|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky a co říkáte na Lilly? nebo Emilly? a nebo JUSTÝNA - jednu Jusťu jsem hlídala
a ta měla brášku Jáchyma-říkali mu Jášulo, Jášo..
a teď jsem objevila: Eliáš
Není tady
Aluska napsal(a):
Mia se mi také moc líbí, ale ta zdrobnělina je divná. Ze stejného důvodu jsme zavrhli klučičí jméno Marcus...v dospělosti hezké jméno, ale říkat mu Markusku...to zní jak název sušenky
vymyslet zdrobnelinu pro cizy jmeno neni zrovna jednoduche 

Není tady
Adéla, Adam, Vojtěch, Ondřej, Kateřina, Nicole
pracovně Vincent a Vincentka 

Není tady
Isabel napsal(a):
Aluska napsal(a):
Mia se mi také moc líbí, ale ta zdrobnělina je divná. Ze stejného důvodu jsme zavrhli klučičí jméno Marcus...v dospělosti hezké jméno, ale říkat mu Markusku...to zní jak název sušenky
vymyslet zdrobnelinu pro cizy jmeno neni zrovna jednoduche

to je fakt

Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Holky a co říkáte na Lilly? nebo Emilly? a nebo JUSTÝNA - jednu Jusťu jsem hlídala
Lilly je taky krasny jmeno, uplne jsem na Lilly zapomela. Tohle jmeno mela hlavni hrdinka ve filmu Modra laguna, myslim ve dvojce...

Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Lilly je pěkné, ale nevím jestli bych se tak chtěla jmenovat....jako holčička asi jo, jako dospělá ne. Justýna bych se určitě jmenovat nechtěla 

Není tady
Leni Adéla a Adámek jsou sousedky a mojí kamarádky dvojčátka, Kačku má teď švagrová....fakt těžké 
Není tady
Mně se ještě líbí Miriam a Mariell. Jsem nějaká zaměřená na německá a rakouská jména 

Není tady
moji synovci a neteře:Lukáš, Věra, Kateřina, Jakub, filip, Barbora
Vendula , ...
to se pak fakt nedá
Upravil(a) janabas (6. 2. 2009 21:14)
Není tady
janabas napsal(a):
mě se třeba líbila Mariana, ale stejně by jí všichn i říkali Mřko neo Maruško
Já bych jí říkala Marjánko má 
V Anglii jsem hlídala Raphaelle, Aletheia a Xenia, a občas také jednu Olivii - říkali jí Livi
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Jé no vidíš Laura také moc krásné.
Mufí fakt jen Bára? to je lepšejší
Jani to je fakt, jak zdrobnit MIU - Mií, Miuško(to je jak Miluško:lol:)
Když já bych spoustu krásných jmen nemohla dát z osobních důvodůPo sobě Silvie (i když jich moc není) NIKDY!
Také mám ve svém okolí Barborku, která má v rodném listě Bára
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Janí tak i ty já mám skoro všechny v rodině
![]()
a co třeba Tristan a Izolda
no tak to by teda bylo 
Není tady
My máme pracovní název Bobeš 
Jinak pro holčičku (v pořádí priorit) - Miriam, Barbora, Laura.... to jsou společné.......... moje typy jsou: Adina, Anděla
Pro kluka máme Pavel a nic jiného.....................
Tak doufám, že to bude kluk............
Není tady

Mě se moc moc líbí pro holčičku: Magdalena nebo Sofie. Ale Sofinka by moc nešla k příjmení. Ale zase se nám holka určitě vdá... 
Pro kluka vůbec nevím, asi nechám na manžovi... Jediné jméno, které přichází v úvahu, je Oliver. A nevím, jak mi projde.
Jména, která nemusím: Patricie, Erik, Alice, Dušan, Karel, Libor, Luboš, -slav a -slava. Nedala bych ani častá jména, typu Tereza, Nikola, Anna, Matěj, Jakub, ....

Není tady
Aluska napsal(a):
Silvi.100 napsal(a):
a teď jsem objevila: EliášLilly je pěkné, ale nevím jestli bych se tak chtěla jmenovat....jako holčička asi jo, jako dospělá ne. Justýna bych se určitě jmenovat nechtěla
Emilly se mi libila.. ale neprosla.. zase jako dospela byt Emilly nevim nooo ... to same Matej a Matyas.. a spol.. na mimino pekne.. ale pak divny 
Není tady
Lení to máš pravdu
Jáchym se mi taky docela líbí - byl to takovej brouček roztomilý...ale doma by neprošel.
Není tady
Tak mě holky dneska manža zatrhl Tobiase a Matthiase a že by se mu líbil Nicolas a nebo Will
ale opilej nebyl a horečku taky nemá
jinak na holčičce sme se už konečně dohodli oba bude to Nicoll 
Upravil(a) Zzann (6. 2. 2009 21:38)
Není tady
tina napsal(a):
Daka napsal(a):
Ahoj,
my máme doma Barborku (Barunku, Barču, Báru), líbí se mi Karolína, Markétka, ale nevím, jak oslovovat zdrobněle, domácky Karolínku a vlastě ani tu Markétku, kluci Matyáš, Tedeáš, Ondřej, Martin, tady by to bylo hodně zajímavý
. Kamarádce se ted narodila Ellenka a to mě dostalo, jak je to hezký, jemný jméno.
Ségra má Karolínku, říká se jí Kájka, Káji, Karoli, Karli....
Tino, děkuju za tip na Karolínku, ted diky tobě vede 
Není tady