29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím vás, viděli jste někdy případ, že by někdo dostal neštovice dvakrát? Můj manžel totiž předevčírem lehnul s domnělou chřipkou, s horečkami, ale včera mu naskákaly pupínky - typické neštovické. Neštovice měla před 3 týdny naše 1,5 letá dcera, ale tchyně tvrdí, že manžel už neštovice v dětství prodělal, tak jsem z toho úplně vedle. Samozřejmě jel dnes k doktorce, tak jsem zvědavá, co mu řekne. Ale jsem netrpělivá, tak se ptám, jestli o tom někdo nevíte víc. Díky.
Není tady
Záleží o jaké neštovice jde
http://nemoci.abecedazdravi.cz/deset-ot … estovicich
Není tady
Děkuji velice za odpovědi i za odkaz. Tam mě napadlo - tchyně říkala, že měl v dětství velice lehký průběh, prý jen pár pupínků - je tedy možné, že to skutečné plané neštovice nebyly?
Není tady
Dodo, jak píše Definitiv, je možné mít je dvakrát.
Obzvláště se říká když je dítě prodělá do jednoho roku, nebo má velmi lehký průběh, může je prodělat podruhé.
Není tady
Tak děkuju všem za odpovědi. Ahoj*d.
Není tady