14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Jaké máte zkuenosti s indukční varnou deskou, v čem je lepí a v čem horí, ne klasická? Nemám moc peněz, indukční je dost drahá ale chtěla jsem ji k vůli dceři, která má pokozenou motoriku, aby se nepopálila. Nebo pořídit kombinovanou? Je něco, co na indukční nejde uvařit? Hrnce mám staré 20 let, stejně budu kupovat nové, to by problém nebyl.
Není tady
Tak bych se přiklonika k indukční. Měnila jsem kuchyň a pořídili do ní indukční a jsem maximálně spokojená. Kombinovanou bych nevolila. Známá ji má a stejně vaří jen na indukci.
Není tady
Tak my máme doma indukční vařič a neměmila bych.Sem moooooooooooc spokojená je to rychlý.Nebere mi to teflonový pánve,ale ted se dělá tolik nádobího,e seene v poho.Já nejvíc pouívám na indikci smalt to bere v poho.
A hlavně ti to neere tolik elektriku kolem.Jde ti to přímo pod hrnec a pak vypne a je to.
Není tady
Milé administrátorky a administrátoři fóra.
je mi moc líto, e jste mi přesunuli dotaz do rubriky technika v kuchyni. toto přesunutí se rovná prakticky vyřazení. Psala jsem do pavlače, protoe si myslím, e sem chodí dost holek, co indukci má a rády by se podělily o zkuenosti.
Do Techniky v kuchyni holky, co u kuchyň mají zařízenou, určitě nepůjdou. Před rokem, 21.3.2008 se tu Amba ptala na toté, prosí o odpovědi, ale neodpověděl jí nikdo.
Vkládala jsem do diskuse velké naděje, myslela jsem, e by moha pomoct i ostatním, vyměnit si zkuenosti s tou indukcí, ale obávám se, e diskuse přeřazením definitivně skončila.
Neel by dát příspěvek zpět?
Díky. Amely
Není tady
amely napsal(a):
Milé administrátorky a administrátoři fóra.
je mi moc líto, e jste mi přesunuli dotaz do rubriky technika v kuchyni. toto přesunutí se rovná prakticky vyřazení. Psala jsem do pavlače, protoe si myslím, e sem chodí dost holek, co indukci má a rády by se podělily o zkuenosti.
Do Techniky v kuchyni holky, co u kuchyň mají zařízenou, určitě nepůjdou. Před rokem, 21.3.2008 se tu Amba ptala na toté, prosí o odpovědi, ale neodpověděl jí nikdo.
Vkládala jsem do diskuse velké naděje, myslela jsem, e by moha pomoct i ostatním, vyměnit si zkuenosti s tou indukcí, ale obávám se, e diskuse přeřazením definitivně skončila.
Neel by dát příspěvek zpět?
Díky. Amely
Amely, na Pavlači odkaz na tvůj dotaz zůstal. Navíc Technika v kuchyni je součástí celé skupiny fór o jídle a vaření a podle prvních statistik je o ně nečekaný zájem. Take bych řekl, e by jsi měla být s mnostvím reakcí spokojená...
Není tady
Amely,moje pristi bude jen indukcni,je sice o dost drazsi,ale pri dnesni (a budouci)cene energie si myslim ze se mi naklady opet vrati,je daleko sporivejsi nez normalni a le potrebujes k tomu odpovidajici nadobi,ne vsechny hrnce jsou pouzitelne.
Není tady
Jednoznačně indukce, je rychlejí ne varná konvice, nikomu neublíí, způsob vaření se rychle najde, je to stejné jako např. přechod z elektriky na plyn, taky hned napoprvé se něco nepodaří.... , v dnení době např. trojplotýnka s jednou zdvojenou stojí ca. 15 tisíc, určitě neváhej.... Hrnce smaltované, plechové a jiné starí v domácnosti uije báječně, novějí se sendvičem někomu daruje a pak si dokoupí pár konkrétních kousků, např. papiňák, pánev a hotovo... Dobrý tip - sada tří meních hrnců, lépe řečeno jeden hrnec a dva rendlíky koupí za 200,-- v Ikea. Jsou praktické a za pusu a svoji slubu udělají náramně....
Není tady
A hlavně, ádné krabky, ádné drbání a odmáčení připečených a vykypěných jídel a tekutin.... Vedle hrnce je studeno, take kdy cákne, zůstane to mokré, dokud to neutře a co by poteklo po těle hrnce, tak se max. udělá malý kruh v obvodu hrnce, který vlhkým hadříkem přetře a je pryč....
Není tady
Jak píe Macex - ádná připečená jídla /tedy kdy vaří syn, tak je nacákáno i na indukci))) /. Prostě indukce je super
Není tady