27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
U hodně dlouho mám na rameni bulku - podlouhlou, asi 4 cm velkou. Dřív to lo jen nahmatat, teď u je to trochu i vidět. Nebolí, na pohmat je měkká a jakoby rosolovitá. Roste. Koní změny ádné. Nechce se mi s tím k doktorovi, aby i to hned neřezali. Nevíte, co by to mohlo být? Já si myslím, e je to tukové. Děkuji.
Není tady
No jestli si myslí ,e je to tuková bulka,tak to neodkládej a dojdi si k dr..Oni jí vyříznou a bude mít klid ..Pokud to nebude řeit ,poroste a pak bude mít větí jizvu..Nic to není neboj.
Není tady
Děkuji za reakci. Přítí týden zřejmě půjdu k lékaři, tak jestli budu mít odvahu, odhalím ramínko. Ale to řezání zkusím usmlouvat a na podzim - kvůli sluníčku, které by asi na jizvu nedělalo dobře.
Není tady
Je lepí to dělat v zimě,ale.pokud půjde jetě te´d ..tak by to tak vadit nemělo....rozhodně to neodkládej ..Čím dřív ,tím líp..Do podzimu se to můe zase o něco zvětít a bude mít jizvu větí..No uvidí co ti řekne doktor..
drím palce
Není tady
Tak bulka je opravdu tuková. Na řezání zatím nejdu, domluvily jsme se s paní doktorkou, e jetě počkáme a uvidíme, zda to dál poroste. Jsem srabík.
Není tady
Lipom jsem měl uprostřed zad. Malinká injekce k lokálnímu umrtvení a pak naprosto bezbolestné vyříznutí, za 10 min. nebylo co řeit.
Judyna napsal(a):
Tak bulka je opravdu tuková. Na řezání zatím nejdu, domluvily jsme se s paní doktorkou, e jetě počkáme a uvidíme, zda to dál poroste. Jsem srabík.
Ty srabíku ,neboj..hele Judy ta bulka se bude zvětovat ..měla jsem jich několik..a je lepí ji vyříznout pokud je malinkatá,.má pak malou jizvičku ..a fakt to nebolí .Nepříjemná je pouze ta injekce!!..
Není tady
Já jsem se rozhodla, e mě u neporoste. A je tam, kde je. Vak to nevadí, kdy tam bude, ne? No tak budu troku hrbolatá.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já jsem se rozhodla, e mě u neporoste. A je tam, kde je. Vak to nevadí, kdy tam bude, ne? No tak budu troku hrbolatá.
přeji ti ,aby nerostla ..moc tomu ,ale nevěřím..
Není tady
Díky.
Není tady
Judyna napsal(a):
Díky.
není zač
Není tady