29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Nemáte někdo zkušenosti s tím, jak odnaučit 1,5 leté dítě mlácení. Někdy je malá úplný zlatíčko, ale někdy prostě z ničeho nic příjde a bouchne buď mě nebo kdo je v blízkosti, je jedno jestli je to dítě nebo dospělák. Okamžitě jí řeknu, že nesmí bacat a dám jí přes ruku nebo před plenu, ale vůbec to nemá efekt. Už jsem z toho dost na palici a nechci jí pořád mlátit. Poradíte někdo jak na ní?
Není tady
jaane ja myslim ze je to obdobi, moje kamaradka mela syna a ten zase kousal ale jako fest a taky sem tam bouchnul, ale ted bude mit 2 roky a nedelato. Chce to vydrzet, a kdyz to placani pres zadek nebo pres ruku nema zadny efekt tak skus rict ze to nesmi ale to je asi jeste brzo. Asi jsem ti neporadila ale aspon vis ze na tom nejsi sama a ze to prejde samo!!
Není tady
nas mlady me taky porad mlati, kdyz reknu ze neco nesmi, tak to dela s usmevem naschval, musela bych ho rezat neustale...:-)
taky doufam, ze to casem prejde
Není tady
Nela pořád máchá rukama, takže pořád dokola jí říkám, ať to nedělá.. Nic nezabírá.. Prostě je tak trochu hyper...
Není tady
jo, tak mlácení si užil manžel - tatínek. Mě dcera nikdy "nemlátila", ale co si zkusil tatínek , dcerka bez důvodu přišla, vrazila facana nebo kopanec a ještě to okomentovala "kop nebo baci baci", dneska už se tomu chechtáme, ale tenkrát žádný domluvy ani jedna přes zadek nepomohly, trvalo to rok, děsný, a pak už jsme neměly nervy pořád domlouvat, vysvětlovat a tak jsme to přestali řešit, tatínek si toho přestal všímat, když to udělala, tak to prostě ignoroval, třeba se zvedl a odešel z místnosti nebo si vzal noviny a tak. Prostě, že se nic nestalo, a ji to přestalo bavit, když to nemělo odezvu. Ze dne na den byl klid. Držím vám palce
Není tady
tak u nás už je to také. Ani napomenutí ani plesknutí po ruce nepomohlo. Ale co zabralo - babí si vzala oblíbenou hračku (pejska) a povídala si s ním, že má bebí, že ten kluk není hodný a po chvíli po dobrém - kde je ten hodný Tobík? už je to hodný kluk? apod. a Tobi koukal a věděl, že se něco děje a myslím, že mu dojde, že se to nesmí....zatím jsme v začátku, tak písnu, jak pokračujeme snad pejsek pomůže, on se před ním jakoby zastydí...
Není tady
Děkuji všem za rady. Aspoň vím, že v tom nejsme sami a hlavně, že jsem nic ve výchově nezanedbala. Zkusíme to vydržet a snad to brzy tu naší čertici přejde.
Není tady
Pokud nepomáhá plácnutí přes ruce tak dítě můžete řezat pořád, k ničemu. Přes plenu to nemá cenu.
My sme to řešili když malá bouchla tak, že sem se schoulila do klubíčka a dělala sem že pláču a jak moc mě to bolí. U nás tohle zabralo, Elišce bylo líto že pláču a dala pokoj.
Nebo můžete zkusit vzít tu věc a praštit dítě taky a oplatit mu to. Drsné řešení, ale třeba zabere, když pozná že to není dobré.
Nejvíce ale záleží na povaze dítěte....
Není tady
Stránky: 1