6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Regina: http://www.novinky.cz/clanek/137307-sal
00-kc.html U jste to někdo pil?
moc se omlouvám vem, kdo přispěli do "původního tématu" - omylem se mi je povedlo smazat... take se sem pokusím nakopírovat ve, co bylo napsáno, celé vlákno mi u obnovit nepůjde... omlouvám se!
Ladie: Určitě znám lepí způsoby, jak utratit 1500,-
Oxi: ak chces kludne ti aj ja vykakam kilo za 10 papekov
tina: fúúúj,. jetěe u mám ndeska dávy v sobě dost, u bych ádnou nepozřela... a do rána to snad zapomenu, brrrr
Kamchinka: jakou máte nejraději kávičku? já si ráda dám v kavárně capucino nebo Late, a docela jsem si oblibila Coffee heaven - mnamy, oriskova kavicka atd... nekdo me lakal na Starbucs(nevim jak se to presne pise), ale zastim neni na chodove v praze otevrena, takze si pockam..
Oxi: Coffee heaven teda velmi nemusim ... aj ked tam chodim dost casto Pride mi, ze je tam nic moc kava, mam tam rad dorticky a dzusiky
Najradsej mam dvojite presso (nie objemom ale silou) z kvalitnej kavy. Bohuzial aj v Prahe dokazu malokde urobit kvalitne presso. Asi najlepsie co som pil bolo v Illy na Zlicine.
Ronja: Mě Starbucks nezaujal, v Coffee Heavan mají dobrou horkou čokoládu, kávu od nich taky nemusím mít, není patná, ale ani výjimečně dobrá.
Mám spí oblíbené kavárny, kde konkrétně vím e mi jejich káva chutná, ne řetězce...
Zuzi777a: "cibetkové" kafe měli v nabídce před vánoci v Makru. Ne e by mě nezaujalo, dokonce bych i ochutnala - ale ta cena??!!! Můj mana je kávový fajnmekr- kávu doma připravuje zásadně on, kávičku si nechává posílat z nějakých e-shopů- přednost dává Arabice. Přemýlím, e bych mu tuhle úasnost nadělila k narozeninám.... Pak Vám písnu, jestli jsem nezačla po kafi mňoukat( kdy je to prolé kočkovitou elmou)..
Jinak já mám nejraději neslazené latté- Illy je můj favorit.
D.:Hezké odpoledne,
taky mám ráda silnějí presso a nejvíc mi chutná "brazilská nakyslá chu".
Pokud jde o kavárny, tak mi po přestěhování chybí mé oblíbené kavárny, na které jsem byla roky zvyklá.. Dát si presso, nějaké nealko, popřípadě sendvič a sedět, povídat si či číst.. Nějak v "mém novém" městě nemůu najít tu pravou kavárnu pro mě, asi ze ze mě stal kavárenský závislák
Není tady
A ja ze si aj ty prispela
Není tady
tino: a kde jsi bydlela predtim? v brne nejsou kavarnicky? To ma eto taky bavilo sejit se s kamaradkami, debatovat(rozumej drbat) a pit kaficko, nejaky dortik... ale s tim mym sidlem, co neposedi, to moc nejde...
pred tydnem jsem byla v italii na horách, jak tam jsem si kafícko vychutnala, no kaficko, ty moje nekomu muze pripadat jako mlecne břečky...ale to capucinko, late - italsky mnamka...
Není tady
Oxi: no ja pracovala v t-mobilu a meli jsme posledni rok Coffee heaven primo v praci, v budove... a mnohdy jsem radeji si dala kaficko tam, a vzala do kanclu(ty jejich kelimky jsem pila i pul dne) nez si varit sama:)))
Není tady
Kamchi, jsou, já jsem nepsala, e ne
s dětma do baby kavárny nebo cukrárny - není to na dlouho, ale jako zpestření - ovem nesmí řádit chřipky, to si to raději odpustím... a nebo bez dětí - a je to
Není tady
tino prave ted nikam radsi nechodime s malou, radeji zarizuju vse bez ni... no dobre je to v lete nekde na zahradce s ditetem,ale na pokecani to moc neni, tedy aspn s tim mym certikem:)
Není tady
Objednáváte arabicu z nějakého e-shopu?
Není tady
Ahoj já teďka piju Arabicu z Jamajky. Je to 100% bio a kosher káva. Za mě výborná. eshop je reklama
Není tady
A nezvaovali jste koupit si domů mainu na kafe? My si teď udělali radost k vánocům a koupili si Juru https://www.shop-jura.cz/e-shop/kavovar … pressa-e60 . Jsem nadená, kafe je výborný. Dětem s tím dělám horkou čokoládu, take vlastně chodí na kafe se mnou :-)
Není tady
Ne, mainu ani náhodou.
A jestli mi kafe uvaří Jura nebo Mirek...Hlavně, e mi chutná.
Není tady
Jaký kafe nejraději pijete? A jaký druh vám nejvíc chutná? A vím, co mám kupovat :-)
Není tady
Jaký kafe nejraději pijete?
Kadý, na který neplatí výrok "Děti... vlastně chodí na kafe se mnou"
Není tady
No jasný, bez dětí líp. Ale nemám hlídání a kafe potřebuju denně alespoň 2x :-)
Není tady
Anickakucerka napsal(a):
Jaký kafe nejraději pijete? A jaký druh vám nejvíc chutná? A vím, co mám kupovat :-)
Cibetková.
Není tady
Black Ivory
Není tady
"Od koho je káva?" "Od ida." "A proč ne ze spolku?" "Měli zavříno."
Není tady
Nejlepí káva je podle mě ta udělaná v dezvě, ale je to tak trochu drbačka a chvíli to trvá, take mám doma taky automatickou mainu...
Není tady
Zdarec jakou si kupujete domů kávu.Myslím tím zrnkovou kávu do espressa.
Není tady
Zkus si koupit purocoffee.Koupila jsem ji manelovi na narozeniny a velice nám vem chutná.
Není tady
Uz spim, po obycejne zrnkove kave za 9,-Kc pytlik, tak vam vsem preju, abyste nasli/y tu nejlepe placenou reklamu na kavu, ktera chutna vam i tem, co vam naletej..., a aby se vam po ni spalo a rano vstavalo tak sladce a prijemne, jako mne!!! Dobrou (noc i kavu!!!)
Není tady
Já objednávám arabicu i cibetkové z *** Mají fajn výběr i na "kadodenní pití" a více speciální kávy na různé významné dny nebo jako dárky. Beru z tama vdycky rovnou i čaje. Jen s tou cibetkovou se pořád společně spíe seznamujeme.
Upravil(a) AndreaP. (5. 6. 2022 18:36)
Není tady
Cibetkovou jsem si kdysi dal za pouhých 250,- kaček, panička se mnou dva dni nemluvila.
Není tady
Proč? Smrdělo ti z huby, nebo z peněenky?
Není tady
Nesmrdělo nic. Tak si ji také dej.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Nesmrdělo nic. Tak si ji také dej.
Petře, divím se ti, e na tyhle ubohosti vůbec reaguje. Nedávej tomu energii. Radi se poděl o záitek. Jak ta cibetková káva chutná? Já to nějak nemám odvahu ochutnat.
Není tady