29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
plno knížek jsem si koupila v antikvariátu, a hlavně jsem tam sehnala Zikmunda a Hanzelku
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tak já jsem očekával, že tu některá z vás napíše, že ulítává na sexu
, ale zatím bezkonkurenčně vedou knížky a jídlo...
![]()
![]()
Na sexu taky, Mikeši. Návštěva antikvariátu a knihkupectví mi skýtá potěchu přímo orgasmickou... S jídlem je to podobné. Ale nejraději mám obojí dohromady. Jíst bez četby a číst bez jídla, to není ono. Obložím se dobrotama, červené vínko k tomu a pustím se do prohlížení nových nebo starých knih....Když jsem byla malá, doma mě za čtení u jídla pohlavkovali, teď už konečně můžu a nemůžu se toho nabažit
Není tady
Mikeš napsal(a):
Já na čokoládě a podobných sladkostech - není to zas tak drahý a vzhledem ke své váze si to mohu dovolit
![]()
![]()
Na knížkách jsem ulítával taky, než jsem objevil, že existuje instituce zvaná "knihovna", kde si za roční poplatek 100,- Kč mohu půjčit třeba 100 knih...
V našej knižnici - a to je z mestských asi najlepšia, akú som zatiaľ objavila! - dokupujú tak cca 20-30 kníh ročne...
Samozrejme, že si aj požičiavam, lebo to by mi nestačil ani samotnej 3-izbový byt(mne + knihám,a CDčkám aby som bola presná), ale aj tak...
Hlavne literatúru fakltu, obrázkové "oko tešiace" knižky a trošku psychologickej a ezotericko-vylepšovacej literatúry potrebujem mať aj doma.
A zabudla som, že by som sa ešte mala yvhýbať antikvariátom, blšákom a second-handom, lebo už samotná atmosféra "lovu" ma núti kúpiť niečo, čo vlastne ani nepotrebujem, ale - nekupte to, když je to tak levný! A keď to vyhrabete niekde medzi šuntom....
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tak já jsem očekával, že tu některá z vás napíše, že ulítává na sexu
, ale zatím bezkonkurenčně vedou knížky a jídlo...
![]()
![]()
To mali byť veci, čo sa dajú kúpiť - tam asi sex pridá máloktorá...
Není tady
Aj na čaospisy som zabudla... zvlášť tie hodnotné ženské typu Katka či Napsáno životem...
potom Regenerace(ktorú môj otec láskavo volá Degnerace), Meduňka - moje okolie je zo mňa hotové. Ako dieťa som milovala Jednak Pes přítel človéka a Príroda a spoločnosť, druhak humoristické čaospisy Roháč a Dikobraz. Myslím, že kreď som si dala Dikobraz zviazať, bolo po prvý raz, čo môj otec oľutoval rozhodnutie mať deti.
Kupoval mi najlepšiu detskú literatúru a ja som ju zhltla a potom siahla po Dikobraze...
Upravil(a) Selima (7. 2. 2009 21:01)
Není tady
na starožitnostech...nebo věcech s historií ... na interieru ala zámek .... miluju schodiště a zábradlí... postele s nebesy... na starých časopisech z první republiky...
Není tady
Večer decku(max. 2) červeného vínka, brambůrky horská sůl taky miluju, ale vzhledem ke kynutí mého tělíčka, se snažím nekupovat, pač jak jsou doma, 180gramový pytlík je ve mě.
Knížky nekupuju, ráda chodím do knihovny.
Hm starožitnosti mám taky ráda, žel můj manžel je přímo nesnáší. Nebo starožitný porcelán, ty hrnečky ve tvaru otvírající se růže-jééé....No a nákupy v secondhandu, si jednou týdně taky dopřeju, a manžel opět zuří, nechápe proč nejdu do normálního obchodu, samo, že tam taky zajdu, ale to není ono.
Není tady
dinosaurus napsal(a):
No a nákupy v secondhandu, si jednou týdně taky dopřeju, a manžel opět zuří, nechápe proč nejdu do normálního obchodu, samo, že tam taky zajdu, ale to není ono.
no upřímně, to se mu nedivím
... a z nematerialních věcí ulítávám na etiketě... to je můj sen, VIP společnost a vše podle etikety, do půntíku... a tanec...dokonalý a žhavý zároveň
Není tady
Želvička17 napsal(a):
A pak Pink Floyd...
Cože??? Pink Floyd???
...si vzpomínám, jak jsem ve svých 18 letech poslouchal jejich LP Wish You Were Here.. vůbec jsem tomu nerozuměl (myslím hudbu, ne text)... ale byl jsem z toho naprosto unešenej...
Není tady
materiálno - kafe, knížky
nemateriálno - děti (třeba dneska se mladší rozdělil sám od sebe se starším o dobrůtku, ačkoli ji dostal jen on sám pro sebe a vůbec jsme to nikdo nečekali), radost, když se něco podaří, a abyste neřekli, tak ten sex taky, no... i když - spíš než sex - milování
Není tady
tina napsal(a):
...a abyste neřekli, tak ten sex taky, no... i když - spíš než sex - milování
Ujíždíš na milování, Tino? Já jen že jsi na vláknu Santaly (či kdo ho založil) uvedla jen jednoho sex. partnera... ... ale proč ne, třeba je dobrej...
Sorry, ale já mám dneska nějakou rejpavou náladu...
Není tady
Lovecký salám a Fuet,mnáááám.Kvalitní dobré víno,historické filmy.Nedávno jsem objevila zpěvačku Elsu Lunghini a pouštím si ji fůrt dokola,francoužština to já můžu.Jo a písnička od Michaela Boltona Said I Loved You But I Lied-ta mně neomrzí nikdy.
