19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Posílám obrovské gratulace!!!!
Mnoho zdravíčka a těstíčka!!!!
A mějte se rádi!!!
A mimochodem, Elika je nádherné jméno!!!!
Upravil(a) Verbatim (1. 2. 2006 20:58)
Není tady
Elice i jejím rodičům přeji hodně těstí a zdraví. Srdečně gratuluji!
Není tady
Přejeme Vám,aby nový človíček přinesl do Vaí rodiny hodně lásky,smíchu a něhy.
Není tady
gratulujuuuuuu! hlavne at jste obe zdrave a jak budes mit, tak nam preposli nejake fotecky:-)
Není tady
Elice přeji mnoho zdraví, těstí a samý smích v ivotě a jejím rodičům hodně lásky a trpělivost. Upřímně gratulujeme. Andrea a Tomáek
Není tady
Taky přejeme hlavně zdravíčko a těstíčko!! A taky ádné prdíky a dobré mlíčko od maminky!! Elika je opravdunádherné jméno, taky jsem ho měla na seznámku )) Gratulujeme!!
Není tady
taky moooooooooooc gratuluju a přeju mocinky těstíčka a zdravíčka!!! A jméno je opravdu krásný, jmenuje se tak moje mamka, take musim říct e jste vybrali dobře
Není tady
Tino, dekuju za fotecky. Jirik je proste bezkonkurencni. Teda ty nebudes stihat vsechny ty zajemkyne o Jirika odhanet ode dveri :-)) Jsi tu jedna z mala se zenichem. Jake budes mit pozadavky na svou snachu? Ja ze bych uz Barunku postupne pripravovala :-)))))))))))
Není tady
moc gratuluju a přeju do ivota jen to nejlepí a hodně zdravíčka mamince i Elice.
Není tady
ROmi, zeptej se raději, jaké bude mít tina poadavky na matku snachy!!! ))
Není tady
vás znám - jak neposíláte kamokám nahatý fotky, tak jste v pohodě... a stejně mě to malý éro jednou převeze, a na nic se ptát nebude... jo - a manel prej umí jen kluky a já mám v plánu tři děti, tak zase nebude tak zle, ne?
Není tady
Gratuluji k narození dceruky Eliky :-) Přeji Vám zdraví, lásku a radost z miminka...
Není tady
Ahoj libundo, já taky moc mocratuluju k narození Eliky a přeju vám oběma hodně moc těstíčka a zdravíčka
tino, díky za Jířu, poslala jsem ti Domču
Není tady
Vaí malé holčičce přeju do vínku hodně zdraví a těstí a a vám dělá jen samou radost....
Gratulujuuuuuu
Není tady
Pridavam se ke gratulantum,hodne stesticka a zdravicka...Moc gratuluji...
Není tady