|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Romča napsal(a):
Stále nic nevíme , zítra bude den D. snad bude nepřijat přijat přijat a nebo aspoň jednou přijat.
Pozitivní myšlení! Bude přijat!
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Stále nic nevíme , zítra bude den D. snad bude nepřijat přijat přijat a nebo aspoň jednou přijat.
Pozitivní myšlení! Bude přijat!
To víš že bude, to se nebojím.
Není tady

No, uvidíme, holky, co si tady napíšeme zítra...
Držím palce, ať nám to všem dobře dopadne.... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
No, uvidíme, holky, co si tady napíšeme zítra...
Držím palce, ať nám to všem dobře dopadne....
Drž palce , já budu držet pěsti.
A zítra ráno zde 
Není tady

Hezké ráno,
takže hlásím, že kluka přijali na 2 ze 3 oborů, které jsme si vybrali. Tudíž půjde na elektrotechnickou průmyslovku, obor programování, jak rozhodla narychlo svolaná rodinná rada 
Není tady
Blahopřeji.
Tak to máte 
Tak my na telekomáckou nepřijati a další dvě ještě nevíme
tak snad ...
Není tady

Romča napsal(a):
...a další dvě ještě nevíme...
Jakto? 
U těch našich škol to bylo na webu už v 6 hodin ráno... 
Jiný kraj, jiný mrav... asi...
Není tady
Taky gratuluju 

my se dozvíme až zítra ráno (na webu to budou mít až od 23 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Hezké ráno,
takže hlásím, že kluka přijali na 2 ze 3 oborů, které jsme si vybrali. Tudíž půjde na elektrotechnickou průmyslovku, obor programování, jak rozhodla narychlo svolaná rodinná rada
Tak vám spadl žudr ze srdce, co? Tak gratuluji - pak to zapijem. 
Upravil(a) petra72 (22. 4. 2009 9:22)

Díky všem za gratulace, měli jsme z toho docela nervíky... 
Jo, a bylo to těsný... brali 30 dětí podle prospěchu a kluk se umístil na 25. místě... ufff...
Upravil(a) Mikeš (22. 4. 2009 9:42)
Není tady
Díky všem za gratulace, měli jsme z toho docela nervíky... 
Jo, a bylo to těsný... brali 30 dětí podle prospěchu a kluk se umístil na 25. místě... ufff...[/quote]

Hezké 
Také gratuluji!!!
Není tady
Koukám, že vás moje nervy, jestli dacánek odmaturuje nebo ne, čekají až za 4 roky.
Ale gratuluji. 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Romča napsal(a):
...a další dvě ještě nevíme...
Jakto?
U těch našich škol to bylo na webu už v 6 hodin ráno...
Jiný kraj, jiný mrav... asi...
Náš mravný kraj to vyvěsil později - zase zkoušeli mé nervíky 
Mááááááááááááááááme to
další PC machr se zrodí
za 4 roky se budeme klepat nad maturitama.
Upravil(a) Romča (22. 4. 2009 10:53)
Není tady

Romča napsal(a):
Mááááááááááááááááme to
Takže taky gratuluju 
A kam Tvé dítko nakonec vzali? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Romča napsal(a):
Mááááááááááááááááme to
Takže taky gratuluju
A kam Tvé dítko nakonec vzali?
Děkuji , spadl mi kámen ze 

SŠ Technická - mechanik elektronik
Není tady
Mikeši- gratuluji, Romčo- Tobě taky. Doufám, že už jste to pořádně oslavili.
To u nás budeme vědět, na čem jsme, až za týden. Včera psala dcera sciotesty - zdály se jí celkem lehké - komentovala to tak, že buď byly strašně lehké a má je dobře, nebo to byly chytáky a má to špatně.
V pátek jde na ty druhé přijímačky.
Bohužel, máme smůlu, že na gymply ve velkém městě je nával, co jsem se dívala, tak všude berou jen každého čtvrtého až pátého, kdyby brali 30 ze 60 tak by to byla pohoda.
Držím pěsti všem, co to ještě nemáte jasné.
Není tady
Děkujeme.
Jj to víš že jsme to oslavili

Tak Vám budu držet pěsti, ať se podaří.
Není tady

amely napsal(a):
Bohužel, máme smůlu, že na gymply ve velkém městě je nával, co jsem se dívala, tak všude berou jen každého čtvrtého až pátého, kdyby brali 30 ze 60 tak by to byla pohoda.
Asi jak kde, Amely...
Nevím, jestli Ústí nad Labem je pro Tebe "velké město", ale gymply tu máme dva, a na oba brali zhruba polovinu z přihlášených uchazečů (bez přijímaček)....
Není tady
Mikeš - ty si z Ustí
Já hlásím - že mi nepřijati (na elektrotechniku Stříbrníky a taky nepřijaty na elektr. Resslova)
Třetí - přijat - elektrikář
Na jednu stranu, nevím, jestli se nevykašleme na druhý kolo. Kluk ted lajdačí (do pololetí osmičky ve škole dobrý) ale ted. On sám už byl od začátku smířenej, že ho na školu nevezmou, ty přihlášky byli podaný, co kdyby, díky prospěchu v devítce a přemýšlí tak, že půjde na elektrikáře a pak si dodělá maturu.
Upravil(a) dusička (23. 4. 2009 8:31)
Není tady
Mikeš napsal(a):
amely napsal(a):
Asi jak kde, Amely...
Nevím, jestli Ústí nad Labem je pro Tebe "velké město", ale gymply tu máme dva, a na oba brali zhruba polovinu z přihlášených uchazečů (bez přijímaček)....
Mikeši, to o těch velkých městech jsem četla v nějakém letáku, co dcera nosí ze školy, psali, že míst na středních školách je dost a velký převis je jen na některých mimořádně atraktivních školách a na gymplech ve velkých městech - ale tím asi mysleli jen Prahu a Brno. My jsme v té moravské metropoli. Tady byl na gymply vždycky nával.
Takže u vás na ty gymply asi vezmou všechny. Když vezmeš, že tu lepší polovinu vzali na oba dva, tak ta nepřijatá polovina by se měla dostat na odvolání, ne?
Není tady

dusička napsal(a):
Mikeš - ty si z Ustí
Jo, jsem... mýho kluka vzali právě na ty Stříbrníky....
Na druhý kolo si ale rozhodně počkejte, protože to může bejt ještě dost zajímavý...
Není tady
dusička napsal(a):
Mikeš - ty si z Ustí
Já hlásím - že mi nepřijati (na elektrotechniku Stříbrníky a taky nepřijaty na elektr. Resslova)
Na jednu stranu, nevím, jestli se nevykašleme na druhý kolo. Kluk ted lajdačí (do pololetí osmičky ve škole dobrý) ale ted. On sám už byl od začátku smířenej, že ho na školu nevezmou, ty přihlášky byli podaný, co kdyby, díky prospěchu v devítce a přemýšlí tak, že půjde na elektrikáře a pak si dodělá maturu.
Ještě to odvolání zkuste. Zrovna včea jsem mluvila s elekrikářem, mladým klukem, který říkal, že uvažoval taky, že se vyučí a pak si dodělá maturitu a teď se nemůže přinutit. Taky povídal o kámošovi, jal si tu maturitu dodělává a jak mu to jde strašně těžko.
Není tady

dusička napsal(a):
A kam? 
Jinak - Resslovka je hodně těžká škola, tam jsem kluka ani dávat nechtěl...
Není tady
Mikeš napsal(a):
dusička napsal(a):
A kam?
Jinak - Resslovka je hodně těžká škola, tam jsem kluka ani dávat nechtěl...
Na tu Resslovku, bud do jednoho nebo do druhýho oboru. (Kluk je v pohodě, měl ted dvě čtyřky z občanky a z rodinné výchovy). Ale nevím tedy, jestli se člověk může do druhýho kola přihlásit na víc míst?
Že bysme zkusili ty Stříbrníky - třeba ten mechanik elektronik
Vždyt minulý rok tak neměli ani na jedné škole všechno obsazený. Tak já nevím.
Není tady