6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
@Bety: Děkuji za upozornění, neuvědomila jsem si to, a beru na vědomí
Není tady
ja mam taky nejlepsi zkusenosti se snekama z listoveho testa. jina mozzarelu a rajce davam na bagetku namazanou almete nebo lucinou obycejnou a pridam k tomu jeste bazalku a ta chut jak s epropoji je to uzasny. pomazankam ja moc neholduju vetsinou jeste koupim ruzne druhy syru a sunek a nakrajim nejake pecivo-popr nejake ryzove chlebicky ci krekry. vim ze moje mamka je jeste porad zastance normalnich chlebicku ale to ja uz moc nejsem
Není tady
Pravda je, že klasické chlebíčky taky nedělám. Miluju listové těsto a vše z něj. Dělám taky šneky a ještě tyčinky s kmínem, jsou perfektní na zobání. Super zkušenost mám i se servírováním Nachos a Guacamole, je to něco, co spousta lidí nezná, ale na léto je to super. Guacamole je jednoduché připravit, hlavně nekupovat v obchodě. Jinak preferuju obsluž se sám, dobré sýry a šunky, sušená rajčata a olivy
Není tady