Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 3. 2. 2009 21:06

ZdendaX
♥♥-----

Re: dlouhodobá nevěra

Amriana napsal(a):

ZdendaX napsal(a):

Amriana napsal(a):

Ne není v pořádku, když Ti někdo blízkej lže do očí .. určitě ne ... a že to bolí .. já vím že jo... ted jde právě o to, co s tím dál ..zatím nevíš ... víš že to bolí, cítíš se podvedená ... přítel to ví ? Že víš ?

Ví že vím.., nedokázal mi na to říct nic.., jen snad že ho to mrzí.., a dělá v podstatě jako by se nic nestalo, nechce o tom mluvit, já už taky ne, prostě chce dělat že se nic nestalo, už mu nerozumím, nevěřím mu a on už taky nemůže nic slíbit, zřejmě si po tom všem myslí, že se opravdu tolik nestalo, nevím, tak trochu se mi hnusí..

A řekl Ti co chce dál on ? Chce s vámi tebou a malým zůstat ?

říká, že chce, ale že by udělal něco zásadního pro napravení svojí chyby to ne, je to jenom na mě, jak tu někdo psal nebo v jiné diskuzi to bylo, jestli chci odejít a začít žít novej život,ikdyž s malým dítětem (bude to hodně těžký) nebo žít s někým komu nevěřím a celej život se trápit jestli je opravdu v práci nebo kde je a ským je a podobně.., naliju si čistého vína, je to ZMETEK

Není tady

#27 3. 2. 2009 21:08

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

ZdendaX napsal(a):

Amriana napsal(a):

ZdendaX napsal(a):

Ví že vím.., nedokázal mi na to říct nic.., jen snad že ho to mrzí.., a dělá v podstatě jako by se nic nestalo, nechce o tom mluvit, já už taky ne, prostě chce dělat že se nic nestalo, už mu nerozumím, nevěřím mu a on už taky nemůže nic slíbit, zřejmě si po tom všem myslí, že se opravdu tolik nestalo, nevím, tak trochu se mi hnusí..

říká, že chce, ale že by udělal něco zásadního pro napravení svojí chyby to ne, je to jenom na mě, jak tu někdo psal nebo v jiné diskuzi to bylo, jestli chci odejít a začít žít novej život,ikdyž s malým dítětem (bude to hodně těžký) nebo žít s někým komu nevěřím a celej život se trápit jestli je opravdu v práci nebo kde je a ským je a podobně.., naliju si čistého vína, je to ZMETEK

Zdeni a jak si to NĚCO zásadního proto, aby napravil svou chybu představuješ ? Já nějak nevím , co tím myslíš ...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#28 3. 2. 2009 21:10

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Podívej: například tuším, moje intuice mi říká, že můj partner má milenku.
Mohu se začít realiě, která je daná, protože ji netvořím jen já, ale i on a ona, bránit - mohu začít dělat scény, špehovat ho, vyčítat, vydírat, volat k zodpovědnosti k manželskému slibu, dětem, rodině, majetku, bla bla....
Mohu tímhle přístupem i uspět a zpět si dotáhnout do hnízda buď totálně naštvanýcho chlapa, který mi to jednou stejně vrátí a nebo totálně zlomenou trosku, o kterou valastně už ani nebudu stát...a která se uzavře do sebe - muž bude fyzicky přítomen, ale duchem - srdcem bude stejně jinde...
Realitu jsem změnila, všechno je zase - zdá se - tak, jak já chci...

Nebo se můžu zachovat úplně jinak: realitu příjmu tak, jak ke mně přišla a budu se zabývat tím, co mi přinesla - co mi to říká o mně, o mém partnerovi, o našem vztahu...
Začnu se zabývat sama sebou, přemýšlet o sobě - kdo jsem, proč se tohle stalo, proč mne to zraňuje, jak JÁ to budu řešit. Budu se tedy zabývat jen tím, co JÁ mohu změnit - a budu měnit SVOJI vlastní realitu. Pak to funguje jako domino. Stačí, když jednu jedinou kostičku uvedeš do pohybu - změníš její směr, rychlost.... a dají se do pohybu všechny. Vytvoříš nový obrazec, novou realitu

Pandora se tu ještě nezjevila, ale tady to máš krásně vykresleno, co dělat můžeš

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#29 3. 2. 2009 21:11

Natalka08
♥♥♥----

Já myslím, že Zdenka momentálně nepotřebuje slyšet to, že neměla lézt do emailu.... Úplně tě chápu, já taky (a je tady i spousta jiných, jen na to už zapomněly) vlezla do mobilu, ikdyž jsem nebyla připravená a srazilo mě to na kolena....Přišel si k porodu, jako by nic a přitom už dávno byl s ní.... Ostatně moje vlákno si můžeš taky přečíst.... Plácala jsem se v tom úplně stejně, narozdíl od tebe jsem na to přišlo, když malé byly 3 měsíce.... Těch slibů od něj bylo strašně moc... Zahodil úplně všechno, zariskoval a ztratil nás (a my jej sad ). Sice je to u nás takový všelijaký, pořád za malou (náma) chodí, jen on si myslí, že se vlastně nic nezměnilo.... Pro něj možná ne.... Ty teď hlavně musíš myslet na svoje miminko, ať už to dopadne jakkoliv, ono tě bude strašně moc potřebovat... Nezapomeň, že jsi už o jedno miminko přišla, snaž se být v klidu (ikdyž vím, jak strašně to je těžký), miminko v tobě vše cítí... Drž se holka, piš tady, moc to pomáhá a věř, že bude líp.... Musíš hlavně myslet na to, co chceš ty, ty se musíš cítit v pohodě, ty musíš být šťastná....

Není tady

#30 3. 2. 2009 21:11

ZdendaX
♥♥-----

PavlaH napsal(a):

Zdeni , takže dvě věci, tys sto ještě stihla probrat s chlapem? Ouha, nemohla bys prosím tě nejdřív myslet a pak konat? Jo  jsi těhotná hormony na pochodu, chtělo by se ti stavět útulné hnízdečko a najedou je všechno jinak. Zvaž co si počneš. Nebudeš jediná s dítětem sama. Zkus popřemýšlet jestli chceš takového tátu pro dítě. Víš, proč si myslí, že se nic nestalo? Řeknu ti to - už tě tolikrát ukecal, to by bylo aby mu to zase neprošlo. Je klidný. Může být.

Nejsem hodná, ale když v tobě bouří emoce, nenajdeš správné řešení, jen budeš dělat botu za botou. Když nevíš kam jdeš, neznáš ani směr, pak jen dupeš dokolečka. Vybreč to, vybreč to, rozmysli se a pak teprv konej . Zkus si probrat všechny možnosti. Samostatné bydlení v ubytovně, pdnájmu. Peníze. Hlídání. Někoho, kdo by ti byl oporou pro případ, že to s ním skončíš. Teta, babička.... hlavně přemýšlej.

Jo to je přesný, už mě tolikrát ukecal, že vůbec nepřemýšlí o tom že by to teď mohlo být jinak.. I to je smutný..

Jo musím všechno promyslet já vím, už tady někdo psal, na odchody je pořád času dost, a zvlášť v mé situaci, z mojí nemocenské těžko můžu platit nájem a pořizovat výbavičku, takže nejdřív jedno a pak druhý, vím, jenom to prostě bolí, teď si nemůžu dovolit žádný ukvapený balení kufrů jako v tom březnu..

Není tady

#31 3. 2. 2009 21:13

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Zdeni, holčičko, hladím na dálku. Vím, co prožíváš a vím, že bude líp. A to v každém případě. hjarta

Nemá teď cenu řešit, proč jsi si přečetla jeho sms a mail - byla to chyba a ty to víš. A nemá cenu brečet nad rozlitým mlékem. Tohle řeš až později, až bude ta nejhorší bolest za Tebou. Pokud možno, neříkej příteli, že jsi si to znovu přečetla, ponižuješ se tím před ním. Obzvláště pokud to už s milenkou skončil (třeba to bylo i z důvodu těhotenství), určitě by to vyvolalo velkou hádku atd.

Jediné, co Ti teď můžu poradit - piš sem, všechny své pocity, bolesti. I když se Ti třeba nebudou určitě reakce líbit, nenech se tím odradit. Většina z nás to myslí dobře. smile Čeká Tě dlouhá cesta, která nebude jednoduchá, ale určitě ji zvládneš, protože máš důvod - miminko.

Je lepší to vše napsat nejdříve sem, než to řešit s přítelem. TAdy se pokus vybouřit ze všech svých emocí. Až překonáš to nejhorší, začni to teprve řešit doma.

Nevím, zda je to, co píšu dobrá rada, ale po svých zkušenostech bych se to takhle pokusila dělat.

Držím moc pěsti. hjarta

Není tady

#32 3. 2. 2009 21:16

ZdendaX
♥♥-----

Natalka08 napsal(a):

Já myslím, že Zdenka momentálně nepotřebuje slyšet to, že neměla lézt do emailu.... Úplně tě chápu, já taky (a je tady i spousta jiných, jen na to už zapomněly) vlezla do mobilu, ikdyž jsem nebyla připravená a srazilo mě to na kolena....Přišel si k porodu, jako by nic a přitom už dávno byl s ní.... Ostatně moje vlákno si můžeš taky přečíst.... Plácala jsem se v tom úplně stejně, narozdíl od tebe jsem na to přišlo, když malé byly 3 měsíce.... Těch slibů od něj bylo strašně moc... Zahodil úplně všechno, zariskoval a ztratil nás (a my jej sad ). Sice je to u nás takový všelijaký, pořád za malou (náma) chodí, jen on si myslí, že se vlastně nic nezměnilo.... Pro něj možná ne.... Ty teď hlavně musíš myslet na svoje miminko, ať už to dopadne jakkoliv, ono tě bude strašně moc potřebovat... Nezapomeň, že jsi už o jedno miminko přišla, snaž se být v klidu (ikdyž vím, jak strašně to je těžký), miminko v tobě vše cítí... Drž se holka, piš tady, moc to pomáhá a věř, že bude líp.... Musíš hlavně myslet na to, co chceš ty, ty se musíš cítit v pohodě, ty musíš být šťastná....

děkuju Natálko,
vím že nejsem sama, že se to stalo spoustě lidí, něco sem i četla, ale když toto je zrovna takový blbý období..., a přijde mi, že jsme mladí na podvádění, v tom smyslu, že nejsme manželé, neměly jsme děti když s tím začal tak nechápu proč nešel jedním směrem ale hrál to na dvě strany..
Tvůj příběh si co nejdřív přečtu, pomůže mi když najdu nějakou spřízněnou duši..

Není tady

#33 3. 2. 2009 21:20

ZdendaX
♥♥-----

Amriana napsal(a):

ZdendaX napsal(a):

Amriana napsal(a):

Zdeni a jak si to NĚCO zásadního proto, aby napravil svou chybu představuješ ? Já nějak nevím , co tím myslíš ...

Třeba aby mi řekl, že toho MOC LITUJE a že to byla největší chyba v jeho životě nebo něco takovýho, ale ono nic. To že mi řekl, že ho to mrzí bylo na moji otázku co si o tom mám myslet..

Není tady

#34 3. 2. 2009 21:23

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

ZdendaX napsal(a):

Mezitím, než jsem dopsala svůj příspěvek, jich je tu několik.

Trošku prrr. Jak by sis představovala, aby napravil svou chybu. Aby Tě odprosil na kolenou a zahrnul květinami? Ne, tak to fakt nečekej.

Pokud má váš vztah přežít, tak je to velká kupa práce na dlouhou dobu. A ta práce je na vás obou. Tím, že budeš očekávat omluvná gesta ničemu nepomůžeš. A hlavně ne sobě.

Tvoje práce teď spočívá hlavně v tom, aby:

- jsi se sklidnila co nejvíce to jde, odjeď třeba někam na víkend (někam, kde je Ti dobře - kamarádky, rodina, hory ...), pravděpodobně si budeš připadat hrozně, ale je to krok k získání nadhledu
- v každém případě se vyhýbej jeho mailu, mobilu apod., nekontroluj ho, když píše, kradmými pohledy, nestůj mu za zadkem, nech ho dýchat
- začni uvažovat, co chceš - a to poctivě - jsou dvě varianty - být s ním nebo bez něj, tomuto rozhodnutí podřiď další kroky
- pokud se rozhodneš pro variantu být s ním (což je mnohdy ta těžší varianta), budeš muset dřív či později (spíš dříve) udělat tlustou čáru za tím, co se stalo - a to se vším všudy; budeš muset nalézt sama sebe, překřičet svoje uražené ego a nalézt v sobě milující ženu - tím myslím bez podmínek
- pokud se rozhodneš být sama s dítětem - následují logicky hlavně praktické kroky - dohodnout se na financích, na styku s dítětem, vyřešit bydlení apod.

Není tady

#35 3. 2. 2009 21:23

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Neřeš chlapa, kočko, to nevyřešíš, jen si postavíš z domněnek barák... a budeš se divit, když to nakonec bude jinak. Schovej si sílu pro sebe, pro svoje řešení.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#36 3. 2. 2009 21:28

ZdendaX
♥♥-----

Nabuko0 napsal(a):

ZdendaX napsal(a):

Trošku prrr. Jak by sis představovala, aby napravil svou chybu. Aby Tě odprosil na kolenou a zahrnul květinami? Ne, tak to fakt nečekej.

Pokud má váš vztah přežít, tak je to velká kupa práce na dlouhou dobu. A ta práce je na vás obou. Tím, že budeš očekávat omluvná gesta ničemu nepomůžeš. A hlavně ne sobě.

- jsi se sklidnila co nejvíce to jde, odjeď třeba někam na víkend (někam, kde je Ti dobře - kamarádky, rodina, hory ...), pravděpodobně si budeš připadat hrozně, ale je to krok k získání nadhledu
- v každém případě se vyhýbej jeho mailu, mobilu apod., nekontroluj ho, když píše, kradmými pohledy, nestůj mu za zadkem, nech ho dýchat
- začni uvažovat, co chceš - a to poctivě - jsou dvě varianty - být s ním nebo bez něj, tomuto rozhodnutí podřiď další kroky
- pokud se rozhodneš pro variantu být s ním (což je mnohdy ta těžší varianta), budeš muset dřív či později (spíš dříve) udělat tlustou čáru za tím, co se stalo - a to se vším všudy; budeš muset nalézt sama sebe, překřičet svoje uražené ego a nalézt v sobě milující ženu - tím myslím bez podmínek
- pokud se rozhodneš být sama s dítětem - následují logicky hlavně praktické kroky - dohodnout se na financích, na styku s dítětem, vyřešit bydlení apod.

Ne zahrnul květinami, ale jen sem myslela to, abych nějakým způsobem já citila že toho on lituje, nebo abych to třeba jen cítila z jeho chování, nevím jak to vysvětlit, prostě cítím že toho nelituje ba naopak že je na to hrdý nebo něco takovýho, nevím jak to popsat, jako že si ty vzpomínky chce uchovat a její fotky nikdy nevyhodit (to se ovšem nikdy nedozvím), rozumíš aspon trošku??

To ostatní co jsi psala musím pročíst a pořešit si sama v sobě v klidu

Není tady

#37 3. 2. 2009 21:31

ZdendaX
♥♥-----

pro Nabuko:
např. na mě okamžitě všichni poznaly že se se mnou něco děje, vyptávají se, odbíjím je tím, že řeknu že mám nějaký problémy který momentálně s tím kdo se ptá nechci řešit, ale přítelovi nic není, netrápí ho to, nepřemýšlí nad tím, že udělal něco co se nemá, dokáže se normálně smát s kýmkoli a bavit se normálně víš.., ovšem vím že když ho něco trápí tak to na něm taky jde vidět nebo aspon vždycky bylo..

Není tady

#38 3. 2. 2009 21:32

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

ZdendaX napsal(a):

Nabuko0 napsal(a):

ZdendaX napsal(a):

Ne zahrnul květinami, ale jen sem myslela to, abych nějakým způsobem já citila že toho on lituje, nebo abych to třeba jen cítila z jeho chování, nevím jak to vysvětlit, prostě cítím že toho nelituje ba naopak že je na to hrdý nebo něco takovýho, nevím jak to popsat, jako že si ty vzpomínky chce uchovat a její fotky nikdy nevyhodit (to se ovšem nikdy nedozvím), rozumíš aspon trošku??

Ty Zdeni možná budu úplně mimo, kdyžtak mě oprav ... mě připadá, že pocit, že ji mohl mít rád, že se zamiloval současně do ní , i když měl tebe je horší než kdyby to bylo jen o sexu a užívání si ..

Upravil(a) Amriana (3. 2. 2009 21:34)

Není tady

#39 3. 2. 2009 21:34

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

ZdendaX napsal(a):

pro Nabuko:
např. na mě okamžitě všichni poznaly že se se mnou něco děje, vyptávají se, odbíjím je tím, že řeknu že mám nějaký problémy který momentálně s tím kdo se ptá nechci řešit, ale přítelovi nic není, netrápí ho to, nepřemýšlí nad tím, že udělal něco co se nemá, dokáže se normálně smát s kýmkoli a bavit se normálně víš.., ovšem vím že když ho něco trápí tak to na něm taky jde vidět nebo aspon vždycky bylo..

Aha ...takže kdyby se kál veřejně , nebo to na něm bylo poznat, tak by se odpouštělo snáz ?

Není tady

#40 3. 2. 2009 21:38

ZdendaX
♥♥-----

Amriana napsal(a):

ZdendaX napsal(a):

Nabuko0 napsal(a):

Ty Zdeni možná budu úplně mimo, kdyžtak mě oprav ... mě připadá, že pocit, že ji mohl mít rád, že se zamiloval současně do ní , i když měl tebe je horší než kdyby to bylo jen o sexu a užívání si ..

nebylo to jenom o sexu a užívání si, několikrát ji psal MÁM TĚ RÁD, takže ji rád měl, i z toho ostatního co si psaly to bylo zřejmý, já vím a bolí to, od prvního do posledního sexu ten vztah byl asi 3/4roku což je dost dlouhá nevěra pro dva mladé lidi... (mě je 24 a jemu 27) a rád ji skutečně měl a ona jeho což mě bolí mnohem víc než to že s ní spal..

Není tady

#41 3. 2. 2009 21:39

ZdendaX
♥♥-----

Amriana napsal(a):

ZdendaX napsal(a):

pro Nabuko:

Aha ...takže kdyby se kál veřejně , nebo to na něm bylo poznat, tak by se odpouštělo snáz ?

To asi ne, jenom bych věděla že mu na tom OPRAVDU záleží, takto je mu to zřejmě šumák jak už psala PAVLAH

Není tady

#42 3. 2. 2009 21:40

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

ZdendaX napsal(a):

pro Nabuko:

K tomuhle ještě jedna rada - snaž se to neventilovat před okolím. Byla to jedna z největších chyb, kterých jsem se dopustila. Všichni z okolí to věděli a manželovi bylo trapně. Vlastně i díky tomu se nemohl vrátit zpět, protože by tím přeci přiznal, že udělal nějakou chybu - a to by jeho ego nezvládlo. wink

Pokus se nevytvářet si domněnky - do hlavy mu nevidíš, nevíš, o čem přemýšlí, co cítí. Jak se chová navenek může být něco úplně jiného. Pochybuju, že by byl na sebe hrdý. Není to pro chlapa nic k chlubení, že zahýbá těhotné ženě.

Není tady

#43 3. 2. 2009 21:41

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

ZdendaX napsal(a):

Amriana napsal(a):

ZdendaX napsal(a):

pro Nabuko:

To asi ne, jenom bych věděla že mu na tom OPRAVDU záleží, takto je mu to zřejmě šumák jak už psala PAVLAH

Kdyby mu na Tobě OPRAVDU nezáleželo, tak je pravděpodobně už v trapu.

Není tady

#44 3. 2. 2009 21:41

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Zdeni jo .. tomuhle rozumím ..to bolí ... ale možná ti pomůže, že to, že se zamiloval i jinde ještě nemuselo znamenat, že tebe měl rád míň ... mohlo ale nemuselo ..stává se, že se člověk zamiluje do dvou lidí naráz ..ale neznamená to, že to nebolí... Já neříkám, že to tak je dobře , ale že se to stává ...no .

Není tady

#45 3. 2. 2009 21:43

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

ZdendaX napsal(a):

Amriana napsal(a):

ZdendaX napsal(a):

pro Nabuko:

Ale tak zase na druhou stranu si vem, že kdyby chtěl, tak je dávno pryč ... nic ho neudrží nezadrží ..

Není tady

#46 3. 2. 2009 21:43

ZdendaX
♥♥-----

Nabuko0 napsal(a):

ZdendaX napsal(a):

pro Nabuko:

K tomuhle ještě jedna rada - snaž se to neventilovat před okolím. Byla to jedna z největších chyb, kterých jsem se dopustila. Všichni z okolí to věděli a manželovi bylo trapně. Vlastně i díky tomu se nemohl vrátit zpět, protože by tím přeci přiznal, že udělal nějakou chybu - a to by jeho ego nezvládlo. wink

Pokus se nevytvářet si domněnky - do hlavy mu nevidíš, nevíš, o čem přemýšlí, co cítí. Jak se chová navenek může být něco úplně jiného. Pochybuju, že by byl na sebe hrdý. Není to pro chlapa nic k chlubení, že zahýbá těhotné ženě.

