|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
mufí holčičky mají moc krásná jména 

jo a ještě jsem si vzpoměla na dívčí jméno Stella-nádherný,ale když to někomu řeknu tak kroutí hlavou......,hlavně to naše příjmení..... k tomu jde jen "norlmální" jméno.. 

a doufám že nikoho neurazím,ale když slyším jméno Nicol tak si představím paní u tyče... 

Není tady

Já mám jasno,ale nevím jestli budu ještě v životě mít tu čest stát před rozhodnutím "jak pojmenovat potomka", doma mám Tomáše a Petra
další jasná volba pro možného chlapce by byla Jan(Jeníček,Honzík) holčičím jménem jsem nakažená už z dob kdy přišla na svět Berenička od Gabrielle,před tím vždy vítězila Viktorie,Emilly,Emma,Gabriela
P.S. Fiduško, tak já jsem asi vedle
jsem pravidelný čtenář tvého webu a byla jsem přesvědčená,že v bříšku dříme Adam,když má zapasportovaný snímek z UTZ s koláží z písmenek svého jména ADAM nad postýlkou 
Není tady

Moje kamrádka(41let) má třetí dítko chlapce jménem DORIAN pro inspiraci 
Není tady

KatjaCat napsal(a):
Gabu napsal(a):
Moje kamrádka(41let) má třetí dítko chlapce jménem DORIAN pro inspiraci
Obraz Doriana Graye
Katji možná
že by
ale taky jsme si zvykli
i když mu říkají DORíSKU jak LenkaB Dorotce 
jo jinak ze svých malých zákazníků můžu vyjmenovat jména jako Timon,Jáchym,Adriánek,Ludvík
z holčiček je ojedinělá Vivien,Matylda a co mě uchvátilo je Kordulka
od Žilkové 
Není tady

Lenka77 napsal(a):
tak ja dam asi Koryandr
Leni to je koření
táák jááá Hřebíček 
Není tady
ja vim... akorat se mozna pise s mekkym i...
nebo nevim 
nicmene v Indosi velmi oblibene 
Není tady

máš pravdu
máš pravdu(koření s měkkým)
no..tak je tu další inspirace pro name 
Není tady
tak je pravda, že méně obvyklá jména se dnes snesou víc než třeba před dvaceti lety. Můj skoro synovec má ve školce dva největší kamarády Květoška a Clarissku 
Emma se mi taky moc líbí. S těmi komplikace s podpisem, pokud má někdo dvě křestní jména, to nevidím tam žhavě - většinu formulářů stejně podepisuješ jen příjmením a kolikrát týdně nějaký formuláš vyplňuješ, že tam uvádíš celé jméno? To mi přijde větší handicap dát jméno, které bude znít dost zvláštně a dotyčný bude mít problém se s tím v dospělosti vyrovnat
Ze svého okolí uvádím Tituse Vondrušku potom příklad rodičů, kteří nepřemýšleli nad kombinací jména a příjmení a dítě pojmenovali David, ačkoli jsou Drozdovi. Ten neš to chudák vysloví, tak se poprská.
Není tady
To je najdnou inspirací
Původně to měla u nás být opravdu kateřina Ester, ale nakonec je Ester Kateřina. (trochu víc jsme chtěli, aby se jí říkalo Esterko než Kačenko). A narodila se ve 23:15. No, uvidíme, jestli na nás za dvě jména jednou bude fakt jednou naštvaná. Spíš mě občas vadí, že někde nemají na dvě jména "kloky"... a já prostě odmítám ustoupit a psát jí jen jedno
A Ronja ten důvod napsala přesně.

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
Ahoj, nějak jsem zapomněla na Emilly, Emmu a Violet ( to byla taky dlouho naše favoritka). JInak kombinace končící a začínající na stejný písmenka je katastrofa (stačí klasika Štěpán Šafránek). A taky je docela blbá kombinace Amadeus Brambůrek, tak pojmenovala kámoška synka a už teď je to chudáček, protože mu nemůžu říct Amíku, prostě mi to nejde, pro mě je to prostě Beethoven. Fakt Amadea ne.
Není tady
Tak taky uvádím z blízkého okolí známého je mu kolem 30 let a jmenuje se Tomáš Pech
fakt pomsta kdybych ho neznala osobně neuvěřím 
Není tady
Ronjí jsi mě zase pobavila s tím poprskáním

Emma byla jedna babička a druhá byla Růženka, v Chorvatsku je to Ružica a to se mě docela líbí, jo a Ronjí maminka je Eliška
Není tady
Prava je že na příjmení záleží hodně. Sice holka se jednou provdá, ale stejně. David Drozd je chudák, nebo taky Mikuláš Mikulášek.
Ružica je krásná Sáři
Když je tatínek cizinec, tak se cizí jméno snese. Mě se líbí hodně anglických jmen, ale dávat je nebudu, nemáme důvod. Naštěstí máme hodně neutrální příjméní (Helán) takže se snesou jak tvrdá jména typu Barora, tak měkká (Eliška, Anežka).
Není tady
Zzann napsal(a):
Tak taky uvádím z blízkého okolí známého je mu kolem 30 let a jmenuje se Tomáš Pech
fakt pomsta kdybych ho neznala osobně neuvěřím

sem si právě vohodila monitor 
manža byl prý na vojně s klukem a ten se jmenoval Tomáš Fuk 

Není tady
Ronja napsal(a):
Prava je že na příjmení záleží hodně. Sice holka se jednou provdá, ale stejně ...
A taková Vivien, Lilly si vezme Vopršálka nebo Voháňku
.
Není tady
Ronjí mě by se k tomu tvému příjmení líbila ta Eliška, úplně jí vidím

Já to blbě napsala je to Ružice ne Ružica, zato ten kluk mě nejde mě se pořád nejvíc líbí ten Luciánek 
ale to mě spíš projde Rafael nebo Gabriel:lol:
Není tady