Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#651 1. 11. 2009 10:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: dlouhodobá nevěra

Chlapa?
Zlatý voči lol
Chudák chlapec jeden malinkej, nedopečenej, ukecanej dudlik

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#652 2. 11. 2009 21:40

laureene
♥♥♥♥---

A nebo i v opačném gardu by to nemuselo být špatné...nesoudit, podporovat, vážit si, přijímat. Milovat mě Axi opravdu nemusíš.

Není tady

#653 3. 11. 2009 6:35

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Ale ty nejsi moje partnerka. wink

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#654 3. 11. 2009 7:58

Rozmarila
Zablokovaný

Pandorraa napsal(a):

Marcino,
deset let jsi byla spokojená a nic i zřejmě nechybělo.
Manželova nevěra tedy ale vůbec nesouvisí s tebou, takže ji neřeš.

Ty si jen poctivě vyřeš, jestli muže, který to "takhle má" - a on to tak prostě má, jinak by to netrvalo 10let -  se vším všudy  chceš nebo nechceš.
Pokud nechceš, buď statečná, hezky "se pochlap" a jdi od toho, halt si zvykni na jiného chlapa nebo si vyber ten celibát.
Jestli ho ale chceš, tak ho nepředělávej ani nesuď. Nečekej žádný důkazy ani polepšení zlobivýho tatínka.
Takhle se totiž ničeho nedočkáš.
Leda bys chtěla mít doma bábovku, co svěsí krovky a přikluše mamče zpátky domů hezky pod nůž.
No a nebo vyčuránka, který si příště jen dá většího majzla.

Já chci mít doma bábovku, která přikluše zpátky k mamče ......je to lepší pro děti, takovej hodnej táta .......a je zjevný, že nemá komplexy jako Axi, nepotřebuje celý dny přesvědčovat lidi na forech, jakej je obdivovanej samec .......lollollol
Víš Pandoro, ty ty chlapy neznáš , měla jsi jich málo , kdybys měla 50 milenců jako já, přestala bys o nich snít a idealizovat si je, ZNALA BYS JE.  Ty po nich dodnes jen marně toužíš.

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#655 3. 11. 2009 10:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Víš Rozmarilo, možná je to o tom, že ty chlapy neznáš právě ty..... možná znáš spíš jen ty bábovky. Ale nic proti tomu. Každý to máme jinak smile

Není tady

#656 3. 11. 2009 12:02

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Jestli Ty Rozmarilo nepřitahuješ stále tentýž typ chlapů... wink

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#657 3. 11. 2009 12:12

Rozmarila
Zablokovaný

Želvička17 napsal(a):

Jestli Ty Rozmarilo nepřitahuješ stále tentýž typ chlapů... wink

Tak 50 chlapů asi bude těžko stejných.......právě proto uznávám ty hodňoušky , pze mám s čím srovnávat, těch problematických  bylo taky dost (krátkodobě) .........takovej chlap je pro mě nějvíc sexy,  kterej je můj dobrej kámoš a spolupracuje na společných cílech.

Není tady

#658 3. 11. 2009 12:16

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Rozmarilo v tomhle to mám opravdu stejně. Ovšem k tomuto jsem se dostala až přes x- té přesdršknutí od těch nehodňoušků, takových těch chlapů co se Ti při pohledu na ně klepou kolena.
Tak ještě vyděržaj smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#659 3. 11. 2009 17:56

laureene
♥♥♥♥---

offtopic

To Axi: "Bohudík", jsi zapomněl dodat... wink big_smile

Ovšem budeš-li příště při dramatickém gradování mých duševních hlubin trochu pozornějším čtenářem, hravě zjistíš, že jsem komentovala nikoli počínání svého M, ale toho marcínina egouše.

Jinak co se týče písemného projevu, paní profesorka mě vždy chválila: "děvče, Ty bys  měla psát, ..., máš talent." lol
Tak se s tím nějak popasuj.
Čao.

Není tady

#660 3. 11. 2009 23:45

marcína
♥------

Dík za ohlasy.
Zuzi se ptala, jak to u nás fungovalo do provalení nevěry. No manžel mi lhal, bez jakéhokoliv uzardění a bez výčitek. Dřív to ale nebylo tak časté, jeho milenka byla vdaná, měla žárlivého (právem) manžela. Teď, je to asi 2 roky, co je prý rozvedená. A já přesně ty 2 roky pozoruju změnu v manželově chování. Už to není jen příležitostné dobrodružství, už se v těch lžích objevila pravidelnost. Nepátrala jsem, jen si toho už nešlo nevšimnout.
To, že je pořádně zahleděný do sebe, samozřejmě vím. Pitvala jsem si jeho bídný charakter poslední dobou snad tisíckrát. Jenomže je mi to stejně prdlajs platné, i když dojdu vždycky na to, že je darebák nezodpovědný, ulhaný. Je to můj manžel, nejbližší člověk na této zeměkouli a momentálně v klidu spí osm metrů ode mě.