Chtěla sem to rozebrat se svojí sestrou, ale nějak to nejde, a ani nechci aby to někdo věděl, než se rozhodnu co budu dělat dál, ale jestli se budu stěhovat tak samozřejmě řeknu proč a řeknu pravdu, a to i jeho rodině, pro jeho rodinu je to první vnouče a on má z nich celkem vítr, tam je nevěra něco naprosto zakázaného a neodpustitelného, takže toto bude pro něho asi největší ponížení..

Není tady

#47 3. 2. 2009 21:47

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Zdeni - tohle je šílený, já vím. Všechny ty chytrý rady tady, jak jsi se neměla nikam dívat, jak jsi neměla jednat, ale přemýšlet, jak jsi měla mít všechno promyšlený.... no, podle mě to nejde, prostě to nejde. Když ti lže někdo, komu naprosto důvěřuješ, kdo je tvojí polovičkou, tak to přemýšlění jaksi nefunguje. Všechny co to mají tak úžasně srovnaný opravdu obdivuju. Já to teda nemám. A podle mě většina to tak nemá, ale to už je fuk.
Na tvojí situaci žádná univerzální rada podle mě neexistuje, měla by ses ohlížet nejvíc na sebe. To že on si myslí, že tě má už navždy jistou....no ať si myslí, rozhodnutí je stejně jenom na tobě. Stejně jako celá situace. Zkus si udělat pro a proti, někdy to alespoň trošičku pomůže. A hlavně, pohlaď mimouška a říkej mu, jak moc ho máš ráda hjarta

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#48 3. 2. 2009 21:48

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

ZdendaX napsal(a):

Nabuko0 napsal(a):

ZdendaX napsal(a):

pro Nabuko:

Chtěla sem to rozebrat se svojí sestrou, ale nějak to nejde, a ani nechci aby to někdo věděl, než se rozhodnu co budu dělat dál, ale jestli se budu stěhovat tak samozřejmě řeknu proč a řeknu pravdu, a to i jeho rodině, pro jeho rodinu je to první vnouče a on má z nich celkem vítr, tam je nevěra něco naprosto zakázaného a neodpustitelného, takže toto bude pro něho asi největší ponížení..

Au ... tohle Ti ho ale nevrátí ..a navíc ztratíš jeho veškerej respekt a úctu ..bude to jen pomsta ... já asi rozumím, že bys mu ho ted nejraději kopla ..ale holka mysli spíš na sebe .. co tohle udělá s tebou, budeš pak spokojenější ?

Upravil(a) Amriana (3. 2. 2009 21:49)

Není tady

#49 3. 2. 2009 21:49

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

ZdendaX napsal(a):

samozřejmě řeknu proč a řeknu pravdu, a to i jeho rodině, pro jeho rodinu je to první vnouče a on má z nich celkem vítr, tam je nevěra něco naprosto zakázaného a neodpustitelného, takže toto bude pro něho asi největší ponížení..

A pro Tebe zadostiučinění? Jako bych se slyšela usch Věř, že jeho rodina bude zpočátku možná v šoku, budou stát za Tebou, ale pak "vyhraje" krev. Bylo to u nás stejné. Po prvotních reakcích tchýně, který dostala astmatický záchvat, a volala mi cca hodinu, kde mi říkala, že se mám přestěhovat k nim a že s BM okamžitě končí apod. - se přešlo do stavu, kdy mého BM prosila, aby k ní přijel, že se na něj nezlobí a že se DOKONCe nezlobí ani na mě apod.

Teď vycházíme dobře, stýkáme se, máme se rády (i se zbytkem rodiny). Milenku zatím nepřijali do rodiny - ale to nesouvisí vůbec se mnou, ale spíš s tím, že jim "nevoní".

Není tady

#50 3. 2. 2009 21:49

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Jenjak čtu ty oslední příspěvky...neříkej nikomu nic jen kvůli pomstě, to není fér pussa

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí