|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Dneska jsem se odhodlala a uvařila vývarek(jsem nemocná, nevařím)
Není tady

tak u nás dnes riziko
zítra bramborovej salát ,řízek
Není tady
včera:kuřecí vývar
kuře na česneku+brambor
Míša řezy
dnes: řízek,jako příloha jen zelenina
Není tady
včera hranolky v troubě, krůtí čevapčiči, též v troubě
dneska kuřecí čína
zítra krůtí závitky, šťouchaný brambor
v pondělí mi prosím nasypte zrní .....
Není tady
Dnes brsalát, smažený kapr, smažené rybí prsty a smažené kuřecí kousky.
Zítra pečené plněné papriky a závitky z mletého masa v rýžovém papíře. Moučník bude až zítra, a to loupáčky plněné makovou a ořechovou nádivkou.
Není tady

dneska zapecene testoviny se spenatem,kurecim masem a smetanou se syrem - moooc dobroucke:)
Není tady
Dneska pečínka se zelím a bramborovým knedlíkem, zítra tagliatelle + kuřecí prsíčka se žampiony a smetanou
Pečená krkovice, zelí + brambory:supr:
Není tady
cibulacku http://www.nadoma.cz/recepty/44437-fran … a-polevka/ a zapecenou tresku http://www.nadoma.cz/recepty/56417-zape … -brambory/
Není tady
Evicak- já dnes "opisuju" - máme totéž : krkovička na plátky s cibulí , česnekem a kmínem, domácí zelíčko , brambor
A ještě plácám dceři dort k narozeninám- klasický piškotový, nahoře s ovocem v želatině...
Není tady
Včera fazolačka a domácí sekaná s jarním br. salátem
Dneska kuřecí vývar se zeleninou a linguine (tenoučké nudle) s kousky lososa v jemné smetanové omáčce s citronem a koprem a večer quiche (slaný koláč) s lososem a špenátem, zapečené mozzarelou.
a tchýně
odpoledne přiveze pudinkovou buchtu s prapodivným názvem "mořské řasy", ale je to výborná lehká piškotová buchta s pudinkovou náplní, nahoře se zakysanou smetanou a kakaem se skořicí.
Není tady
Pečené vepřové maso, rýže.
Není tady
Králík "slintající soused", brambor.

ikea kulicky s bramborem a smazeny syr s bramborem(holt nevyslo na tolik porci co jsem chtela)
Není tady
Včera - polévka brokolicová, dušené zelí s vepřovou pečínkou a knedlem.
Dnes - kuřecí vývar se zeleninou a strouháním, pečená marinovaná kuřecí stehna s nudlema, přelitýma tou
výbornou vypečenou šťávičkou.
Drobenkový koláč s tvarohem a rybízem.
Není tady
Masopustní koblížky s jamem
zbude rum,tak grog
místo poblivky 
Není tady

Dnes opět vývarek(jen s jiným obsahem), vařené brambory, vařená zelenina(mrkev, petržel,brokolice). Už mě ta dieta nepasuje.
Není tady

dnes kureci prsa v jogurtu nalozena a pote obalena... krehoucke, mnam...
Není tady

Sudi, povídej, jak na mamčinu rejži? Já jí dělám obyč. bleskově v papiňáku.
Dnes vepřové s mrkví s h.k.
Není tady

V troubě taky neznám, ale já dávám doprostřed rýže cibuli, do které napíchnu tak 3 hřebíčky.
Není tady
cibulku nakrájenou na drobno zpěníme na oleji,na to hodíme rýži-a chvíli jí mícháme,až není.........no jakoby slepená.a platí na hrnek rýže 2hrnky vařící vody.osolit, můžeme dát vegetu,kari a nebo přímo koření na rýži. přikrýt pokličkou a dát do rozpálené trouby na 15 minut!!!
Není tady