|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak to máme stejné
,nové kožené kabelky a boty, knihy nufám nové , ale i staré, dodnes vím i jak voněla jedna pohádková kniha ve školce
Klubko napsal(a):
Tiino, ty knihy,chápu. Jsem schopna si knihkupectví splést s čítárnou:) Jen to už je v dnešní době občas luxus. Miluji totiž ty drahé, barenvé encyklopedie. Třeba o designu, bydlení, nábytku atd. Taky k nim potají čicháš?Já miluji tu vůni novoty. A pak taky vůni kůže nových bot, nebo kabelky.
Upravil(a) Romča (12. 2. 2009 19:03)
Není tady

Cokolada! to je peklo, kolikrat jsem se toho chtela zbavit, ale to je fakt spatny s tou zavislosti. Premyslela jsem, proc si treba nekupuju misto cokolady pomerance, vzdyt jsou taky sladke. Dospela jsem k nazoru, ze to bude asi tim, ze jsem lina je loupat. Pak jsem si ale uvedomila, ze pokud bych musela loupat kuru cokolady, stejne bych si ji kupovala 
Není tady

sunyata napsal(a):
Jája napsal(a):
Seli, co znamená chuť na sladký? mě drží už hooodně let
Nejsem sice Selima
....Tyka se to elementu zeme, organu zaludek-slezina-slinivka.
Jednou jsem zkusila nejakou cinskou masaz, kde mi pani maserka taky o tom neco vykladala , pak se mi pokusila odblokovat jakesi energeticke 'drahy' a doporucila mi jisty vic 'produktu zeme' - mrkev, tykev a dalsi veci, co maji takovou oranzovou barvu. Ale polivka z tykve teda me moc nenadchla, tak jsem se vratila k bozi nahrazce 'produktu zeme', k cokolade ;-))
Upravil(a) baba.jaga (12. 2. 2009 19:27)
Není tady
Chuck Norris je úplně stejný "bůh", jako každý z nás. Je to prostě člověk. 
majkafa napsal(a):
Vidiet, ze nepoznas tie vtipky ...
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Chuck_Norris
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi napsal(a):
majkafa napsal(a):
Vidis, Oxi, zatimco ty delis lidi na ty, co rozumi binarnimu kodu a pak na ty co nerozumi, ja delim lidi taky na 10 kategorii, na ty co povazuji Chucka Norrise za Boha a na ty, co nepovazuji ;-)))
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Cokolada! to je peklo, kolikrat jsem se toho chtela zbavit, ale to je fakt spatny s tou zavislosti. Premyslela jsem, proc si treba nekupuju misto cokolady pomerance, vzdyt jsou taky sladke. Dospela jsem k nazoru, ze to bude asi tim, ze jsem lina je loupat. Pak jsem si ale uvedomila, ze pokud bych musela loupat kuru cokolady, stejne bych si ji kupovala
Babo, to je jasny nedostatek horciku! 
Není tady
Oxi napsal(a):
majkafa napsal(a):
Myslíš? Len nemám rada kult osobnosti v žiadnej podobe. 
Tak u mna je to jednoznačne papiernictvo...vsetky mozne pera a ceruzky a kopu dalsich veciciek z papiernictva...potom pečivo, tomu jednoducho nedokazem odolat...malickosti, ktore mi vobec netreba:)...laky na nechty...vlasova kozmetika...slankosti (tj. chipsy, slane tycinky a podone)...a pocitam s tym, ze ked uz budem byvat vo vlastnom tak pribudnu aj kvetinky:)....
Není tady
bazalka napsal(a):
dixina napsal(a):
Selima napsal(a):
Prírodná čínksa medicína alebo môj homeopat by ti povedali, čo to znamená...Ja len viem, že ho trápila moja nemenná chuť na sladké
a odpor k horkej chuti.
Dobře Sel a co Ti na to řek, kde byl (je) problém? Nebo co to znamená?
Játra. Pokud je větší potřeba kyselých věcí, tak haprujou játra. Taky se to může projevit na problémech s očima.
A do háje, to je mám asi pěkně prochlastané 
No nic asi skáknu na vyšetření - pro jistotu.
Bazalko díky!
Není tady
Tak s tou čokoládou to máme stejné. Už jsem se jí snažila nahradit karobem, ale nepomáha. Čokolka je prostě čokolka a zázračný chrom na tom taky nic nezmění.
Není tady
Čokoláda je nenahraditelná! :-)
Upravil(a) Martinka1 (13. 2. 2009 15:14)
Není tady
Marti, souhlas. Jenže ona taky svi.ňka způsobuje dost problémů. A u mě se to projevuje, když jí fakt dlabu často. Zhorší se ekzém, gyn. potíže atd.
Takže já fakt musím omezovat. Je to super afrodiziakum, obsahuje i zdravé antioxidanty,ale ve velkém množství taky plísně atd. 
Není tady
Klubko napsal(a):
Marti, souhlas. Jenže ona taky svi.ňka způsobuje dost problémů. A u mě se to projevuje, když jí fakt dlabu často. Zhorší se ekzém, gyn. potíže atd.
Takže já fakt musím omezovat. Je to super afrodiziakum, obsahuje i zdravé antioxidanty,ale ve velkém množství taky plísně atd.
Mně to pomáhá při menstruaci... teplý čaj a čokoláda :-)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Čokoláda je nanahraditelná! :-)
preklep alebo koktas? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Jsem si koupila čokoládu s lískovými oříšky a snědla jsem ji celou naposezení, a je mic líp
.
Není tady
topazio napsal(a):
Jsem si koupila čokoládu s lískovými oříšky a snědla jsem ji celou naposezení, a je mic líp
.
Zasadne tlacim celu, alebo cele balenie toffifee, poloha pri konzumacii pre mna nieje dolezita, takze nielen na posedenie, ale i na postatie a tiez je mic líp 
Oxi napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Čokoláda je nanahraditelná! :-)
preklep alebo koktas?
Překlep, spletly se mi prsty asi :-)
Není tady
To mě na duchu je taky po sežřání líp. Jen se pak můžu udrbat, když mi vyskáče ekzém

A o mykozách nemluvě
(((
Není tady
Tiina napsal(a):
Holky a to ještě nemáte setřenky ve Švýcarsku jako já, který pokaždý když přijedou, přivezou čokolády asi tak tunu :-)).
Nechceš se rozdělit? 
Není tady
topazio napsal(a):
.
Topi, ja cokoladu zasadne celou na jeden zatah. Nikdy jsem nechapala jak nekdo muze vydrzet ji jist po ctvereckach a vydrzi mu treba 10 dni 
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Tiina napsal(a):
Holky a to ještě nemáte setřenky ve Švýcarsku jako já, který pokaždý když přijedou, přivezou čokolády asi tak tunu :-)).
Nechceš se rozdělit?
Určitě nechce, já bych se taky nerozdělila! 

sunyata napsal(a):
topazio napsal(a):
.
Topi, ja cokoladu zasadne celou na jeden zatah. Nikdy jsem nechapala jak nekdo muze vydrzet ji jist po ctvereckach a vydrzi mu treba 10 dni
Taky ji sním najednou, čokoláda je moje droga
.
Není tady
Jj, co se tyce cokolady, to jsem sobec a neznam bratra 
Není tady