29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,narazila jsem na informaci o e-cigaretě a uvažuji o její koupi (stojí cca 2300 Kč) pro manžu,který je poměrně silný kuřák (což je samo cítit mj.na financích),avšak s příliš slabou vůlí,aby přestal. Nemá s tím někdo zkušenosti-ať kladné či zápo*né? Případně jaký typ elektronické cigarety vybrat? Předem díky za názory.
Není tady
Tak já jsem ji zprubla u sestřenky a chutnala tak nějak trošínku ovocně, silně mi to připomínalo bafání vodní dýmky... V případě fatální nutnosti bych ji zakoupila, protože nesmrdí, nedýmí , lze ji kouřit snad i v letadle, nemocnicích ... ale to nevím přesně.
Není tady
Adamiro, za ty peníze bych radši manžu odeslala na terapii EFT ( teda pokud opravdu přestat kouřit chce) Má se závislostma poměrně slušné výsledky. http://www.eft.cz/
Není tady
Lueto,tam byl 2x a nakonec (po asi 2 týdnech) vždy začal zase kouřit
Není tady
Myslím, že bez silné vůle žádná náhražka nepomůže. Znám lidi, kteří ze 40 cigaret denně skončili okamžitě a vydrželi to. A znám naopak lidi, kteří ani s průměrnou spotřebou pět denně nedokážou přestat. A v obou případech byly substituční nahrážky k ničemu, pomohla jen vůle chtít přestat.
Není tady
Zkoušela jsem e-cigarety.Nemyslím si že pomůže v odvykání.Je to spíše náhražka pro kuřáky za klasickou cigaretu.Pokud potřebují cigaretu a nemůžou si zapálit je tohle asi dobrá náhražka.Prodávají se různé příchutě - ty dokupuješ do e-cigarety.
V odvykání to ale rozhodně nepomůže.Je to přesně tak jak píše PetrV.
Není tady
Moje kamarádka jí dostala od svého přítele k Vánocům. Viděla jsem jí s tím jen jednou, jinak pořád kouří normální cigarety... Takže jí je to asi k ničemu
Není tady
Přítel, když začínal s éčkem, tak taky pokuřoval i normální cigarety, ale časem je vypustil úplně a už kouří jen éčko já jsem spokojená, mě nesmrdí doma a vůbec z něja není takovej ten smraďoch jak dřív a dokonce, když si vedle mě pokuřuje, tak mi to i voní
takže koupit éčko určitě doporučuji, přítel má e-cigaretu eGo-T http://i01.i.aliimg.com/img/pb/961/851/ … 61_198.jpg
Není tady
Ja bych ji urcite nekupovala. Kamarad ji ma, mimo jine kouri venku i normalni cigarety a z te e kouril mimo jine napriklad i na navsteve v porodnici, na pokoji kde jsme byli za dcerou
Dal mi ochutnat a vubec mi nechutnala. Mam dojem, ze jeho prisun nikotinu se zdvojnasobil
Není tady