Upravil(a) Tajgr (7. 2. 2009 22:41)
Není tady
Mikeš však Tina říkala že ujíždí na milování, ne na sexu ani na střídání partnerů To jako když jsem měla jen jednoho partnera, tak si nemůžu milování s ním užívat?
Není tady
Ronja napsal(a):
Mikeš však Tina říkala že ujíždí na milování, ne na sexu ani na střídání partnerů
To jako když jsem měla jen jednoho partnera, tak si nemůžu milování s ním užívat?
Však proti tomu žádná....
...já jen, když se Ti dívám do očí (na Tvém avataru), tak nevěřím, že jsi měla jen jednoho partnera....
...teda, pokud jsou to Tvoje oči, žejo...
Upravil(a) Mikeš (7. 2. 2009 22:52)
Není tady
červený víno, olivy, sound track z filmu prázdniny, cous cous, kterej vaří přítel mojí mamky a hlavne ranni kafe
a starobyle kramy.. jakoze flasky stary s dratkem napriklad ..
Upravil(a) Lenka77 (7. 2. 2009 23:07)
Není tady
Mikeš napsal(a):
tina napsal(a):
...a abyste neřekli, tak ten sex taky, no... i když - spíš než sex - milování
Ujíždíš na milování, Tino? Já jen že jsi na vláknu Santaly (či kdo ho založil) uvedla jen jednoho sex. partnera...
... ale proč ne, třeba je dobrej...
![]()
![]()
Sorry, ale já mám dneska nějakou rejpavou náladu...
jistěže je dobrej, nejlepší - a proto ho miluju a proto se s ním miluju... tečka
ale paměť máš dobrou, to je teda fakt!
Není tady
Nelly Furtado a její All good thinks come to an end. Už asi dva roky téměř každý den mockrát.
Mikeši, máš krásnej avatar, takhle nějak jsem si tě přesně představovala
Jinak na čem ulítávám? Je toho hrozně moc, asi by se to mělo spíš rozřadit do kategorií... a taky záleží na okolnostech, třeba teď se mi asi ty věci hodně změní s dítětem a budu ulítávat na něm a věcech s ním spojenými, ale jinak mě berou:
Dobře šité a pěkně vevnitř uspořádané kabelky a kvalitní bižuterie, tu mám čím dál raději
Dobré víno
Auto (velmi srdeční záležitost, jsem s ním úplně srostlá - jedna z věcí, kterých bych se vzdávala až na konec)
Knihy, cd, dvd, v tomto pořadí
Internet a kabelovka - to je taková věc, že i kdyby na chleba nebylo, tohle musí být..
A ňamky a hračky pro kocoura - já mu nosím myšičky z nákupů, on mi to oplácí a nosí mi je nad ránem na polštář - dokonalé
Jo a ještě povlečení... manžel jde vždycky do vrtule, protože dost často u TV pronesu že mají hezké povlečení a často s nějakým novým přijdu domů . No co, nevinná změna v posteli, ne?
Není tady
majkafa napsal(a):
Nelly Furtado a její All good thinks come to an end. Už asi dva roky téměř každý den mockrát.
Nelly Furtado mam taky rada. Jak se Ti libi I'm Like A Bird, tu muzu poslouchat porad, A samozrejme ABBA, to je moje srdecni zalezitost
Jinak ja ulitavam na bilem zlatu a miluju moje kocicaky...
Fidorka napsal(a):
A ňamky a hračky pro kocoura - já mu nosím myšičky z nákupů, on mi to oplácí a nosí mi je nad ránem na polštář - dokonalé
Tak tímhle sis u mě šplhla
Není tady
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
A pak Pink Floyd...
Cože??? Pink Floyd???
...si vzpomínám, jak jsem ve svých 18 letech poslouchal jejich LP Wish You Were Here.. vůbec jsem tomu nerozuměl (myslím hudbu, ne text)... ale byl jsem z toho naprosto unešenej...
No vidíš a já je objevila až tak v 25. A předloni tady byl Roger Waters, to bylo něco úžasnýho... A kluci ještě mnohem mladší jak já a jak to všechno znali nazpaměť...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
A pak Pink Floyd...
Cože??? Pink Floyd???
...si vzpomínám, jak jsem ve svých 18 letech poslouchal jejich LP Wish You Were Here.. vůbec jsem tomu nerozuměl (myslím hudbu, ne text)... ale byl jsem z toho naprosto unešenej...No vidíš a já je objevila až tak v 25. A předloni tady byl Roger Waters, to bylo něco úžasnýho... A kluci ještě mnohem mladší jak já a jak to všechno znali nazpaměť...
Waters mě nasral, když se rozhádal s Gilmourem, protože to byl pro mě faktický konec Floydů... ... někdy Ti půjčím některé jejich starší desky, to je fakt psychedelika...
.. The Wall, to už je pro mě komerce...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Waters mě nasral, když se rozhádal s Gilmourem, protože to byl pro mě faktický konec Floydů...
... někdy Ti půjčím některé jejich starší desky, to je fakt psychedelika...
.. The Wall, to už je pro mě komerce...
floydi byli good, Rispekt a takdale, ale proc se zasekvat na minulosti. Behem poslednich 15 let se objevilo par dalsich umelcu, kteri te v tom psychedelickem zazitku posunou jeste o kousek dal. Slechni si Boards of Canada, Future Sound of London treba. Dnes existuje hodne velmi zajimavych hudebnich projektu.
Není tady