Není tady

#661 4. 11. 2009 6:21

Rozmarila
Zablokovaný

marcína napsal(a):

Dík za ohlasy.

To, že je pořádně zahleděný do sebe, samozřejmě vím. Pitvala jsem si jeho bídný charakter poslední dobou snad tisíckrát. Jenomže je mi to stejně prdlajs platné, i když dojdu vždycky na to, že je darebák nezodpovědný, ulhaný. Je to můj manžel, nejbližší člověk na této zeměkouli a momentálně v klidu spí osm metrů ode mě.

Tak tohle považuju za naprostý fiasko, když tvůj nejbližší člověk  na světě ti lže a podvádí tě .......klidně by tě i podrazil, kdyby na to přišlo........to je teda tenký led a cesta do záhuby.Ani spát bych s ním neuměla, pořád bych to měla před očima.

Není tady

#662 4. 11. 2009 12:00

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Tvůj nejbližší člověk na téhle planetě i v celém vesmíru jsi jen ty. Zní to jako klišé, jako fráze, ale je v tom hluboká pravda. S ostatními tvory se tvoje cesta jen na různě dlouhý čas spojí ( a zas třeba odpojí smile).

Není tady

#663 4. 11. 2009 12:34

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

marcína napsal(a):

Otazkou take je-proc sis prave takoveho muze vybrala.  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#664 5. 11. 2009 16:48

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

marcína napsal(a):

Dík za ohlasy.
Zuzi se ptala, jak to u nás fungovalo do provalení nevěry. No manžel mi lhal, bez jakéhokoliv uzardění a bez výčitek. Dřív to ale nebylo tak časté, jeho milenka byla vdaná, měla žárlivého (právem) manžela. Teď, je to asi 2 roky, co je prý rozvedená. A já přesně ty 2 roky pozoruju změnu v manželově chování. Už to není jen příležitostné dobrodružství, už se v těch lžích objevila pravidelnost. Nepátrala jsem, jen si toho už nešlo nevšimnout.

Marcíno,
je to tvůj manžel, nejbližší člověk na této planetě....to zní jako dost velké vyznamenání, žejo?

To mě docela upoutalo.
Jestli náhodou to slovo nejbližší neznamená ten, koho dobře znám a na koho jsem si zvykla.

Pokud ti vadí, že žije tímto stylem, soužití ukonči. On jiný asi neumí  být a ani nechce být. Pokud ho nevezmeš tak jak je - jako uzlík - a nedokážeš být spokojená i tak, tak se seber, podělte se, rozstěhujte se a probůh ukonči svoji masochistickou životní etapu.

Protože pokud je pro tebe "nejbližší" člověk - ten jehož číslo máš pod rychlovolbou 1 (na mém telefonu je to až od dvojky...big_smile) a máš ho ráda, tak ho vem takového jaký je ..To je jediná možná varianta pro tvůj klid a spokojený život s ním.

Nejhorší je, že člověk je většinou líný tvor, kterému se nechce do změn. Nazýváme to různě...zvykli jsme si, máme děti, nemám kde bydlet atd.. Proto se to zřejmě bude gradovat a život rozhodne a zavelí ke změně sám. Tak jsem byla posunuta i já. Když nechceš holka po dobrém...tak ti trošku pomůžu....

Není tady

#665 5. 11. 2009 19:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Marci,
myslím že lepší radu, než ti dala Wiki, ti tu nikdo nedá.
Lepší ve významu taková, aby zafungovala stolt

Není tady

#666 5. 11. 2009 21:55

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

Pokud ho nevezmeš tak jak je - jako uzlík - a nedokážeš být spokojená i tak, tak se seber, podělte se, rozstěhujte se a probůh ukonči svoji masochistickou životní etapu.

Tohle zní hrozně jednoduše až triviálně, ale je v tom hluboká pravda. Jednoho dne si člověk musí říct (pokud nechce být do smrti naštvaný), beru to dobré i to špatné zároveň, nelze to oddělit, a já ani nejsem ten, který by něco takového mohl požadovat. Když to tak pozoruju, lidem tohle docházi někdy kolem čtyřicítky až padesátky. Do té doby mají stále ambice toho druhého ohýbat podle svých pravidel.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#667 5. 11. 2009 22:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A taky jim to dochází vždycky, nezávisle na věku, když dostanou řádně "od života" po hubě a nejsou natolik tupí, že si dovedou přiznat, že na ty "vidle" si de facto naběhli vlastně sami stolt

Není tady

#668 5. 11. 2009 23:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Možno je to alibizmus, ale niekedy tie vidly sa stanú vidlami až postupne... ľudia(aj partneri sú ľudia) sa vyvíjajú a niekedy nie celkom želaným smerom. hmm Ja osobne takto vnímam to, čo sa mi stalo. Ideálne kompatibilní sme neboli nikdy, ale na začiatku to ešte bolo ako-tak hamronické. Po 9 rokoch sme už boli každý niekde inde - a priznať si to ku.evsky bolelo, aspoň mňa. roll No ale aj tak nebolo iné východisko ako rozchod, možno iba trvalé a nekončiace hádky a utrpenie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#669 6. 11. 2009 17:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sel, tak to s tebou souhlasím, že "vidle" se většinou ze začátku "převléknou" za něco naprosto úžasného, vysněného a vytouženého, prostě skvělého stolt

Není tady

#670 6. 11. 2009 19:32

Rozmarila
Zablokovaný

Axi napsal(a):

Wiki napsal(a):

Pokud ho nevezmeš tak jak je - jako uzlík - a nedokážeš být spokojená i tak, tak se seber, podělte se, rozstěhujte se a probůh ukonči svoji masochistickou životní etapu.

Tohle zní hrozně jednoduše až triviálně, ale je v tom hluboká pravda. Jednoho dne si člověk musí říct (pokud nechce být do smrti naštvaný), beru to dobré i to špatné zároveň, nelze to oddělit, a já ani nejsem ten, který by něco takového mohl požadovat. Když to tak pozoruju, lidem tohle docházi někdy kolem čtyřicítky až padesátky. Do té doby mají stále ambice toho druhého ohýbat podle svých pravidel.

Já beru to dobré a k tomu to dobré ........není jiná možnost, ani pro mně ani pro moje děti........život je krátkej na to, aby ho člověk zabil s problematickým partnerem jako jsi ty .......

ženská jako je Marcína jednou bude hořce plakat, protože on jí ještě předvede svý.......ted nemá Marcína odvahu ho vyrazit, až bude stará .....odejde on a bude si zvykat mnohem hůř a bude litovat promarněnýho života s duševním chudákem .Ale Marcíno, za hloupost se vždycky platí, takže to bude v pořádku.

Není tady

#671 7. 11. 2009 2:30

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa: A taky jim to dochází vždycky, nezávisle na věku, když dostanou řádně "od života" po hubě a nejsou natolik tupí, že si dovedou přiznat, že na ty "vidle" si de facto naběhli vlastně sami stolt

Jojo, zkušenosti jsou vzácná věc.
Takže přiznáváš, že sis vlastně naběhla taky? (Když jsi rozvedená?)

Marcí, jestli ale o svém životním partnerovi píšeš jako o "bídném charakteru", to je opravdu "vošajstlich" s takovým člověkem žít - aby ses ještě nenakazila  smile wink.
Ne, vážně - netrap se přemýšlením o jeho bídném charakteru, v klidu si popřemýšlej spíš o tom, co by vyhovovalo Tobě a podle toho se zařiď. Neboj, ona ta doba jakéhokoliv rozhodnutí přijde. Třeba je ještě brzy.

Není tady

#672 7. 11. 2009 6:47

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Pandorraa: A taky jim to dochází vždycky, nezávisle na věku, když dostanou řádně "od života" po hubě a nejsou natolik tupí, že si dovedou přiznat, že na ty "vidle" si de facto naběhli vlastně sami stolt

Nejsem Pandorraa, ale snad ti to nebude tolik vadit:
Ano, pravděpodobně si také naběhla. A dokázala s tím něco udělat. smile
Na to nikdo nemusí být rozvedený, aby žil "naběhlý na vidle", snažil se druhého "ohýbat" podle svých představ a měl přitom pocit, že jeho vidění světa je zaručeně správné. Sami máme spoustu chyb, ale druhým nejsme ochotní je tolerovat.

Upravil(a) Daphné (7. 11. 2009 8:32)

Není tady

#673 8. 11. 2009 22:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tercila napsal(a):

Bez ironie Tercilo: Jak se vůbec můžeš takhle blbě ptát?
A bez sarkasmu: Fakt, že můžeš, mi leccos vysvětluje.

Člověk nemusí být rozvedený, aby věděl, že "si naběhl"
Rozdíl mezi rozvedenými a nerozvedenými dost často spočívá právě v tom, že ti první si to "naběhnutí"  na rozdíl od těch druhých dovedou nejen přiznat, ale taky s tím něco udělat stolt

Není tady

#674 9. 11. 2009 21:16

laureene
♥♥♥♥---

Tak tohle mi nedá, abych nezareagovala...
To jsi Pan nemyslela úplně vážně, viď?
Vždyť jen tady na babinetu je přece řada těch, co žijí např. po nevěře mnohem lépe než před ní, aniž by se nutně rozvedli.  :-))
To nejde takhle zobecňovat.
Bohužel bych řekla (někde jsem to četla, už nevím zdroj, ale připadá mi to hodně pravdivé), že rozdíl, mezi rozvedenými a nerozvedenými je velmi často pouze v tom, že ti první jsou rozvedení.

Není tady

#675 10. 11. 2009 8:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Lau, ale Pan predsa nenapísala, ČO urobiť. Niečo urobiť môže znamenať zapracovať na sebe, na vzťahu a vylepšiť ho. wink (Alebo sa pokojne a bez podrazov rozviesť...) Len, bohužiaľ, bez nejakej zmeny (napr. postojov), práce, aktivity, SA to samo neurobí. Takto to podľa mňa funguje. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí