6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Toto fórum (ani žádné jiné na forech Babinet.cz) není určeno k partnerské seznamce. Tedy nejsou povoleny žádná seznamování za jiným účelem než přátelství. Jakékoliv pokusy o jiná seznamování budou nekompromisně mazány a moderátorky mají plné právo takto činit.
Není tady
s tim souhlasim a taky tomu duveruji abych se nemusela bat ze to nekdo nemysli cestne dekuji
Není tady
Hledám kolegyni-podnikatelku "cestovatelku",která zvažuje zájezd přes AGENTURU 97 do zajímavé země. Spíše až na podzim.Uvítám ale i možnost společného cestování v ČR -welness,fitness a pod. :-)Dámská jízda má své kouzlo.
Není tady
hledam kamaradku na dopisovani i setkani ktera pochazi ze stredni moravy a bydli na berounsku.nebo revnicku aby to bylo blizko. je mi 48 ilona
Není tady
Ahojky, dnes jsem se přihlásila a hledám spřízněnou dušičku (kamarádku) z Mostu, na pokec. Bydlím tady od jara, je mi 44 a chodím jenom do práce a domů. Teď jsem alespoň začala plést, abych se zabavila.
Ozvěte se mi prosím.
Samozřejmě budu ráda komunikovat s každým i na netu o radostech i starostech všedních dnů.
Těším se mooooc!!! A díky všem!!!!
Pa pa!
Není tady
: Ahoj, jsem z Olomouce ,je mi 65 let a koníčky :cestování ať k moři nebo na hory.Také ráda zkouším nové recepty,někdy úspěšně .Ráda bych si popovídala s někým třeba o pěstování kytek a podobně .
Upravil(a) norika (15. 4. 2011 10:16)
Není tady
Ahoj,
bude mi 45, děti odrostlé a já práce, práce, práce... nové manželství, takže starý život je pryč..Třeba by se našla nějaká dobrá duše, která je na tom podobně...Poplkaly bychom si alespoň písemně..
Není tady
Ahoj. Mě 37 .Hledám kamarádku z Děčína. Písmenka nebo dáme skleničku ? Jarča
Upravil(a) JarčaD (26. 3. 2014 8:36)
Není tady
Je mi 41 let, mám známé i kamarádky.., ale chybí mi opravdová ,, spřízněná duše". Turnovsko, Jičínsko, Semilsko..
Není tady
Ahojky,hledam kamaradku na pokec treba na chatu o detech,beznych radostech a starostech. Jsem z Hati u Hlučína. Je mi 24 a mam 2letou dcerku :-)
Není tady
Ahojky,hledám kamarádku z Českobudějovicka a okolí na pokec ale i návštěvu různých akcí,třeba kino koncerty atd,ale hlavně na cestování,mám pár plánů,ale samotné se mi nechce.Dítě mi vyrostlo,dobrý chlapi vymřeli,takže pokud se ozve pohodová kámoška budu moc ráda :-D
Není tady
Ahoj hledam kamaradku z ostravy pred rokem jsme se prestehovali a moc lidí tady neznam meli jsme tezke obdobi ale ted je to lepsi chybi jen si s nekym popovidat tak budu rada za odpoved
Není tady
Vidim ze i tady je to beznadejne nikdo nepise tak at se dari aspon tem pristim
Není tady
Martina1973 napsal(a):
Vidim ze i tady je to beznadejne nikdo nepise tak at se dari aspon tem pristim
Ahoj Martino, jsem také zklamaná, že to tu nefunguje, jak bych si představovala. Je tu spousta odkazů, ale kde nic tu nic. Před pár lety jsem sem chodila každý den a byla tu skvělá parta lidiček. Nyní jsme si otevřela vlastní "komůrku" a nikdo mi neodpověděl. Tak když budeš mít chuť, napiš,budu ráda. Atalanta
Není tady
Marti, odkud z Ostravy jsi?
Není tady
Hledám kamarádku Ze Zlína na kafíčko a pokec. Je mi 47, mám dvě dospělé děti.
Není tady
Hladám kamarádku na šití. Jsem už v důchodu, ale moc ráda šiji a vytvářím různé "věci" z patchworku. Chrudim
Není tady
Hledam kamaradku na dovolenou.Doplnění pokoje.23.6-30.6.Kreta.
Není tady