Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 2. 2009 15:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Na čom ulietavate?

Chcela som to založiť už pred časom: Maricka podľa mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepoužívam, obľúbila som si jeden ťažko zohnateľný z limitovanej edície a pristihla som sa, že vymýšľam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali žiť dva týždne na suchých rožkoch? U mňa sú to možno práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj ošetrujúca kozmetika(nepoužívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si ušetrím, aj keby som mala ubrať inde...). A ešte občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolovať?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#2 7. 2. 2009 15:41

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: Na čom ulietavate?

Selima napsal(a):

Chcela som to založiť už pred časom: Maricka podľa mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepoužívam, obľúbila som si jeden ťažko zohnateľný z limitovanej edície a pristihla som sa, že vymýšľam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali žiť dva týždne na suchých rožkoch? U mňa sú to možno práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj ošetrujúca kozmetika(nepoužívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si ušetrím, aj keby som mala ubrať inde...). A ešte občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolovať?

Tak vše kolem psu, hlavně platby za treninky a závody. Potom oblečení a kosmetika, hlavně dekorativní.A jazykové učebnice - angličtina -

Není tady

#3 7. 2. 2009 15:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

big_smile Si mi pripomenula ďalšie moje šialnestvo: Mám odma učebnicu čínštiny + slovník, učebnicu novej gréčtiny(reps. dovje skriptá) + slovník a asi 4 učebnica a 5 slovníkov arabčiny... (A radšej pomlčím o cvičebnici východoslovenskej rómčiny a 26-jazyčnom konverzačnom tlmočníkovi). dumbom Som ne-možn-ná!!!
Hrozná!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 7. 2. 2009 16:09

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Knihy - hlavně cestopisy. CD - latinskoamerická hudba - hlavně kubánská. Mám ráda kvalitní oblečení a parfémy smile .
Co se narodil Matýsek, tak mu kupuji hodně oblečení Next, a hračky hlavně Lamaze, a Chicco. Jsem začala ulítávám na dětským Nextu. Mají moc pěkné oblečení smile .

Není tady

#5 7. 2. 2009 16:41

Aluska
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Chrudim

Knihy..všechny možné...odborné i klasiku...už bych si mohla otevřít městskou knihovnu. Pak pěstování různých rostlinek.
Ale ze všeho nejvíc teď ulítávám na svém synovi...jsem z něj úplně odvařená!!! hjarta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10752;127/st/20080416/n/Mathias/dt/7/k/4cbd/age.pnghttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10727;126/st/20090604/n/Ellen/dt/6/k/96e9/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10723;30/st/20111111/n/Mareike/dt/6/k/e8b9/age.png

Není tady

#6 7. 2. 2009 16:53

leontyna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Severni morava

Knizky...utratim za ne strasne penize.Sladke,buchty,kolace,cokolady..vsechno,co je dobre..Kava,k tomu sladkemu,nadhera...Mam rada pekne vune a rada se hezky a kvalitne oblecu,bohuzel,moc to neumim...dumbom.a ulitavam taky na utraceni penez,za zbytecnosti...ale ne casto,nebo spise,ja si nemyslim,ze to jsou zbytecnosti ale prita ano.lol

Jo a nesmim zapomenout internet,pozirac casu.Ale zase,spousta informaci....Ulitavam taky na zpravach..a kriminalkach...tongue

Upravil(a) leontyna (7. 2. 2009 16:54)

http://lb4f.lilypie.com/CNhEp2.png

http://lb3f.lilypie.com/88Yhp1.png

Není tady

#7 7. 2. 2009 17:38

majkafa
Host

Knížky. Nesmím do knihkupectví ani do antikvariátu. dumbom

Jednou jsem se vypravovala do Paláce knih Luxor. Dcerka mi volala, abych jí tam koupila Letopisy Narnie.
Říkám jí - proč si pro ně nedojdeš sama? Vždyť bydlíš v Praze.
A ona tiše šeptala - mami, já do knihkupectví nesmím. dumbomlol

#8 7. 2. 2009 17:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Já na čokoládě a podobných sladkostech - není to zas tak drahý a vzhledem ke své váze si to mohu dovolit big_smile big_smile big_smile
Na knížkách jsem ulítával taky, než jsem objevil, že existuje instituce zvaná "knihovna", kde si za roční poplatek 100,- Kč mohu půjčit třeba 100 knih... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#9 7. 2. 2009 17:53

majkafa
Host

Půjčit si, to není ono. Taky si půjčuju.
Nepotřebuju vlastnit nic. Kromě některých knížek. smile

#10 7. 2. 2009 17:54

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Mikešku mít knížku z knihovny a koupit i vlastní, novou, voňavou, ke které se můžu kdykoli vrátit je asi takový rozdíl jako koupit si kafe z automatu a sednout si v krásné kavárně nad čerstvě upraženou správně připravenou arabicou tongue

Já jsem z domu byla přísně vedená co se týče peněz, a beru to tak, že když peníze nejsou, tak se prostě neutrácí za nic. Pokud ale můžu utratit aspoň za něco, určitě kosmetika a knížky. Čím se rozmazluju když mám peníze, to jsou nákupy v papírnictví: miluju pouzdra, diáře, barevné propisky a zvýrazňovače. Nevím teda přesně proč, ale tohle nakupuju fakt děsně ráda big_smile Manžel je z toho trochu na prášky, ale argumentuju tím, že ženy s mým příjmem asi opatrně častěji ujíždějí na kabelkách a střevíčkách, takže luxusní diářek a sem tam růřová propiska jsou ještě přijatelné úlety big_smile

Majko ad Luxor: když jsme se byli s manželem před vánoci podívat do Prahy (jako že na trhy), vůbec jsme na Staromák nedošli, protože Luxor byl jaksi po cestě a my tam ztvrdli 4 hodiny vissla

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#11 7. 2. 2009 18:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Mikešku mít knížku z knihovny a koupit i vlastní, novou, voňavou, ke které se můžu kdykoli vrátit je asi takový rozdíl jako koupit si kafe z automatu a sednout si v krásné kavárně nad čerstvě upraženou správně připravenou arabicou tongue

Já kafe nepiju, ale jinak souhlas: Např. všechny 3 díly Pána prstenů jsem si koupil v té nejvyšší možné kvalitě (tedy včetně ilustrací), ať to stojí, co to stojí... ženě jsem vysvětlil, že je to kniha, která byla za Komančů zakázaná, tak ať mi do toho nekecá... tummenupp

Není tady

#12 7. 2. 2009 18:08

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Mně ten Next pořád nejde do hlavy - asi to zkouknu na internetu, co je na tom tak úžasnýho. Já zatím ulítávám v Tescu, na miminkovským oblečení... spoustu věcí malá ani nestihne unosit big_smile

Pak jednoznačně Bohemia Chips horská sůl....

Korbáčky....

Višně v čokoládě....

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#13 7. 2. 2009 18:24

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

Bohemia Chips horská sůl...

souhlas...

Želvička17 napsal(a):

Korbáčky...

taky souhlas...

Želvička17 napsal(a):

Višně v čokoládě....

Fuuuuj... leda tak bez pecky, to možná... big_smile

Není tady

#14 7. 2. 2009 18:25

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Knížky - bejvávalo, knihovna je lepší...
Šminky - o všechno mě oberou dcerunky, tak si to pak od nich pučuju...
Sladkosti - to ano, ale radši je dávám jiným rodna , než je sníst...

Ale co si nedám vzít, jsou kytky. Pokojové. Ale stokrát radši, než koupit, si je někde "uškubnu", a pak vypěstuju... každá kytka = vzpomínka na "lup" dumbom ...

No a samozřejmě akvarijní rybky, tam jak vlezu, tak vždy cosi v pytlíku nesu. Eštěže furt ňáký chcípaj..., vy co nad nima brečíte  grater  , promiňte, mně svou smrtí dělaj radost, ptz. můžu jít pro další...

Upravil(a) ViktorkaLove (7. 2. 2009 18:30)

Není tady

#15 7. 2. 2009 18:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Viki, ty jsi saďour big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#16 7. 2. 2009 18:45

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Čokoládi musím mít každý den, nemohu bez ní být dumbom dumbom .

Není tady

#17 7. 2. 2009 19:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já jsem očekával, že tu některá z vás napíše, že ulítává na sexu big_smile, ale zatím bezkonkurenčně vedou knížky a jídlo... tummenupp lol lol

Není tady

#18 7. 2. 2009 19:02

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Asi proto, že otázka byla položená tak, co bychom si dopřáli, i kdyby na suché rohlíky nebylo....a většina z nás sex mezi finanční zátěž nepočítá reta

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#19 7. 2. 2009 19:05

x256987
Host

Tak já ztrácím sebekontrolu v papírnictví big_smile Taky mám slušnou sbírku nejrůznějších karet. Jinak miluju porcelán, když si chci zaslintat, procházím stránky různých britských obchodů s čajovými servisy...

Má vášeň ke knihám je na přijatelnou míru tlumena tím, že knihy z titulu své profese číst a často i kupovat musím, takže odpadá pocit zakázaného ovoce. Čokoláda, kafe i čaj, ano, poslední dobou víc než dřív kosmetika a oblečení.

#20 7. 2. 2009 19:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Asi proto, že otázka byla položená tak, co bychom si dopřáli, i kdyby na suché rohlíky nebylo....a většina z nás sex mezi finanční zátěž nepočítá reta

Finanční ne, to máš pravdu, ale kolikrát je to s váma pěkná makačka... big_smile big_smile big_smile

Není tady

#21 7. 2. 2009 19:45

majkafa
Host

A ještě cibulák přecíž. big_smile

#22 7. 2. 2009 19:56

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Ulitavam predevsim na hudbe, tydne ji stahuju megatuny a pak nestiham poslouchat ;-/
Ulitavam na spinningu, jsem totalne zavisla, kdyz nejsem na spinneru aspon 2X tydne, jsem mirne agresivni a vsechny prudim.
Jsem mirne zavisla na internetu (predevsim na Youtube) protoze bez nej bych nemohla stahovat to vsechno co si stahuju ;-))

42!

Není tady

#23 7. 2. 2009 20:15

amba
♥♥♥♥♥--

Já miluju knihy, nákupy v papírnictví a boty, pokud možno extravagantní, ale ne bláznivé. Musí být maxi elegantní a pohodlné.

Není tady

#24 7. 2. 2009 20:27

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Mikeši, višně v čokoládě už se prodávaj vypeckovaný...big_smile

Jo kosmetika, to je taky něco...tolik toho na tom obalu naslibujou, že nelze odolat...

A pak Pink Floyd...

Dřív jsem ulítávala na šatech, letních, mám jich asi padesát ve skříni big_smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#25 7. 2. 2009 20:30

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Knížky - ty ale nekupuju, půjčuju v knihovně. Chodím do 2 knihoven a z každé si co měsíc půjčuju nejmíň 10 knih. V práci se každý den těším, až přijdu domů, zalezu si do postele a budu si číst, číst a číst.
A ulítávám ještě na časopisech. Skoro každý den si nějaký koupím. Mám jich plná šuplata komody v ložnici a nevím, co s nimi. Je mi líto je vyhodit.
A čokoláda - mléčná oříšková, tu miluju a i když se ji snažím omezovat, jednou za 14 dní neodolám, koupím si ji a celou ji sním na posezení.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí