nahlasi predem, ze zachod nebude k dispozici a je to v pohode. Nemenila bych.
Olympia napsal(a):
My mame koupelnu spolecne se zachodem a vyhovuje nam to. Jde jen o to se domluvit, kdyz se napriklad nekdo chysta pobyt dlouho ve vane, nahlasi predem, ze zachod nebude k dispozici a je to v pohode. Nemenila bych.
No jo, jene někdy se přeci nemůe naprogramovat (WC)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
V garsonce byl sprch. kout a nebyla jiná monost... teď ve větím bytě máme normálně koupelnu s vanou a pračkou a umyvadlem... a zvlá záchod s umyvadlem... A je fakt, e kdy si budu chtít zalýzt relaxovat do vany, tak by mi smrad ze záchoda vadil :-)
Take pokud je tam místo a má monost volit, tak to udělejte zvlá... a taky kdy budete mít návtěvu, bude návtěva čekat, a se vykoupe, aby mohla jít na záchod...
A ty, kdy má návětěvu, tak se naloí do vany? To jsi dobrá, v tom případě by to chtělo nějakou lázeň, a si návtěva taky uije.
Měla jsem koupelnu spojenou se záchodem skoro celý ivot. Záleí na domluvě. "Jdu se nakládat do vany, kdo potřebuje vyvenčit, tak má poslední monost" a bylo to. Je fakt, e během 20ti minut jsem byla venku. Nikdy se nestalo, e by byl pouíván záchod zároveň s vanou.
Asi nejsem normální.
Není tady
lady ZP napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Take pokud je tam místo a má monost volit, tak to udělejte zvlá... a taky kdy budete mít návtěvu, bude návtěva čekat, a se vykoupe, aby mohla jít na záchod...A ty, kdy má návětěvu, tak se naloí do vany? To jsi dobrá, v tom případě by to chtělo nějakou lázeň, a si návtěva taky uije.
Měla jsem koupelnu spojenou se záchodem skoro celý ivot. Záleí na domluvě. "Jdu se nakládat do vany, kdo potřebuje vyvenčit, tak má poslední monost" a bylo to. Je fakt, e během 20ti minut jsem byla venku. Nikdy se nestalo, e by byl pouíván záchod zároveň s vanou.
Asi nejsem normální.
Kdy přijedou známí na víkend (týden) tak se nebude mýt? :-) Ani oni? :-)
Mně nedělá problémy mít záchod v koupelně, 2 roky jsme s přítelem bydleli v garsonce a ádný problém. Ale taky jsme měli sprch. kout, tam se člověk nenaloí :-)
Teď máme záchod zvlá, a v koupelně vanu.
Ale jinak jsem to vůbec neřeila, jak to bylo udělané tak bylo, nemohli jsme si vybrat :-)
Není tady
Lady ZP: myslím, e to bylo jen patně napsaný s tou návtěvou a vanou zároveň... Např: Dokud jsem bydlela u rodičů, tak jsme v bytě byli 4 dospělí a pes... a klidně jsem se la koupat,kdy nai měli návtěvu... a dost dobře si nedovedu představit, jak nakráčim do obýváku a návtěvě oznámim, a se jdou vichni vyčůrat, protoe pak mají hodinu smůlu, protoe já si beru kníku do vany...
Proto to tak řeím... nakonec mi dost mrzí, e máme vůbec monost to měnit..
Není tady
Tchýně má dokonce koupelnu průchozí, jako e kdy jdete vchodem, tak musíte do bytu projít přes koupelnu! Totálně na nic!
A my máme zatím odděleně.Budem toti rekonstruovat a budem to vechno úplně předělávat, ale můu říct, e nikdy společně.Nedovedu si představit,e bych musela čekat na někoho kdo je ve spre ani bych mohla na záchod
Anebo naopak, e bych kvůli někomu musela vylízat z vany, to by mě fakt nas....
Není tady
jsem pro spojené s bidetem
Není tady
janísek napsal(a):
Jsem zastáncem jedné velké koupelny a neměnil bych...
Není tady