6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chcela som to zaloi u pred časom: Maricka podža mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepouívam, obžúbila som si jeden ako zohnatežný z limitovanej edície a pristihla som sa, e vymýžam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali i dva týdne na suchých rokoch? U mňa sú to mono práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj oetrujúca kozmetika(nepouívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si uetrím, aj keby som mala ubra inde...). A ete občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolova?
Není tady
Selima napsal(a):
Chcela som to zaloi u pred časom: Maricka podža mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepouívam, obžúbila som si jeden ako zohnatežný z limitovanej edície a pristihla som sa, e vymýžam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali i dva týdne na suchých rokoch? U mňa sú to mono práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj oetrujúca kozmetika(nepouívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si uetrím, aj keby som mala ubra inde...). A ete občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolova?
Tak ve kolem psu, hlavně platby za treninky a závody. Potom oblečení a kosmetika, hlavně dekorativní.A jazykové učebnice - angličtina -
Není tady
Si mi pripomenula ďalie moje ialnestvo: Mám odma učebnicu číntiny + slovník, učebnicu novej gréčtiny(reps. dovje skriptá) + slovník a asi 4 učebnica a 5 slovníkov arabčiny... (A radej pomlčím o cvičebnici východoslovenskej rómčiny a 26-jazyčnom konverzačnom tlmočníkovi). Som ne-mon-ná!!!
Hrozná!
Není tady
Knihy - hlavně cestopisy. CD - latinskoamerická hudba - hlavně kubánská. Mám ráda kvalitní oblečení a parfémy .
Co se narodil Matýsek, tak mu kupuji hodně oblečení Next, a hračky hlavně Lamaze, a Chicco. Jsem začala ulítávám na dětským Nextu. Mají moc pěkné oblečení .
Není tady
Knihy..vechny moné...odborné i klasiku...u bych si mohla otevřít městskou knihovnu. Pak pěstování různých rostlinek.
Ale ze veho nejvíc teď ulítávám na svém synovi...jsem z něj úplně odvařená!!!
Není tady
Knizky...utratim za ne strasne penize.Sladke,buchty,kolace,cokolady..vsechno,co je dobre..Kava,k tomu sladkemu,nadhera...Mam rada pekne vune a rada se hezky a kvalitne oblecu,bohuzel,moc to neumim....a ulitavam taky na utraceni penez,za zbytecnosti...ale ne casto,nebo spise,ja si nemyslim,ze to jsou zbytecnosti ale prita ano.
Jo a nesmim zapomenout internet,pozirac casu.Ale zase,spousta informaci....Ulitavam taky na zpravach..a kriminalkach...
Upravil(a) leontyna (7. 2. 2009 16:54)
Není tady
Kníky. Nesmím do knihkupectví ani do antikvariátu.
Jednou jsem se vypravovala do Paláce knih Luxor. Dcerka mi volala, abych jí tam koupila Letopisy Narnie.
Říkám jí - proč si pro ně nedojde sama? Vdy bydlí v Praze.
A ona tie eptala - mami, já do knihkupectví nesmím.
Já na čokoládě a podobných sladkostech - není to zas tak drahý a vzhledem ke své váze si to mohu dovolit
Na kníkách jsem ulítával taky, ne jsem objevil, e existuje instituce zvaná "knihovna", kde si za roční poplatek 100,- Kč mohu půjčit třeba 100 knih...
Není tady
Půjčit si, to není ono. Taky si půjčuju.
Nepotřebuju vlastnit nic. Kromě některých kníek.
Mikeku mít kníku z knihovny a koupit i vlastní, novou, voňavou, ke které se můu kdykoli vrátit je asi takový rozdíl jako koupit si kafe z automatu a sednout si v krásné kavárně nad čerstvě upraenou správně připravenou arabicou
Já jsem z domu byla přísně vedená co se týče peněz, a beru to tak, e kdy peníze nejsou, tak se prostě neutrácí za nic. Pokud ale můu utratit aspoň za něco, určitě kosmetika a kníky. Čím se rozmazluju kdy mám peníze, to jsou nákupy v papírnictví: miluju pouzdra, diáře, barevné propisky a zvýrazňovače. Nevím teda přesně proč, ale tohle nakupuju fakt děsně ráda Manel je z toho trochu na práky, ale argumentuju tím, e eny s mým příjmem asi opatrně častěji ujídějí na kabelkách a střevíčkách, take luxusní diářek a sem tam růřová propiska jsou jetě přijatelné úlety
Majko ad Luxor: kdy jsme se byli s manelem před vánoci podívat do Prahy (jako e na trhy), vůbec jsme na Staromák nedoli, protoe Luxor byl jaksi po cestě a my tam ztvrdli 4 hodiny
Není tady
Ronja napsal(a):
Mikeku mít kníku z knihovny a koupit i vlastní, novou, voňavou, ke které se můu kdykoli vrátit je asi takový rozdíl jako koupit si kafe z automatu a sednout si v krásné kavárně nad čerstvě upraenou správně připravenou arabicou
Já kafe nepiju, ale jinak souhlas: Např. vechny 3 díly Pána prstenů jsem si koupil v té nejvyí moné kvalitě (tedy včetně ilustrací), a to stojí, co to stojí... eně jsem vysvětlil, e je to kniha, která byla za Komančů zakázaná, tak a mi do toho nekecá...
