29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ulítávám hodně na knížkách. A teď jsem v souvislosti s knihami narazila na Amazon Kindle. A předpokládám, že tohle bude, co nejdřív, můj velký úlet. Prostě to musím mít.
Není tady
koukám, že čokoška je dost v módě
u mě je to stejné sníst celou není žádný problém, akorát to má jeden háček, jím je děckám
a pak se divím, že váha nejde a nejde dolů
Není tady
Selima napsal(a):
Chcela som to založiť už pred časom: Maricka podľa mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepoužívam, obľúbila som si jeden ťažko zohnateľný z limitovanej edície a pristihla som sa, že vymýšľam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali žiť dva týždne na suchých rožkoch? U mňa sú to možno práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj ošetrujúca kozmetika(nepoužívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si ušetrím, aj keby som mala ubrať inde...). A ešte občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolovať?
Na Perniku ?
Není tady
Na mistr and missis Obama.
morpheus napsal(a):
Na Perniku ?
Pardubickej, nebo jako...
Není tady
morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
Chcela som to založiť už pred časom: Maricka podľa mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepoužívam, obľúbila som si jeden ťažko zohnateľný z limitovanej edície a pristihla som sa, že vymýšľam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali žiť dva týždne na suchých rožkoch? U mňa sú to možno práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj ošetrujúca kozmetika(nepoužívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si ušetrím, aj keby som mala ubrať inde...). A ešte občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolovať?Na Perniku ?
Ale s polevou... to súhlasím.
Není tady
morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali žiť dva týždne na suchých rožkoch? U mňa sú to možno práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj ošetrujúca kozmetika(nepoužívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si ušetrím, aj keby som mala ubrať inde...). A ešte občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolovať?Na Perniku ?
Na vařeným nebo pečeným ?
Není tady
Pro zvedafce : jednoznacne na tom jedinem pravem a to PARDUBICKEM Sel a vis ze mas cistou pravdu o tych mojich plkoch-tlkoch ? Ale rekni, vzdyt by se tu na tom babi jinak clovek UNUDIL
Není tady
majkafa napsal(a):
Hele Majkafo, Ty jsi vazne njaka divna ... Ale pohoda. Jooo, jinak vse nejlepsi k narozkam ( s 2 dennim zpozdenim, doufam, ze mi to promines
)
Není tady
K papírnictví se taky přidávám všechny ty malý srepetičky který nikdy nevyužiju, ale naprotso je zbožňuju
a pak taky na jahodách s pribiňáčkem dneska jsem je měla k večeři a už se těším na zítra až si je dám znova
Není tady
Selima napsal(a):
Si mi pripomenula ďalšie moje šialnestvo: Mám odma učebnicu čínštiny + slovník, učebnicu novej gréčtiny(reps. dovje skriptá) + slovník a asi 4 učebnica a 5 slovníkov arabčiny... (A radšej pomlčím o cvičebnici východoslovenskej rómčiny a 26-jazyčnom konverzačnom tlmočníkovi).
Som ne-možn-ná!!!
Hrozná!
Tak já se jednou zkoušela naučit estonsky. A jinak ulítávám na dobrém jídle, na muzice, vždycky se zblázním do nějaké kapely - a jen do jedné, to mám celé takové období, ze zvířat jasně vede osmák degu, nemám je doma, manžel je nechce, ale moc ráda se na ně dívám, a pak taky všelijaké světové záhady a úplně nejvíc mě berou zjevení Panny Marie. Hrozně ráda čtu podrobné popisy těchto zjevení a vždycky mě nejvíc fascinuje to úplně první, úplně si představuju, že bych byla tím užaslým dítětem, které ji najednou vidí někde o samotě v přírodě, nebo na nějakém zanedbaném místě - vždyť se nikdy nezjevila v nějakém luxusu.
Není tady
morpheus napsal(a):
majkafa napsal(a):
Hele Majkafo, Ty jsi vazne njaka divna ...
Ale pohoda. Jooo, jinak vse nejlepsi k narozkam ( s 2 dennim zpozdenim, doufam, ze mi to promines
)
Kuju.
Však já se netajím tím, že jsem divná. Naprosto otevřeně to přiznávám.
Já Majky přeju taky pozdně, všechno nejlepší k narozkám.
Martinka1 napsal(a):
Tiina napsal(a):
Holky a to ještě nemáte setřenky ve Švýcarsku jako já, který pokaždý když přijedou, přivezou čokolády asi tak tunu :-)).
Nechceš se rozdělit?
Mnooo..zadarmo ani kuře, že, takže vyměnít za nějaký dobrý červený :-)), ale dodavatel dorazí až začátkem srpna.
Není tady
teď už mam delší dobu období čínskejch nudlí a sušenek Pim´s chocco magic. Tu krabici snim na posezení, stojí 42,-, tak se to trochuprodraží
Není tady
Jo a pak ulítávám na upírech...nevím čím to je, ale nějak mě to téma fascinuje. Filmy, knihy a tak. Jedinej problém je v tom, že 90% filmů jsou děsný, ale děsný kraviny ( u knih je to tak půl na půl ), nevíte někdo o nějakým dobrý, co by předpokládal u diváka aspoň minimální inteligenci ( Inteview s upírem a Coppolova Draculu jsem viděla ) ?
Není tady
Oživila jsem jedno prastaré téma. Jak už jsem psala, ulítávala jsem na hudbě a různých kapelách, ale na zpěvačce, to ještě ne, bývali to většinou zpěváci - muži. A teď prostě musím každý den slyšet Tarju Turunen, bez toho bych snad nemohla existovat, tak jsem na jejím hlase závislá. Musím to mít při úklidu, prostě pořád, začalo to při té nezaměstnanosti někdy zjara a trvá to. Jinak problémy v práci, starost o místo i dopravu do práce trvají, ach jo, ale to už jsem mimo téma.
Není tady
- obleceni, boty, kabelky, sperky
- sladkosti
Není tady
Tanec, sladkosti, kultúra... hudba. Bláznivosti s priateľom .
Není tady
luminka napsal(a):
Oživila jsem jedno prastaré téma. Jak už jsem psala, ulítávala jsem na hudbě a různých kapelách, ale na zpěvačce, to ještě ne, bývali to většinou zpěváci - muži. A teď prostě musím každý den slyšet Tarju Turunen, bez toho bych snad nemohla existovat, tak jsem na jejím hlase závislá. Musím to mít při úklidu, prostě pořád, začalo to při té nezaměstnanosti někdy zjara a trvá to. Jinak problémy v práci, starost o místo i dopravu do práce trvají, ach jo, ale to už jsem mimo téma.
Tarja
Já bohužel ulítávám na internetu, musím s tím něco udělat... A pak koukání na blbý seriály s hrnkem horký čokolády (s tím nic dělat nehodlám, dokud mi nedojdou seriály )
Není tady
Asi jsem se vrátila zpět do puberty, protože poslední dobou ulítávám na Sága Stmívání
.
Jinak od malička na nákupech v papírnictví - taková hezká propiska, diář - to je vrchol blaha .
Není tady
Já kdysi ulítávala na hře na klavír, jenže teď na to nějak vůbec nemám náladu. Teď ulítávám na orientálních tzv. břišních tancích. Akorát škoda, že jak do nějakého kurzu nastoupím, tak ho pro nedostatek lidí zruší, tak doufám, že v úterý to už konečně vyjde, páč bez toho bych asi chcípla.
Není tady