Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 2. 2009 14:50

Anjika
♥♥♥♥♥--

Re: ľudia na facebooku

jáj  áno,nevšimla som si...ale ja tam mám štyroch bývalých spolužiakov -čiže mužov - a nemal by podľa správnosti volať prvý muž? Čiže oni mne? Alechcem ich aspoň pozvať na moje narodky,ktoré sa už blížia,aj jedného mládenca,ktorý ostal v meste a naposledy som ho učila prd 10mi rokmi. Tých  ľudí na pozvanie je 13 a keď prídu dvaja-traja budem rada.

Není tady

#27 9. 2. 2009 14:50

Anjika
♥♥♥♥♥--

Hehe chybička xixi v minulom príspevku -  kto ju nájde, pošlem mu smajlíka

Není tady

#28 9. 2. 2009 16:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Keď si ho učila, asi nebol spolužiak, ale žiak... ty si proste nedáš pokoj a vytrvalo sa vrtíš v tom h...e, do ktorého si šliapla... a ešte mávaš rukami, aby smrdelo. Prečo sa nekontaktuješ so seberovnými? Bývalí žiaci ti nie sú rovní, lebo máš proste pred nimi stále náskok -vekový, autority, životných skúseností... Netrúfaš si na kontakty so seberovnými? Ani na Facebooku?

Upravil(a) Selima (9. 2. 2009 16:36)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#29 9. 2. 2009 16:37

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Mazééééc Anjiko!
Já mám na FB asi 70 přátel, některé znám jen z netu, některé osobně, ale kdyby mi někdo z nich zavolal tak mě asi dost vyděsí lol Na takové úrovni, abychom si volali, vztah opravdu nemáme. Nechápu, proč to od ostatních zrovna ty čekáš.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#30 9. 2. 2009 16:55

Anjika
♥♥♥♥♥--

8 rokov nie je veľký rozdiel....v  takom veku mám aj kolegov :-)

Není tady

#31 9. 2. 2009 16:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

roll To nie je o VEKU, ale o vašej pozícii a tak celkovo... ale ako myslíš. Ty si proste budeš dupať nôžkou, že je to tak! ako to chceš mať ty,  A BASTA!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 9. 2. 2009 17:01

Anjika
♥♥♥♥♥--

a čo sa týka toho pozývania na narodeniny - nikeho zavolám,povie ánodobre, povie nie,nič sa nestane...lebo kontsktovaťsa len cezFB a nikdy sa nestretnúť, keď  tí ľudia bývvajú v  tom istom meste sa  mi zdá dosť čudné.Tak buďaj osobný jkontakt alebo radšej žiadny.Nie zase často, alekeď  užmám tie narodeniny -. no bóže, komu toublíži?

Není tady

#33 9. 2. 2009 17:02

Anjika
♥♥♥♥♥--

Ja tam mám aj seberovných, aj mladších aj starších :-)

Není tady

#34 9. 2. 2009 17:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Anjika, pre mňa je FB práve kontakt na ľudí, s ktorým isa v reále nestretávma, z časových, organizačných, alebo hoci aj citových dôvodov... kamošky v zahraničí, alebo také s rodinami, ktoré nemajú veľa času... kamarát workoholik, kamarát otec dvoch malých detí, kamarát odsťahovaný do iného mesta. S asi 5 až 10 sa aj reálne stretávam, s ostatnými len písomne... nemám takého/takú, s kým by som si LEN VOLALA...
Ale ak ich chceš mať na narodeninách/ja aj tie robím len pre BLÍZKYCH, ale budiž - asi to máš inak...), tak nech sa páči. Ale v tom prípade im asi budeš tykať, nie? Ak len nie si selebrita, tým sa tyká aj na pompéznych oslavách narodenín. stolt

Brita

Není tady

#35 9. 2. 2009 17:34

Anjika
♥♥♥♥♥--

len len chatovať cez internet...to je také neosobné :-( inak nedobré skúsenosti mám pokiaľ som mala nejaké= kamošky a tie som učila. 1. Sestra mojej spoolužiačky zo ZŠ. To dievča si naozaj dovoľovalo, až jej museli dohovoriť spolužiačky.2 a 3- dievčatá v domove, tam boli ku mne slušné, milé, no keď som ich učila, tak im veľmi nevoňalo, že majú poslúchať.

Není tady

#36 9. 2. 2009 17:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja mám iné skúsenosti - a mmch, prečo by "mali poslúchať"? Koľko mali rokov a čo ste spolu robili? A chatovanie mi v podstate až na výnimku vyhovuje - resp. občas sa s tými ľuďmi - aj z Babinetu wink - stretnem, ale väčšinou naozaj len chatujeme. Objektívne nemám čas stretávať sa s toľkými ľuďmi, hlavne s medzimestskými.

Brita

Není tady

#37 9. 2. 2009 17:56

bloncka
♥♥♥♥---

Anjika napsal(a):

jáj  áno,nevšimla som si...ale ja tam mám štyroch bývalých spolužiakov -čiže mužov - a nemal by podľa správnosti volať prvý muž? Čiže oni mne? Alechcem ich aspoň pozvať na moje narodky,ktoré sa už blížia,aj jedného mládenca,ktorý ostal v meste a naposledy som ho učila prd 10mi rokmi. Tých  ľudí na pozvanie je 13 a keď prídu dvaja-traja budem rada.

Anjiko, nic mi do toho teda není, koho si chceš pozvat na narozeniny - jsem jen zvědavá. Ti lidi se navzájem znají? Pokud ne, tak to může být docela slušný trapas. A to se chystáš dělat doma, tu oslavu?

A k tomu, že by Ti měl někdo zavolat, když už sis teda zveřejnila svoje číslo - nemáš spíš strach, že ho někdo zneužije? Například může Tvoje číslo inzerovat v erotické seznamce nebo něco podobného.

Není tady

#38 9. 2. 2009 18:13

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Viděla bych to takhle - chci někoho slyšet = zavolám mu, chci si s někým psát = napíšu mu, chci se s někým vidět = sejdu se s ním. To že ten dotyčný nemusí mít zrovna v tu dobu stejný pocit a názor je už věc druhá. Nedokžu někoho přinutit, aby zavolal on mě, protože já ho chci slyšet (teda jasně že to jde, ale to sem už vůbec nepatří). Nechci ho slyšet = nezavolám mu. Jsou to dvě věci, dvě volby, padesát na padesát.  To není tak moc, ne?

Mimochodem, mě kdyby zavolal nějaký kantor ze střední nebo základky, tak bych se asi vyděsila co se děje. Zdvořile bych ho vyslechla, s největší pravděpodobností bych vykala a šmitec. Na vysoké už je to trochu jiné, s několika vyučujícími si tykáme, chodíme spolu na pivo, ale na kamarádství na celý život to nejspíš nebude..

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#39 9. 2. 2009 18:18

Anjika
♥♥♥♥♥--

jasné, vydesila by si sa...ale pokiaľ si s niekým píšem cez FB, tak aj vtedy by sa dotyčný zľakol?

Není tady

#40 9. 2. 2009 18:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja osobne hej. Každá neohlásená zmena intenzity kontaktov vyvolá obavy, aspoň u mňa. Najprv by som napísala. Môžem ti (rozumej JA) zavolať?

Brita

Není tady

#41 9. 2. 2009 18:41

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Já bych se taky lekla va pár lidí z fora, či chatu na mě má kontakt a když volají vždycky se vyděsím že se něco strašnýho stalo, nebo že po mě budou něco chtít, co já nedokážu splnit (a občas bohužel ani odmítnout lol ). Ale Selimy nápad s otázkou "Můžu ti zavolat?" není špatný. Jestli je opravdu chceš tak moc slyšet, tak to zkus

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#42 9. 2. 2009 19:53

Anjika
♥♥♥♥♥--

A ešte pokiaľ tam máte ako ženy na FB medzi priateľmi mužov, nežiarlia vaši partneri? Ten môj nežiarli vôbec, aj by už mohol konečne... Inak pokiaľ mne niekto zavolá, ja sa nezľaknem. Včak čo, telefonuje on, platí ten hovor tiež on... a niekedy aj taký telefonát poteší

Není tady

#43 9. 2. 2009 20:18

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Anjika napsal(a):

A ešte pokiaľ tam máte ako ženy na FB medzi priateľmi mužov, nežiarlia vaši partneri? Ten môj nežiarli vôbec, aj by už mohol konečne... Inak pokiaľ mne niekto zavolá, ja sa nezľaknem. Včak čo, telefonuje on, platí ten hovor tiež on... a niekedy aj taký telefonát poteší

Pokud s těma chlapama nespíš, proč by měl žárlit? va

Není tady

#44 9. 2. 2009 20:41

Anjika
♥♥♥♥♥--

nespím :-( ani s chlapmi z FB :-( ani so ženami :-(

Není tady

#45 9. 2. 2009 20:50

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Mezi me pratele a to nejen na FB patri muzi a muj manzel nema potrebu zarlit.

Není tady

#46 10. 2. 2009 8:19

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Nežárlí, není idiot.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#47 10. 2. 2009 13:00

Anjika
♥♥♥♥♥--

tých čo som učila minulý rok som si dala  preč...veď čobudem ja v mojom veku šaškovať s devätnástkami a dvsadsiatkami....

Není tady

#48 10. 2. 2009 18:44

Anjika
♥♥♥♥♥--

Priiznávam, že som veľmi vzťahovačná.Ale vždy sa ma dotkne, keď niekto je niekoľko hodímn na FB a ani nemá tú námahu zareagovať na môj dotaz.Jeden príklad. Bývalý spolužiak pracuje pri filne a moja bývalá študentka sa chystala na prijímačky VŠ filmová kritika. Tak som mu napísala na FBa poprosila som ho, či nevie mi niečo o tých prijímačkáchh napísať. Neodpovedal ani vetou"Žiaľ neporadím ti" alebo tak nejako.A to som saneopýtala kvôli sebe.

Není tady

#49 10. 2. 2009 19:12

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Anjika napsal(a):

Priiznávam, že som veľmi vzťahovačná.Ale vždy sa ma dotkne, keď niekto je niekoľko hodímn na FB a ani nemá tú námahu zareagovať na môj dotaz.Jeden príklad. Bývalý spolužiak pracuje pri filne a moja bývalá študentka sa chystala na prijímačky VŠ filmová kritika. Tak som mu napísala na FBa poprosila som ho, či nevie mi niečo o tých prijímačkáchh napísať. Neodpovedal ani vetou"Žiaľ neporadím ti" alebo tak nejako.A to som saneopýtala kvôli sebe.

Máš právo ho požádat, ale on nemá povinnost Ti vyhovět. Ani Ti odpovědět.

Není tady

#50 10. 2. 2009 19:18

Anjika
♥♥♥♥♥--

no to hej, ale ja som sa nepýtala kvôli sebe...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí