|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
PavlaH napsal(a):
http://www.nasloucham.cz/skupinova-setkani/arteterapeuticka-skupina.php jvůli tobě hledám, cena vypadá závratně, ale na počet setkání.... zkus to, zkus si najít něco u tebe poblíž....
Díky, kouknu po tom
Není tady
baba.jaga napsal(a):
XYZ napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Martinko, dobyvat by mel ten, kdo ma o toho druheho vetsi zajem. Proc to musi byt zrovna zenska? Pokud se XYZ se tohle chovani libi, tak proc ne. Myslis, ze bude stastna predstirat neco, co neni? Treba hrat si na nedostupnou, chladnou apod.
Jak dlouho ji muze tohle vydrzet?
@XYZ, nechtela by sis najit nekoho vice normalniho? Sorry, ale prijde mi, ze tebou slusne manipuluje.
Jo, jeste prosim o upresneni, v cem konkretne je chytry? Ktera oblast IQ tam vynika?a) to je fakt, přetvařovat se neumím ani trochu.
b) Nemáš náhodou ty v podpisu, že nikdo není normální nebo tak něco??Manipuluje? Pokud jo, tak to nemá v úmyslu. Spíš se snaží - dost blbě - se vykrucovat a nedát najevo pravdu, a pak si třeba sám nepamatuje, co kdy říkal, protože lež se pamatuje dost špatně...nevím, no.
c) Spíš co se týče vědomostí, on se vyzná snad ve všem, pravda, občas to zavání takovým tím broukopytlíkovstvím, ale to ai tak z 1%, těch zbývajících 99% má fakt svou zásluhou, má extrémní orientaci ve všem možném..Mam to v podpisu, ale to mi nevadi ti prat nekoho vic "normalniho" pro tebe. Jinak si muzeme podat ruce, mam taky extremne chytreho chlapa, vsechno vi, ve vsem se vyzna, rychle uvazovani, rozhodovani atd. Patri mezi TOP 10 IQ populace. Nicmene nebudem si namlouvat ze ty znalosti jsou opravdu 100%, kolikrat se mi stalo, ze to co rikal, se ukazalo jako nepravdiva informace.
Jinak ty ses co zac? Jak moc mate spolecne zajmy, obor, specialize?
Jinak ti povim, ze on by s nekym stejne chytrym moc nevydrzel, urcite je rad, ze te ma ;-)
On má vystudované tři obory, já studuju dva, a jeden z nich máme společný, který teda krom oboru je i koníček - pro oba.
Není tady
Amriana napsal(a):
XYZ napsal(a):
solkla napsal(a):
Tak teď mi pomoz se v tom vyznat.
Máš přítele, miluješ ho a chceš si ho udržet, jsi jedinečný člověk, studuješ, nebo jsi něco vystudovala, určitě jsi hezká holka, tak PROČ děláš věci, díky kterým ses pasovala ve svém vztahu s přítelem na závislou, ubrečenou stíhačku, která prohledává zprávy, vyslýchá a potom brečí a všechno by příteli odpustila? Sakra holka, seber se, protože o něj fakt příjdeš! Opakuj si: jsem skvělá, jedinečná, krásná, šikovná, nezávislá, veselá...................Proč? Možná proto, že ať jsem já jakákoliv, on bude vždycky výš...jooo, já vím, já vím, nemám se s ním poměřovat, jak všichni říkají...jooo asi máš pravdu, ale pak si opakuju "jsem skvělá, jedinečná, krásná, šikovná, nezávislá, veselá..bože, to jsou kecy..já??" co mám dělat? mám si to opakovat jak otčenáš? a autosugescí to fakt přijde??
Přijde ... a navíc budeš mít chuť si to sama dokázat, že seš .. stačí maličkosti .. nějakej cílek, kterej zvládneš a zvedne Ti sebevědomí ..
Jo a on nebude, není výš .. je to partner .. pročpak z něj děláš nadčlověka ?
Nedělám z něj nadčlověka, jen člověka lepšího, než jsem já.
Není tady
PavlaH napsal(a):
JO a ještě XYZ si zkus najít autora těch pravidel, které máš v sobě tak uloženy... kdopak ti je vtiskl do hlavinky...
Výchova? Společnost?
Není tady
XYZ napsal(a):
prozradím ti sladké tajemství - nikdo není ani horší ani lepší než ty. Každý je jedinečný, má svoje starosti i radosti. A víš proč? (amri opět jen pro xyz
)
Není tady
Amriana napsal(a):
PavlaH napsal(a):
XYZ - jo to je teorie. Teorie mívají racionální základ, ale život se jimi neřídí. Vem si třeba Sophiinu volbu, z hlediska morálky neúnosné, z hlediska přežití....
Je určitě dobře mít v sobě jistá etická pravidla, ale je určitě dobře, když se jich v určitou chvíli zřeknu a nenechám se jimi svázat.
Připomenu se, už jsi přišla na tu životní jistotu, kterou máme?
Plha se hlásí já vím já vím já vííííím ...můžuuu ?
Prosíííím já víííím ....
Plho, nech odpovědět pomalejší spolužáky...Smrt? Ta je jediná jistá.
Upravil(a) XYZ (10. 2. 2009 22:34)
Není tady
Ale houbelec společnost, za to se to všecko schovává, vrat se do doby, kdy ti bylo tak 4-5. Vzpoen na slova, která jsi slýchávala. Tam jsou ty základy. Tam jsou ty tvoje vzorce chování. Podívej se na vztah svých rodičů, prarodičů - nebyla by tam nějaká podobnost?
Není tady
XYZ Smrt? JO. Takže nějaké tvoje pátračky kolem pantera v porovnání se smrtí.. co to je? Já jsem si našla mimochodem lepší odpověď. Když se nadechnu.... musím vydechnout.
Jsi velmi chytrá kočena.... jen to nevíš...
Není tady

A jak on reaguje, kdyz nekdo neni tak schopny jako on, jak se o takovych lidech vyjadruje? nevsugeroval on ti nahodou nejakymi nevhodnymi poznamkami, ze jsi ta horsi?
Upravil(a) baba.jaga (10. 2. 2009 22:37)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
XYZ napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
@XYZ: co je na nem tak vyjimecneho?
To bys ho musela znát...nevím o jediném člověku, který ho zná a nepovažuje ho zaa naprosto výjimečného člověka... Je strašně chytrý, zábavný, vyzná se ve spoustě věcí, bezprostřední, veselý, mám s ním plnou stejných názorů na některé lidi, vlastnosti, výchovu dětí, jdeme tak nějak podobnou cestou (co se týče zájmů), dokáže mě podržet, mám s ním pocit bezpečí, no a v neposlední řadě mě samozřejmě hrozně přitahuje
Nemusim, ja uz jednoho takoveho znam ;-)))
Vas vekovy rozdil me zajima, socialni status (on je profesor na VS?, popripade co uci)
Potom me zajima, jak dlouho jste spolu a potom jestli jsi nekdy byla bez partnera.
Věkový rozdíl je 4. učí na SŠ, nechci zmiňovat přesně, kvůli "identifikaci"...pravda, je tady hodně info o mně i o něm, ale spíš jsou tak osobního rázu, že o nich nikdo neví.
Jsme spolu necelé dva roky.
Je můj druhý přítel, s prvním jsem se rozešla já. Pak dlouho nikdo, vždycky jsem marně toužila po někom, koho jsem nemohla mít a trápila se tím.
Není tady
Amriana napsal(a):
XYZ napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
@XYZ: co je na nem tak vyjimecneho?
To bys ho musela znát...nevím o jediném člověku, který ho zná a nepovažuje ho zaa naprosto výjimečného člověka... Je strašně chytrý, zábavný, vyzná se ve spoustě věcí, bezprostřední, veselý, mám s ním plnou stejných názorů na některé lidi, vlastnosti, výchovu dětí, jdeme tak nějak podobnou cestou (co se týče zájmů), dokáže mě podržet, mám s ním pocit bezpečí, no a v neposlední řadě mě samozřejmě hrozně přitahuje
A tenhle bezvadnej člověk si vybral tebe, protože si myslí, že seš úžasná ...
Jenže si ho strašně stavíš na piedestal .. hele je to jen chlap .. jen chlap jen mužskej ... hele , že se taky potí a občas mu smrděj ponožky ?

Není tady
PavlaH napsal(a):
XYZ napsal(a):
prozradím ti sladké tajemství - nikdo není ani horší ani lepší než ty. Každý je jedinečný, má svoje starosti i radosti. A víš proč? (amri opět jen pro xyz
)
No protože každý jsme originál..? Ale to už jsi vlastně sama řekla...
Není tady
Ale kdepák zkus za B) tohle není správná odpověd
Není tady

XYZ napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
XYZ napsal(a):
To bys ho musela znát...nevím o jediném člověku, který ho zná a nepovažuje ho zaa naprosto výjimečného člověka... Je strašně chytrý, zábavný, vyzná se ve spoustě věcí, bezprostřední, veselý, mám s ním plnou stejných názorů na některé lidi, vlastnosti, výchovu dětí, jdeme tak nějak podobnou cestou (co se týče zájmů), dokáže mě podržet, mám s ním pocit bezpečí, no a v neposlední řadě mě samozřejmě hrozně přitahujeNemusim, ja uz jednoho takoveho znam ;-)))
Vas vekovy rozdil me zajima, socialni status (on je profesor na VS?, popripade co uci)
Potom me zajima, jak dlouho jste spolu a potom jestli jsi nekdy byla bez partnera.Věkový rozdíl je 4. učí na SŠ, nechci zmiňovat přesně, kvůli "identifikaci"...pravda, je tady hodně info o mně i o něm, ale spíš jsou tak osobního rázu, že o nich nikdo neví.
Je můj druhý přítel, s prvním jsem se rozešla já. Pak dlouho nikdo, vždycky jsem marně toužila po někom, koho jsem nemohla mít a trápila se tím.
Aha, takze ty budes ten skutecne melancholicko depresivni pripad. Vzdy si ty objekty sve touhy idealizujes. Nejlepsi terapie by pro tebe byla byt delsi dobu sama bez pripadneho objekta touhy. Zacala by ses vic vazit.
Jinak jeho identifikaci nemusis tu uvadet, jen me zajimala trochu specializace. (Ekonomika, Pravo cojavim co vsechno jeste).
Není tady
PavlaH napsal(a):
Ale houbelec společnost, za to se to všecko schovává, vrat se do doby, kdy ti bylo tak 4-5. Vzpoen na slova, která jsi slýchávala. Tam jsou ty základy. Tam jsou ty tvoje vzorce chování. Podívej se na vztah svých rodičů, prarodičů - nebyla by tam nějaká podobnost?
Myslíš podobnos s kým? Jasně, tohle mi vštípila mamka, ale ta si to taky nevymyslela, a jiným lidem zase jejich rodiče, neboli všichno dohromady celá společnost, ne?
Není tady
Ne. mě společnost vetkla jiné morbidnosti do hlavy 
Jsou to zkušenosti tvých předků, to jsem ještě ochotná tolerovat 

Není tady

XYZ napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Myslíš podobnos s kým? Jasně, tohle mi vštípila mamka, ale ta si to taky nevymyslela, a jiným lidem zase jejich rodiče, neboli všichno dohromady celá společnost, ne?
Mne moje matka rikala, ze jsem vetsi z nejvetsich a ze si nesmim nechat sr*at na hlavu.
Není tady
baba.jaga napsal(a):
A jak on reaguje, kdyz nekdo neni tak schopny jako on, jak se o takovych lidech vyjadruje? nevsugeroval on ti nahodou nejakymi nevhodnymi poznamkami, ze jsi ta horsi?
to nevím..nevybavuju si. Spíš ten pocit mám já sama, když vidím, co všechno dokáže on a já ne.
Není tady
XYZ napsal(a):
Děláš ZE SEBE horšího člověka než je on.
Znáš pořekadlo "vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá"?
Jste spolu, protože máte něco společného, jste na té "jedné úrovni"!!!
Lidi, kteří jsou na jiné úrovni, nemají společný "háček" spolu nechodí, protože se ani nepotkají. Nemají proč.
Není tady
babo jago, to nízké sebevědomí je v xyz s jejími partnery nemá nic společného, kromě toho, že ji donutili ptát se a to je jediné správné a vynikající ...proč se jí to děje...
Není tady
PavlaH napsal(a):
tak to už nevím
Není tady

XYZ napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Ja byt chlap, tak zenska, co mi prohledava mobily, leti okamzite....
Tak co vlastně?? Je on ten "málo normální" a manipulátor, nebo je chyba ve mně, že jsem si dovolila vlézt do sourkomí člověka, s nímž velkou část soukromí sdílím právě já?
On miá veci nastavené INAK ako ty. Neviem, či lepšie alebo horšie - proste inak. A teraz hráte bolestnú pretláčanú o to, koho "moráolka" alebo pravidlá vyhrajú, lenže ty máš pri tom preltáčaní hendikep, ktorý ti bráni byť rovnocennou súperkou(ty ho vlastne zbabelo zahadzuješ, ty ani NECHCEŠ byť partnerkou), ale slušne ho vydieraš plačom a fňukaním a tak. Ak si cítila, že niečo nie ej v poridku a preto šla ňúrať do jeho vecí(dúfam, že si to neurobila len tak z nudy), tak nechápem, prečo si po zisteniach, ktoré si urobila, niečo nepodnikla, ale len sa obrazne "zrútila". Tebe je šmírovanie jeho vecí úplne na nič, akurát sa tým týraš a upevňuješ jeho dominanciu.... s ilúziou, že máš nejakú "kontrolu".
Mmch, aj by som sa vyhovárala a klamala, keby mi niekto robil také scény a výsluchy ako ty. ŠtB hadr... Major Zeman by sa tuším mohol od teba učiť.
Buď mu ver, alebo sa s ním rozíď... inak skončíte buď v čiernej kornike alebo obaja u psychológa/psychiatra.
Není tady
baba.jaga napsal(a):
XYZ napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Nemusim, ja uz jednoho takoveho znam ;-)))
Potom me zajima, jak dlouho jste spolu a potom jestli jsi nekdy byla bez partnera.Věkový rozdíl je 4. učí na SŠ, nechci zmiňovat přesně, kvůli "identifikaci"...pravda, je tady hodně info o mně i o něm, ale spíš jsou tak osobního rázu, že o nich nikdo neví.
Je můj druhý přítel, s prvním jsem se rozešla já. Pak dlouho nikdo, vždycky jsem marně toužila po někom, koho jsem nemohla mít a trápila se tím.Aha, takze ty budes ten skutecne melancholicko depresivni pripad. Vzdy si ty objekty sve touhy idealizujes. Nejlepsi terapie by pro tebe byla byt delsi dobu sama bez pripadneho objekta touhy. Zacala by ses vic vazit.
Jinak jeho identifikaci nemusis tu uvadet, jen me zajimala trochu specializace. (Ekonomika, Pravo cojavim co vsechno jeste).
Myslím, že nikdy v životě jsem nebyla "bez objektu touhy".
Jeho specializace - jazyk a umění (společný máme ten jazyk)
Není tady
XYZ napsal(a):
PavlaH napsal(a):
tak to už nevím
tak odpověd na tohle si zatím nechám v zásobě, začla jsi řešit všechno a hned. Hm asi trochu zbrzdím a dám ti prostor se nadehnout. DOpřemýšlej těch pár věcí, u kterých ses dostala ke konci, zkus si i zapamatovat sen pokud nějaký bude a hlavně věř tomu, že na konci toho tunelu JE světlo. Jdu chrupkat, dobrou
Není tady
PavlaH napsal(a):
Ne. mě společnost vetkla jiné morbidnosti do hlavy
Jsou to zkušenosti tvých předků, to jsem ještě ochotná tolerovat
ok, tak zkušenosti předků
lépe řečeno.
Není tady