6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj sun... já jsem musela změnit přezdívku (Balů).
Moc, moc, moc gratuluji k výsledku těhu. Byla jsem nemocná, tak jsem nevěděla jak jsi na tom. Take super. Gratulujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Já u jsem dnes 6. den po 2.IUI. Kébych Tě následovala.
A Ivi Tobě taky moc, moc, moc přeji pohodové "těhu".
Uívej si to.
Já jsem přemýlela, e jak budu doma s bříkem, tak budu asi pléct bačkůrky a svetříky. U se moc těím. Tak v klidku a noky v teple
Není tady
Ládi a Andri, my se spí tak snaili-nesnaili, ale v prosinci jsem se začala více zajímat o své tělo - zkoumat hlen a čípek a myslím e jsme se s tulením zrovna strefili nějak před ovulací (no museli jsme se strefit protoe od té doby u jsme se netulili, najednou jsem na to neměla chu a to trvá i dosud - chudák přítel, ale ten je teď plný emocí, e tohle rozhodně oelí
Taky jsem po tulení zkusila hodin nohy nahoru a pomoct prstíčkama, take jestli tohle pomohlo - ale hlavně jsem to tak nějak CÍTILA, e je ten pravý čas
Holky moc vám drím pěstičky, a od vás brzy slyím stejné zprávy a teď se jdu "prát" s nevolnostma.....
Není tady
to masa : dekuji za gratulaci (i vsem ostatnim samozrejme)
ale o Atlasu nic nevim (ze by jmenovkyne
Není tady
Přidávám se ke gratulantům, jsi astný člověk a uívej si to!!!
Není tady