18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ulítávám hodně na kníkách. A teď jsem v souvislosti s knihami narazila na Amazon Kindle. A předpokládám, e tohle bude, co nejdřív, můj velký úlet. Prostě to musím mít.
Není tady
koukám, e čokoka je dost v módě
u mě je to stejné sníst celou není ádný problém, akorát to má jeden háček, jím je děckám a pak se divím, e váha nejde a nejde dolů
Není tady
Selima napsal(a):
Chcela som to zaloi u pred časom: Maricka podža mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepouívam, obžúbila som si jeden ako zohnatežný z limitovanej edície a pristihla som sa, e vymýžam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali i dva týdne na suchých rokoch? U mňa sú to mono práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj oetrujúca kozmetika(nepouívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si uetrím, aj keby som mala ubra inde...). A ete občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolova?
Na Perniku ?
Není tady
Na mistr and missis Obama.
morpheus napsal(a):
Na Perniku ?
Pardubickej, nebo jako...
Není tady
morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
Chcela som to zaloi u pred časom: Maricka podža mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepouívam, obžúbila som si jeden ako zohnatežný z limitovanej edície a pristihla som sa, e vymýžam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali i dva týdne na suchých rokoch? U mňa sú to mono práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj oetrujúca kozmetika(nepouívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si uetrím, aj keby som mala ubra inde...). A ete občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolova?Na Perniku ?
Ale s polevou... to súhlasím.
Není tady
morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali i dva týdne na suchých rokoch? U mňa sú to mono práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj oetrujúca kozmetika(nepouívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si uetrím, aj keby som mala ubra inde...). A ete občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolova?Na Perniku ?
Na vařeným nebo pečeným ?
Není tady
Pro zvedafce : jednoznacne na tom jedinem pravem a to PARDUBICKEM Sel a vis ze mas cistou pravdu o tych mojich plkoch-tlkoch ? Ale rekni, vzdyt by se tu na tom babi jinak clovek UNUDIL
Není tady
majkafa napsal(a):
Hele Majkafo, Ty jsi vazne njaka divna ... Ale pohoda. Jooo, jinak vse nejlepsi k narozkam ( s 2 dennim zpozdenim, doufam, ze mi to promines )
Není tady
K papírnictví se taky přidávám vechny ty malý srepetičky který nikdy nevyuiju, ale naprotso je zboňuju
a pak taky na jahodách s pribiňáčkem dneska jsem je měla k večeři a u se těím na zítra a si je dám znova
Není tady
Selima napsal(a):
Si mi pripomenula ďalie moje ialnestvo: Mám odma učebnicu číntiny + slovník, učebnicu novej gréčtiny(reps. dovje skriptá) + slovník a asi 4 učebnica a 5 slovníkov arabčiny... (A radej pomlčím o cvičebnici východoslovenskej rómčiny a 26-jazyčnom konverzačnom tlmočníkovi). Som ne-mon-ná!!!
Hrozná!
Tak já se jednou zkouela naučit estonsky. A jinak ulítávám na dobrém jídle, na muzice, vdycky se zblázním do nějaké kapely - a jen do jedné, to mám celé takové období, ze zvířat jasně vede osmák degu, nemám je doma, manel je nechce, ale moc ráda se na ně dívám, a pak taky velijaké světové záhady a úplně nejvíc mě berou zjevení Panny Marie. Hrozně ráda čtu podrobné popisy těchto zjevení a vdycky mě nejvíc fascinuje to úplně první, úplně si představuju, e bych byla tím uaslým dítětem, které ji najednou vidí někde o samotě v přírodě, nebo na nějakém zanedbaném místě - vdy se nikdy nezjevila v nějakém luxusu.
Není tady
morpheus napsal(a):
majkafa napsal(a):
Hele Majkafo, Ty jsi vazne njaka divna ... Ale pohoda. Jooo, jinak vse nejlepsi k narozkam ( s 2 dennim zpozdenim, doufam, ze mi to promines )
Kuju.
Vak já se netajím tím, e jsem divná. Naprosto otevřeně to přiznávám.
Já Majky přeju taky pozdně, vechno nejlepí k narozkám.
Martinka1 napsal(a):
Tiina napsal(a):
Holky a to jetě nemáte setřenky ve výcarsku jako já, který pokadý kdy přijedou, přivezou čokolády asi tak tunu :-)).
Nechce se rozdělit?
Mnooo..zadarmo ani kuře, e, take vyměnít za nějaký dobrý červený :-)), ale dodavatel dorazí a začátkem srpna.
Není tady
teď u mam delí dobu období čínskejch nudlí a suenek Pim´s chocco magic. Tu krabici snim na posezení, stojí 42,-, tak se to trochuprodraí
Není tady
Jo a pak ulítávám na upírech...nevím čím to je, ale nějak mě to téma fascinuje. Filmy, knihy a tak. Jedinej problém je v tom, e 90% filmů jsou děsný, ale děsný kraviny ( u knih je to tak půl na půl ), nevíte někdo o nějakým dobrý, co by předpokládal u diváka aspoň minimální inteligenci ( Inteview s upírem a Coppolova Draculu jsem viděla ) ?
Není tady
Oivila jsem jedno prastaré téma. Jak u jsem psala, ulítávala jsem na hudbě a různých kapelách, ale na zpěvačce, to jetě ne, bývali to větinou zpěváci - mui. A teď prostě musím kadý den slyet Tarju Turunen, bez toho bych snad nemohla existovat, tak jsem na jejím hlase závislá. Musím to mít při úklidu, prostě pořád, začalo to při té nezaměstnanosti někdy zjara a trvá to. Jinak problémy v práci, starost o místo i dopravu do práce trvají, ach jo, ale to u jsem mimo téma.
Není tady
- obleceni, boty, kabelky, sperky
- sladkosti
Není tady
Tanec, sladkosti, kultúra... hudba. Bláznivosti s priatežom .
Není tady
luminka napsal(a):
Oivila jsem jedno prastaré téma. Jak u jsem psala, ulítávala jsem na hudbě a různých kapelách, ale na zpěvačce, to jetě ne, bývali to větinou zpěváci - mui. A teď prostě musím kadý den slyet Tarju Turunen, bez toho bych snad nemohla existovat, tak jsem na jejím hlase závislá. Musím to mít při úklidu, prostě pořád, začalo to při té nezaměstnanosti někdy zjara a trvá to. Jinak problémy v práci, starost o místo i dopravu do práce trvají, ach jo, ale to u jsem mimo téma.
Tarja
Já bohuel ulítávám na internetu, musím s tím něco udělat... A pak koukání na blbý seriály s hrnkem horký čokolády (s tím nic dělat nehodlám, dokud mi nedojdou seriály )
Není tady
Asi jsem se vrátila zpět do puberty, protoe poslední dobou ulítávám na Sága Stmívání .
Jinak od malička na nákupech v papírnictví - taková hezká propiska, diář - to je vrchol blaha .
Není tady
Já kdysi ulítávala na hře na klavír, jene teď na to nějak vůbec nemám náladu. Teď ulítávám na orientálních tzv. břiních tancích. Akorát koda, e jak do nějakého kurzu nastoupím, tak ho pro nedostatek lidí zruí, tak doufám, e v úterý to u konečně vyjde, páč bez toho bych asi chcípla.
Není tady