|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Posílám obrovské gratulace!!!!
Mnoho zdravíčka a štěstíčka!!!!
A mějte se rádi!!!
A mimochodem, Eliška je nádherné jméno!!!! 
Upravil(a) Verbatim (1. 2. 2006 20:58)
Není tady
Elišce i jejím rodičům přeji hodně štěstí a zdraví. Srdečně gratuluji!
Není tady
Přejeme Vám,aby nový človíček přinesl do Vaší rodiny hodně lásky,smíchu a něhy.
.gif)
Není tady
gratulujuuuuuu! hlavne at jste obe zdrave a jak budes mit, tak nam preposli nejake fotecky:-)
Není tady
Elišce přeji mnoho zdraví, štěstí a samý smích v životě a jejím rodičům hodně lásky a trpělivost. Upřímně gratulujeme. Andrea a Tomášek 

Není tady
Taky přejeme hlavně zdravíčko a štěstíčko!! A taky žádné prdíky a dobré mlíčko od maminky!! Eliška je opravdunádherné jméno, taky jsem ho měla na seznámku
)) Gratulujeme!!
Není tady
taky moooooooooooc gratuluju a přeju mocinky štěstíčka a zdravíčka!!! A jméno je opravdu krásný, jmenuje se tak moje mamka, takže musim říct že jste vybrali dobře 
Není tady
Tino, dekuju za fotecky. Jirik je proste bezkonkurencni. Teda ty nebudes stihat vsechny ty zajemkyne o Jirika odhanet ode dveri :-)) Jsi tu jedna z mala se zenichem. Jake budes mit pozadavky na svou snachu? Ja ze bych uz Barunku postupne pripravovala :-)))))))))))
Není tady
moc gratuluju a přeju do života jen to nejlepší a hodně zdravíčka mamince i Elišce.
Není tady
ROmi, zeptej se raději, jaké bude mít tina požadavky na matku snachy!!!
))
Není tady
vás znám - jak neposíláte kamoškám nahatý fotky, tak jste v pohodě... a stejně mě to malý éro jednou převeze, a na nic se ptát nebude... jo - a manžel prej umí jen kluky a já mám v plánu tři děti, tak zase nebude tak zle, ne? 
Není tady
Gratuluji k narození dcerušky Elišky :-) Přeji Vám zdraví, lásku a radost z miminka...
Není tady

Ahoj libundo, já taky moc mocratuluju k narození Elišky a přeju vám oběma hodně moc štěstíčka a zdravíčka
tino, díky za Jířu, poslala jsem ti Domču
Není tady
Vaší malé holčičce přeju do vínku hodně zdraví a štěstí a ať vám dělá jen samou radost....
Gratulujuuuuuu
Není tady
Pridavam se ke gratulantum,hodne stesticka a zdravicka...Moc gratuluji...

Není tady