Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 2. 2009 15:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Na čom ulietavate?

Chcela som to založi už pred časom: Maricka podža mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepoužívam, obžúbila som si jeden ažko zohnatežný z limitovanej edície a pristihla som sa, že vymýšžam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali ži dva týždne na suchých rožkoch? U mňa sú to možno práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj ošetrujúca kozmetika(nepoužívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si ušetrím, aj keby som mala ubra inde...). A ešte občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolova?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#2 7. 2. 2009 15:41

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: Na čom ulietavate?

Selima napsal(a):

Chcela som to založi už pred časom: Maricka podža mnohých "ulietava" na drahých parfumoch. Ja ju chápem, lebo hoci také drahé parfumy nepoužívam, obžúbila som si jeden ažko zohnatežný z limitovanej edície a pristihla som sa, že vymýšžam intrigy á la MI5, len aby som sa k nemu dostala.
Na čom uleitavate vy ostatní/ostatné? Máte niečo, čo by ste si dopriali, aj keby ste mali ži dva týždne na suchých rožkoch? U mňa sú to možno práve voňavky, potom určite orientálne tance a asi aj ošetrujúca kozmetika(nepoužívam drahú, ale na telové mlieko a krém na xicht si ušetrím, aj keby som mala ubra inde...). A ešte občas neodolám v kníhkupectve alebo v obchode s CD a DVD. Čo je to u vás, pri čom sa prestávate - finančne alebo organizačne - kontrolova?

Tak vše kolem psu, hlavně platby za treninky a závody. Potom oblečení a kosmetika, hlavně dekorativní.A jazykové učebnice - angličtina -

Není tady

#3 7. 2. 2009 15:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

big_smile Si mi pripomenula ďalšie moje šialnestvo: Mám odma učebnicu čínštiny + slovník, učebnicu novej gréčtiny(reps. dovje skriptá) + slovník a asi 4 učebnica a 5 slovníkov arabčiny... (A radšej pomlčím o cvičebnici východoslovenskej rómčiny a 26-jazyčnom konverzačnom tlmočníkovi). dumbom Som ne-možn-ná!!!
Hrozná!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 7. 2. 2009 16:09

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Knihy - hlavně cestopisy. CD - latinskoamerická hudba - hlavně kubánská. Mám ráda kvalitní oblečení a parfémy smile .
Co se narodil Matýsek, tak mu kupuji hodně oblečení Next, a hračky hlavně Lamaze, a Chicco. Jsem začala ulítávám na dětským Nextu. Mají moc pěkné oblečení smile .

Není tady

#5 7. 2. 2009 16:41

Aluska
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Chrudim

Knihy..všechny možné...odborné i klasiku...už bych si mohla otevřít městskou knihovnu. Pak pěstování různých rostlinek.
Ale ze všeho nejvíc teď ulítávám na svém synovi...jsem z něj úplně odvařená!!! hjarta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10752;127/st/20080416/n/Mathias/dt/7/k/4cbd/age.pnghttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10727;126/st/20090604/n/Ellen/dt/6/k/96e9/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10723;30/st/20111111/n/Mareike/dt/6/k/e8b9/age.png

Není tady

#6 7. 2. 2009 16:53

leontyna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Severni morava

Knizky...utratim za ne strasne penize.Sladke,buchty,kolace,cokolady..vsechno,co je dobre..Kava,k tomu sladkemu,nadhera...Mam rada pekne vune a rada se hezky a kvalitne oblecu,bohuzel,moc to neumim...dumbom.a ulitavam taky na utraceni penez,za zbytecnosti...ale ne casto,nebo spise,ja si nemyslim,ze to jsou zbytecnosti ale prita ano.lol

Jo a nesmim zapomenout internet,pozirac casu.Ale zase,spousta informaci....Ulitavam taky na zpravach..a kriminalkach...tongue

Upravil(a) leontyna (7. 2. 2009 16:54)

http://lb4f.lilypie.com/CNhEp2.png

http://lb3f.lilypie.com/88Yhp1.png

Není tady

#7 7. 2. 2009 17:38

majkafa
Host

Knížky. Nesmím do knihkupectví ani do antikvariátu. dumbom

Jednou jsem se vypravovala do Paláce knih Luxor. Dcerka mi volala, abych jí tam koupila Letopisy Narnie.
Říkám jí - proč si pro ně nedojdeš sama? Vždy bydlíš v Praze.
A ona tiše šeptala - mami, já do knihkupectví nesmím. dumbomlol

#8 7. 2. 2009 17:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Já na čokoládě a podobných sladkostech - není to zas tak drahý a vzhledem ke své váze si to mohu dovolit big_smile big_smile big_smile
Na knížkách jsem ulítával taky, než jsem objevil, že existuje instituce zvaná "knihovna", kde si za roční poplatek 100,- Kč mohu půjčit třeba 100 knih... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#9 7. 2. 2009 17:53

majkafa
Host

Půjčit si, to není ono. Taky si půjčuju.
Nepotřebuju vlastnit nic. Kromě některých knížek. smile

#10 7. 2. 2009 17:54

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Mikešku mít knížku z knihovny a koupit i vlastní, novou, voňavou, ke které se můžu kdykoli vrátit je asi takový rozdíl jako koupit si kafe z automatu a sednout si v krásné kavárně nad čerstvě upraženou správně připravenou arabicou tongue

Já jsem z domu byla přísně vedená co se týče peněz, a beru to tak, že když peníze nejsou, tak se prostě neutrácí za nic. Pokud ale můžu utratit aspoň za něco, určitě kosmetika a knížky. Čím se rozmazluju když mám peníze, to jsou nákupy v papírnictví: miluju pouzdra, diáře, barevné propisky a zvýrazňovače. Nevím teda přesně proč, ale tohle nakupuju fakt děsně ráda big_smile Manžel je z toho trochu na prášky, ale argumentuju tím, že ženy s mým příjmem asi opatrně častěji ujíždějí na kabelkách a střevíčkách, takže luxusní diářek a sem tam růřová propiska jsou ještě přijatelné úlety big_smile

Majko ad Luxor: když jsme se byli s manželem před vánoci podívat do Prahy (jako že na trhy), vůbec jsme na Staromák nedošli, protože Luxor byl jaksi po cestě a my tam ztvrdli 4 hodiny vissla

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#11 7. 2. 2009 18:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Mikešku mít knížku z knihovny a koupit i vlastní, novou, voňavou, ke které se můžu kdykoli vrátit je asi takový rozdíl jako koupit si kafe z automatu a sednout si v krásné kavárně nad čerstvě upraženou správně připravenou arabicou tongue

Já kafe nepiju, ale jinak souhlas: Např. všechny 3 díly Pána prstenů jsem si koupil v té nejvyšší možné kvalitě (tedy včetně ilustrací), a to stojí, co to stojí... ženě jsem vysvětlil, že je to kniha, která byla za Komančů zakázaná, tak a mi do toho nekecá... tummenupp

Není tady

#12 7. 2. 2009 18:08

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Mně ten Next pořád nejde do hlavy - asi to zkouknu na internetu, co je na tom tak úžasnýho. Já zatím ulítávám v Tescu, na miminkovským oblečení... spoustu věcí malá ani nestihne unosit big_smile

Pak jednoznačně Bohemia Chips horská sůl....

Korbáčky....

Višně v čokoládě....

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#13 7. 2. 2009 18:24

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

Bohemia Chips horská sůl...

souhlas...

Želvička17 napsal(a):

Korbáčky...

taky souhlas...

Želvička17 napsal(a):

Višně v čokoládě....

Fuuuuj... leda tak bez pecky, to možná... big_smile

Není tady

#14 7. 2. 2009 18:25

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Knížky - bejvávalo, knihovna je lepší...
Šminky - o všechno mě oberou dcerunky, tak si to pak od nich pučuju...
Sladkosti - to ano, ale radši je dávám jiným rodna , než je sníst...

Ale co si nedám vzít, jsou kytky. Pokojové. Ale stokrát radši, než koupit, si je někde "uškubnu", a pak vypěstuju... každá kytka = vzpomínka na "lup" dumbom ...

No a samozřejmě akvarijní rybky, tam jak vlezu, tak vždy cosi v pytlíku nesu. Eštěže furt ňáký chcípaj..., vy co nad nima brečíte  grater  , promiňte, mně svou smrtí dělaj radost, ptz. můžu jít pro další...

Upravil(a) ViktorkaLove (7. 2. 2009 18:30)

Není tady

#15 7. 2. 2009 18:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Viki, ty jsi saďour big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#16 7. 2. 2009 18:45

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Čokoládi musím mít každý den, nemohu bez ní být dumbom dumbom .

Není tady

#17 7. 2. 2009 19:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já jsem očekával, že tu některá z vás napíše, že ulítává na sexu big_smile, ale zatím bezkonkurenčně vedou knížky a jídlo... tummenupp lol lol

Není tady

#18 7. 2. 2009 19:02

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Asi proto, že otázka byla položená tak, co bychom si dopřáli, i kdyby na suché rohlíky nebylo....a většina z nás sex mezi finanční zátěž nepočítá reta

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#19 7. 2. 2009 19:05

x256987
Host

Tak já ztrácím sebekontrolu v papírnictví big_smile Taky mám slušnou sbírku nejrůznějších karet. Jinak miluju porcelán, když si chci zaslintat, procházím stránky různých britských obchodů s čajovými servisy...

Má vášeň ke knihám je na přijatelnou míru tlumena tím, že knihy z titulu své profese číst a často i kupovat musím, takže odpadá pocit zakázaného ovoce. Čokoláda, kafe i čaj, ano, poslední dobou víc než dřív kosmetika a oblečení.

#20 7. 2. 2009 19:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Asi proto, že otázka byla položená tak, co bychom si dopřáli, i kdyby na suché rohlíky nebylo....a většina z nás sex mezi finanční zátěž nepočítá reta

Finanční ne, to mᚠpravdu, ale kolikrát je to s váma pěkná makačka... big_smile big_smile big_smile

Není tady

#21 7. 2. 2009 19:45

majkafa
Host

A ještě cibulák přecíž. big_smile

#22 7. 2. 2009 19:56

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Ulitavam predevsim na hudbe, tydne ji stahuju megatuny a pak nestiham poslouchat ;-/
Ulitavam na spinningu, jsem totalne zavisla, kdyz nejsem na spinneru aspon 2X tydne, jsem mirne agresivni a vsechny prudim.
Jsem mirne zavisla na internetu (predevsim na Youtube) protoze bez nej bych nemohla stahovat to vsechno co si stahuju ;-))

42!

Není tady

#23 7. 2. 2009 20:15

amba
♥♥♥♥♥--

Já miluju knihy, nákupy v papírnictví a boty, pokud možno extravagantní, ale ne bláznivé. Musí být maxi elegantní a pohodlné.

Není tady

#24 7. 2. 2009 20:27

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Mikeši, višně v čokoládě už se prodávaj vypeckovaný...big_smile

Jo kosmetika, to je taky něco...tolik toho na tom obalu naslibujou, že nelze odolat...

A pak Pink Floyd...

Dřív jsem ulítávala na šatech, letních, mám jich asi padesát ve skříni big_smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#25 7. 2. 2009 20:30

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Knížky - ty ale nekupuju, půjčuju v knihovně. Chodím do 2 knihoven a z každé si co měsíc půjčuju nejmíň 10 knih. V práci se každý den těším, až přijdu domů, zalezu si do postele a budu si číst, číst a číst.
A ulítávám ještě na časopisech. Skoro každý den si nějaký koupím. Mám jich plná šuplata komody v ložnici a nevím, co s nimi. Je mi líto je vyhodit.
A čokoláda - mléčná oříšková, tu miluju a i když se ji snažím omezovat, jednou za 14 dní neodolám, koupím si ji a celou ji sním na posezení.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí