27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den,v květináči u fíkusu mám miniaturní bílé tvorečky,fíkus trochu opadává,ale asi je to spí nedostatkem světla teď v zimě.Ty potvůrky lezou po vrku po zemině,kdy na ně třeba fouknu,schovávají se dovnitř do zeminy...zkouela u jsem plno postřiků,namáčela jsem celý květináč do nějakých speciálních roztoků,ale hned tam jsou zase..v jiných květináčích-pěstuji i africké fialky,nejsou...předem moc prosím o radu co s nimi...děkuji
Není tady
Teď přesně nevím jak se jmenují,taky je mívám..Větínou se objevují ,kdy je rostlina přemokřená.nebo spařená.
Zkouela jsem taky různé postřiky..a nikdy nic nezabralo..a tenhle fígl.Z cigaret.nasypu tabák na tu zeminu a taky ten tabák dám i do sklenice s vodou a pak s ní tu rostlinku zalívám.Jestli to nepomůe ,bude muset ten fíkus přesadit a pak to s tím tabákem udělat znovu...
Není tady
To máte nějaké brebery z nepařené hlíny ! Je třeba rostlince očistit kořeny, koupit pařenou hlínu, kde se ty potvory nedrí a třeba se zvetí...jinak ijou u kořenů a ničí rostlinku!
Není tady