18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Aeva psala: Tak nevím, jestli jsem se neunáhlila, ale včera jsem mu s naprosto klidnou hlavou řekla, e se chci rozvést. Řekl mi, e to u jsem mu řekla, e myslel , e chci něco důleitého. A víte, co mi ten pitomec - řekl? e teď to má posr... i u ní, e i ona je na něho natvaná a e jsem hloupá, e kdybych třeba půl roku vydrela, tak se s ní moná rozejde. Pak mi navrhoval zůstat jetě pár let, jen tak formálně, protoe to bude pro mě výhodnějí. Pak odjel, asi k ní - rychle to vyehlit na druhé straně.
TY AEVO, nezlob se, ale tomuhle se normálně u tady chechtám. To je jak z blbýho filmu. Omlouvám se za upřímnost, ale v jednom měl tvůj UFO manel pravdu - jsi hloupá. Já bych mu dala takový kapky, e by měl jetě za rok mindráky, jak bych ho zdeptala.
Ale je fakt, e vzhledem k tomu, e je to UFO z jiné planety, měla bys k němu být přátelská, protoe asi mluví cizí vesmírnou řečí, které my pozemané nerozumíme
Není tady
Ohlasy na můj článek se asi nejlépe hodí do sféry muského UFO - zde ukázky:
Vzkaz milenkám: nečtěte to tady, jsou to plky. Samozřejmě, e i kdy jsme enatí tak se rozvedeme a vezmeme si vás a pak s vámi zaloíme rodinu a budeme empatickými partnery vciujícími se do vaich nejniternějích pocitů. Kdy? Hned jak to půjde
> NEJKRATÍ POHÁDKA > > Byl jednou jeden princ a ten se zeptal princezny: "Chce si mě vzít za > mue?" , na co ona odpověděla "Ne!". A ten princ il potom astně > mnoho let. Chodil na ryby, lovit zvěř, kadý den hrál golf, pil hodně > pivo a chodil se dívat na nahé baby, kdy chtěl. > > KONEC POHÁDKY
Oni si toti ty krávy myslí, e kdy je někdo uká, tak si je taky chce vzít . Pak je z toho rozčarování...
Pod ten článek se můu podepsat, ale...! (Maxim, , 06.02.2006 10:10 ) vlákno | reagovat
Moná by také mělo zaznít, e pokud mu začne podvádět enu, je to signálem, e si jí přestal váit a dělá z ní krávu stejně jako z vás - milenek. (tak jak je v článku uvedeno)Take pokud se k té krávě vrací, řekněte mu, e je pěknej vůl . To je zase zbraň na kterou manelka nemá. Lítám v tom a lu, přesně tak jak je popsáno, ale nesouhlasím, e to musí mít stejnou dohru.
...a enské UFO jako bonus:
Chodila jsem s zenatym muzem 5 let. Nikoho jsem nemela, sama bych se nudila, byl mi vyplni volneho casu. Vsichni jeho kamaradi byli zenati a vsichni meli pritelkyne. Za tech 5 let jsem pochopila, ze asi vsichni chlapi jsou svym zenam neverni. Ted se budu vdavat. Mam uzasne hodneho skoromanzela. Rozhodne nevypada, ze by mi byl kdy neverny. Ale to ten muj byvaly pritel taky ne. Takze si nedelam iluze. Proste, takovy je zivot.
Tak to je gól ... Ráda bych věděla, zda autorka byla někdy milenlou ...
Ale zase to není tak patné, se při pondělku zasmát ...
... předevím tomu puritánství a feminismu co z toho článku čisí ...
zdar vem hodným a nevinným enukám ...
jsem u 7 let jsem milenkou enatého chlapa, nechci aby se rozvedl, uívám si, miluju ho ale je to jen přechodná doba ne potám toho pravého svobodného, v hlavě u mám jasno jen to srdce někdy zlobí.A kdy dneska těch nezadaných a trochu vyhovujících partnerů je k pohledání.
Pokud se pídíte po tom, zda autorka článku je milenkou, či nikoliv, vězte... Zalogovala se na diskusní fórum ivot po nevěře na www. Babinet.cz a ptala se, jak jsou na tom milenky enatých muů. Za sůvj postoj od přítomných dam sklidili kritiku. Kdy jim vylíčila v několika větách, o čem článek je, tak se jí doslova vysmáli. Předesílám, e diskutující jsou předevím podváděné manelky.
Poslední příspěvek mi tedy (nezlobte se na mě) přiel jako podpásovka. Nu co, ale přeila jsem to... :-)))
Není tady
No je to síla
Není tady
Avalonko u to neře..ony se ty milenky stejně s velkou pravděpodobností octnou v roli podváděných manelek apak se uvidí..jestli budou klidné a vyrovnané...... a i ti podvádějící chalpi si natliučou hubu --je to jen otázka času kdy se to otočí...
Není tady
Poblinko, ani jedna strana to nemá lehké - nepřej nikomu nic patného !
Mezi milenkami je právě plno těch zhrazených manelek a dělají také jen to, co jim před tím dělala nějaká jiná, i kdy vědí jako moc to bolí myslí, e to někomu pomůe ?
Není tady
A taková je ivot.......říká moje kamarádka.
Avalonko
ohlasů bylo, jest a bude jetě dost, a to je přeci dobře...
J8 byla- dávno ji tomu- taky asi 2 roky milenkou enatého mue- nic jsem si od toho neslibovala, naopak teď tedy mohu říct, e znám i tuto stranu břehu a naopak po letech, kdy jsem na druhé straně břehu- jsem pochopila, jak skvělá byla a je manelka toho onoho a snaím se řídit ivot a vůbec jednání v klidu a s rozafnou rozváností jako kdysi a i nyní ona. Prostě asi oparvdu takový je ivot.
A kdo to pochopí, o čem vlastně ten ivot je, hlavně e je velmi krátký, tak je to fajn, a u jsou jakékoliv problémy a jakkoliv vysoko dané laky.
A to je kola ivota.
Není tady
tasse,
najdi si to na netu...www.idnes.cz
Není tady