|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak já to tu zase torhcu provětrám, už kvůli těm novejm těhulkám, aby si měly kde motat hlavy
náš aktuální výběr je : Šimon, Matouš, Jáchym a Filip, pro holčičky Stela (Stella?) a Maya. Teď mě ještě napadla Darja...
Ale ještě musím probrat svátky a chci zkusit naťuknout doma variantu dvou jmen
tak vidíme, budu se hlásit jak to pokračuje 
Není tady
Jéééé, že by to tu zase ožilo
Ahoj Def...ty mi chceš vyfouknou Mayu? Tak doufám, že tam máš malého kytaristu, né kytaristku

Není tady
U nás je to takhle:
- malej musí být dle přání manži po tatínkovi - Davídek
- malou bych chtěla Natálku - já jsem Lucie - Natálie (stejný konec, líbí
)
Není tady
Silvi - já na ní přišla teď v Londýně
kámoš má dcerky Mayu a na tu druhou si teď nemůžu vzpomenout
a chtěla bych jí....ale zatím času, však uvidíme
Taky mě dost láká to druhý jméno, jak o tom psala Ronja, aby se Piškot pak moh rozhodnout jaký bude používat 
Není tady
Defí i já na ní přišla v Anglii
ale proto, že jsem se tam dívala s holkama, o které jsem se tam starala na Deník princezny a od té doby to jméno miluju, ale u nás je 1. Nela
A ty máš meganáskok 
Není tady
ááá už jsem si vzpoměla
ta druhá je Sienna
taky pěkný, ale do čechmoc netradiční.... a Deník princezny jsem neviděla
a c říkáš na tu Darju? nebo Mirjam mě ještě napadla...
Není tady
Mirjam
Darja zajímavé-ještě jsem se s tím nesetkala-proto vlastně pěkné
A Sienna je mooc hezký....netrápím se tím, jestli je to tu tradiční či néé....ber to podle sebe, co se ti líbí 
Není tady
No ta Sienna by k nám teda už bohužel nešla
škoda, pěkný to je.... ale což, z toho se nepřeskočim 
Není tady
Definitiv napsal(a):
Tak já to tu zase torhcu provětrám, už kvůli těm novejm těhulkám, aby si měly kde motat hlavy
náš aktuální výběr je : Šimon, Matouš, Jáchym a Filip, pro holčičky Stela (Stella?) a Maya. Teď mě ještě napadla Darja...
Ale ještě musím probrat svátky a chci zkusit naťuknout doma variantu dvou jmentak vidíme, budu se hlásit jak to pokračuje
ty jo.. pod Stelou vidim pivo
ale nevim, zda se nepise se dvema 
Není tady
Lenka77 napsal(a):
Definitiv napsal(a):
Ale ještě musím probrat svátky a chci zkusit naťuknout doma variantu dvou jmentak vidíme, budu se hlásit jak to pokračuje
![]()
Já tuk.
Není tady
Lenka77 napsal(a):
Definitiv napsal(a):
![]()
Mě toto jméno evokuje rostlinný tuk 
Není tady

Tak ja Stelu taky zrovna nemusim
U nas aktualne Simonek ,Richard a jestli se zitra ukaze holcicka ,tak si to tu prostu od zacatku do konce ,protoze to fakt netusim 
Není tady
Silvíku
ještě chviličku a budeš mít tyhle starosti taky 
Leni - jo, to nám taky všichni říkaj, ať dáme Stellu a pak kluka pojmenujem Artois
nebo jak se to píše
a tuk mě ani nenapadl...takže to mi neva 
Zuz - no u nás se ty holky konečně nějak rozjely, ze začátku to vypadalo, že se bude jmenovat prostě Holčička 
Není tady
no ja si jedu furt to svoje, Vojtech, Adam, Adéla, Kateřina, proste klasika, žadný divočiny, toužím po Vincentovi
, to mam zatrhlé, M chce Alici, tu nechci já
.. no ... až to bude u nas aktuální , tak se třeba budou přidělovat čísla

Upravil(a) Lenka77 (4. 5. 2009 19:45)
Není tady
Tak já původně měla Maxmilliána, Oskara nebo Olivera a ani jeden by teda neprošel
škoda 
Ale Nela a Maya prošly
Kluk Tadeáš
Tak doufám, že za rok touhle doubou už nám "něco z toho" tady doma bude řvát 
Není tady

Tak Katerina se mi libi a moc ,pak jeste Marketka
no ,ono by se neco naslo
Holky Maya je krasna ,ale me k tomu proste nesedi ta ceska prijmeni 
Není tady
Zuzí to máš pravdu, ale mě to zní tááák krásně
Markétka je moje švagrová a to ne e 
Není tady

Ronji tak Miriam Emma je mooooc krásný
.
Jinak u nás by asi u kluka stále vedl Filípek (ne jen proto že přítel je Filip, ale prostě se mi to vždycky moc líbilo) a kdyby se od toho nakonec ustoupilo, protože sama vím jak je těžké se jmenovat úplně stejně jako rodič, tak by vedl asi Vašík, je to po dědečkovi a i se mi to moc líbí
.
A u holčičky asi Esterka
.
Není tady
Holky, já chtěla vždycky Rozárku, pak Esterku a nakonec Jolanku...ani jedno nemám schváleno...nakonec sme se na porodním sále domluvili na Petru (je to takový normální a dá se to hodně skloňovat)...takže ta nás teď asi zase nemine....kluka sem chtěla Kryštofa, ale taky neprošel, nakonec mě napadl Lukáš a nad druhým budeme teprve přemýšlet, ale líbí se mi Ondřej, Samuel, Matyáš...sem zvědavá, co mi schválí 
Není tady
Sluníčko, já taky chtěla Kryštofa
, ale manžel nepovolil. Tak snad jednou bude Prokop .
Není tady

Johanko Prokop?
No nevím, já jednoho znám, je to ještě malej kluk a volají na něj Kopí a jemu samotnýmu se to jméno dost nelíbí. Jako Prokop ještě jo...ale ta zkratka
...
Není tady
Danu, Kopí je děsný. Mně se teda Prokop zrovna taky moc nezdá, ale zatím jsou to jen sny.
Není tady

Silvi.100 napsal(a):
Defí i já na Mayu přišla v Anglii
ale proto, že jsem se tam dívala s holkama, o které jsem se tam starala na Deník princezny a od té doby to jméno miluju,
Silvi mě se Maya taky moc líbí ale v Deníku prioncezny to byla Mia ;D))) ta je taky pěkná.
Jinak mám DŮLEŽITÝ DOTAZ !!! 
Holky všechny ste tu psali různá jména i cizí, nebo se dvěma L (Lilly, Nella) ale nikdo jste k tomu nepřipsal, jestli náhodou nemáte dvojí občanství, protože já nevím, jestli by to prošlo taky u úřadů ?
Nám se pro holčičku líbí třeba mimo Maya (náhradní máme Mája
) taky Molly pro kluka Miky (náhradní = Mikuláš
) ale nevím, jestli máme vůbec šanci ? Jak to funguje, mám se jít nejdřív zeptat na matriku, třeba to projde, nebo mám shánět adresu té paní, která to (snad jako jediná v ČR) schvaluje ?

Díky za Vaše rady, nebo nejlíp osobní zkušenosti ;D))) 
My ještě nikomu ty jména neřekli, hlavně proto, že ty co jsme měli v plánu dřív nám vyfoukli příbuzný nebo známí a my chtěli něco originálního, přesně jak tu někdo psal, aby nebylo ve třídě 5 Lucinek, 3 Lukášci, 2 Aničky a mezi nima ta naše
) 
A taky se snad už brzo dozvíme co to bude a já už bych chtěla vědět, jak miminku
říkat...
Není tady