29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jestli nevadí, že tohle zrovna není úplně o penězích, já jsem úchylná na mapy. Mám i podrobné mapy míst, kam se nikdy neodvážím
Upravil(a) mashanka (8. 2. 2009 9:24)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Viki, ty jsi saďour
Ty Pájo, já to tak nemyslela, rsp. myslela, ale strefila jsem se do blbé doby, viď? Tak promiň..., jak to zvládáte?
Není tady
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Cože??? Pink Floyd???
...si vzpomínám, jak jsem ve svých 18 letech poslouchal jejich LP Wish You Were Here.. vůbec jsem tomu nerozuměl (myslím hudbu, ne text)... ale byl jsem z toho naprosto unešenej...No vidíš a já je objevila až tak v 25. A předloni tady byl Roger Waters, to bylo něco úžasnýho... A kluci ještě mnohem mladší jak já a jak to všechno znali nazpaměť...
Waters mě nasral, když se rozhádal s Gilmourem, protože to byl pro mě faktický konec Floydů...
... někdy Ti půjčím některé jejich starší desky, to je fakt psychedelika...
.. The Wall, to už je pro mě komerce...
Mikeši, dovolím si tvrdit, že mám od nich všechno od úplných začátků a pak od každého sólisty zvlášť
Proč se zasekávat na minulosti? Protože třeba si někdo myslí, že nebyli ještě překonáni...
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Slechni si Boards of Canada, Future Sound of London treba.
Díky za tip, jdu na to
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Proč se zasekávat na minulosti? Protože třeba si někdo myslí, že nebyli ještě překonáni...
Tak v urcitem slova smyslu nebudou prekonani nikdy. Delat pred 40 lety sajkodelli na to jim jen ty drogy urcite nemohly stacit ;-))
A zase opakuju, je dost omyl myslet si, ze hudba od tech dob nikam nepokrocila. Ovsem pokud se nespolehas jen na to, co slysis kolem z mainstreamovych radii.
@Mikesi, pokud mas zajem, pisni mi, zaridim nejake linky na stazeni.
Upravil(a) baba.jaga (8. 2. 2009 9:43)
Není tady
No asi teda pokročila, akorát já ještě nechci se zabývat něčím jiným, je toho taková spousta, že si vystačím ještě na dalších pět let minimálně
A jinak máš pravdu, mám pocit, že ten hlavní autor, jehož jméno mi nechce naskočit (a pak byl následně Gilmourem nahrazen) , trpěl nějakou psychickou poruchou
Obdobně ulítávám už snad jenom na U2...
všechno ostatní tak nějak přiměřeně...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Obdobně ulítávám už snad jenom na U2...
Ted jsem shledla klip k pilotnimu singlu od U2 z jejich noveho alba, ktery ma vyjit snad v breznu (?) Hodne slaby podprumer. Pokud cele album bude znit takhle, tak je na miste mluvit i o krizi v lepsim mainstreamu. Kde jsou ty casy, kdy U2 byli vlajkovou lodi kavlitniho roku. Asi zustaly v pulce 90... Skoda docela. Byla to moje oblibena skupina v puberte.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
A jinak máš pravdu, mám pocit, že ten hlavní autor, jehož jméno mi nechce naskočit (a pak byl následně Gilmourem nahrazen) , trpěl nějakou psychickou poruchou
Syd Barrett... není to tak dávno, co zemřel...
Není tady
Áno, Syd Barrett, a áno, trpel... MMch, ja hudobne ulietavam na Beatles a menej na Rolling Stones, proste staré zleté roky 60., určite Doors - to bola pre zmenu MOJA psychedélia(a Jim Morrison bol neuveriteľný básnik a textár, LSD sem-LSD tam), U2 staršie veci, Pink Floyd tiež, hoci som na nich viac fičala pred cca 10-15 rokmi, Sting skôr ešte s Police, Mark Knopfler a Dire Straits, no a potom už ethno a world music, a teda konkrétnejšie orient, Afrika, event. živšia juhoamerická hudba, cigánska hudba, indická. Vlastne aj austrálske didjeridoo... a v Luxe som si celkom obľúbila šansóny a Rai hudbu so sev., čiže arabskej časti Afriky.
