29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Přiznávám se...
...a chci se zeptat, zda je mezi vámi některá, která před těhotenstvím trpěla anorexií nebo bulimií...Jak zvládla poruchu ne/krotit v době těhotenství?
Vzhledem k choulostivosti tématu beru i SZ nebo maily.
Není tady
Kaylo, osobně zkušenost nemám, ale myslím, že bys o tom určitě měla říct Dr, aby Ti případně nabídl nějakou lepší péči (třeba i konzultace u odborníků), případně Tě dokázal "pohlídat" apod.
každopádně Ti moc držím pěsti, ať to zvládneš bez větších problémů a odměnou Ti je hodné miminko
Není tady
Známá sice není přímo nemocná, ale k jídlu má takový zvláštní postoj. Je strašně hubená, všechno hlavně nízkotučné, porce jak pětileté! dítě i v těhotenství. Má tříletou dceru a jedí stejně. Vím že hodně studovala tabulky, kolik se kdy přibírá a když místo dvou kil přibrala 3, byla děsně nešťastná. Ale jinak to vždycky ke konci těhotenství nějak zvládla neřešit a děti byly v pohodě, to druhé i nadprůměrně velké.
Já zkušenosti nemám, bohužel ti neporadím. Prostě mysli na to, že je to pro dítě, věřím, že ti to půjde líp, než mé známé. Protože si umíš přiznat, že máš problém, půjde to určitě řešit.
Není tady
Jo, jinak jídla není potřeba nějak moc víc, jen tak o jednu svačinu. Takže klídek. Nedávno jsem si četla, kolik co váží, když se přibere 15 kilo. To hodně potěší, na tuk vychází asi 3 kila. To si budu říkat, až budu jednou nabírat, že to je voda a zbytek dítě...
Není tady
Holky, dík za rady. Přiznat svůj problém dr. není špatný nápad, sice se budu stydět až do nebe, ale zároveň to pro mě bude závazek.
Myšáku, ta tvá známá vypadá na anorexii...ale mám moc radost, že i tak to zvládla. Takové příběhy mě motivují.
Není tady
a ty už jsi těhotná ? nebo se snažíte ?
pokud bystese snažili tak bych byla pro nejdřív dostat poruchu příjmu potravy pod kontrolu před početím miminka ať je riziko, že budeš blbnout v jídle a tím miminku škodit co nejmenší
takže nejlépe péče psychologa, psychiatra, neškodilo by vyšetření krve u praktika jak na tom jseš, pokud ještě zvracíš tak mmůžeš mít rozhozené ionty a to není dobré období pro početí miminka
samozřejmě existují vitamíny pro období těhotenství,a le rozhodně nenahradí plnohodnoutnou stravu, kde potřebuješ kromě bílkovin i tuky, sacharidy a bílkoviny ať je z čeho čerpat při výstavbě nového života
Není tady
Stránky: 1