Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 1. 2. 2006 18:26

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 1673

zvláštní druh - mužské UFO

Aeva psala: Tak nevím, jestli jsem se neunáhlila, ale včera jsem mu s naprosto klidnou hlavou řekla, že se chci rozvést. Řekl mi, že to už jsem mu řekla, že myslel , že chci něco důležitého. A víte, co mi ten pitomec - řekl? Že teď to má posr... i u ní, že i ona je na něho naštvaná a že jsem hloupá, že kdybych třeba půl roku vydržela, tak se s ní možná rozejde. Pak mi navrhoval zůstat ještě pár let, jen tak formálně, protože to bude pro mě výhodnější. Pak odjel, asi k ní - rychle to vyžehlit na druhé straně.

TY AEVO, nezlob se, ale tomuhle se normálně už tady chechtám. To je jak z blbýho filmu. Omlouvám se za upřímnost, ale v jednom měl tvůj UFO manžel pravdu - jsi hloupá. Já bych mu dala takový kapky, že by měl ještě za rok mindráky, jak bych ho zdeptala.mad

Ale je fakt, že vzhledem k tomu, že je to UFO z jiné planety, měla bys k němu být přátelská, protože asi mluví cizí vesmírnou řečí, které my pozemšané nerozumíme  lol


http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

 

#2 7. 2. 2006 11:03

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 1673

Re: zvláštní druh - mužské UFO

Ohlasy na můj článek se asi nejlépe hodí do sféry mužského UFO - zde ukázky:

Vzkaz milenkám: nečtěte to tady, jsou to plky. Samozřejmě, že i když jsme ženatí tak se rozvedeme a vezmeme si vás a pak s vámi založíme rodinu a budeme empatickými partnery vciujícími se do vašich nejniternějších pocitů. Kdy? Hned jak to půjde

> NEJKRATŠÍ POHÁDKA > > Byl jednou jeden princ a ten se zeptal princezny: "Chceš si mě vzít za > muže?" , na což ona odpověděla "Ne!". A ten princ žil potom šastně > mnoho let. Chodil na ryby, lovit zvěř, každý den hrál golf, pil hodně > pivo a chodil se dívat na nahé baby, kdy chtěl. > > KONEC POHÁDKY

Oni si totiž ty krávy myslí, že když je někdo šuká, tak si je taky chce vzít . Pak je z toho rozčarování...

Pod ten článek se můžu podepsat, ale...! (Maxim, , 06.02.2006 10:10 ) vlákno | reagovat
Možná by také mělo zaznít, že pokud muž začne podvádět ženu, je to signálem, že si jí přestal vážit a dělá z ní krávu stejně jako z vás - milenek. (tak jak je v článku uvedeno)Takže pokud se k té krávě vrací, řekněte mu, že je pěknej vůl . To je zase zbraň na kterou manželka nemá. Lítám v tom a lžu, přesně tak jak je popsáno, ale nesouhlasím, že to musí mít stejnou dohru.


...a ženské UFO jako bonus:

Chodila jsem s zenatym muzem 5 let. Nikoho jsem nemela, sama bych se nudila, byl mi vyplni volneho casu. Vsichni jeho kamaradi byli zenati a vsichni meli pritelkyne. Za tech 5 let jsem pochopila, ze asi vsichni chlapi jsou svym zenam neverni. Ted se budu vdavat. Mam uzasne hodneho skoromanzela. Rozhodne nevypada, ze by mi byl kdy neverny. Ale to ten muj byvaly pritel taky ne. Takze si nedelam iluze. Proste, takovy je zivot.

Tak to je gól ... Ráda bych věděla, zda autorka byla někdy milenlou ...
Ale zase to není tak špatné, se při pondělku zasmát ...
... především tomu puritánství a feminismu co z toho článku čisí ...
zdar všem hodným a nevinným ženuškám ...

jsem už 7 let  jsem  milenkou ženatého chlapa, nechci aby se rozvedl, užívám si, miluju ho ale je to jen přechodná doba než potám toho pravého svobodného, v hlavě už mám jasno jen to srdce někdy zlobí.A když dneska těch nezadaných a trochu vyhovujících partnerů je k pohledání.

Pokud se pídíte po tom, zda autorka článku je milenkou, či nikoliv, vězte... Zalogovala se na diskusní fórum  Život po nevěře na www. Babinet.cz a ptala se, jak jsou na tom milenky ženatých mužů. Za sůvj postoj od přítomných dam sklidili kritiku. Když jim vylíčila v několika větách, o čem článek je, tak se jí doslova vysmáli. Předesílám, že diskutující jsou především podváděné manželky.

Poslední příspěvek mi tedy (nezlobte se na mě) přišel jako podpásovka. Nu což, ale přežila jsem to... :-)))


http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

 

#3 7. 2. 2006 13:53

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 20. 1. 2006
Příspěvky: 10275

Re: zvláštní druh - mužské UFO

No je to síla smile


Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

 

#4 7. 2. 2006 16:17

poblinka
♥♥♥----
Místo: Olomouc
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 131

Re: zvláštní druh - mužské UFO

Avalonko už to neřeš..ony se ty milenky stejně s velkou pravděpodobností octnou v roli podváděných manželek apak se uvidí..jestli budou klidné a vyrovnané......  a i ti podvádějící chalpi si natliučou hubu --je to jen otázka času kdy se to otočí...

Není tady

 

#5 7. 2. 2006 16:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 20. 1. 2006
Příspěvky: 10275

Re: zvláštní druh - mužské UFO

Poblinko, ani jedna strana to nemá lehké - nepřej nikomu nic špatného ! sad

Mezi milenkami je právě plno těch zhrazených manželek a dělají také jen to, co jim před tím dělala nějaká jiná, i když vědí jako moc to bolí sad myslíš, že to někomu pomůže ?


Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

 

#6 12. 2. 2006 20:06

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: zvláštní druh - mužské UFO

A taková je život.......říká moje kamarádka.
Avalonko
ohlasů bylo, jest a bude ještě dost, a to je přeci dobře...
J8 byla- dávno již tomu- taky asi 2 roky milenkou ženatého muže- nic jsem si od toho neslibovala, naopak teď tedy mohu říct, že znám i tuto stranu břehu a naopak po letech, kdy jsem na druhé straně břehu- jsem pochopila, jak  skvělá  byla a je manželka toho onoho a snažím se řídit  život  a vůbec jednání v klidu a s rozšafnou rozvážností jako kdysi a i nyní ona. Prostě  asi oparvdu takový je život.

A kdo to pochopí, o čem vlastně ten život je, hlavně že je velmi krátký, tak je to fajn, a už jsou jakékoliv problémy  a jakkoliv vysoko  dané laky.
A to je škola života.

Není tady

 

#7 13. 2. 2006 10:40

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: zvláštní druh - mužské UFO

tasse,
najdi si to na netu...www.idnes.cz

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů