29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ANi když se neptáš na sebe, ty máš právo se zeptat, on má právo odpovědět na co chce... co je na tom nepochopitelné?
Není tady
Anjiko, já jsem se Tě taky na něco ptala v příspěvku #37 a Tys mi neodpověděla. Není to to samé? Tak proč se tomu divíš?
Není tady
Anjika napsal(a):
no to hej, ale ja som sa nepýtala kvôli sebe...
To na věci nic nemění.
Není tady
Bloncka, ty si sa pýtala, či sa tí ľudia pooznajú, NIE lenže predpokladám že aj tak pridu najviac dvaja - traja a to, že sa nepoznajú, je ok horšie by boolo, akby sastretli odsoby,ktoré sa nenávidia a zneužia číslasa nebojím :-)
Není tady
Anjiko, díky za odpověď
Dám Ti sem návod, jak se vyrovnat s facebookem
http://technet.idnes.cz/cermak-neopoust … ternet_kuz
Není tady
Je to zvláštne, ale včera som dostala jednu žiadosť op priateľstvo od bývalej žiačky a včera štyri.Hm, čo i mám o tom myslieť. Osobne mne nevadí, že som ich učila, ale oni teraz majú 16 až 18rokov a to je moc mladé na mňa. Keby som ich učila napríklad pred 10mi a viac rokmi, tojeniečo úplneiné.
Není tady
Anjika, a čo od teba očakávajú, cukríky, alebo múdre rady do života?
Není tady
Strašné!!! jednoho z mojich bývalých študentov spred 10tich rokov som sa pýtala, aký druh auta má na fotkách.Napísalmi a k tomu tiež, že si užil s autom a tiež v ňom. FUJ!
A jednému z bývalých spolužiakov som napísala: "Ajk teda nechceš prísť na moje narodeniny, navadí, ja ťanechcem zásilňovať."A on nas to:"Načo by som chodil,keď sa nebudeznásilňovať!":-)))
Není tady
kdo chce kam, pomozme mu tam
ALe vždyť je to přece vtipné. Stejně vtipné jako býváš ty, ne?
Není tady
A co je na tom zvlastneho a strasneho? Ty si o to primo rikas a pak se cudujes!
Není tady
Anjika napsal(a):
Strašné!!! jednoho z mojich bývalých študentov spred 10tich rokov som sa pýtala, aký druh auta má na fotkách.Napísalmi a k tomu tiež, že si užil s autom a tiež v ňom. FUJ!
A jednému z bývalých spolužiakov som napísala: "Ajk teda nechceš prísť na moje narodeniny, navadí, ja ťanechcem zásilňovať."A on nas to:"Načo by som chodil,keď sa nebudeznásilňovať!":-)))
Mně to přijde docela vtipný
Není tady
Ved keby chcel, tak ho môžem :-)))
Není tady
Anjika napsal(a):
Ved keby chcel, tak ho môžem :-)))
Anjiko, ty seš fakt prdlá!
Není tady
tento týždeň som cez facebook napísala jednému, ktorého som mala medzi priateľmi,že sa mi kedysi páčil...a tak sa za to hanbím, že so ho radšej vymazala...teraz nechápem, ako som takú kravinu mohla napísať ...
Není tady
Anjika napsal(a):
tento týždeň som cez facebook napísala jednému, ktorého som mala medzi priateľmi,že sa mi kedysi páčil...a tak sa za to hanbím, že so ho radšej vymazala...teraz nechápem, ako som takú kravinu mohla napísať ...
Zase ode zdi ke zdi. Nebylo by lepší si předem promyslet, co chceš udělat, aby ses za to nemusela stydět?
Není tady
Anjiko, ty opravdu nemas kontrolu sama nad sebou??
Není tady
Ja som úprimná. keby sana facebooku vyskytol človek, ktorý mi kedysi išiel na nervy, tak mu to tiež napíšem.
Není tady
Anjika ani neviem, co ti napisat. Snad len ... vyhladaj dobreho doktora.
Není tady
Ja som úprimná. keby sana facebooku vyskytol človek, ktorý mi kedysi išiel na nervy, tak mu to tiež napíšem.
Tohle (i tvoje další projevy) nejsou upřímnost, ale slušne řečeno neotesanost - a pak se divíš tomu, čeho se ti od ostatních dostává na oplátku.
Není tady
pozvania som pozvala a terazsom zvedavá, kto sa chytí :-)
Není tady
Anjika napsal(a):
pozvania som pozvala a terazsom zvedavá, kto sa chytí :-)
Chytil se někdo?
Není tady
Anjika jseš nervově labilní-začni se sebou co nejdřív něco dělat.
Není tady
Änjiko, prosím tě kolik ti je let.........pokud to není tajné. Neboj, odepíši.
Není tady
Myslím, že Anjika nemá dost blízkých přátel, ale po přátelství touží. Proto řeší, co dělají nebo by měli dělat lidé, kteří jsou spíše její známí a kteří si možná ani neuvědomují, že ona je bere jinak. Témata, co jsem od ní četla byla vždycky o jejím tápání, jak reagovat ve vztazích a jak nalézt tu správnou vzdálenost. Zkrátka tápe, kde jsou hranice. Nebo se mýlím a je to celé jinak :-) Myslím, že není třeba jí kvůli tomu shazovat, když sem píše, naznačuje tím, že ví, že něco není v pořádku a snaží se to řešit.
Není tady