29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Ahoj maminky,
propukla u nás chřipka, malý to odnesl nejhůř, dnes ráno mu Dr. předepsala dvě balení Klacidu. Ráno jsem to do něj dostala ani nevím jak, měl horečku, prostě polkl. Ale teď večerní dávku, mi vypouštěl z pusy a hrůza děs řev....Nedalo mě to a radši jsem ochutnala a bez veškerého přehánění něco tak strašného jsem v puse nikdy neměla!!!! Jen jsem si líznula a v puse mám doteď šíleně........ Navíc to není konzistence hustého mléka, ale jsou v tom nerozpuštěné částečky, které mi doteď skřípou mezi zubama. Vůbec se mu nedivím, že to nechtěl polknout, že ho to kopalo jako hrom. Opravdu nejsem pintlik, už jsem v životě ledacos vypila, ale tohle je šílený. Moc mi to nepřijde normální a už mám stáhnutej zadek, jestli je ten lék v pořádku a malýmu jsem teď spíš neuškodila. Kdo máte s Klacidem zkušenosti, prosím piště.
Mám strach, čím nám to lékárnice naředila.....
Upravil(a) twinha (4. 2. 2009 18:56)
Není tady
Twinho-ja s nim zkusenosti nemam,ale nechces si pro klid zavolat na pohorovost nebo nejakou pohotovostni lekarnu?
Není tady
Ahojky, tak mala taky mela Klacid, ty castecky tam taky byly, ale ja se ji neptala.:-) Proste normalne bych to bez nasili do ni asi nedostala, takez manza ji vzal, naklonil a vstriknul Klacid a chvilku podrzel v zaklonu, aby to nevypustila z ust ven.....jinak by to asi neslo...ale je fakt, ze mi to tedy neprislo to ochutnat....Tak hodne stesti:-)
Není tady
twinha napsal(a):
Ahoj maminky,
propukla u nás chřipka, malý to odnesl nejhůř, dnes ráno mu Dr. předepsala dvě balení Klacidu. Ráno jsem to do něj dostala ani nevím jak, měl horečku, prostě polkl. Ale teď večerní dávku, mi vypouštěl z pusy a hrůza děs řev....Nedalo mě to a radši jsem ochutnala a bez veškerého přehánění něco tak strašného jsem v puse nikdy neměla!!!! Jen jsem si líznula a v puse mám doteď šíleně........Navíc to není konzistence hustého mléka, ale jsou v tom nerozpuštěné částečky, které mi doteď skřípou mezi zubama. Vůbec se mu nedivím, že to nechtěl polknout, že ho to kopalo jako hrom. Opravdu nejsem pintlik, už jsem v životě ledacos vypila, ale tohle je šílený. Moc mi to nepřijde normální a už mám stáhnutej zadek, jestli je ten lék v pořádku a malýmu jsem teď spíš neuškodila. Kdo máte s Klacidem zkušenosti, prosím piště.
Mám strach, čím nám to lékárnice naředila.....
ahojky jelikoz jsem zdr.sestra klacid ma bud konzistenci velmi jemnou,ale zadne hrudky by tam byt nemely.pokud muzu poradit a nemas lekarnu daleko,asi bych tam s tim sla zpet,jinak bych vse jako ja zvladla nurofenem,ci paralenem.poradim ti cokoliv.kdybys potrebovala.
Není tady
twin a co tak mu do toho primichat neco hodne sladkeho,nejaky sirup nebo med
Není tady
Lékárna, kde mi to vydali je samozřejmě už zavřená, takže teď nenadělám nic. už jsem to do něj násilím dostala, ale prostě se mi to fakt nezdá. Nurofen, paralen, to je jasné, tím srážím horečku už 3 dni. Jedině mě teď napadlo popadnout to a zajet na Bulovku, tam by snad měla být nonstop lékárna a zeptat se tam. Hodná dolynko, děkuji ti. Berus, Megan děkuji.
Není tady
Haňule napsal(a):
twin a co tak mu do toho primichat neco hodne sladkeho,nejaky sirup nebo med
Super nápad, jestli to balení bude v pořádku tak to má ráno s medem. Dík. Já mám chřipajznu taky, prostě celá rodina (se divim, že pes je ok), tak už mi to snad aninemyslí.... dvě noci jsem nespala, tak prázdná hlava. dík.
Není tady
libunda napsal(a):
Náš Vojta ho měl začátkem ledna a bez problémů,navíc mu chutnal.Sem tam tam byly drobné kousíčky,jako nerozpuštěný krystal cukr.
Tak tohle nemůže chutnat absolutně nikomu natož malýmu prtěti. Teď to olíznula starší dcera a piští jak herečka, čím to má spláchnout....
Není tady
To že se nedá rozpustit uplně je fakt, každopádně ne!!!!! chyba lékárny... je hnusný, hořký a nejhorší ty kousky v něm, náš Kuba po něm zvracel, s jinými sirupy problém nemáme.
PS Pracuji v lékárně.
Upravil(a) spirula (4. 2. 2009 19:16)
Není tady
Manžel je lékárník taky a vlastnoručně ho Kubovi ředil, takže tohle vím na 100%, nikam nejezdi, maximálně s tím hodně doma třepej před použitím, at se to ještě rozpustí....
