18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Toto fórum (ani ádné jiné na forech Babinet.cz) není určeno k partnerské seznamce. Tedy nejsou povoleny ádná seznamování za jiným účelem ne přátelství. Jakékoliv pokusy o jiná seznamování budou nekompromisně mazány a moderátorky mají plné právo takto činit.
Není tady
s tim souhlasim a taky tomu duveruji abych se nemusela bat ze to nekdo nemysli cestne dekuji
Není tady
Hledám kolegyni-podnikatelku "cestovatelku",která zvauje zájezd přes AGENTURU 97 do zajímavé země. Spíe a na podzim.Uvítám ale i monost společného cestování v ČR -welness,fitness a pod. :-)Dámská jízda má své kouzlo.
Není tady
hledam kamaradku na dopisovani i setkani ktera pochazi ze stredni moravy a bydli na berounsku.nebo revnicku aby to bylo blizko. je mi 48 ilona
Není tady
Ahojky, dnes jsem se přihlásila a hledám spřízněnou duičku (kamarádku) z Mostu, na pokec. Bydlím tady od jara, je mi 44 a chodím jenom do práce a domů. Teď jsem alespoň začala plést, abych se zabavila.
Ozvěte se mi prosím.
Samozřejmě budu ráda komunikovat s kadým i na netu o radostech i starostech vedních dnů.
Těím se mooooc!!! A díky vem!!!!
Pa pa!
Není tady
: Ahoj, jsem z Olomouce ,je mi 65 let a koníčky :cestování a k moři nebo na hory.Také ráda zkouím nové recepty,někdy úspěně .Ráda bych si popovídala s někým třeba o pěstování kytek a podobně .
Upravil(a) norika (15. 4. 2011 10:16)
Není tady
Ahoj,
bude mi 45, děti odrostlé a já práce, práce, práce... nové manelství, take starý ivot je pryč..Třeba by se nala nějaká dobrá due, která je na tom podobně...Poplkaly bychom si alespoň písemně..
Není tady
Ahoj. Mě 37 .Hledám kamarádku z Děčína. Písmenka nebo dáme skleničku ? Jarča
Upravil(a) JarčaD (26. 3. 2014 8:36)
Není tady
Je mi 41 let, mám známé i kamarádky.., ale chybí mi opravdová ,, spřízněná due". Turnovsko, Jičínsko, Semilsko..
Není tady
Ahojky,hledam kamaradku na pokec treba na chatu o detech,beznych radostech a starostech. Jsem z Hati u Hlučína. Je mi 24 a mam 2letou dcerku :-)
Není tady
Ahojky,hledám kamarádku z Českobudějovicka a okolí na pokec ale i návtěvu různých akcí,třeba kino koncerty atd,ale hlavně na cestování,mám pár plánů,ale samotné se mi nechce.Dítě mi vyrostlo,dobrý chlapi vymřeli,take pokud se ozve pohodová kámoka budu moc ráda :-D
Není tady
Ahoj hledam kamaradku z ostravy pred rokem jsme se prestehovali a moc lidí tady neznam meli jsme tezke obdobi ale ted je to lepsi chybi jen si s nekym popovidat tak budu rada za odpoved
Není tady
Vidim ze i tady je to beznadejne nikdo nepise tak at se dari aspon tem pristim
Není tady
Martina1973 napsal(a):
Vidim ze i tady je to beznadejne nikdo nepise tak at se dari aspon tem pristim
Ahoj Martino, jsem také zklamaná, e to tu nefunguje, jak bych si představovala. Je tu spousta odkazů, ale kde nic tu nic. Před pár lety jsem sem chodila kadý den a byla tu skvělá parta lidiček. Nyní jsme si otevřela vlastní "komůrku" a nikdo mi neodpověděl. Tak kdy bude mít chu, napi,budu ráda. Atalanta
Není tady
Marti, odkud z Ostravy jsi?
Není tady
Hledám kamarádku Ze Zlína na kafíčko a pokec. Je mi 47, mám dvě dospělé děti.
Není tady
Hladám kamarádku na ití. Jsem u v důchodu, ale moc ráda iji a vytvářím různé "věci" z patchworku. Chrudim
Není tady
Hledam kamaradku na dovolenou.Doplnění pokoje.23.6-30.6.Kreta.
Není tady