29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už hodně dlouho mám na rameni bulku - podlouhlou, asi 4 cm velkou. Dřív to šlo jen nahmatat, teď už je to trochu i vidět. Nebolí, na pohmat je měkká a jakoby rosolovitá. Roste. Kožní změny žádné. Nechce se mi s tím k doktorovi, aby i to hned neřezali. Nevíte, co by to mohlo být? Já si myslím, že je to tukové. Děkuji.
Není tady
No jestli si myslíš ,že je to tuková bulka,tak to neodkládej a dojdi si k dr..Oni jí vyříznou a budeš mít klid ..Pokud to nebudeš řešit ,poroste a pak budeš mít větší jizvu..Nic to není neboj.
Není tady
Děkuji za reakci. Příští týden zřejmě půjdu k lékaři, tak jestli budu mít odvahu, odhalím ramínko. Ale to řezání zkusím usmlouvat až na podzim - kvůli sluníčku, které by asi na jizvu nedělalo dobře.
Není tady
Je lepší to dělat v zimě,ale.pokud půjdeš ještě te´d ..tak by to tak vadit nemělo....rozhodně to neodkládej ..Čím dřív ,tím líp..Do podzimu se to může zase o něco zvětšít a budeš mít jizvu větší..No uvidíš co ti řekne doktor..
držím palce
Není tady
Tak bulka je opravdu tuková. Na řezání zatím nejdu, domluvily jsme se s paní doktorkou, že ještě počkáme a uvidíme, zda to dál poroste. Jsem srabík.
Není tady
Lipom jsem měl uprostřed zad. Malinká injekce k lokálnímu umrtvení a pak naprosto bezbolestné vyříznutí, za 10 min. nebylo co řešit.
Judyna napsal(a):
Tak bulka je opravdu tuková. Na řezání zatím nejdu, domluvily jsme se s paní doktorkou, že ještě počkáme a uvidíme, zda to dál poroste. Jsem srabík.
Ty srabíku ,neboj..hele Judy ta bulka se bude zvětšovat ..měla jsem jich několik..a je lepší ji vyříznout pokud je malinkatá,.máš pak malou jizvičku ..a fakt to nebolí .Nepříjemná je pouze ta injekce!!..
Není tady
Já jsem se rozhodla, že mě už neporoste. Ať je tam, kde je. Však to nevadí, když tam bude, ne? No tak budu trošku hrbolatá.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já jsem se rozhodla, že mě už neporoste. Ať je tam, kde je. Však to nevadí, když tam bude, ne? No tak budu trošku hrbolatá.
přeji ti ,aby nerostla ..moc tomu ,ale nevěřím..
Není tady
Díky.
Není tady
Judyna napsal(a):
Díky.
není zač
Není tady