Není tady
Mně ten Next pořád nejde do hlavy - asi to zkouknu na internetu, co je na tom tak úasnýho. Já zatím ulítávám v Tescu, na miminkovským oblečení... spoustu věcí malá ani nestihne unosit
Pak jednoznačně Bohemia Chips horská sůl....
Korbáčky....
Vině v čokoládě....
Není tady
elvička17 napsal(a):
Bohemia Chips horská sůl...
souhlas...
elvička17 napsal(a):
Korbáčky...
taky souhlas...
elvička17 napsal(a):
Vině v čokoládě....
Fuuuuj... leda tak bez pecky, to moná...
Není tady
Kníky - bejvávalo, knihovna je lepí...
minky - o vechno mě oberou dcerunky, tak si to pak od nich pučuju...
Sladkosti - to ano, ale radi je dávám jiným , ne je sníst...
Ale co si nedám vzít, jsou kytky. Pokojové. Ale stokrát radi, ne koupit, si je někde "ukubnu", a pak vypěstuju... kadá kytka = vzpomínka na "lup" ...
No a samozřejmě akvarijní rybky, tam jak vlezu, tak vdy cosi v pytlíku nesu. Etěe furt ňáký chcípaj..., vy co nad nima brečíte , promiňte, mně svou smrtí dělaj radost, ptz. můu jít pro dalí...
Upravil(a) ViktorkaLove (7. 2. 2009 18:30)
Není tady
Viki, ty jsi saďour
Není tady
Čokoládi musím mít kadý den, nemohu bez ní být .
Není tady
Tak já jsem očekával, e tu některá z vás napíe, e ulítává na sexu , ale zatím bezkonkurenčně vedou kníky a jídlo...
Není tady
Asi proto, e otázka byla poloená tak, co bychom si dopřáli, i kdyby na suché rohlíky nebylo....a větina z nás sex mezi finanční zátě nepočítá
Není tady
Tak já ztrácím sebekontrolu v papírnictví Taky mám slunou sbírku nejrůznějích karet. Jinak miluju porcelán, kdy si chci zaslintat, procházím stránky různých britských obchodů s čajovými servisy...
Má váeň ke knihám je na přijatelnou míru tlumena tím, e knihy z titulu své profese číst a často i kupovat musím, take odpadá pocit zakázaného ovoce. Čokoláda, kafe i čaj, ano, poslední dobou víc ne dřív kosmetika a oblečení.
Ronja napsal(a):
Asi proto, e otázka byla poloená tak, co bychom si dopřáli, i kdyby na suché rohlíky nebylo....a větina z nás sex mezi finanční zátě nepočítá
Finanční ne, to má pravdu, ale kolikrát je to s váma pěkná makačka...
Není tady
A jetě cibulák přecí.
Ulitavam predevsim na hudbe, tydne ji stahuju megatuny a pak nestiham poslouchat ;-/
Ulitavam na spinningu, jsem totalne zavisla, kdyz nejsem na spinneru aspon 2X tydne, jsem mirne agresivni a vsechny prudim.
Jsem mirne zavisla na internetu (predevsim na Youtube) protoze bez nej bych nemohla stahovat to vsechno co si stahuju ;-))
Není tady
Já miluju knihy, nákupy v papírnictví a boty, pokud mono extravagantní, ale ne bláznivé. Musí být maxi elegantní a pohodlné.
Není tady
Mikei, vině v čokoládě u se prodávaj vypeckovaný...
Jo kosmetika, to je taky něco...tolik toho na tom obalu naslibujou, e nelze odolat...
A pak Pink Floyd...
Dřív jsem ulítávala na atech, letních, mám jich asi padesát ve skříni
Není tady
Kníky - ty ale nekupuju, půjčuju v knihovně. Chodím do 2 knihoven a z kadé si co měsíc půjčuju nejmíň 10 knih. V práci se kadý den těím, a přijdu domů, zalezu si do postele a budu si číst, číst a číst.
A ulítávám jetě na časopisech. Skoro kadý den si nějaký koupím. Mám jich plná uplata komody v lonici a nevím, co s nimi. Je mi líto je vyhodit.
A čokoláda - mléčná oříková, tu miluju a i kdy se ji snaím omezovat, jednou za 14 dní neodolám, koupím si ji a celou ji sním na posezení.
Není tady