Ahá, aby som nezabudla, tak určite Carlos Santana...
Upravil(a) Selima (8. 2. 2009 10:21)
Není tady
mashanka napsal(a):
Jestli nevadí, že tohle zrovna není úplně o penězích, já jsem úchylná na mapy. Mám i podrobné mapy míst, kam se nikdy neodvážím
Môj otec je úchyl na mapy. Tiež ich má aj z miest, kde nebol a kam sa nechystá, ďalej odvšadiaľ, kam sa pohol(a že je toho za tie roky už dosť) a nosíme mu ich aj my nameisto suvenírov. Proste Kartofil, no.
Není tady
Selima napsal(a):
určite Doors - to bola pre zmenu MOJA psychedélia(a Jim Morrison bol neuveriteľný básnik a textár, LSD sem-LSD tam)
Michael Hutchence z INXS byl takovou trochu kopii Jima, byl to nesmirne sexy kluk a navic umel zpivat. A skoncil ale taky spatne. Ovsem pro me je az dodneska SEXY MUZ numero uno z tech vsech hudebniku ;-))) Jo a taky David Gahan z DM, nejvic se mi libil v obdobi, kdy byl na heraku, to vypadal poradne vyfetle a mel super strniste ;-D
Upravil(a) baba.jaga (8. 2. 2009 10:35)
Není tady
Selima napsal(a):
...určite Doors - to bola pre zmenu MOJA psychedélia...
Jj... Riders on the storm... to si pouštím dodnes... Light my fire, atd...
Není tady
Five to One a When the music´s Over mi budú hrať na pohrebe... A Alabama Song (pôvodne z Brechtovej Žobráckej opery) na prípadnej svadbe.
Alebo na oslave päťdesiatky, to skôr...
Upravil(a) Selima (8. 2. 2009 10:46)
Není tady
Knížky, především ruští autoři, šály, šátky, pashminy všech barev a kamínky
Trošku pakoušek, no
Není tady
Ulítávám kromě jiného na profilovaných kapotách sportovních aut...
A na jahodách.
Estí, co to je paschmin, je pro to i čeký název?
Není tady
Heluška napsal(a):
Estí, co to je paschmin, je pro to i čeký název?
Pashmina to jsou takové ty indické, čínské nebo nepálské hedvábné šály, určitě znáš Barevné, vzorované
Jo, ještě jsem málem zapomněla, v poslední době si čím dál silněji ujíždím na chlupatých barevných ponožkách. Čím ujetější, tím lepší
Upravil(a) Estela (8. 2. 2009 13:35)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Jo a taky David Gahan z DM, nejvic se mi libil v obdobi, kdy byl na heraku, to vypadal poradne vyfetle a mel super strniste ;-D
To mě se teda nejvíc líbil v období kolem Violatora, takové to období začátkem 90.let, později byl hrozně zubožený a dodnes vypadá strašně sešle, podepsalo se to na něm úplně hrozně.
Omluva za offtopic, nedalo mi to.
Není tady
Nelly Furtado, Michael Bolton.
Jinak dobrý sýr a olivky...Bohemi Deni sec.........poslední dobou ......fajn společnost.
A pak ještě taková slabost pro botičky ...te´d hodně kozačky vysoké....různý design (nis až azse tak extravagantního)...hlavně elegantní . různé typy a taky kabelky (praktické a účelné)
Není tady
Mikeš napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Slechni si Boards of Canada, Future Sound of London treba.
Díky za tip, jdu na to
Mikesi a znas skupinu Collective Soul?
Na sladkém a dobré kávě
.
Taky knížky, miluju vůni nových knih..
Dobré bílé víno
Sladký vůbec nemusím, zato klobásky, salámy a miluju kozí sýr
Není tady
Na sexe, voni zenskeho tela, jeho tvaroch, reakciach ... a este na milion dalsich veciach
Není tady
knihy, sladkosti, cestování
Není tady
Knihy -
časopisy o bydlení a stavbě - myslím, že 2 roky skupuju všechny, co vycházejí.....některé mám i omylem 2x..
Není tady