29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj sun... já jsem musela změnit přezdívku (Balů).
Moc, moc, moc gratuluji k výsledku těhu. Byla jsem nemocná, tak jsem nevěděla jak jsi na tom. Takže super. Gratulujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Já už jsem dnes 6. den po 2.IUI. Kéžbych Tě následovala.
A Ivi Tobě taky moc, moc, moc přeji pohodové "těhu".
Užívej si to.
Já jsem přemýšlela, že jak budu doma s bříškem, tak budu asi pléct bačkůrky a svetříky. Už se moc těším. Tak v klidku a nožky v teple
Není tady
Ládi a Andri, my se spíš tak snažili-nesnažili, ale v prosinci jsem se začala více zajímat o své tělo - zkoumat hlen a čípek a myslím že jsme se s tulením zrovna strefili nějak před ovulací (no museli jsme se strefit protože od té doby už jsme se netulili, najednou jsem na to neměla chuť a to trvá i dosud - chudák přítel, ale ten je teď plný emocí, že tohle rozhodně oželí
Taky jsem po tulení zkusila hodin nohy nahoru a pomoct prstíčkama, takže jestli tohle pomohlo - ale hlavně jsem to tak nějak CÍTILA, že je ten pravý čas
Holky moc vám držím pěstičky, ať od vás brzy slyším stejné zprávy a teď se jdu "prát" s nevolnostma.....
Není tady
to masa : dekuji za gratulaci (i vsem ostatnim samozrejme)
ale o Atlasu nic nevim (ze by jmenovkyne
Není tady
Přidávám se ke gratulantům, jsi šťastný člověk a užívej si to!!!
Není tady