6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky knihy a časopisy s vařením..
Není tady
Oxi napsal(a):
Na sexe, voni zenskeho tela, jeho tvaroch, reakciach ... a este na milion dalsich veciach
Napsala bych to samé o muích, ale je pořád společensky přijatelnějí čas od času zajít očumovat kapoty sporáčků...
Ale u se těím, a potkám toho pravého a a s tím báječným muem ulítnu...
Alysso, s tou vůní nových knih to mám stejně .
Na pokojových kytkách .. mám jich k dnenímu dni 83 doma ... nedokáu jít kolem květinářství a nějakou si nekoupit
A na tričkách ... hlavně slevněných, abych neměla takovej pocit rozhazovačnosti ...co na tom e různě oranových mám 15 a zelených taky a červených 13 atd atd ... jak je tričko něčím zajímavý ...prostě ho ho musím mít
Upravil(a) Amriana (9. 2. 2009 11:42)
Není tady
Boty na vysokém podpatku, co se nehodí na běh do práce. To jsem schopná nasadit dietu pilberk.
Není tady
Boty a k tomu sladěnou kabelku, oblečení, átek, náunice, korálky na krk a náramek... Jeden čas jsem mívala do bravy i dětník a igelitku v kabelce na nákup...
Jinak se mi málokdy podaří projít bez povimnutí kolem čokolády. A andílků, keramických, sádrových, papírových...
Mění se to průběně s aktivitami .... ale co jsme koupili domeček, tak mám doma spoustu "erotické" literatury typu Dům a zahrada ... nejdřív jsem shromaďovala časopisy o koupelnách .... jak jsme je dokončili, tak teď kupím kuchyně ..... děs běs .... k vymylení jedné kuchyně mám asi metr různých časopisů a pořád v nich listuju a zjiuju, co jde a co ne ..... Před kontaktem s řemeslíky musí být člověk na vechno odborník ... to u jsem se poučila ....
Na čem budu ujídět pak, to netuím ..... jetě taky miluju kytky, mana občas "vyhrouje" , e jednou vezme mačetu .......
Není tady
Z materiálního hlediska: botičky, atičky, kabelčičky, čokoláda, kníky, vůně, vonné svíčky
Z nemateriálního hlediska: vechno co zavání, uíváním si
Jo a auta mám Alosku taky v seznamu ujíděk. Zbytek od Tebe taky.
Na prijemnem relaxu a dobrem jidle.
Pak taky na knihach, bud na hodne dobrych, vetsinou sociologickych nebo hudebne-sociologickych (ted louskam Baumanna a Pierra Bourdieu), na odreagovani si pak velmi rada dam nejaky srot, jako napr. naposledy britskym kolonialismem ovlivneneho Jamese Bonda od Flemminga nebo neco od Stephena Kinga.
Taky pleteni mam moc rada, je to prima relax.
Na dobrych koncertech neznamych umelcu v mistnich malych klubech. A ze jich tu je.
Na vikendovem vylehavani v posteli do jedenacti
Jo a na starych ci jinach zvlastnich hudebnich nastrojich. Ted mam kytaru v oprave a mam pujcenou takovou hustou rockerskou retro s veeelmi kovovym zvukem. zvazuju, ze neco podobneho taky zakoupim. Ale jak to tak vidim, tak na koncerty si poridim stribrne nebo zlate metalisticke vecko, aby byl nejakej odvaz
Není tady
Na kyselých okurkách, sterilovaném zelí a čalamádě a vlastně na vem co je kyselé. Nemám nějaký zdravotní problém?
Drí mě to u asi rok!!!
Není tady
No, mozno ze si tehotna. A ze tak dlho? Neva, slonice to maju este dlhsie
Alebo ti len chyba kysele, mozno mas prilis sladky zivot
Není tady
Poslední dobou na ořících "japonská směs" a ořících obalených ve Wasabi. To sprásknu pytlík za 5 minut.
Není tady
Na náunicích a na svíčkové...mňam. A jetě na pagetách od BM. Natěstí mě je naučil dělat.
Není tady
Oxi napsal(a):
No, mozno ze si tehotna. A ze tak dlho? Neva, slonice to maju este dlhsie
Alebo ti len chyba kysele, mozno mas prilis sladky zivot
To bude tím sladkým ivotem, fakt jsem si to rok uívala
Vak ví!!!
Není tady
dixina napsal(a):
Na kyselých okurkách, sterilovaném zelí a čalamádě a vlastně na vem co je kyselé. Nemám nějaký zdravotní problém?
Drí mě to u asi rok!!!
Prírodná čínksa medicína alebo môj homeopat by ti povedali, čo to znamená... Ja len viem, e ho trápila moja nemenná chu na sladké a odpor k horkej chuti.
Není tady
Já jsem zas na slaný - sýry, brambůrky, oříky - mandle hlavně. Mňam třeba nakládaný hermelín - mňam.
Není tady
Na kníkách od Pratchetta, na těch tedy ulítávám fest, nedávno jsem v knihkupectví objevila jednu, co jsem neměla, úasný pocit. Jinak na knihách obecně ulítávám taky, miluju knihkupectví. Pak ulítávám na Friscu, vínu a hořké čokoládě. A na autech...mít na to peníze, měla bych obrovskou gará a v ní tak 10 různých aut.
Upravil(a) Tiina (12. 2. 2009 13:08)
Není tady
Tiino, ty knihy,chápu. Jsem schopna si knihkupectví splést s čítárnou:) Jen to u je v dnení době občas luxus. Miluji toti ty drahé, barenvé encyklopedie. Třeba o designu, bydlení, nábytku atd. Taky k nim potají čichá?Já miluji tu vůni novoty. A pak taky vůni kůe nových bot, nebo kabelky.
Není tady
v poslední době obrázky fantasy, a moc ráda v duchu zařizuju byty ....jak někam přijdu na návtěvu, tak bourám, maluju, vyhazuju, obdivuju, opičím se...dost mě třeba chytly tapety, takové ty jen na jednu stranu pokoje nebo takové ty plastové designové idle a křesílka. Jsem asi jediná, které se líbil blob.
Není tady
Selima napsal(a):
dixina napsal(a):
Drí mě to u asi rok!!!Prírodná čínksa medicína alebo môj homeopat by ti povedali, čo to znamená... Ja len viem, e ho trápila moja nemenná chu na sladké a odpor k horkej chuti.
Dobře Sel a co Ti na to řek, kde byl (je) problém? Nebo co to znamená?
Upravil(a) dixina (12. 2. 2009 14:38)
Není tady
No, zhruba ide o to, e chute sú nejako viazané k orgánom či orgánovým dvojiciam a niektorým orgánom niečo chýba a ty má podža toho prevaujúcu jednu z 5 základných chutí... ale nepýtaj sa ma bliie, ktorá chu s čím súvisí, lebo to neviem. Chute sú: slaná, sladká, kyslá, tipžavá a horká(trpká). U mňa prevaovali slaná a sladkokyslá(tú mi ako chu nechcle uzna) a neznáala som a neznáam trpkú.
Upravil(a) Selima (12. 2. 2009 14:48)
Není tady
Selima napsal(a):
dixina napsal(a):
Drí mě to u asi rok!!!Prírodná čínksa medicína alebo môj homeopat by ti povedali, čo to znamená... Ja len viem, e ho trápila moja nemenná chu na sladké a odpor k horkej chuti.
Seli, co znamená chu na sladký? mě drí u hooodně let
Není tady
Aj mňa.. a práve neviem, dr. homeopat bol tajnostkár. Inak bol aj internista...
Není tady
dixina napsal(a):
Selima napsal(a):
dixina napsal(a):
Dobře Sel a co Ti na to řek, kde byl (je) problém? Nebo co to znamená?
Játra. Pokud je větí potřeba kyselých věcí, tak haprujou játra. Taky se to můe projevit na problémech s očima.
Jája napsal(a):
Seli, co znamená chu na sladký? mě drí u hooodně let
Nejsem sice Selima ....Tyka se to elementu zeme, organu zaludek-slezina-slinivka.
Není tady