29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chcela som to založiť už pred časom: Maricka podľa mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepoužívam, obľúbila som si jeden ťažko zohnateľný z limitovanej edície a pristihla som sa, že vymýšľam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali žiť dva týždne na suchých rožkoch? U mňa sú to možno práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj ošetrujúca kozmetika(nepoužívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si ušetrím, aj keby som mala ubrať inde...). A ešte občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolovať?
Není tady
Selima napsal(a):
Chcela som to založiť už pred časom: Maricka podľa mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepoužívam, obľúbila som si jeden ťažko zohnateľný z limitovanej edície a pristihla som sa, že vymýšľam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali žiť dva týždne na suchých rožkoch? U mňa sú to možno práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj ošetrujúca kozmetika(nepoužívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si ušetrím, aj keby som mala ubrať inde...). A ešte občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolovať?
Tak vše kolem psu, hlavně platby za treninky a závody. Potom oblečení a kosmetika, hlavně dekorativní.A jazykové učebnice - angličtina -
Není tady
Si mi pripomenula ďalšie moje šialnestvo: Mám odma učebnicu čínštiny + slovník, učebnicu novej gréčtiny(reps. dovje skriptá) + slovník a asi 4 učebnica a 5 slovníkov arabčiny... (A radšej pomlčím o cvičebnici východoslovenskej rómčiny a 26-jazyčnom konverzačnom tlmočníkovi).
Som ne-možn-ná!!!
Hrozná!
Není tady
Knihy - hlavně cestopisy. CD - latinskoamerická hudba - hlavně kubánská. Mám ráda kvalitní oblečení a parfémy .
Co se narodil Matýsek, tak mu kupuji hodně oblečení Next, a hračky hlavně Lamaze, a Chicco. Jsem začala ulítávám na dětským Nextu. Mají moc pěkné oblečení .
Není tady
Knihy..všechny možné...odborné i klasiku...už bych si mohla otevřít městskou knihovnu. Pak pěstování různých rostlinek.
Ale ze všeho nejvíc teď ulítávám na svém synovi...jsem z něj úplně odvařená!!!
Není tady
Knizky...utratim za ne strasne penize.Sladke,buchty,kolace,cokolady..vsechno,co je dobre..Kava,k tomu sladkemu,nadhera...Mam rada pekne vune a rada se hezky a kvalitne oblecu,bohuzel,moc to neumim....a ulitavam taky na utraceni penez,za zbytecnosti...ale ne casto,nebo spise,ja si nemyslim,ze to jsou zbytecnosti ale prita ano.
Jo a nesmim zapomenout internet,pozirac casu.Ale zase,spousta informaci....Ulitavam taky na zpravach..a kriminalkach...
Upravil(a) leontyna (7. 2. 2009 16:54)
Není tady
Knížky. Nesmím do knihkupectví ani do antikvariátu.
Jednou jsem se vypravovala do Paláce knih Luxor. Dcerka mi volala, abych jí tam koupila Letopisy Narnie.
Říkám jí - proč si pro ně nedojdeš sama? Vždyť bydlíš v Praze.
A ona tiše šeptala - mami, já do knihkupectví nesmím.
Já na čokoládě a podobných sladkostech - není to zas tak drahý a vzhledem ke své váze si to mohu dovolit
Na knížkách jsem ulítával taky, než jsem objevil, že existuje instituce zvaná "knihovna", kde si za roční poplatek 100,- Kč mohu půjčit třeba 100 knih...
Není tady
Půjčit si, to není ono. Taky si půjčuju.
Nepotřebuju vlastnit nic. Kromě některých knížek.
Mikešku mít knížku z knihovny a koupit i vlastní, novou, voňavou, ke které se můžu kdykoli vrátit je asi takový rozdíl jako koupit si kafe z automatu a sednout si v krásné kavárně nad čerstvě upraženou správně připravenou arabicou
Já jsem z domu byla přísně vedená co se týče peněz, a beru to tak, že když peníze nejsou, tak se prostě neutrácí za nic. Pokud ale můžu utratit aspoň za něco, určitě kosmetika a knížky. Čím se rozmazluju když mám peníze, to jsou nákupy v papírnictví: miluju pouzdra, diáře, barevné propisky a zvýrazňovače. Nevím teda přesně proč, ale tohle nakupuju fakt děsně ráda Manžel je z toho trochu na prášky, ale argumentuju tím, že ženy s mým příjmem asi opatrně častěji ujíždějí na kabelkách a střevíčkách, takže luxusní diářek a sem tam růřová propiska jsou ještě přijatelné úlety
Majko ad Luxor: když jsme se byli s manželem před vánoci podívat do Prahy (jako že na trhy), vůbec jsme na Staromák nedošli, protože Luxor byl jaksi po cestě a my tam ztvrdli 4 hodiny
Není tady
Ronja napsal(a):
Mikešku mít knížku z knihovny a koupit i vlastní, novou, voňavou, ke které se můžu kdykoli vrátit je asi takový rozdíl jako koupit si kafe z automatu a sednout si v krásné kavárně nad čerstvě upraženou správně připravenou arabicou
Já kafe nepiju, ale jinak souhlas: Např. všechny 3 díly Pána prstenů jsem si koupil v té nejvyšší možné kvalitě (tedy včetně ilustrací), ať to stojí, co to stojí... ženě jsem vysvětlil, že je to kniha, která byla za Komančů zakázaná, tak ať mi do toho nekecá...
Není tady
Mně ten Next pořád nejde do hlavy - asi to zkouknu na internetu, co je na tom tak úžasnýho. Já zatím ulítávám v Tescu, na miminkovským oblečení... spoustu věcí malá ani nestihne unosit
Pak jednoznačně Bohemia Chips horská sůl....
Korbáčky....
Višně v čokoládě....
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Bohemia Chips horská sůl...
souhlas...
Želvička17 napsal(a):
Korbáčky...
taky souhlas...
Želvička17 napsal(a):
Višně v čokoládě....
Fuuuuj... leda tak bez pecky, to možná...
Není tady
Knížky - bejvávalo, knihovna je lepší...
Šminky - o všechno mě oberou dcerunky, tak si to pak od nich pučuju...
Sladkosti - to ano, ale radši je dávám jiným , než je sníst...
Ale co si nedám vzít, jsou kytky. Pokojové. Ale stokrát radši, než koupit, si je někde "uškubnu", a pak vypěstuju... každá kytka = vzpomínka na "lup" ...
No a samozřejmě akvarijní rybky, tam jak vlezu, tak vždy cosi v pytlíku nesu. Eštěže furt ňáký chcípaj..., vy co nad nima brečíte , promiňte, mně svou smrtí dělaj radost, ptz. můžu jít pro další...
Upravil(a) ViktorkaLove (7. 2. 2009 18:30)
Není tady
Viki, ty jsi saďour
Není tady
Čokoládi musím mít každý den, nemohu bez ní být
.
Není tady
Tak já jsem očekával, že tu některá z vás napíše, že ulítává na sexu , ale zatím bezkonkurenčně vedou knížky a jídlo...
Není tady
Asi proto, že otázka byla položená tak, co bychom si dopřáli, i kdyby na suché rohlíky nebylo....a většina z nás sex mezi finanční zátěž nepočítá
Není tady
Tak já ztrácím sebekontrolu v papírnictví Taky mám slušnou sbírku nejrůznějších karet. Jinak miluju porcelán, když si chci zaslintat, procházím stránky různých britských obchodů s čajovými servisy...
Má vášeň ke knihám je na přijatelnou míru tlumena tím, že knihy z titulu své profese číst a často i kupovat musím, takže odpadá pocit zakázaného ovoce. Čokoláda, kafe i čaj, ano, poslední dobou víc než dřív kosmetika a oblečení.
Ronja napsal(a):
Asi proto, že otázka byla položená tak, co bychom si dopřáli, i kdyby na suché rohlíky nebylo....a většina z nás sex mezi finanční zátěž nepočítá
Finanční ne, to máš pravdu, ale kolikrát je to s váma pěkná makačka...
Není tady
A ještě cibulák přecíž.
Ulitavam predevsim na hudbe, tydne ji stahuju megatuny a pak nestiham poslouchat ;-/
Ulitavam na spinningu, jsem totalne zavisla, kdyz nejsem na spinneru aspon 2X tydne, jsem mirne agresivni a vsechny prudim.
Jsem mirne zavisla na internetu (predevsim na Youtube) protoze bez nej bych nemohla stahovat to vsechno co si stahuju ;-))
Není tady
Já miluju knihy, nákupy v papírnictví a boty, pokud možno extravagantní, ale ne bláznivé. Musí být maxi elegantní a pohodlné.
Není tady
Mikeši, višně v čokoládě už se prodávaj vypeckovaný...
Jo kosmetika, to je taky něco...tolik toho na tom obalu naslibujou, že nelze odolat...
A pak Pink Floyd...
Dřív jsem ulítávala na šatech, letních, mám jich asi padesát ve skříni
Není tady
Knížky - ty ale nekupuju, půjčuju v knihovně. Chodím do 2 knihoven a z každé si co měsíc půjčuju nejmíň 10 knih. V práci se každý den těším, až přijdu domů, zalezu si do postele a budu si číst, číst a číst.
A ulítávám ještě na časopisech. Skoro každý den si nějaký koupím. Mám jich plná šuplata komody v ložnici a nevím, co s nimi. Je mi líto je vyhodit.
A čokoláda - mléčná oříšková, tu miluju a i když se ji snažím omezovat, jednou za 14 dní neodolám, koupím si ji a celou ji sním na posezení.
Není tady