6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
adavok, tak my taky uvažovali o Lilianě - Lili ale nakonec jí přebyli jiné Ale líbí se nám .
Není tady
Zdravím vás
Mě se pro změnu líbí- Jasmína (měli sme v zaměstnání kluka jmenoval se Jasmín) a nebo Dorotka to u nás v rodině moc neprochází, (Viz Dorota Máchalová z pohádky)
Pro chlapečka moc výběru nemám. Byl by Jiří po otci, což mi nevadí, jméno je typicky české
Příbuzná má zas typicky české příjmení a její dcery se jmenují- Rozárka a Sofie. A jedný kámošky právě čerstvě narozená dcera je Amálie
Není tady
Tak taky přidám svou trošku do mlýna:
Mně se moc líbí Antonie. Jenže už vidím, že by to byla Tonička nebo nedej bože Tonka... a to neeee Stejně tak Anastázie - Stázka No, stejně to neprošlo.
Lili / Lily se mi taky líbí, ale neprošlo by to taky.
U kluků máme jasno - tam jsme se shodli Matěj, Matyáš, Ondra, Lukáš, Filip, David - tolik dětí ani neplánujem
Dorotka je hezký, ale taky mi hned naskočí Kretschmerová
A Babeta šla do světa... to je taky klasika, ale je fakt, že neznám vůbec žádnou!
Upravil(a) Markeeet (12. 9. 2009 22:04)
Není tady
Ahojky ... tak u nás se myslelo na Daniel a Daniela. No a čekáme chlapečka...takže to bude Daniel a nebo ještě přemýšlíme o Alexandrovi..po tatínkovi
Není tady
Tak my měli vybranou Elišku,ale nakonec to bude chlapeček Matěj
Není tady
Miri tak Jasmína je krásný (tedy pro tu holku, toho kluka by mi bylo asi spíš trošku líto ), a Jiřík pro kluka se mi líbí taky moc , ale u nás se tak jmenuje malej bratraneček takže obsazeno .
Markét máte pro kluky moooc krásná jména , akorát tedy s Matýskama mi přijde že se teď roztrhl pytel , ale jinak všechny krásná . A co máte tedy zatím pro holčičku, když tamty by žádné neprošli ? Mě se Anastázie taky moc líbí, ale právě to jak by je jí tu říkalo... . A tak je to u více jmen .
Já mám momentálně napsaná svá favoritová jména na papírku a když je mi smutno tak na ně kouknu a jde z toho taková naděje .
Není tady
Vybírání jména je pro mě určitě ještě daleká budoucnost,ale proč nebýt připravena už ted:D..
Takže pro holčičku:Emma,Stella,nebo Anna-Karolína a pro kluka Viktor a taky se mi hrozně líbí Nikola,ale to nikdo nemůže zkousnout,že to je jen holčičí jméno:/...
Není tady
Pecanko, asi jim nic neříká asi nejznámější Olbrachtovo dílo - Nikola Šuhaj Loupežník
Já jsem měla zrovna dneska debatu se známou, která chce dát holčičce jméno Klára k příjmení Tejralová. Nezlomily byste si jazyk? Já ano! Známá se trochu urazila
Apropos Pecanko, Emma a Stella se zdají být hodně populární (asi za to můžou Přátelé a Stella Artois)
Není tady
Karal napsal(a):
Ja se o vikendu dozvedela o divce jmenem Kinga Drdova..
no to chudák teda :-)
Není tady
Fidorko - jo, Přátelé Emu dost zviditelnili je jich zatím asi 7 000, ale řekla bych že všechny se narodili za poslední rok, max rok a půl to bude ve školách veselo Jinak Stela jsme chtěli taky, ale fakt to nebylo kvůli tomu pivu (chutná mi víc Bireli )
Pecanko - no Nikolaj je na mě natolik ruský jméno, že bych nad ním ani nepřemýšlela, ale proti gustu
A Kinga je hodně dobrá
Není tady
Fidorka napsal(a):
Pecanko, asi jim nic neříká asi nejznámější Olbrachtovo dílo - Nikola Šuhaj Loupežník
Já jsem měla zrovna dneska debatu se známou, která chce dát holčičce jméno Klára k příjmení Tejralová. Nezlomily byste si jazyk? Já ano! Známá se trochu urazila
Apropos Pecanko, Emma a Stella se zdají být hodně populární (asi za to můžou Přátelé a Stella Artois)
"Kamarádka" je Klára Králová ale takhle se jí nepomstili rodiče ale její manžel(můj bejvalej)tak s toho mám radost fuj já sem ale ošklivá
Není tady
Markeeet napsal(a):
Tak taky přidám svou trošku do mlýna:
Mně se moc líbí Antonie. Jenže už vidím, že by to byla Tonička nebo nedej bože Tonka... a to neeee Stejně tak Anastázie - Stázka No, stejně to neprošlo.
Lili / Lily se mi taky líbí, ale neprošlo by to taky.
U kluků máme jasno - tam jsme se shodli Matěj, Matyáš, Ondra, Lukáš, Filip, David - tolik dětí ani neplánujem
Dorotka je hezký, ale taky mi hned naskočí Kretschmerová
A Babeta šla do světa... to je taky klasika, ale je fakt, že neznám vůbec žádnou!
Dorotku máme sousedku je jí 8 let Dorota Bouchalová (ještě má 3 sourozence a v budoucnu budou asi další)
Není tady
My měli krom Kryštofa, který se uplatnil , Kláru. A přestože se nejmenujeme Královi, nakonec jsem taky došla k názoru, že to je trošku o zlomení jazyka.
V druhém kole jsme měli Jonáše, na holčičce jsme se neschodli. Líbila se mi Karina a Klaudie. Snad ještě bude příležitost použít .
Upravil(a) medulka (14. 9. 2009 16:45)
Není tady
Fidorko jo u mě je pravda,že Emma se mi začala líbit když jsem koukala na přátelé.A Stella,tak jsem se měla jmenovat já,ale jsem Petra:butter:..Navíc mi Stella připadá takový zvláštní a celkově pro mě to jméno má něco do sebe:-)
Jinak teda chudák malá Klára,být na jejím místě,tak se ani nepředstavím.
Defi Nikolaj a Nikola je něco jinýho,Nikolaj se mi nelíbí,ale Nikola jo:).Ale každý máme svůj vkus.
Medulko Klaudie je krásný jméno:)!
Jinak teda Kinga a Rafael..no teda chudáci děti..to se jim ty rodiče mstí už ted:rolleyes:...
Není tady
No že je rozdíl mezi Nikolou a Nikolajem je celem jasný, ale obojí mi prostě poněkud asociuje východ
Není tady
Definitiv napsal(a):
No že je rozdíl mezi Nikolou a Nikolajem je celem jasný, ale obojí mi prostě poněkud asociuje východ
Mě Nikola teda ani ne,ale jsem tím jménem zaujatá...
A co ty máš už vybrané jméno/jména?
Není tady
K tem pomstam rodicum - mi jinak celkem neskodni pratele pojmenovali svou prvni dceru DINA. A protoze to asi nestacilo, jeji mladsi sestra se dockala jmena LINA.
Kdyz jsem se zeptala, jestli pro me souhrne pouzivaji oznaceni Dilina, divali se na me skarede.
Není tady
Ahojky.
My máme pro holčičku Johana, Alžběta, Anežka a Julie
Ale bude to kluk Takže tam zatím tápeme. Kryštof, Gabriel a Daniel
Není tady
Ronji Trošku to připomíná trojčata Poly, Vinyl a Chorid a souhrnné PéVéCé ale fakt dobrý
Pecan - jo, já už to několikrát psala, takže se tu nebudu opakovat
navíc stejně naše dítě bude beze jména, bez otce i bez matky (interní vtípek: jméno chceme dát až po porodu což v porodce nesnášejí; hádáme se o příjmení, proto nemůžeme vyplnit přiznání o otcovství a do třetice všeho dobrýho nemám občanku před delším časem jsem žádala o změnu trvalého bydliště a s tím zmizela občanka kdesi v nenávratnu).
Není tady
Ronja napsal(a):
K tem pomstam rodicum - mi jinak celkem neskodni pratele pojmenovali svou prvni dceru DINA. A protoze to asi nestacilo, jeji mladsi sestra se dockala jmena LINA.
Kdyz jsem se zeptala, jestli pro me souhrne pouzivaji oznaceni Dilina, divali se na me skarede.
A to jako fakt:)?!
Není tady