Není tady
No tak jestli je to v pořádku a má to brát 14 dní, tak jsem egyptská královna.... to je bez šance.... nebo kvalitně vyvinutý blicí reflex. Ada blil snad jednou v životě, ten bude koukat... Všechny ostatní sirupy v poho. Nurofen, Stoptussin a že ten je taky dobrůtka...
Tak uvidíme. Předám mládě otci navrátivšímu se z roboty a letim s tim na Bulovku.
Není tady
spirula napsal(a):
Manžel je lékárník taky a vlastnoručně ho Kubovi ředil, takže tohle vím na 100%, nikam nejezdi, maximálně s tím hodně doma třepej před použitím, at se to ještě rozpustí....
fakt to má být takový ultrahnus???
Není tady
Klacid je jak píše spirulka trošku hrubý, na roztok bez jediné ďubky se nerozpustí.
Chuťově nic moc.
Lenka ho měla několikrát.
Dávala jsem jí ho injekci a držela našpulenou pusu a hlavu trošku v záklonu, hned jsem jí nabídla pití.
Časem si zvykla......
Není tady
jj, je to fakt hnus... radím nechat si napsat něco jiného, pokud se ti nepodaří to do malého dostat. Řekni dr.že ti po něm zvrací, pže je to hnusný a napíše ti něco jiného.
Není tady
spunt napsal(a):
Klacid je jak píše spirulka trošku hrubý, na roztok bez jediné ďubky se nerozpustí.
Chuťově nic moc.
Lenka ho měla několikrát.
Dávala jsem jí ho injekci a držela našpulenou pusu a hlavu trošku v záklonu, hned jsem jí nabídla pití.
Časem si zvykla......
Dík spunte.
Děkuji Vám všem. Asi jsem moc přecitlivělá. Těhotná nejsem, že by ťukal na dveře přechod pro chodce??
Není tady
Twinho a antibiotikách Klacid je už debata v Maminky a děti, začíná to na straně 24 - holky se tam bavili o tom, že jedna maminka v nich taky měla ty granulky....tak si to kdyžtak pročti
Není tady
stefi napsal(a):
Twinho a antibiotikách Klacid je už debata v Maminky a děti, začíná to na straně 24 - holky se tam bavili o tom, že jedna maminka v nich taky měla ty granulky....tak si to kdyžtak pročti
Prosím Tě, upřesni mi, kde to najdu. Děkuji
Není tady
twinho, je to opravdu hnusné a je to prostě suspenze, což dětem také vadí, ale zabírá..
Držím palce ať ho do malého do malého dostaneš bez blinkání.
Není tady
spunt napsal(a):
twinho, je to opravdu hnusné a je to prostě suspenze, což dětem také vadí, ale zabírá..
Držím palce ať ho do malého do malého dostaneš bez blinkání.
Děkuju za držení palečků. A blinkání, to by mi ještě chybělo. Stačí, že přestal jíst. On je nemocný podruhý v životě, tak to asi moc prožívám
Upravil(a) twinha (4. 2. 2009 19:29)
Není tady
Ono je jasné že člověk takovouto konzistenci nečeká a když přivoní, nebo olízne ruku tak se už jen diví že tohle má dát dítěti.
Hlavně ať brzy zabere a zase dlouho žádné léky neznáte.
Není tady
Tak my měli Klacid také (syn kdysi bez problémů, ted už polyká prášky), Eli se jím tenkrát také dost dávila a opravdu tam ty kousíčky jsou, měli jsme je tam také. Taky jsem říkala doktorce, že už ho příště nechceme.
My jsme se s paní doktorkou domluvili tak, že jsme ho Eli prostě míchali do jogurtu nebo do kaše, takže tam ta pachuť téměř zanikla. Určitě to učinkovalo i tak, protože jsme byli po dobrání zdraví.
Ted bereme na angínu Duracef sirup, raději jsem ho už nechutnala, ale celkem ho polyká dobře, ale stejně ho natahuju do stříkačky od Nurofenu.
Držim palečky.
Není tady
Ahoj,
dcerka brala Klacid ještě než jí byl rok, dávala jsem jí ho stříkačkou až hodně dozadu a hned jsem dala zapít. Fakt je, že je to hnus, ale zabralo to dost rychle, vydržte, až uvidíš výsledky, tak bude líp. Držím palce.
Není tady
twin a muzu se zeptat,maly to ma nejak na pruduskach,nebo proc mate na chripku antibiotika,na chripku prece antibiotika nezabiraji ne?
Není tady
Moje dcera to zvracela. Absolutne to do ni neslo dostat ani v nugete to nedala proste v nicem je to naprosto hnusne nez toto tak si necham od dr. napsat prasek neb to by mi snad i spolkla po kousickach.
Ani strikackou proste nicim ale ona je hodne zvracivy typ takze ona to proste v zaludku neudrzela nach si napsat Cefsil ten je podobny a chutna vyborne:)
Me musela dr. napsat neco jineho nebo nam hrozila nemocnice ze by ji to tam davali nitrozilne nastesti tehdy zabraly kortikoidy na foukani.
Není tady
Stránky: 1 2